Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar boncukdan haber getirdim:başka bir topiğimiz var bizim orda okudum boncuk arkadaşımızın ikizlerinin cinsiyetleri belli olmuş,iki tane minik kızı olucakmış.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

iiyim denizcim sadece bu iğneleri göbekten yapması sıkıntılı geliyo ama sıkıntılara değecek inş...

inşallah canım ya napacaksın annem şeker hastası benim göbeğinden günde 4 kere insulin yapıyor kızarır morarırdı ama kendine yapınca anlıyorsun bizimki geçici birde dayanıcaz napalım sonu güzel olsun tek..

Arkadaşlar boncukdan haber getirdim:başka bir topiğimiz var bizim orda okudum boncuk arkadaşımızın ikizlerinin cinsiyetleri belli olmuş,iki tane minik kızı olucakmış.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ne güzel allah bağışlasın sağ salim doğsunlar inşallah söyleseydin buraya da uğrasın arada..

selam kızlar bugun biraz tembelmişsiniz
özlemim gelmemiş daha.beni merak etmemişsiniz.dunki sokak terlikliğinden sonra üşüttüm soğukalgınlıgı durumu.burnum bogazım yanıyor acayip halsizim yaaaa

semracım artık evdesin herhalde okullar kapanıyor yarın.
oh sende takılırsın gunduzleri super olur.
denizcim niye uyumuyorsun geceleri sen.

kızlar artıyor masallah bu aralaral hep duydugum kız oluyor cin takvimi dogru sanırım...

ben normalde de geç yatmaya alışmısım birde bu aralar düşünmekten yatınca dön dön hemen uyuyamıyorum
stres basıyor:))acaba nolcek diye

kasıklarınma yanma var böyle bir acayip ağrı da değil
göğüslerimde baya şisti hassas ilçalardan herhalde çünkü iğneler başladıktan sonra oldu hala da devam ediyor

oooh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
buldum sizi
nerelerdeydiniz kızlaaar ben dün çok ağladım
okuldan gelince azcık uyudum artık rüymı gördüm ne bi uyandım kendimi hamileyim sandım gerçek gibiydi sonra lavaboya gittim eşim de evde yoktu hüngür hüngür ağladım göaler hala balon
siz de yoktunuz çok kötüydü:((
bebeğime yazdığım notlar vardı onları okudum test çubuğum duruyodu ona baktım
ultrason resmi vardı 2 tane
içim çıktı ağlamaktan bugün iyiyim şükür
eşim çok geç geldi bi posta da ona ağladım gece gece:((((((
günler geçti ,aylar geçti,eskidi
acısı aynı duruyo hiç mi azalmaz hiç mi bitmez??????????

kızlar artıyor masallah bu aralaral hep duydugum kız oluyor cin takvimi dogru sanırım...

bu sene kız senesi geçen yıl hep erkekti çünkü.... yüce rabbim bir şekilde dengeliyor işte... ayy bende tuttursam bari gönlümden geçeni...

oooh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
buldum sizi
nerelerdeydiniz kızlaaar ben dün çok ağladım
okuldan gelince azcık uyudum artık rüymı gördüm ne bi uyandım kendimi hamileyim sandım gerçek gibiydi sonra lavaboya gittim eşim de evde yoktu hüngür hüngür ağladım göaler hala balon
siz de yoktunuz çok kötüydü:((
bebeğime yazdığım notlar vardı onları okudum test çubuğum duruyodu ona baktım
ultrason resmi vardı 2 tane
içim çıktı ağlamaktan bugün iyiyim şükür
eşim çok geç geldi bi posta da ona ağladım gece gece:((((((
günler geçti ,aylar geçti,eskidi
acısı aynı duruyo hiç mi azalmaz hiç mi bitmez??????????

günü geceyi boşver yılda olsa aklına geliyor işte... bende çok ağladım hala üzülüyorum ama elden ne geliyor koca bir hiiiiiiiiiiiiççççççççç:gitme:

Back
X