Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim bence tükanı stres etme tatlım yaa baban bakamazmı bir gün olsun kıza çok yüklenme derim ne bileyim beddua eder falan bilemezsin tedavi üzeri olmadı bir gün kapalı kalsın tatlım yaa önemli olan bebişin ve bebişin gelince çoook kapalı kalacak doğumla falan :)))) bebingime nede yakışacak hamilelik :49: :49: :49: :49:

bebek şekeri bakan hamileler biz ablamla eminönüne birlikte gitmiştim aman allahım nekadar çok çeşit vardı ben ablamı etkilemiştim ve herşeyin sadesini aldırmıştım kapı süsü çerçeveli bir ayıcıktı çok hoştu biz daha söylemeden bebiş doğar doğmaz hemşireler içine resmini yerleştirivermişlerdi şekeride biri biberonluydu diğeride çok şirin mi şirin hediye kutusu parlak bir kutuydu üzerinde kurdele vardı hani büyük hediye kutuları olurya onun küçüğü içinede elitten badem şeklinde renkli çukulatalardan koymuştuk inanılmaz uygun olmuştu haa hatırladım bir çeşit daha vardı tüllü içinde lavantalı aynalı kadife kalp şeklinde buzdolabı magneti
ama ben size böyle çeşit yapmanızı tavsiye etmem benim nikahımdada iki çeşit nikah şekeri vardı insanlar her çeşidinden alıyor böylece çifter çifter alıyorlar tek çeşit en iyisi :34:

geçmişi okumadım ama şekerleri semramla ben konuşuyordum dün pc kapandı modemin azizliğine uğradım kaldı konuşmamız
şekerler emin önü diyen diyene ya zaten fazla pahalısına el atamam ev beni bekliyor her şeyden kısmak zorundayım memonun şu dava işi halolsa gerçi açılırda açılırım kimse beni tutamaz hehe şincik kendim çalışmıyorumya memoda zor yetiştiriyor garibim hastane masrafları evin mutfak masrafıki bizim ev maşallah yol geçen hanı faturalar bebek malzemeleri of ya bu gün ben niye böyle sinirliyimki acep

bana gelince bu haftada yoğun geçti ama perşembe cuma dersimin olmaması çok güzel bu çalışma hayatımın en rahat ve huzurlu senesi böyle rahat birsene daha çalıştığım müddetçe bulmam imkansız ders programım çok uygun ve bu sene bebişimin olmaması beni çok üzüyor böyle imkanım varken gelmiyor gelmeyecekte biliyorum yumurta rezerv azlığı başa gelebilecek en zor infertilite hatta birçok doktor tedaviye bile almıyor fsh ım yüksek çıkmazsa iki hamilelik maceramdan dolayı bu durumdan yırtabilirim alırlar beni tedaviye ama hiç istemiyorum hala hazır değilim yok e2 değerine bak yok fsh yok yumurta kaç tane yok kaç milim yani tüm bunlar benim için yolunda gitmeyen durumlar tüp yaptırmamış ve yaptıracak fıstıklarım siz bana bakıp etkilenmeyin benim yumurtalarımdaki yetersizlikten tüm bu saydıklarım yolunda gitmiyor ve ben endişe ile takip ediyorum sizde böyle bir durum olmayacak rahat olun ben sadece tüm bunları yeniden kaldıracak gücü kendimde bulmuyorum gene preseedle çalışma dönemi yaşadık 7 aydır kesintisiz preseed kullandık gelecek aydan itibaren preseedi kesiyorum mayıs gibi gen başlarız artık muhtemelen bağışıklık geliştirdim preseede zati akademik takvimimin dışına çıkıyoruz ocak itibariyle yani ocaktan itibaren mayısa kadar tatilim mayısta preseed denerim haziranda tüp dener ve bu konuyu tarihe gömerim

bende bakıyorum netten bebek şekeri ama içime sinen bi model bulamadım henüz...

nursimcim canım nette harika modeller var canım ablamda ordan almıştı

iyiyim canım sen nasılsın iyileşebildin mi

grip geçti birazcık öksürük var canım dün akşam yine regli oldum. eşimin canı çok sıkıldı. neden olmuyor diyor doğal yoldan bizim bişeyimiz yokki diyor onada ayrı üzülüyorum reglim 5 gün erken dr dediği gibi benim yumurtlamama ve çatlamama sorunum var heralde yarın akşama randevu aldım. başlıyoruz sanırım ilk önce ilaç tedavisi inşallah hayırlı sonuçlar alırım.

