Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne cabuk geldinn fıstık:)
sular gıtcek korkusundan şipşak şıpıdık yaptın galiba
sıhhatler olsun tatlım

Tatlım benim,yarın ki pikniğiniz çok iyi geçer inşallah...Ben biraz da eğitim bilimleri sorusu çözeyim bari,kusura bakmazsan ben çıkıyorum,iyi geceler şekercim...

Öslemim hoşgeldin ama ben çıkıyorum tatlım,mis kokulu öslemim,bu gece rahat mışıl mışıl uyursun inşallah...

ne kusuru canım benim
hazır şevkin yerindeyken çöz tabii
Allah zihin acıklıgı versin

tuanyım canım arkadaşım inşallah yarın tamamlarım seninkini sonrada kısmetse denize başlayacağım ... rabbim hepimizin isteğini biliyor umarım tez zamanda hepimizi kavuşturur melkelerine...
çok zor ya birşeyle bitti derken yeniden öğrenmeye çalışmak allah yardımcın olsun canım valla az kaldı sınava....

tamam sermest sen gözetmen ol ben salon başkanı olurum:))) tuanaya veririz artık kopyaları.... gerçi gerek duymaz ama...

özlemcim masallah basladın da bıtırdın bıle mı duaları
ya ben bu konuda manevı acıdan boşluktayım bu aralar
kendimi hazır hissetmeden okumus olmak ıcın okumak istemiyorum
hissederek yanarak okumazsam zevk almıyorm töbe yarabbim:)

hımmm demek bizi ilgilendiren problemler istiyorsunuz eee şekerli su da bizi ilgilendiriyor...

Öslemim tekrar Allah razı olsun,sen tedavine başladığında neler neler okuyacağız ve tutacak,ben eminim Allahın izniyle,düşününce bile çok heyecanlanıyorum,40 gün sonra hamilesin yaaaahihoyyyt

hanaaaaaaaaa tuanayım hemen bitireyim ben ya o kadar az mı kaldı yeğenime ya...... yuppiiiiiii
eee benim lucrine başladığğım gün mü güzel haberi alıyoruz yani:)))

Ben de meslektaşınız olurum inşallah kızlar,gerçi bizim bölümden taban puan 85,zorkanacağım ama belli de olmaz,hayırlısı:1rolleyes:

hanaaaaaaaaa tuanayım hemen bitireyim ben ya o kadar az mı kaldı yeğenime ya...... yuppiiiiiii
eee benim lucrine başladığğım gün mü güzel haberi alıyoruz yani:)))
Ah keşke olsa,bir mucize olsa,yorgun gönlüm,3 yıldır sönen hayallerim yeniden parlasa...

valla sermestim aynen dediğin gibi korkuyla duş aldım ya:)))
sen içinden ne zaman gelirse ve kime gelirse ona oku canım benim ... bizim listemiz tedavi sırasına göre gibi ona uymak istiyorum dersen sen bilirsin zaten zorlama yok sakın zorundayım diye hissetme canım....

eee eskiden çok girerdik ben pek sınıfta olmazdım denetleyici gözetmen olurdum o daha zevkli hem parasıda çok eşimin torpili vardı tabi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…