Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sonucum kocaman bir 0
bizim asla bebeğimiz olmayacak
artık fazla zorlamanın bir alemi yok yukarıdakinin bir bildiği varmış elbet
dualar olacağı değiştirmiyor kader diye birşey var buna inanıyorum nekadar tırmalarsan tırmala olacaklar olacağa varıyor
artık kendimizi işlerimize vereceğiz
yukarıdakinin bir bildiği varmış elbette
artık doğal yoldan hamile olasılığımda kalmadı morfoloji 0 sayıda dibe vurdu
bizim için çocuk defteri kapandı
dualar olacağı değiştirmiyor kader diye birşey var buna inanıyorum nekadar tırmalarsan tırmala olacaklar olacağa varıyor
kızlar sağaolun iyiyiz biz
tetslerimiz biraz bozuk çıktı ama yatmadık hastaneye çarşamba tekrar edilecek
dönüşte de aşımız vardı onu yaptırdık
kızlar destekleriniz için teşekkür ederim dün daha iyiydim zaman geçtikçe daha koyuyor daha dayanılmaz oluyor bugün izin alıp denize gittik hayatımda ilk defa ağlayarak yüzdüm hiç faydası olmadı deniz çok güzeldi havada ama bizim içimiz yanıyordu keşke atölyemde çalışsaydım denize gitmek hiç işe yaramadı çok sinirliyim sürekli isyan ettim günahtan battım kızdım köpürdüm sinirlendim dün alkol aldım bügünde alırım belki bu sinir bana zarar veriyor kocişiminde ilk beyazı bugün çıktı yarın işe gideceğim eğer dekana yüzüm tutarsa gelecek hafta yıllık iznimden bir hafta alıp tatile gideceğiz
özlem ben de o topiği zaman zaman okuyorum
ve çok takdir ediyorum o kararı verip bi çocuğa sahip çıkanları
çoğu zaman da ağlıyorum hatta itiraf ediyorum utanıyorum bile efe den şikayet ettiğim için
Allah herkesin gönlünün muradını versin annem düşünüyodu bi ara sürekli almayı değil de bayramlar da hafta sonu falan
ama araya düğünler falan girdi kaldı şimdi de efe den vakit bulamayacak
bu arada tayinim çıktı 3.tercihim annemlere yakın ama arabayla gitmek lazım yine de zaten annemlere arabayla gidecektim biraz daha gidicem
ve ilk defa 1.bölge okulda çalışıcam
darısı senin ve sermestin başına
iyi geceler
hayatta herkesin çeşit çeşit sınavı var
önemli olan sabırla başımıza gelen sıkıntıların içinden çıkmak
isyan nereye ki bu mübarek günlerde çok günah
demesi kolay belki diyeceksin ama böyle biraz sabır dilemek yaradandan en doğrusu
bende sıkıntıdayım ama isyan edip neden demiyorum
mucizesini veren Rabbim şifasınıda verecek biliyorum doğduğumuzdan beri hep bişey çıktı
daha doğdu 1 saat oksijen aldı
yanıma geldi nefes alamıyordu doğru düzgün kalbinde hırıltı
hastaneden çıktık kalp grafisi çekildi üfürüm çıktı
2 gün sonra ateşten hastanede yattık 5 gün
30 gün sonra yine hastanelerdeyiz
en kötüsü de şu anda kesin bişeyin söylenmemesi ve bugun bütün gün her kakasında kırmızılık devam etti yarın yine kontrolümüz var canım çok sıkkın
canım benim yaşadıkların o kadar zor ki sana söylenecek içini soğutacak söz bulamamak benide kahrediyor, kıyamam sana güzel arkadaşım benim, sen yinede isyan etme ne olur hiç ummadığın anda yeşerirverir umutların, kendini nereye atarsan at bu sorun seninle gitmeyecek mi? herşeyin en iyisini en güzelini sen billirsin ama ne olur isyan etme... eşinle çok mutlusun şükür buna şükret... belli olmaz zamanın ne göstereceği ... aslında uzun zamandır söylemek istediğim birşey var ,var ama cesaret edemiyorum, tepkini -ne diyeceğini kestiremiyorum ,biliyorum için yanarken bunları söylemek aptalca gelebilir sana ama benim içimde hep senden yana bir umut olduğu için erteledim, şimdi belki zamanı değil ama sen senin gibi yanan bir minik yüreğe neden kucak açmıyorsun ,tamam kendinin gibi olmaz diyeceksin haklısında ama o topiğe bir