bebing pasta nezamandır yapmıyordum aklıma getirdin bende bu haftasonu yapayım ama kiloda almamak lazım iki kişi biitiremiyoruz :) vazgeçtim yapmayacağım :)))) siz yakın olsanız yapar birlikte kaynatırdık keşke komşu olsak kısırköy diye bir site kuralım hepimiz oraya taşınalım hem ben doğma büyüme istanbullu olduğum halde bıktım buralardan bilmiyorum küçük kentlerde yapabilirmiyim ama burada da daha fazla trafiğe dayanamadığımı biliyorum bebing senin yaşadığın serüveni ben defalarca yaşadım eski iş yerim çok uzaktı her akşam bazen 3 saat köprü trafiğinde direksiyon başında fenalıklar geçirirdim arabayı bırakıp kaçasım gelirdi gerçekten çok zor yarın kurs var gene kara kara düşünüyorum arabayı çıkarabilecekmiyim diye keşke buzunu karını şimdiden temizleseydim yarına buz tutmazdı ama akşam 5:30 a kadar kafa kaldırmadan ders çalıştım arada 8 kalem internet ödemesi yaptım sonra pilav çorba bezelye (saolsun annem ayıklanmış verdi deepfreezden) temilik toz alma paspas sonra kendimi bıcı bıcı yaptım eee verimli bir gündü vicdanım rahat vesselam
özlemcim denizin dediği gibi iyi geliyorsun gerçekten insana ne yapıyorsun ne ediyorsun insanın en cız anında su serpiyorsun
anaaaam bebingim kıskançtır benim kıskanır :)))) bebingim sen zaten birtanesin topiğimizin bir tanesisin canım benim allah gönlüne göre bebekte bir butik denize nazır ev ve iki çocuk verir inşallah kocişinle sana
denizciğim seni nekadar iyi anlıyorum bir bilsen hani herşey kıtı kıtına yeteri yeterine yaşarken dünya paralar harcıyoruz tedavilere olumsuzları aldıkça iyicene içimizden bir şeyler kopuyor gemimiz derinliklere battıkça batıyor kendimizi kötüye hazırlamamızın sebebi okadar çok olumsuzu gördükki ister istemez olumlu nasıl olur bize rastlarmı bilemiyoruz birde topiğimizin okadar çok mucizeye ihtiyacı varki bir semramız var maşallahımız biizim onla kaldık ne olur cuma günü güzel haberler al ne olur bize umut ol bunu nekadar istediğini okadar iyi biliyorumki ben bugün ders çalışırken komşumun bebeğinin ağlaması sürekli içime işledi ve moralimi bozdu bebek niye ağlıyor diye değil tabiki biize allah neden vermiyor diye bu endoğal şeyi neden bizden esirgiyor bir bilebilsem ne büüyük haksızlık en yakın arkadaşım ikinci çocuğuna hamile bizimle buluşmak istediler ektim neden çünkü artık yalan söyleyemiyorum gözlerimin içinden okunuyor biz henüz çocuk yapmaya karar vermedik kimi kandırıyorumki evliliğinin 8. yılı olan bir çifte kim inanırki pazartesi kursta kızın teki öyle bir ben evlenmek istemiyorum dediki işte ozaaman bende heralde bende çocuk istemiyorum dediğimde böyle görünüyorum dedim kızın her halinden evlilik teklifi alsa parendeler atarak kabul edeceği okunuyordu
off off gene yaram deşildi kızlar ortak yaramız
sizi seviyorum bu dünyada tek olmadığımı hissettiren kısırköylülerim benim ama lütfen bir an önce hamile kalınki bunun böyle gitmeyeceğğine dair umut olalım yaza hamile girmeyeni burada sallandıralım olurmu