ağdamı yaptırdım mis gibi oldum:66::66::66::66:
şimdi bi de duş alırım
cuma randevum var oğluşumla bakalım büyümüş mü paşam???

annesi büyümüştür efemiz kocaman olmuştur.mavicim dün rüyamda seni gördüm senle oynuyorduk valla ne alaka bilmem ama öyle işte

mide yanmasına nane limon iyi gelir mi ya balla karıştır iç iyi gelir dediler ama ben pek inanamadım
siz ne dersiniz kızlar bu üşütmekten kaynaklanmıyor sonuçta ne bileyim ya :26::26::26::26::26:

soda çok iyi geliyor mide yanmasına tatlım

selam hanımlar hastalıktan gözümü açamadım bugün
gece uyuyamadım bogazımın acısından gündüz de misafir vardı malum
gerci yattım ben uyudum biraz sonradan cıktım yanlarına ama kendime gelemedim hala
pastil demişiniz ben zaten kullanıyorum ama bişeye yaramıyor ki
gargara da sirkeyle yapıyorum ama o da biraz rahatlatıyor sonra gene baslıyor
ıhlamur içmekten içim bayıldı bogazımın agrısı akıntısı mahfetti beni nasıl iyileşicem bilmem
antibiyotik alamadım kactır hastalanıyorum yüzeysel geçiyor gibi olsa da içimde iltihap var kesin
ezelden cekiyorum bu illeti ben igne yemeden kendime gelemezdim böyle ilaçsız hepten bittim ya

ay canım ya tekrar geçmiş olsun tüh ya ilaçda kullanamıyorsun allah yardımcın olsun bol bol dinlen canım hamileyken kızkardeşime dr andorex vermiş boğaz spreyi çok iyi geliyormuş .

selam gulimusum nasılsın canım kocişinin dava olaylarına üzüldüm tatlım ama endişe etme kötü birşey çıkmaz tatlım moralini yüksek tut sakın takma kafana dün bizim profesör hocalardan biri ile muhabbet ettik kadın yıllar önce ev borcuna girmiş kocasının karşı çıkışlarına rağmen kocası araba istiyormuş 70 li yıllar bu dediğim kadın inat etmiş ev almış borcu öderken yeni bir meslek yüksekokulu açılmış msü'de oda oraya geçmiş rektörlükten kadrolarıda hemen yollamışlar ama 8 ay maaş ödemesi yapılmamış bizim hocada 8 ay adet görmemiş ve bu bana tek birşey anlattı moralle çok bağlantılı bu bebiş işleri hormonlar direk etkileniyor gerçi insanlar kocadayağı altında çifter çifter doğuruyor orasıda ayrı konu biz genede morali yüksek tutalım

canım hoş geldin özledik seni tatlım inşallah dedeğin gibi olur dava iyi sonuçlanır. benim tüp işi yattı anlıcan avukata para yetiştirmekten bir hal olduk. adamcağızın morali sıfır hayırlısı bakalım yumurta takibina karar verdik burpcum bakıcaz artık bana kalsaydı uğraşmazdım fasa fiso geliyor bunlar bana direk tüp yaptırıcaktım olmadı. yine böyle bi kaç ay umutlanıcaz kalıcaz. inanmıcaksın ama dün çok üzüldüm çok çok arkadaşından oyuncak jip almış heveslenmiş canım ya napıcan sen mi oynucan dedim bununla hayır saklıcam bebişe aldım. kızdım bende ya doğmamış çocuğa don biçiyor. adını koyma dedim daha olucakmı olmıcakmı belli değil dedim. olsun saklarım diyor. gelicek benim oğlum diyor.

sakin ol sevimim herşey yoluna girecek bak biz çatır çatır senet yaptırdık mahkemeyi sonuçlandırmadan adam korkudan ödemeye başladı 10 tane senet halinde aldık ilk ödemeyi geçen ay tahsil bile ettik mahkemeyide senetlerinödemesi bitince iptal edeceğiz yani memonun davası kesin lehine sonuçlanacak canım
bebek şekerinide dediğim gibi yap tatlım 50 lik paket halinde satılıyor o kutular onlardan al içi içinde elitten oda eminönünde var renkli çikulatalardan al doğuma 2 hafta kala içine koyarsın tatlım

