kocakarı anne istemiyorsa erken gelmesi lazım şimdiden morukladım sonra sorarlar lisede ona anneannenmi dedenmi diye kendi bilüüüüür
sen daha genceciksin aaa semra resimleri atmıştı dur bi bakıyım nasıl çıkmışız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocakarı anne istemiyorsa erken gelmesi lazım şimdiden morukladım sonra sorarlar lisede ona anneannenmi dedenmi diye kendi bilüüüüür
sen daha genceciksin aaa semra resimleri atmıştı dur bi bakıyım nasıl çıkmışız
günaYDIN KIZLARR
melek hiç sıkma canını bebeğine yardımcı olabilmen için moralini yüksek tutman lazım
bebeğin üzülme demek istemiş sana rüyanda lütfen kendini üzmeden bekle bebişinin gelişini
denizcim söylediğin şeker olayını biliyorum canım
doktor da söyledi
ve hamileyken şekeri çıkan kadınların 3 te 1 i ilerleyen yaşlarda şeker hastası olurlarmış
doktor beslenme şekline hep dikkat et dedi
ama hamileyken anneye değil bebeğe zarar veriyomuş benim tedirginliğim ondandı ama dün çok rahatladım
koca 1 ay geçti ve oğlum hiç etkilenmemiş
sevim saçmalama şekerim sen de şeker yok
ve benim tanıdığım kaç kişi şekeri olduğu halde sağlıklı bebek doğurdular hem 1 tanesi diyet bile yapmadı yedi şişti
sadece erken aldılar çocuğu
bizimkiler kıymetli ya ondan abartıyoruz azcık
mercan sağlıkla gelecek inşallaahhh
allah allah ya ben ne yaptım sana mıçını kır otur dedim :)))gerçekmi ay çok güzel bir haber bu canım saol
denizim senin izlediğin proğramı bende izledim dün orda bebekte ölüm sakatlık falan dedi ya benim aklım gitti zaten hamile kaldım ilk 8hafta güzel geçti sonrası malum siz biliyosunuz yok kanamalar yok saktlık testleri şimdide bu ne biliyim kafam karıştı evdede kimseye patlayamayınca içimi size döküyorum
ozaman hazırlan bebek geliyorrrrrrrrrrrrr çünkü burda kimde kist çıksa 2. ayında hamile ben kendimden biliyorum tam tüp bebğin ilaçlarına başlıyacaktım usgde kist çıkmıştı 2. ayda tüp yapıldı ve hamileyim denizde öyle kızların hepsi yaşadı bu sorunu mavi idrar yolu iltihabı tedavisi görürken hamile kaldı yani üzülme döverim heeeeeeeeeeeeee
doğum kontrol hapı kullan verdiyse hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor korkma şekerim zaten gebelikten sonra düşecek ben buna hiç canımı sıkmadım şekerin yaptığı etkilerden dolayı korktum gene küçük cadı için yani kendim için değil yani
maşallah gülüm geliyor yağmurumuz sen endişelenme 9tane dondurulmuş allah nazarlardan saklasın gülümbendende 18 yumoş aldılar sadece bu bendeki 8 hücreli iyi kalitedeydi diğerleri çöp oldu dondurulmaya bile gerek olmadı hem vücudun dinlenir ne güzel işte bebğin kesin seninle rüyaları kafaya taksak ben boğaz köprüsünden her gün kendimi atmam lazım her gece sabaha karşı anca uyuyorum ve kucağıma yarım bir bebek alıyorum korkuç bişekilde allahım kimseyi evladıyla sınamasın bazen keşke hiç uğraşmasamıydım diyorum allahtan hayırlısını dile gülüm o sana verecektir sağlıklı bebekler versin hepimize mevlam
of ya beni niye ağlatıyorsun çok kötü oldum ya canım inş annenin aldıklarıyla hemen hamile kalırsın senin hamile haberini dört gözle bekliyorum ben yiycem ben o osmanı
