Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm fıstıklar bugün çok ıssız kalmış buralar...ama herkesin evde olduğu zamanlar ev işleri çarşı pazar işleri oluyor...burda yine kar yağıyor çok soğuk dışarısı...
sermestim daha iyi olmana sevindim canım inş çabucak toparlarsın kendini...
merhaba sekerlerim
iki gündür sizlerden uzak olmak inanın hiç hoş degildi
ama hayat baglantımız kesildi
memleketim uzun yıllar sonra ilk kez kara teslim oldu ve biz nerdeyse mahsur kaldık
evimin önünde 35 cm e yakın kar var düşünebiliyormusunuz annemler mahsur kaldı arabaları kara gömüldü bugun greyderler yolları actık onlara ekmek götürdüm çok komikti
sehrin yüksek rakımlı kısımında olmanın zararları sehirmerkezinde 5 cm miş kar kalınlığı o kadar güldüm ki
işe de gidemedim dolasıyla hiç bişey yapamadım tv miz yok netimiz yok berbattı
neyseki yasam ufaktan geri gelmeye basladı dısarıda ki ayazı saymazsak
çok birikmemiş sayfalar
şimdi sizlerle pazarlık yapıcam hatta pazarlık degil direk uygulama istiyorum
bakın ilk defa cok huzurluyum heyecanlıyım ve gercekten cok istiyorum bebeğimin olmasını kendime bile sasırıyorum kistim küçülücek mi tedavi baslıcak mı onu bile bilmiyorum hatta doktoru bile görmedim ama umutluyum sizlerden istedgim bana yardımcı olmanız destek olmanız olumsuz seylerden uzak durmamız
elbette iyi günde kötü günde brilikteyiz ben inanıyorum ki bu herkese iyi gelicek
meleğim kimbilir neler yasıyorsun kolay degildir elbet
ama sen cok kıymetlisin vardır yaradanın bir bildigi lütfen gücünü bırakma böyle yaparsan degerlerin düşmez bebeğin tutunamaz tedaviye basladıgın döneme geri dön yeni bir sayfa ac cok guzel olacak lütfen inan olmazsa kafamı kırarsın ben razıyım
burpum canım kocakarı bile olsan eşin sana tapar canım oğlunda tapacak biliyorum.
ah bi kendini teslim edebilsen...
balım sakın üzülme ben dogum kontrol içiyorum buda size özellikle eşine ders olsunda sizde biran önce tedavi olun kaybedicek zaman yok diyin cabucak gecicek bu kist bizim topikte her sey bulasıcı baksanakistte bulasıyor
nurismicim güle güle giysin ela çoraplarını miniş miniş tir di miii
mavicim ikinizinde az kaldı saglıkla bebeğiniizi kucagınıza almnıza
kızlar denizim özlemim sermestim hepiniz beni merak etmişiniz cok duygulandım canlarım
iyi ki varsınız...
sermest burp haklı sana acımam direk dalarım geldigimde kendine bak biraz
elanazcım çift çizgiyi hcg testinde de görecen cok yakında bende profiterol istiyorum ellerinden
hiç kimse kalmadı umarım atladııgım