Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla bende demek istiyorum kazayla oldu.ay bilememişim nasıl oldu anlamadımkaydirigubbakcemile3

belki 2. yi öyle yaparız :))) valla ilki olsun sonra hiç ara vermeden 2. yi yapacağım başkası yapsa cahil deriz ama bizde hemen olacak diye de bir kural olmadığı için 4 aylıkken falan başlayacağım valla... nasılım?bayanssulusmile

deniz sen bugun cık dolaş alısveriş yap yorul ki aksama uyu.uyumazsan 9 cok gec bi saat olur demekki 12 de netin basındayız

ay valla alemsin az öncekini okudum ona gülüyorum hala
nasıl oldu bilemedim diyecekmişsin ya:sm_cool:
ya kuaföre gidicektim vazgeçtim evden çıkasım yok sıcacık banyomu yaptım evde annemle oturuyoruz
napalım geçicek artık
sabah kalkar kahvaltı yapar çıkarız vakit geçer yani

özlemim bugun ne pişiriceksin....
canım sen haftaya ankaraya gidince hiç nete giremeicekmisin mavi gibi.
ama cok özlerim ben seni.

canım ya bugün mercimek çorba, karnıbahar ve makarna düşünüyorum aslında balık yapacaktık dün komşum yapmış getirmiş sağolsun bizimde o yüzden yarına kaldı bende bunları yapmayı düşünüyorum.... cokacimcoook

canım ya daha tam belli değil hava şartları uygun olmazsa gitmeyi düşünmüyoruz gibi...

belki 2. yi öyle yaparız :))) valla ilki olsun sonra hiç ara vermeden 2. yi yapacağım başkası yapsa cahil deriz ama bizde hemen olacak diye de bir kural olmadığı için 4 aylıkken falan başlayacağım valla... nasılım?bayanssulusmile

aynı şeyi bugün düşündüm ara vermek yok nasılsa olmaz deriz peşinden bu sefer olur bak demedi demehihoyyyt

ya bende aslında pat diye veriyorum ama bu seferde kendimi yarası var gocundu sert tepki veriyor pozisyonuna sokmak istemiyorum
aman napalım kim ne derse desin herkese kendine baksın
kimse kimseyi kınamasın
dayım la eşi kınadı da abuk sabuk laflar olmuyor mu bilmem ne diye şimdi oğlu 7 yıllık evli annem soruyor da ya istemiyorlarmış da biz istiyoruz ama diye uyduruyorlar

ay valla alemsin az öncekini okudum ona gülüyorum hala
nasıl oldu bilemedim diyecekmişsin ya:sm_cool:
ya kuaföre gidicektim vazgeçtim evden çıkasım yok sıcacık banyomu yaptım evde annemle oturuyoruz
napalım geçicek artık
sabah kalkar kahvaltı yapar çıkarız vakit geçer yani

diyelim ya bende yapcam ondan:))

kuaföre benimde gitmem gerek ama ne zaman?
annene bizden de selamlar öp benim yerimeopuyorumnanaktan

canım ya bugün mercimek çorba, karnıbahar ve makarna düşünüyorum aslında balık yapacaktık dün komşum yapmış getirmiş sağolsun bizimde o yüzden yarına kaldı bende bunları yapmayı düşünüyorum.... cokacimcoook

canım ya daha tam belli değil hava şartları uygun olmazsa gitmeyi düşünmüyoruz gibi...

yayla çorbası ıspanak makarna yoğurt
off acıktım ya sabah az yedim
hadi ben çıktım kızlar accık yemek yiyeyim..

aynı şeyi bugün düşündüm ara vermek yok nasılsa olmaz deriz peşinden bu sefer olur bak demedi demehihoyyyt

ya bende aslında pat diye veriyorum ama bu seferde kendimi yarası var gocundu sert tepki veriyor pozisyonuna sokmak istemiyorum
aman napalım kim ne derse desin herkese kendine baksın
kimse kimseyi kınamasın
dayım la eşi kınadı da abuk sabuk laflar olmuyor mu bilmem ne diye şimdi oğlu 7 yıllık evli annem soruyor da ya istemiyorlarmış da biz istiyoruz ama diye uyduruyorlar

aman olsun canım ya istiyorum valla... arlarında 1 yaş falan olur iyi olur yani....
evet ya herkes kendine baksın önce... tencere dibin kara misali....

yayla çorbası ıspanak makarna yoğurt
off acıktım ya sabah az yedim
hadi ben çıktım kızlar accık yemek yiyeyim..

bende kalkıyorum yemek yapmak için...

bugünde fırını temizledim öldüm ya , ardından fayansları mutfağın daha mutfak ve banyo duruyor offffffff offffffffffffffffff iş çok yapan yok....