canım benim seni çok iyi anlıyorum gülimiscim aynı şeyleri her ay tekrar tekrar yaşamak gerçekten çok acı verici ben bunları neden yaşadığımı biliyorum çok büyük konuştum bebekmi aman allah korusun diyordum ama tamam akıllandım tükürdüğümü yaladım pes diyorum artık
bizde ilk tedavilerde olumsuz şeyler yaşadıkça ikinci tedavide evrene miktiğim sinyallerinden yollayalım dedik gittik bir oyuncak aldık güya evrene bebeğimiz için hazırız sinyali yolluyorduk negatif sinyali aldığımız yetmiyormuş gibi dünyada başka oyuncak kalmamış gibi çevremizdeki tüm bebeklerin elinde facedeki arkadaşlarımızın bebeklerinin elinde hep o oyuncak gözümüze gözümüze girerek evrenden bize al babayı sinyali olarak geri geldi öyleki asansöre biniyoruz içine bir bebekli aile giriyor elinde o oyuncak
ne oyuncakmış içine ettiğimi

günaydın hanımlarrrrrr nasılsınız şekerler :1:
günaydınnn,iyiyiz sen??

günaydın kızlaaaar :33: :33: :33: :33: :33:
günaydıınn!!!
zasacım adamız aşılarını olmuş maşallah bebişime artık aşılar eskisi gibi değilmiş bebişleri ateşlendirmiyormuş eskiden neydi öyle hasta ediyordu
zasacım kesinlikle mama robotu alıyorsun ablam tapıyor o alete resmen geçen annemlere kuzuluğa gitmiş diyorki insan kocasını özler ya ben öyle o makineyi özledim diyor yanlarına almadığına çok pişman olmuş orada kaldıkları süre içinde makinesini sayıklamış kocasıda yuh amma sayıkladın bir makineyi demiş inanılmaz pratik ve faydalıymış onun sterilizasyon makineside vardı ama yanlış hatırlamıyorsam sen almamıştın bu makinede biberon sterilizasyon moduda varmış tatlım bence sende al sebze çorbası için çok ideal birde ablam etin yanına garnitürlerini bile orada yapıyormuş :9:
evet cn artık aşılar ateş yapmıyormuş neyseki atlattık.alıcam canım bende düşünüyorum,zaten el blendrımda arızalandı,bende çöpe attım,onada bakıcam,bidebuhar makinasını gereksiz görüyordum yaa aslında gerkelide sayabiliriz,ada'nın kuru öksürüğü oluyor bazen,kaloriferlerin üzerine renkli süslerin içine su koydum ama fayda etmedi,onada bakıcam,herşeyyyyy alıcamkısacasıı.off ihtiyaç bitmiyokii.

sakin ol sevimim herşey yoluna girecek bak biz çatır çatır senet yaptırdık mahkemeyi sonuçlandırmadan adam korkudan ödemeye başladı 10 tane senet halinde aldık ilk ödemeyi geçen ay tahsil bile ettik mahkemeyide senetlerinödemesi bitince iptal edeceğiz yani memonun davası kesin lehine sonuçlanacak canım
bebek şekerinide dediğim gibi yap tatlım 50 lik paket halinde satılıyor o kutular onlardan al içi içinde elitten oda eminönünde var renkli çikulatalardan al doğuma 2 hafta kala içine koyarsın tatlım
yannni bencede sakin ol.sende biberondan yaptır dediğim gibi.burpumun ddiği gibi eminönünde elitin fabrika satışmağazası vargayette güzel badem şekeri,ordan al,içine koy biberonların hem görünüşügüzel olur,hemde daha hijyenik olur.elini daldırmaz millet.bencede kesinlikle tek çeşit yaptırbede bikaççeşit yaptırıcaktım,çalışan kız yaptırmadedi,herkes çeşit eşit alıyomuş.:46::46::46:

bunlar ne dimi zasa eskiden hiç biri yoktu oluyordu ama şimdi evler doluyor taşıyor alet edevatla

bunlar ne dimi zasa eskiden hiç biri yoktu oluyordu ama şimdi evler doluyor taşıyor alet edevatla

yanii yaaa..

kızlarmelek aradı onunla konuşuyordum,yumutralar toplanmış,19 tane.fakat transfer iptal olmuş,hormonları çokyüksek çıkmış,1-2 ay sürermiş düşmesi.bebekler, anneleri iyileşene kadar onu beklicekler.haber vermemi istedi,sesi yorgun geliyordu,dinlenicek.

