Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk birkaç mesajda bende masus yazıyorsunuz öyle sanmıştım :))) ikinizde saf değilsiniz valla olurmu olur sonuçta isim soyisimle girilmiyor ama hoş olmuş :)))

ya kayınpeder yüzünden bir alay otları doldurdu evimize onu yapın bunu yapın bizde ilaç yerine dayadık otu boku dayadık otu boku

ay inşallah netbooktan güzel haber yazmak nasip olur bilsem ki güzel haber yazacağım evde bile sırtımda taşırım :P
mümkün olduğunca işe götürmeye çalışacağım zaten alma nedenimde o zaten

ya birde ben kendime güvenebilsem inşallah mart ayı bana güzel haberler getirir inşallah

seni bırak ben bile deniz şaka yapıyor sandım:)) canım bu benim soyadım değilki eşimin adı:) soyadıma faceden bak artık ya...
eşini mahvetmişsin sen ya o kadar ot adamcağız ağzına almayacak bir daha bitkisel çay falan...
o netbook inşallah güzel haberler verir sadece .. ay sırtındada mı taşısan acaba ... hımmm totem mi yapsak:) bende tatildeyim sizinleyim ay ne güzelmiş ya bizim okulda erişim yok çocuklar herşeye giriyor diye meb engellemiş... hayır mynetteki bilgi yarışmasına bile giremiyorum yani... o nedenle eve kadar beklemek zorundayım...
mart tüm güzellikleriyle gelsin inşallah... hepimiz martta hamiş olmuş olalım ... birde sen artı olarak sınavı kazanmış ol.....

kendisi sever bitki çayını sevmese içirememki sevmediği bir şeyi nuh der peygamber demez ağzına sürmez benim cadoloz
bizim iş yerindede facebook msn gibi yerlere girmek engelli ama benim cadoloz kocam dns ayarları ile oynadığı için benim netbook yasak tanımıyor :)))

canım ya seni çok iyi anlıyorum ama bazı isteklerimiz için bazı şeylerden vazgeçiyoruz malesef hani şu çocuğu sınava hazırlanan anne babalar kimseyle görüşmezler ya onlar gibi olmuşundur sen ya... ne güzel annelerde olmasa yandınız siz eee ben de gideceğim annemde karneleri vermiş hemen aradım gelin diyor ama nerde.......

ya birde bukadar emeğe deyse şerefsizler okadar ağır sınav yapıyorlarki ben güzel sanatlar çıkışlıyım boğaziçi ingilizce işletme mezunu yada tıp mezunu ile aynı sınava tabi tutuluyorum hemde bir düşünün kendi ülkenizde bir yere varabilmeniz için kendi biliminizi bırakıyorsunuz elalemin dilini öğreniyorsunuz sömürgenin önde gideniyiz dünyada hiç bir yerde böyle bir rezalet yok üstelik ben hep devlet okullarında okudum ve devlet bana vermediği dil eğitimini bendne istiyor ve kurslara rant kapısı açıyor derdim çok kızgınlığımda çok bildiğiniz gibi değil büyük haksızlık :(

benimkide çok yemek seçiyor birde üstüne bu var yani... ama tek çeşit yapsam benimkide birşey demez tek titizliği taze olsun yeter... mesela dün sadece mantı vardı birşey demedi:)))

benimkisi yemesine içmesine çok dikkat eder fazla kaçırırsa yemeği onu barfiks demirinde görebilirsiniz hemen ikinci çeşit istemez yapınca es kaza masaya çıkarınca kilo alıyorum diye bıy bıy yapar
mantıyada bayılırım ama sarmısak spermi öldürüyor diye aylardır yemiyoruz ben tek yesemde ona kokar diye yemiyorum makarnayada bayılırım sarmısaklı yoğurtlu off evde bir alay yemek olmasa kalkar yapardım vallaa sperm miperm dinlemeden :)))

kızlar simdi esim alır bilgisayarı artık aksama gelirim ben.belki erken gider yatarım biraz yatarım evde...