kız nedir senden çektiğim bu gece seni rüyamda gördüm hediye konusunumu taktım ne yaptım bilmem hediye almaya çalışıyorum sen herşeye bir bahane buluyosun sonra gene sakat bebeklerle ve farelerle uğraştım allah hayra yazsın
aaa biz ne için biraradayız şekerim....özlemcigim sevimcigim güzel dilekleriniz icin cok tsk ederim canlarim sizlerde olmasaniz halim harap benim canlarim benim
valla daha gıdıklama evresinde tekmelerle uğraşmıyor annesine kıyamıyor şimdilik :)ya burası ne zaman düzelcek bune
özlemmmmmm sarı çıtır delü oğlan ne yapıyor tekmeliyormu oh seni bi güzel dövsün
evet burpum benimde 1 dondurulmuşum var oğluşumun kardeşi :)meleğim temizlik en iyi terapi tatlım bende her tedavide çıkmaza girip üzüldüğümde kendimi temizliğe vurdum birde kafa çektim ikiiside iyi geldi birde bol bol gezdik hayat işte meleğim ama senin durum daha farklı sadece ertelendi dahada garantiye alındı durum hem doktorların bilinçli davranmasa seni riske atsa dahamı iyiydi şansını yitirmedinki tatlım rüyalar bilinçaltının dışa vurumudur tatlım öyleyse ben zıçtım geçen gece elime ruh deyiyordu hani örümcek ağı gelir ya insanın eline benim elime güya ruh geliyordu :)))
özlemim senin donduurulmuşunmu var ben niye kaçırmışım bunu ben onlara çok şaşırıyorum düşündsene şimdi batuyla ikiz aslında allahım dünyaya gelişi 2010 ama doğuşu kim bilir 2013 falan olacak nasıl yani allahım çok enteresan bir durum allah onların ikisinide sana bağışlasın ikisinide sağlıkla kucağına al inşallah sana tombiş diyen doktor senin tatlı nanaklarına demiştir öyle tatlı görünüyorlarki faceden onun dışında bir tombişliğin yok zati bu forumda kim tombişim diyosa inanmayacağım hadi oradan diyeceğim siz tombiş görmemişsiniz
sevimim o rüyaları geride bırak canım eli ayağı herşeyi normal canım eskiden olsa endişelen derdim ama ayrıntılıda herşeyi görünüyor bebişinin bilinçaltlarımızın içine ediiim zaten yaa herşey geride kaldı sevimim mercan memo sen yeni evinizde herşeyi geride bırakmanın mutluluğunu yaşarken mercanın cadolozlukları ile cebelleşeceksin bu arada sen niye özleme hediye bakıyorsun özlem bana çıktı kız yada benide yanılttın zati kaç gündür barın barın özlemden adres istiyorum atmıyor acaba benmi karıştırdım ayol dur sermestin face duvarına bakayım hah baktım sen nursime alıyorsun sevümüüüm :)
evet özlemim sevimim ben istemesine istiyorum bebiş zati öyle olmasa burda işim ne istiyorumda istemekten yoruldum mevlam vermemekten yorulmadı töbe töbe işte bu yüzden çocuğum olmuyor dangul dungul hep ayu ayu konuşuyorumah sevim o osman bir gelse kocişimin gözü beni görmez artık heralde nasıl sevgi dolu benim kocişim nasıl hasret bir bilseniz
sen kimi kandırıyorsun kikocakarı anne istemiyorsa erken gelmesi lazım şimdiden morukladım sonra sorarlar lisede ona anneannenmi dedenmi diye kendi bilüüüüür
gidip makmaj yapayım arabanın işi bitmiş resimleri alabileceğiz kociş zpermini versinde gelsin taksime gidip oradan anneme gidenzi
gulimus canım inşallah
bu ay beni çok gaza getirdiniz
bakalım sonuç nasıl olacak
hayalkırıklına uğramam inşalah[/QUOTE
hayırlı sonuçların gelicek inşallah cnım