ağdamı yaptırdım mis gibi oldum:66::66::66::66:
şimdi bi de duş alırım
cuma randevum var oğluşumla bakalım büyümüş mü paşam???
bende yaptırdım mis gibi oldum ama kendim yaptım hahayt azcıkda görmeğim altlar kaldı onu memoya sakladım akşam hallaedr sakın kimseye söylemen :16:
selam hanımlar hastalıktan gözümü açamadım bugün
gece uyuyamadım bogazımın acısından gündüz de misafir vardı malum
gerci yattım ben uyudum biraz sonradan cıktım yanlarına ama kendime gelemedim hala
pastil demişiniz ben zaten kullanıyorum ama bişeye yaramıyor ki
gargara da sirkeyle yapıyorum ama o da biraz rahatlatıyor sonra gene baslıyor
ıhlamur içmekten içim bayıldı bogazımın agrısı akıntısı mahfetti beni nasıl iyileşicem bilmem
antibiyotik alamadım kactır hastalanıyorum yüzeysel geçiyor gibi olsa da içimde iltihap var kesin
ezelden cekiyorum bu illeti ben igne yemeden kendime gelemezdim böyle ilaçsız hepten bittim ya
canım ya çok kötü biliyorum ben bi başladımı atlatamıyorumda ilaçta yok allah yardımcın olsun gülüm
sevimcim mini damlayı biliyorum ama girmedim hiç ben de merak ediyorum
büyük magaza bulursun illa ki ihtiyaclarını canım
aslında arabanız var memo seni kozyatagına demstock varmıs oraya götürsün
bu ünlü markaların chiccodan tut mothercare indirimli ürünleri oluyormus acayip komik rakamlara hem de
ara ara bakın oraya istersen bizim bicok tanıdık oraya gidiyordu tam adresi bilemiyorum ama kkda da bahsi geciyordu bir arastır istersen
orayada gideriz bakalım neler var artık başlayalım dimi çoçuk gelcek daha ablamın getirdiklerinden başka bişey yok en azından hastane çıkışını falan almam lazım battaniyesini havlusunu cadının ana kucağı var çantası var acil olan şeyleri alcam bebkler çabuk büyüyor zatı oyüzden fazla şey almam kullanmadan ablam gibi valizlere doldurmak istemiyorum
günaydınnnn,kimsecikler uğramadan ben açıyorum sayfayı:))yuppiii!!!!!!

canım ben demstock dan 5 yıldır alış-veriş yaparım,bebek için sadece mothercare ürünlerini bulabilirsin,oda komik rakama falan değil.eski ürünleri koyuyorlar satıyolar işte.7li zıbınlardan falan var bolca.bi reyon yapmışlar doldurmuşlar,oda kendin bulman gerekiyor.doğru düzgün yardımcı olanbile yok.ben ada'ya ordan hiçbişey almadım,her gittiğimde kendime çanta,ayakkabı falan alır çıkarım,geri kalan herşey çok döküntü.ben bakırköyden almıştım,orda büyük bir mothercare mağazası var,ordan herşeyimizi almıştık.bide c&a mağazası uygn,orayada bakın.hııı bide bize chicco dan hep msj gelir.tuzladaki fabrika satış mağazasını heray indirimli günleri oluyor takip ediyorduk hamileyken.msj geldi dün,kurtköy viaportda chicco mağazası açılıyormuş,açılışa özel %40 indirim olucakmış çoğu üründe.çıtçıtlı bodyleri falan çok güzel.yumuşacık.biz kullandık,küçüldüler,şimdi mothercareden aldığım 7liyi kullanıyorum,yaza büyükleini alıcam.
ana viaport bize yakın sözde ama daha hiç gitmedim açılsında ordan alıyım bari saol bitanem
nursimcim günaydın canım daha ne istiyorsun biz habire para harcıyoruz gereksiz gereksiz siz para biriktirmiş oluyorsunuz böylece çok mağaza olması çok harcayacağımız anlamına geliyor
birde çok abartmamak lazım ablam dev hurçlar halinde bana yolladı hiç giyilmemiş kıyafetler almış deli gibi giymeden küçülenler bile olmuş bebişler çabuk büyüyor çokta abartmanın anlamı yok ihtiyaç kadar almakta fayda var
aynı beni,m ablam dünyayı almış şimdide bana getirmişti yıllar önce öylece hiç paketi açılmamışlar var ne var ne bukadar alıyosunuz bide ben kendimi müsrif sanarım her gördüğümü almak istemiyorum
sevim sen beni hep güldürdün allah seni ne yapsın deli seni kaynanan kayınpederinin mezar taşını kemiriyormuş haa delü seni ya ne güldüm sabah sabah :1::1::1:
eminönüne gideceksen tatlım oradan kıyafet sakın alma hepsi çöp oluyormuş ablam 3-5 parça eşya almış oradan bebiş giymeden yıkamış ilk yıkamada mort olmuş giysiler mothercare'i şiddetle tavsiye ediyor paran çöpe gitmiyor en azından
canım kayananam kayım pederimi bulsa onu kemircekde bulamayınca adamın ya çoçuklarını kemiriyor özellikle bizim memo salağını yada mezar taşını adam kurtuldu be eminönünden sadece şeker bakarım canım elbise konusunda bende güvenmiyorum oraya
bana gelince bu haftada yoğun geçti ama perşembe cuma dersimin olmaması çok güzel bu çalışma hayatımın en rahat ve huzurlu senesi böyle rahat birsene daha çalıştığım müddetçe bulmam imkansız ders programım çok uygun ve bu sene bebişimin olmaması beni çok üzüyor böyle imkanım varken gelmiyor gelmeyecekte biliyorum yumurta rezerv azlığı başa gelebilecek en zor infertilite hatta birçok doktor tedaviye bile almıyor fsh ım yüksek çıkmazsa iki hamilelik maceramdan dolayı bu durumdan yırtabilirim alırlar beni tedaviye ama hiç istemiyorum hala hazır değilim yok e2 değerine bak yok fsh yok yumurta kaç tane yok kaç milim yani tüm bunlar benim için yolunda gitmeyen durumlar tüp yaptırmamış ve yaptıracak fıstıklarım siz bana bakıp etkilenmeyin benim yumurtalarımdaki yetersizlikten tüm bu saydıklarım yolunda gitmiyor ve ben endişe ile takip ediyorum sizde böyle bir durum olmayacak rahat olun ben sadece tüm bunları yeniden kaldıracak gücü kendimde bulmuyorum gene preseedle çalışma dönemi yaşadık 7 aydır kesintisiz preseed kullandık gelecek aydan itibaren preseedi kesiyorum mayıs gibi gen başlarız artık muhtemelen bağışıklık geliştirdim preseede zati akademik takvimimin dışına çıkıyoruz ocak itibariyle yani ocaktan itibaren mayısa kadar tatilim mayısta preseed denerim haziranda tüp dener ve bu konuyu tarihe gömerim
ben seni tarihe bir gömcem sana burdan mercanımla beraber bir uçan tekme atarız görürsün gününü cadı yüzündeki güzellik içine vursunda bebişimizde korkmadan gelsin :20:
günaydınnn,iyiyiz sen??

