öyle mi dersin mavicim
çabuk geçer mi ki
özlemde 5 aylık oldu ya maşallah
doğum ard arda gelecek inşallah
özlemcim

maşallah batu beye
bizim bebişler hep önde inşallah hayatta da hep böyle önde başarılı ve seçilmiş olurlar
kıymetli hepsi değerli çünkü:))
hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar
özlem süt içemesende peynirle yoğurda yüklen
ben ayran çok severim mesela 3 bardak bile içebilirim
gerçekten bize

maşallah
yakınıyorum ama arkadaşın gerçekten kötüymüş
benimde var bir arkadaşım 9 ay fena haldeydi kaç defa hastaneye yattı bebek beslenemiyor diye iskelet gibi dolaştı kızcağız..
elanazın misafiri vardı profiteroller nasıl oldu acaba kesin güzel olmuştur ben evde yapmadım hiç canım bir tatlı çekse yaparım ama bugunlerde değil..
sermest hala yok bu hafta kocası gelecek miydi acaba geçen hafta mı burdaydı karıştırdım
ama kocası da gelse girerdi inşallah olumsuz birşey yoktur ..
sağol canım benim 5 aylık olduk valla:)
inşallah hep öyle başarılı ve önde olurlar canım inşallah

canım benim ben süt ve türevlerini çok ama çok severim bu hamilelikte oldu böyle
hele ayrana bayılırım ama midemi ekştiyor valla

((
canın tatlı mı istiyor senin, bende hep tatlı yedim zaten tatlıyı da çok severdim :)
evet sevim şimdi netten baktım
değerlerin normal şekerim
bu topiğin en şekeri benim
ayy şeker kız candy

kızlar iyi akşamlarrr moralim çokkkkkkkkk bozuk tahmin edin ne olduuuuuuu. akşamdan beri ağlıyorum. eşim teselli edip duruyor. telefonum seviste bütün telefon numaralarınız onda kayıtlı kaldı. arıyamadım kimseyi canım çok sıtkın
karrrrrrrr yağıyorrr şimdiiiiiii
ne oldu canım ya merak ettim
inşallah kötü birşey yoktur
burayada hala lapa lapa yağıyor kar
glkoz yükleme sonucum geldi 100 lük yükleme
açlık 84
glukoz 1. saat182
glukoz 2saat 151
glukoz 3saat 61
yarın memo dr göstercek ama galiba yüksek
artık diyet uyguluycaz başka yolu yok ne yapalım bebekler sağlıklı olsund abiz neler yapmayızki
ama kızlar bana kızmayında bu ne ya burpa benzedin demeyin sıkıldım artık her şeymi beni bulur kardeşim ne ararsa var hamile kalmak için yıllarca uğraştım şimdide habire her geçen gün bişey çıkıyor bi doğsa sağsalim şu velet ben ona sorarım ne dir kardeşim benim bu çektiğim allahım sizlere vermesin böyle kötü hamilelik canım sigara istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrr
bana iyi gibi geldi ama bilemedim ki 4 hafta sonrada bana yüklenecek
benimde bebim gibi bi ara yazmıştım size böbreklerim ağrıyor diye
bu gün akşam dr randevum vardıya yumurta takibine başlıcaktık. dr bir hevesle vajinal ulrason bakıyım sana dedi. yumurta ezervine bakıcam bakınca ayyyyy dedi neoldu dedim tüh ya kist olmuş dedi. 4cm. kimyasaldan sonra oluvermiş orada bayılıcaktım dayanamadımm. ağlamaya başladım dr. teselli etti. bişey olmaz sadece 1 ay erteliez doğum kontrol hapı vermicem gebe kalmanı engellemeyen kisti küçülten Cyclo- Progynova verdi. bir dahaki reglinin 3 günü bakıcaz duruma dedi.
bebingim dr sana ne verdi. doğum kontrol hapımı verdi. tamemn yok olucakmıymış kist
denizcim sen kist le hamile kaldın peki kist ne durumda duruyormu
burpcum böbreğim ağrıyor demiştin canım erteleme ne olu bak git ultrason filan bakıl canım erteleme ben korktum. düşün yani 3 ay kontrol olmadım o arada olmuş . moralim sıfırr elimde değillllllll akşamdan beri ağlıyorum . ben bebek olayının üzerine gidince mutlaka bişey çıkıyor.geçen yıl 29 aralıktada hsg çektirmiştim. damarımı zedelemişlerdi. dikiş atmışlardı. 2 ay perişan olmuştum.

