yok canım asker değil 1 yaklaşık:)))))
ben de şırnaktan aldım geldim:))))
askere bir yaklaşık ne olabilir ki ? hımm polis o zaman:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım asker değil 1 yaklaşık:)))))
ben de şırnaktan aldım geldim:))))
herkes nerde bu karda kışta soğukta nerelere kayboldunuz şekerler....
herkses özleden takılmış oh valla küserim yazmam bebişimi görürsünüz:)))
bende yeni geldim annemle dağıttık çarşıyı oh rahatladım biraz abarttım ama çok iyi egldi bugün çabuk geçti her gün mü çıksam ne .))
nursim banada at adını ebnde sana atayım..
özel mesajlarda çıkmadı mı ki bebingin mesajı bende atayım ekle benide...
bu aksam ben gezmeye gidiccem haberiniz olsun giremem nete ama yarın telafi ederim..
Kızlar,slm.Nasılsınız bakalım???Ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Sınavı kazanamadım.Dün büyük bir kaza atlattım.Virajlı ve yokuş bir yolda karşı taraftan gelen belediye otobüsü kaymaya başladı.Az kalsın bizi altına alıyordu.Kurtulabildim ama boynum çok hasar gördü.Boyunluk takıyorum.İlaç alıyorum.Bu gece annem ve babam da Hollandaya gidiyor.Kardeşimin yanına.Tam bunalımlardayım.
yarın akşam biniyorum kızlar pazartesi sabahı istanbul dayım inşallah
bebing cim hemen hamile kalıp yüzümü göstericem size inşallah:)))
hapım son bugün:)))))
dişim felaket kızlar ağrı kesicilerle duruyorum yarın yolda da ağrırsa yandım
annemin bi dişçisi var gidince ona bi gidiym orda başlar burda devam ederim artık
evi temizledim kendimi temizledim:)))) çamaşır yıkadım yolculuğa hazırım
face i açmıcam arada kk ya girmeye çalışıcam inşallah girebilirim
tel.nomu verebilirim ama
deniiiiiiizzzzz özellikle sana bana msj atarsın sonucu ya da özlem öğrt.hattı dır onla konuşuruz öyle idare etsek olmazmı????????
tuanaycım canım geçmiş olsun..ddikkat et kendine çok üzüldüm bak şimdi.kışın araba kullanak zorlaşıyor haliyle.ben artık doğuma kadar mecbur kalmadıkça kullanmıyorum.sende dikket et.bol bol dinlen alah bol şifalar versin canım..
mavicim hayırlı yolculuklar canım.sanırım istanbul a geliyorsun,buralar çok soğudu ona göre hazırlıklı gel canım.kendine dikkat,gittiğin yerlerden bize ara sıra yazmaya çalış..denizimizin güzel haberini öğrendiğimiz gün sende bizimle ol,olamazsanda üzülme daha sonra bi kutlama yaparız nasılsa..
bu arada arkadaşlar bölünüyoruz sanıırım,doğru dürüst girmiyosunuz..tail başladı anladıkda,biyerlere gidicekler haber verse merak etmezdik,bendemi sizler gibi yapsam ne....
kızlar dişim fena yine iltihap oldu sanırım ağrı kesici de pek kar etmiyo geçer gibi oluyo geri başlıyo
istanbul da ilk işim dişçi:)))))
annemle konuştum bi araba fırça yedim yumurta kıça dayanınca aklım başıma geliyomuş canımın hiiç kıymeti yokmuş
karanfil iyi geliyomuş eşim karanfil arıyo dışarda:)))
çok fena çok
ohhhh ne güzel rahatlamışsındır sen... çık çık sen sanırım eşinde aynen senin gibi düşünüyordur:)
askere bir yaklaşık ne olabilir ki ? hımm polis o zaman:)
çok acil cevaba ihtiyacım var arkadaşlar.pazartesi aşılama yaptırıcaz ama ben yumurtanın bu gün çatladığını düşünüyorum eğer çatladıysa pazartesi bizim için geç olacak.şansımızı denemk için bu gün ilişkiye girsek eşimin perhiz süresi azmı olur.eşimde sadece morfoloji problemi var sayı ve hareket sorunumuz yok.lütfen fikir verin
bence birlikte olmayın arkadaşım gün olarak perhiz önemli kalite açısından?
1. sen nerden anladın yumurta çatladığını
2.doktora muayeneye gitmedin mi
3 doktorunu arasana arkadaşım bu çok önemli bir konu
hayatım bu sabah doktora gittim zaten iki tane yumurtam varmış 20mm ve 18mm.saat 22 dede çatlatma iğnesini oldum.çatladığını akıntım oldu oradan anladım geçen ayda aynısı olmuştu çünkü.doktoruma pazartesi geç olazmı diye sordum oda şu an çatlamamış 2 yumurta var akşamda iğneni olursun 36 saat sonrada aşılamayı yaparız dedi.çatladığı anı kesin olarak bilemeyiz dedi.ben araya pazar günü girdiği için pazartesiye aldığını düşünüyorum o yüzden kafama bu kadar taktım.ya aşılamayı iptal edip sadece çatlatma iğnesiyle ilişkiyemi girsem.kafam çok karışık![]()
elimde değil inan moralimde çok bozuk.daha şimdiden tutmuycak moduna girdiğim için kendimede kızıyorum ama inan bu elimde değil.bu bizim daha ilk aşılamamız hiçbişey bilmediğimden belki kafam bukadar karışık.sen kaç mm ken çatlatma iğneni vurdunhayır ya yapma bu kadar stres yapma sakin ol kesinlikle onunla alakası yok ben 2 kere aşılama oldum burdaki arkdaşların hepside oldu ve iğneden 36 saat sonra olur bu kadar emin olma akıntı iğnelerin hormonların artmasından oluyor araştır netten sen geçen ay iğne ilaç kullandın mı ki o akıntıyla bunu bir tutuyorsun ben tüp bebek yaptırdım bu ay çok akıntım oldu ve doktorada sordum hormonla yumurta büyütülmeye çalışıldığı için akıntı oluyor sen sakin ol..benim üniversite hastanesinde pazar günü olmuştu aşılamam düşün yani özelde değil..eğer öyle bir durum olsaydı doktorun mutlaka yapardı:))