günaydıınn!!!

evet cn artık aşılar ateş yapmıyormuş neyseki atlattık.alıcam canım bende düşünüyorum,zaten el blendrımda arızalandı,bende çöpe attım,onada bakıcam,bidebuhar makinasını gereksiz görüyordum yaa aslında gerkelide sayabiliriz,ada'nın kuru öksürüğü oluyor bazen,kaloriferlerin üzerine renkli süslerin içine su koydum ama fayda etmedi,onada bakıcam,herşeyyyyy alıcamkısacasıı.off ihtiyaç bitmiyokii.

yannni bencede sakin ol.sende biberondan yaptır dediğim gibi.burpumun ddiği gibi eminönünde elitin fabrika satışmağazası vargayette güzel badem şekeri,ordan al,içine koy biberonların hem görünüşügüzel olur,hemde daha hijyenik olur.elini daldırmaz millet.bencede kesinlikle tek çeşit yaptırbede bikaççeşit yaptırıcaktım,çalışan kız yaptırmadedi,herkes çeşit eşit alıyomuş.:46::46::46:
canım ateşi çıkması normalmiş aşıdan sonra korkma sakın
bende tek çeşit yaptırım sizi dinlerim ama eve gelenlere komşular gelir en az 200 kişi gelir gher gün biri gelir meraktan sırf önemsiz insanlara normal basit çikolatalardan alırım bayramlarda verilen olmazmı haha yoksa nasıl yetiriyim anam illaha bebek şekerimi yaptırıyım onlara zaten bu nlara onuda anlamaz şimdieden aman çok büyütüyosunuz kapı süsü bebek şekeri neymiş diyolar

Melek,demek Allahın yazdığı gün 2 ay sonra,sakın üzülme cnm benim,herşeyde var bir hayır,sanıyorum, OHSS riskin çok fazla,yumurtalar fazla uyarıldığı için,şu an transfer yaparlarsa,Allah korusun meleğimin hayatı tehlikeye girebilir.O yüzden bu kadar beklemiş,varsın 2 ay sonra olsun,ama sağlıkla gelsin...

tuanayım nasılsın gülüm nasıl gidiyor
bebingim şekerleri banada gönder
fiyatlarını da yaz senden yaptıralım olmazmı

Back
X