Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıııızzzz nerde gördün sen beni takip mi ettin yoksaaa???????????????????????
geleydin cicim yanıma ya bak ben de merak ettim seni
yarın gelsene bizeee:)))))))))))))))))
eşim öğretmen değil canım
denizcim canım benim..bebek çok hareket ediyor,hiç durmuyor özellikle dinlendiğimde çok daha fazla hareketli.bunları sizlerle paylaşmak tabikide istiyorum ama insan bazen düşünüyor arkadaşlarım üzülürmü diye o yüzden pek konu açmak içimden gelmiyor.ben sizlerin hep yanındayım,inşallah sırasıyla önce sen olmak üzere hepiniz hamiş kalırsınızda,,bana danışırsınızz o zaman konuşucaz bol bol..
özlem ve mavii oooooooooo sohbetler süper.sanırım özlemimiz maviyi takp etmiş
bu arada be diğer bölüme giremiyorum..sorun çıktı yine.senem hallediyor sanırım ama uğraşmakdan yoruldum.sanki eskisi gibi diğiliz.birazx bölündük gibi.sanırım diğer bölüme geçenler geçti bizlerde burda kaldıkkk..off yaa...
özleeeeeem nereye gittin kııızzzzzzz
kızlar bak lütfen bu sayfaadn dagılmak yok nereye gidersek hep birlikte ayrıca..ihmal etmekte yok alnınızı karıslarım sizin...
hastayım yaaaa sızmısım resmen carpıntıyla uyandım hemen kostum geldim buraya
denizim cevabı yazmazsan gelir dagıtırım izmiri ona göre
bu tuanay hanım nerelerde ona bi ceza vermek gerekli artıkkk
ii akşaaaamlar kızlar bende tv izlerken uyuya kalmışım okudum şimdi yazdıklarınızı tekrar diğer yere geçecekmişsiniz ben oraya girerken hep sorun yaşıyorum zaten çok çabuk sinirlenen yapım var hiç kendimi strse sokmak istemiyorum işim çok stresli zaten bide bebek strsi oraya girmek için kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum kalın burda ya..... sizsiz yapamam ben....:gitme::gitme:
bizde seni bırakmayız nursimcim artık
hele face ini alabilseydik....
bebing yazdım canım özelden.....