bence yatamayacaksın böyle forumda eski yazılanları görünce insan geleceği görüyor gibi oluyor :) mesela birisi bir başlık açmış yarın test günüm diye hemen son sayfasına bakıyorsun sonuucunu öğreniyorsun birde ilk sayfadaki heyecanına bakıyorsun işte o zaman geleceği görüyor gibi oluyor :)))

gidemedim kızlar hala dükkandayım bir cesiy bağımlılık yaratıyor bu ne olsa ayrılamıyorum.
ama 10 dk ya cıkıcam markete gitmem lazım evde yicek bişiy yok cunkiopuyorumnanaktan

gidemeyeceğini söylemiştim :)))

slm kızlar gittiniz mi hepiniz.....
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm ne güzel kar var di mi??????
tatil de geldi rahatladım valla

az sonra kocişle karda yürümeye gidicez çok seviyorum karlı havayı tabi ev sıcaksa:)))))

denizim test yapma sabret
erkenden öğrenip napıcan hamile olduğunu sabret azcık canım erken öğrenirsen daha erken başlarsın tedirginliğe
rahat günlerinin tadını çıkaar

yaa imrendim bizde kar istiyoruz bir yandanda evsizlere ve yakacak odunu kömürü doğalgazı olmayan insanlara üzülüyorum diğer yandanda kar istiyorm

öperim hepinizi kızlar
yine dişim ağrıdı bugün ama geçti şimdi
çok kötüydü:(((

diş benim uzmanlık alanım boshayallersmile

kızlar ebnim üyeliğim hemen aktif oldu aktivasyona da gerek kalmadı senem çok sıcakkanlı sağ olsun sizede haber vermemi söyledi uzun saatler face de olacakmış faceden mes atınca siteye üyeliği açacak hemen onaylayacak sizinkinide..haberiniz olsun herkese tamamlansın isterseniz ondan sonra geçeriz ya da bakarız nasıl uyarsa...nursim burp adresi sanada yazsın sende üye ol seni bırakmayız artık..

naber fıstıklarım..bugün bütün gün iş yaptım,duşumu aldım şuan temiz temiz oturuyorum.sizler neler yaptınız???

gidemedim kızlar hala dükkandayım bir cesiy bağımlılık yaratıyor bu ne olsa ayrılamıyorum.
ama 10 dk ya cıkıcam markete gitmem lazım evde yicek bişiy yok cunkiopuyorumnanaktan

ay bize uğrayın şekerim tatlıyı geçe bırakmıştık istersen kek ve poğaçamda var:)) canın bir şey isterse onuda yaparım tatildeyim ya müsaitim....

özleeeem gelirim baaaaaak
ama kabak tatlısı sevmem ki ben
ama nasıl canım tatlı istiyo canoğlu past.varya oranın spesial küçük küçük pastaları var onlardan istiyo kocam gidelim diyo ama yürümek zor geliyo
arabayla daha zor olur karlı karlı

deniin geldi geldi bebiş
az daha sabret
sonra bu günleri düşünüp çok güleceğiz niye üzülmüşüm diyeceksin
darısı da bizlerin başına inşallah

slm kızlar gittiniz mi hepiniz.....
özleeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmm ne güzel kar var di mi??????
tatil de geldi rahatladım valla

az sonra kocişle karda yürümeye gidicez çok seviyorum karlı havayı tabi ev sıcaksa:)))))

denizim test yapma sabret
erkenden öğrenip napıcan hamile olduğunu sabret azcık canım erken öğrenirsen daha erken başlarsın tedirginliğe
rahat günlerinin tadını çıkaar

canım ya buraya kar falan yağmadı... ben karı sevmiyorum 5 yıl muştan sonra beyaz esaret kabus gibi geliyor valla... size iyi gezmeler ama dikkat edin üşütmeyin ha:)) sen istanbul'a gidecektin ne zaman gidiyorsun?
bencede tadını çıkar denizim ya...

canım ya eşimin adı resimlerde var evet sizde haklısınız:) ama soyadıma hiç mi dikkat etmedini yav.. ben hepinizinkini ezbere biliyorum yani:)))

ya canım bu cümleyi bana mı yazdın anlamadım ama ben soyadını biliyorum aklımda yani ama anlamadım neyse..

ay denizim inanmayacaksın ama az önce eşimle konuşurken senden bahsettim ne diye biliyor musun hani şu bizim sitede hamile kalan biri varya dedim tüp taktırdı diyeceğime:)) ayyyy inşallah ya ağzıma varsın inşallah ya ben bile söylerken çok mutlu oldum ya... arkadaşım hamile .....:CüvCüv:

ya inşallah özlemim ya içine doğmuştur arkadaşım aradı biraz önce annesi rüyasında görmüş beni hamileymişim kızım olucakmış ayy herkes birşeyler hissediyor inşallah kimseyi hayal kırıklığına uğratmam...[/QUOTE]
aaaaaaaaaa bende kızın olacak diye hissediyorum:))) uğramayacağız inşallah dua ediyorum valla sende dualarını esirgeme... bu arada benim meryem duam 9 oldu.... :Saruboceq:

pazar akşam biniyorum özlemcim
eşim de dır dır etti bugün diş diş diye
çok zahmetli yaaa
bi de okul var benim çekilecek falan da var o iyileşene kadar okula falan da gitmek lazım
hepsi bahane de korkuyorum dişçiden

kendisi sever bitki çayını sevmese içirememki sevmediği bir şeyi nuh der peygamber demez ağzına sürmez benim cadoloz
bizim iş yerindede facebook msn gibi yerlere girmek engelli ama benim cadoloz kocam dns ayarları ile oynadığı için benim netbook yasak tanımıyor :)))

ya birde bukadar emeğe deyse şerefsizler okadar ağır sınav yapıyorlarki ben güzel sanatlar çıkışlıyım boğaziçi ingilizce işletme mezunu yada tıp mezunu ile aynı sınava tabi tutuluyorum hemde bir düşünün kendi ülkenizde bir yere varabilmeniz için kendi biliminizi bırakıyorsunuz elalemin dilini öğreniyorsunuz sömürgenin önde gideniyiz dünyada hiç bir yerde böyle bir rezalet yok üstelik ben hep devlet okullarında okudum ve devlet bana vermediği dil eğitimini bendne istiyor ve kurslara rant kapısı açıyor derdim çok kızgınlığımda çok bildiğiniz gibi değil büyük haksızlık :(

benimkisi yemesine içmesine çok dikkat eder fazla kaçırırsa yemeği onu barfiks demirinde görebilirsiniz hemen ikinci çeşit istemez yapınca es kaza masaya çıkarınca kilo alıyorum diye bıy bıy yapar
mantıyada bayılırım ama sarmısak spermi öldürüyor diye aylardır yemiyoruz ben tek yesemde ona kokar diye yemiyorum makarnayada bayılırım sarmısaklı yoğurtlu off evde bir alay yemek olmasa kalkar yapardım vallaa sperm miperm dinlemeden :)))

vay bende mi oynasam diyeceğim ama teknoloji ile aram pek hoş deği... iyi ya seninki seviyor ne güzel benimki hayatta sevmez ıhlamur ancak işte ... diğer şeylerde belki zorunluluktan yani:))
evet ya sömürgecilik resmen sanki ne oluyorsa ay akademisyen olacaksın mutlaka öğren allah allah ya olacaksam olurum parasını verir çevirmenimle gezerim anasını satayım çokta lazım olursa:))
hay anasını ya ne yiyeceğiz biz ... gerçi sarımsağı benimki pek sevmez kötü kokmayı istemez ben severim ama tabi evdeysem ... bende dışarı çıkacaksak sevmiyorum bazı insanlar kokuyor nefret ediyorum o nedenle beni hakkımdada öyle düşünsünler istemiyorum:)
ee sen kendine o yokken yap ye şişmesin bir yerler:))

kızlar bilen var mı ya bu hap yarın bitiyo ben ne zaman hasta olucam ki hemen bitince olur mu???
kullandınız mı hiç???

kızlar ebnim üyeliğim hemen aktif oldu aktivasyona da gerek kalmadı senem çok sıcakkanlı sağ olsun sizede haber vermemi söyledi uzun saatler face de olacakmış faceden mes atınca siteye üyeliği açacak hemen onaylayacak sizinkinide..haberiniz olsun herkese tamamlansın isterseniz ondan sonra geçeriz ya da bakarız nasıl uyarsa...nursim burp adresi sanada yazsın sende üye ol seni bırakmayız artık..

bende kayıt oldum evet ya senem çok tatlı:)) msn ye gerek kalmadan hemen halletti bende saf saf msn ye mesaj gelecek diye bekledim:((

özleeeem gelirim baaaaaak
ama kabak tatlısı sevmem ki ben
ama nasıl canım tatlı istiyo canoğlu past.varya oranın spesial küçük küçük pastaları var onlardan istiyo kocam gidelim diyo ama yürümek zor geliyo
arabayla daha zor olur karlı karlı

sen ciddi misin ya o kadar var yani... iyide burda bieşey yok hala yokkkkk.... gel sana ne istersen yaparım ya...cokacimcoook

kızlar bilen var mı ya bu hap yarın bitiyo ben ne zaman hasta olucam ki hemen bitince olur mu???
kullandınız mı hiç???

canım ya 3. gün içince ya da bitince doğum kont. genelde hep böyle benim kullandığım gineraydı sürekli 3 günün sonunda gelirdi...

Back
X