kızlar bugün doktora gittim tedaviye başlamamak için olumsuz bir neden görmemiş dediğine göre bende okadar çok olumsuza alıştımki beni bu çok şaşırttı neyse ilerleyen günlerde bulur beni o olumsuzluklar dedim olumsuz düşünme diyorlar bana haha diye gülüp geçiyorum sanki düşünmemekle kovalayabiliyor olumsuzlukları
tedavim tam bir çin işgencesi
her gün antibiyotik aspirin folic
sabah bir mg lucrin koldan iğne
akşam bir mg lucrin iğne daha
karından 300 puregon
kalçadan ki bu en zoru eczaneler artık vurmuyor nerede yaptıracağımı bilmediğim kalçadan iki tozbir su menagon
ciddi anlamda süzgeçe döneceğim heralde ne uğruna bir hiç uğruna
bir alay paralar bir alay kabuslar
kışında ultrason muayene çok zor oluyor mont pantolon bot falan tek iyi yanı mosmor kolların görünmüyor :(

deniz bugünde kırmızımsı haberlerini almadık bayram vakti yakın bak sana söyliyeyim hobareeeeey anlaşalım kızlar deniz güzel haber verince faebook durumumuzu hepimiz hobareeeey yapalım soran kimseyede açıklama yapmayalım ve bu hepimizde de tekrarlasın ben bayağı saabırsızlandım deniz

kızlar bugün doktora gittim tedaviye başlamamak için olumsuz bir neden görmemiş dediğine göre bende okadar çok olumsuza alıştımki beni bu çok şaşırttı neyse ilerleyen günlerde bulur beni o olumsuzluklar dedim olumsuz düşünme diyorlar bana haha diye gülüp geçiyorum sanki düşünmemekle kovalayabiliyor olumsuzlukları
tedavim tam bir çin işgencesi
her gün antibiyotik aspirin folic
sabah bir mg lucrin koldan iğne
akşam bir mg lucrin iğne daha
karından 300 puregon
kalçadan ki bu en zoru eczaneler artık vurmuyor nerede yaptıracağımı bilmediğim kalçadan iki tozbir su menagon
ciddi anlamda süzgeçe döneceğim heralde ne uğruna bir hiç uğruna
bir alay paralar bir alay kabuslar
kışında ultrason muayene çok zor oluyor mont pantolon bot falan tek iyi yanı mosmor kolların görünmüyor :(

canım hayırlı olsun inşallah dediğin o olumsuzlukları kovalamaya gerek kalmadan kendisi gider
lucrin uzun protokol değil mi canım aynı anda mı puregonla vurulucaksın
birde ben de 4. günden itibaren 2 toz bir su başlamıştım ama onuda göbektenkendim yapıyordum doktor sana niye kalçadan dedi anlamadım yani hangisi doğru onu anlamadım..
in

deniz bugünde kırmızımsı haberlerini almadık bayram vakti yakın bak sana söyliyeyim hobareeeeey anlaşalım kızlar deniz güzel haber verince faebook durumumuzu hepimiz hobareeeey yapalım soran kimseyede açıklama yapmayalım ve bu hepimizde de tekrarlasın ben bayağı saabırsızlandım deniz

inşallah o hobareyyyyyyi yaparızda kimseye birşey anlatmak zorunda değiliz biz bilelim yeter ama umarım öyle olur..

yukarıda ne demek istedin anlamadımmmm
menüler yine cok guzel benimde karnım cok acıktı annem getirmiş bende onları yicem:lepi:
özlemim kolay gelsin seker....

canım özlem annene selam söyle dedi ya bende araya nokta koyup a s canım dedim kısaca o da gülen yüz çıktı sonra altına açıklamasını yaptım a s diyecektim çıkmamış diye...

burpcum hayırlı olsun tedavin canım doğru söylüyosun olumsuz düşünme allahtan hayırlısını iste demek çok kolay geliyo herkese ama inanıyorum bu destekle bu topicten herkes hamiş çıkacak eminim açılış inş yarın denizle olur sonra ben aşılama sonucumu veririm sonrada inş sen tatlım inanıyorum buradan bebişlerimiz hakkında konuşacağımız günler çok yakın....

seninki monegonmuydu benim menagonu iki toz bir su kalçadan yap diye yazmış lucrin koldan sabah akşam bir çizgi puregonda göbekten her biri her gün kısa şok protokol benimkisi duumur yumurtalarıma özel :(

nursincim ilk aşılamamda hamile kalmıştım ben senin yumoşların gibi yumoşlarım olmuştu sonra dumura uğradı :( inşallah senin aşılamanda tutacak biz ard arda hobareeey yazacağız facebookta inşallah

Back
X