aaa sakın üzülme buradaki hemen hemen tüm hamişler kistten sonra hamiş kaldılar
bende dahil :))))
herşeyin hayırlısı olsun öyle düşün
kızlar bende bugün ovulasyon testine başladım
hafif silik 2.çizgi çıktı gibi birkaç gün daha test yapıcam bakalım
ovulasyon testinde bile çift çizgiye hasretiz
hadi hayırlısı inşallahhhhhhhhhhhh
özlemcim batu bey de büyümüş maşallah

Allah nazarlardan saklasın
sağol teyzesi allah razı olsun
öyle düşünme ne olur herşeyde vardır bir hayır
bence çok az kaldı azcık sabret ve sakın isyan etme
belkide rabbim hala senin sabrını ölçüyor ne dersin
hem çözünenler ölecek diye birşey yok
tüp bebek bölümünde çözünmüşlerle hamile kalan o kadar çok insan var k
hem benim 1 tane senin 9 tane var hepside ölecek değil ya
ben bunu doğurayım sonraki planım diğer yavrumu büyütmek
hayallerimi yıkma lütfen

((
buraya girmemek ne demek valla zopalarım ha
cok ama cok tsk ederim canim insallah dedigin gibi olur beni en cokta üzen dün gece gördügüm rüya oldu yavrum bana sesleniyordu anne sana gelmeyi cok istiyorum ama seni bir türlü bulamiyorum ne olursun anne bana yadim et diyordu benimse yapabilecegim bisey yok ona nasil yardim edecegimi bilmiyorum annemde dün rüye görmüs ona yavrumla gitmisim anne bak sana cocugumu getirmisim demis canim insallah dedigin gibi olurda sadece 1 yada 2 ay ertelinir buna razim ben insallah dedigin gibi olur canim insallah sende en kisa zamanda yavruna kavusursun allahim hic kimseyi böyle sinamasin
bak ne güzel rüyalar inşallah 1-2 aya gerçek olacak sen inan
benimde dualarım seninle canım benim
dün arabam servisten çıkacaktı ama çıkmadı bugünde taksime resimlerimi almaya gidecektim kocişin arabasınada sığmaz resimler belki öğleden sonra çıkar ne salağım yaa havalar okadar güzelken gitmedim karda kışta jeton düştü nasıl kızdım kendime kocişte spermiogram verecek bugün annemlerede gitmemiz lazım hatun tatilde baklava börek yapmış oğluşuma ve bebişime yaptım diyor onlar kocişle ben oluyorum :) oralardan has keçiboynuzu pekmezi has bal hazır hayıt suyu almış bizlere yani boş durmayın torun yapın diyor hatun benimde tek isteğim annemle babamı kaybetmeden onların kucaklarında evladımı görebilmek allah nasip eder inşallah çünkü babam ve annemin torun sevgileri harika taaa oralardan 6 aylık bebekle konuşuyor babam gözleri çipil çipil oluyor duygusala geçiş yaptım abiye kuzu gibi aklıma doğumu geldi ablamın babam bir bebeğe bir bana bakıp ağğlamıştı ufff nerden girdim bu konuya ben gideyim duş alayım
ayyy senden bunları duymak ne güzelllllllllllllll
aman boşver resimleri arabayı bana göre en güzel haber bu