Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aaa bu arada bugün okula müfettişler geldi
beni çok sevdiği için 2 derse girdi :)))
ilk ders çocukları okumasına baktı iyi dedi tam benim evraklara bakmaya niyetlendi zil çaldı
2. ders girdi beden eğitimi vardı sınıf içi oyun oynayacaktık
evraklara bakarken bir öğrencim geldi ve öğretmenim ne zaman oynayacağız ben çok sıkıldım dedi:)
bana ne diyor diye sordu, bende: sıkılmış dedim :))
tamam o zaman ben çıkayım dedi bende siz bilirsiniz dedim
adam yapılan hiçbir çalışmaya bakmadı
yok hangi kulübün rehber öğretmeniymişim yok neler yapmışım sanki çok lazım allah allah ya
insan dersle ilgili sorar değil mi?

burpum agrın varsa kesin git ihmal etme bak bana iyi ki gitmişim

semracım istanbul da sanırım daha satılmıyor istedigin bişey olursa yardımcı olurum canım

aaa bu arada bugün okula müfettişler geldi
beni çok sevdiği için 2 derse girdi :)))
ilk ders çocukları okumasına baktı iyi dedi tam benim evraklara bakmaya niyetlendi zil çaldı
2. ders girdi beden eğitimi vardı sınıf içi oyun oynayacaktık
evraklara bakarken bir öğrencim geldi ve öğretmenim ne zaman oynayacağız ben çok sıkıldım dedi:)
bana ne diyor diye sordu, bende: sıkılmış dedim :))
tamam o zaman ben çıkayım dedi bende siz bilirsiniz dedim
adam yapılan hiçbir çalışmaya bakmadı
yok hangi kulübün rehber öğretmeniymişim yok neler yapmışım sanki çok lazım allah allah ya
insan dersle ilgili sorar değil mi?

hadi gecmiş olsun canım

bebingim mağazan çok düzenli ve şıkmış bol kazançlar birde işi devralacak çocuk veliaht nasip olur inşallah

ay burpum nasıl sevindim
sanatçı gözüyle beğendin demek cok mutlu oldum yaaaaa
amin inş...
sanada tez vakittteeeeee inşşşşşşşşşş nasip olsun yetenekli bi cadı

özlemim o sıkıldım diyen çocuğa not verirken kıyak geç :) hadi geçmişolsun tatlım
bebingim herşeyi güzel gözüküyor tükanın aynen devam anacım :)))

saol canım baba yetenekli anne yetenekli velette ticaret kafalı olsun anacım yeter bir eve iki sanatçı türkiyede zor sanatçı olmak :)))))))))))
tükanın istanbuldaki alışveriş merkezlerindeki mağazalardan hiç bir farkı yok tatlım :nazar: :nazar::nazar: kazancın bol olsun canım

az önce garanti bankasını paraladım bir alay kart verdiler zorla yemin billah aylık üyelik ücret yok dediler bizde tüm diğer bankaların kartlarını iptal ettirdik hatta kocişimdede benim hesaptan ek kart kaldı ama yok bonus şeffaf yok platinium yok plus yok premium yok amerikan express hem bana hem kocişe bir ton kart yolladılar sermestim senin aksine hepsinin 9 bin limiti var zorla çıkarttılar ben istemediğim halde yollarken ana kart hariç diğerlerinden almayacağız dediler ben sürekli takip ettiğim için iki kere aldıkları üyelik ücretini iptal ettiridm ana kart için 65 tl vermiştim zaten bugün kocişin platinium kartınada gene üyelik bedelini kestiklerini görünce açtım ağzımı yumdum gözümü sahtekar herifler nasıl yalancılar yaa bende hayatta güvenmem nasıl sinir ettiler beni

Son düzenleme:
bebingcim dükkanın çok güzel canım bayıldım
o dükkanda bebiş hasretine nasıl dayanıyorsun
işin zor valla senin en kısa zamanda bebiş sahibi olman lazım
bebişde yaşadı valla ben olsam hemen gelirdim:49:

kızlar yarın misafirim gelicek ya profiterolü şimdi yapsam diyorum
yarına bekleyince kötü olur mu sizce yarın zor yetiştiririm de

burpum agrın varsa kesin git ihmal etme bak bana iyi ki gitmişim

semracım istanbul da sanırım daha satılmıyor istedigin bişey olursa yardımcı olurum canım

olur bebingim,nerden bakıcam ben bütün ürünlere yabancı bi site var,ordan baktıkalrımızdan sen temin edebiliyorsun yani.dükkanınsüper düzenli.hepsindee istiyorummmmmmmmmmmm!!!!!!!!

özlemim daha öncede yazmıştım ama görmedin heralde canım adresin lazım baana tatlım kızlar kıstaslar varmı nezaman hediyeleri alıp yollayacağız hooo hooo hoooo yani yılbaşı ağacım karşımda ışıl ışıl hediye veresim var :))))

elanaz sosunu yarına bırakabilirsin yada ikisinide şimdi yap ne olacak bir günden canım

Back
X