malesef bizim bütün hayellerimiz alt üst oldu hic beklemedigimiz bir durumla karsilastik sok olduk birden neye ugradigimiz sasirdik ve ben o an bayilip düsmüsüm uyandigimda yumurtalar toplanmis esim onlari labora götürüp gelmisti bile yanima uzun bir süre kendimi toparlayacagimi sanmiyorum 19tane yumurta toplanmis bunlarinda 9zu donduruldu digerleride ölmüs transfer ne zaman olacak hic bir bilgimiz yok daha olacagi bile belli degil hormonlar ne zaman düsecegide belirsiz malesf dondurucudan cikardiklarinda ölme ihtimalleride olabiliyormus malesef artik hic hevesim ümitim kalmadi kafam karma karisik vardirda binda bir hayir diyorum allahin takdir ilahisi buymus diye kendimi teselli ediyorum iste daha yazak cok seyler varda kafanizi sisirmek istemiyorum eger topinge fazla giremezsemde beni merak etmeyin hepinizi cok seviyorum ve öpüyorum![]()
melekcim tatlım üzülme ne olur biliyorum ne zor bir dönem geçirdiğini seni şimdidaha iyi anlaıyorum canım ben bi kist için dünden beri neler yaşadım kendime bile şaşırıyorum. canım bak bebişin seni bekliyor dondurulmuş. ogün gelicek benim arkadaşımda tüp yaptırmıştı. ikiz oğlan oğlu veetler 3 yaşında diğerlerini donduruyor. bu yıl koydurcam diyor yaza bişeycik deolmuyormuş hem 9 tane senin yumoşların rüyalara takılma canım benim allh büyüktür psiklojini bozarsın yapma ne olur
gulimusum geçmiş olsun tatlım ama burada tecrübe ettiğimiz kadarı ile kistler bu işin tuzu biberi çokta önemli şeyler değil mütemadiyen geliyorlar ve geldikleri gibide gidiyorlar canım amman haaa ağlayacak birşey yok artık tahammülümüz kalmadı sıkıldık bunaldık ama hepimiz birşekilde boğuşuyoruz elden başkada birşey gelmiyor önemli olan morali yüksek tutmak söylemesi kolay uzaktan birde bana sor diyorsun ama malesef hepimiz yaşıyoruz bu sıkıntılı dönemleri ben uzatmaları oynuyorum kaşarlandım mesela bakalım bir sonraki tedavide neler bekliyor beni nerde bir aksilik varsa mıknatıs gibi çektiğim içüüüüün artık üzülmemek gerektiğini kavradım her nekadar başarabilmeyi öğrenemesemde
gulimuscum bende ağrı salı akşamı bir iki kere sol böreğimin üzerinde batma şeklinde oldu çarşamba günü gün içinde önce sol böbreğimin üzerinde oldu en sonda sağ böbreğimin üzerinde olup kesildi senin ağrında öylemiydi tatlım
burpvum senin ağrın gibi batma şeklinde değil sürekli ağrı hissi bu sanki böbreğini üşütürsünde ağrı yaparya öyle bişey sağ kasığım çok ağrı yapıyor. doğum kontrol hapı vermedi tatlım ne gerek varsa adet düzenleyici vermiş bu sabah aşılamayı yapan dr a gittik eşimle görüşmeye ultrason resmini gösterdik tekrar bakmaya gerek yok. bu ilacadavgerek yokmuş. doğum kontrol hapına bu ay gerek yok kendiliğinden gidebilir. olmazsa sırıngayla çekeriz önümüzdeki at reglinde bakalım duruma diyor. ama neden hap vermedi kullanma dedi anlamıyorum ya daha büyürse
bitmiyor bu hayat,
ve sonu gelmiyor bu sonsuzluk acısının,
sonu gelmiyor insan acısının...
yoksa ben ister miydim
ÖYKÜlerde saklanarak yaşamak...
sonsuzluğu
senin o kısacık ömrüne çevirmek istemez miydim...
ÖYKÜler DENİZinin en dibinde
saklanmak ister miydim...
ama ne zaman soluk almak için çıksam,
bitmiyor, bitmiyor bu hayat...
yoksa bu karanlık sonsuzluğu
senin o kısacık ömrünle değiştirmek
istemez miydim...
tamam şiir biraz karamsar ama kitap okurken buna rastladım içide deniz ve öykü geçincede siz aklıma geldiniz :)))![]()
canımm maşallah döktürmüşün