gir istersen ,bende koruyucu aile olmak istiyorum dersen bir bak yaşananlara, belki sende sevgiye aç bir miniğin sevabını kazanırsın, ha sana çok kolay söylemesi diyeceksin belki ama inan biz düşünmüştük, itiraf etmeliyim ki düşünmüştük , şimdi belki öyle olmasada yinede bir çocuğun koruyucu ailesi olmayı istiyorum ,tercih senin ben yorumumu söyledim, umarım sende ,kızlarda bana kızmazsınız, seni çok seviyorum canım ,çevreni baz alacağını ne derler diyeceğinide biliorum ama demezsem benim içimde kalırdı, hatta bir kadın yuvadan aldığı bebeğine kavuşacağı zamanlarda hamile olduğunu öğrenmiş :) ve o bebeğede yinede sahip çıkmış, ben gözlerim yaşararak okudum ,demek doğurmak değilmiş marifet dedim ....... bana kızma ne olur![]()
giriyorum ama yazmak gelmiyo içimden
böyle zamanlarda moral vermeyi beceremiyorum sadece neden diyebiliyorum benim fikirlerim düşüncelerim sözlerim daha da üzer sanıyorum isyan etmemek en iyisi ama neden demeden geçemiyorum yine vardır rabbimin bi bildiği dilerim herşey senin için çok güzel olur canım
özlem ben de o topiği zaman zaman okuyorum
ve çok takdir ediyorum o kararı verip bi çocuğa sahip çıkanları
çoğu zaman da ağlıyorum hatta itiraf ediyorum utanıyorum bile efe den şikayet ettiğim için
Allah herkesin gönlünün muradını versin annem düşünüyodu bi ara sürekli almayı değil de bayramlar da hafta sonu falan
ama araya düğünler falan girdi kaldı şimdi de efe den vakit bulamayacak
bu arada tayinim çıktı 3.tercihim annemlere yakın ama arabayla gitmek lazım yine de zaten annemlere arabayla gidecektim biraz daha gidicem
ve ilk defa 1.bölge okulda çalışıcam
darısı senin ve sermestin başına
iyi geceler
demesi kolay belki diyeceksin ama böyle biraz sabır dilemek yaradandan en doğrusu
mucizesini veren Rabbim şifasınıda verecek biliyorum doğduğumuzdan beri hep bişey çıktı
en kötüsü de şu anda kesin bişeyin söylenmemesi ve bugun bütün gün her kakasında kırmızılık devam etti yarın yine kontrolümüz var canım çok sıkkın
iyi geceler
tabiki bitanem sen en iyisini bilirsin ,çokta haklısın . benim dediğim daha küçük yaşta bebekti senin anlattıkların tam bir canavarmış valla... rabbim sizede zamanı geldiğinde güzelliklerini suncaktır , sen hiç canını sıkma .......canımbizde daha hiç çocuk bile denemediğimiz zamanlarda çocuk esirgeme kurumuna bir alay abur cubur alıp gitmiştik niyetimiz bir çocuğu haftasonları çıkartmaktı oraya gittiğimizde bambaşka bir dünyayla karşılaştık bir çocuk sürekli beni ısırıp kaçıyordu diğer çocuklar cüneytin sırtına çıkıp duruyordu yapmayın ettmeyin diyorsun çocuğun sırtını incittiler ablamdan bir çocuk saz istemişti ablam almıştı aynı hafta ben gittim aynı çocuk gene benden saz istedi parçalamış sazını içler acısı bir durumdu neye uğradığımızı şaşırmış haftalarca psikolojimiz düzelmemişti sanki vahşi canlıların olduğu bir yerdi davvranışları çok içler acısıydı
ayrıca ben çok çocuk seven bir insan değilim yiğenlerim dışında bir bebek alıp sevmişliğim yok içimden gelmez benim isteğim tamamen içgüdüsel kocamı çok seviyorum ve bu büyük aşktan ona ve bana ait küçük bir canlı istiyorum kokladığımda cüneyt koksun boncuk gözleri ona benzesin büyük konuşmayayım ama içimde bir başka çocuğa yer yok şimdilik en azından bilmiyorum zaman neyi gösterir keşke okadar güçlü bir insan olsaydım annesiz bir yavruyu evlat edinebilseydim ama kendime güvenmiyorum okonuda
bende moral bulmayı beceremiyorum canım gece bile uyuyamıyorum daha ne kadar üzülebilirm bilmiyorum bir türlü geçmiiyor zamanla daha kötü oluyor
canım tebrik ederim hayırlısı olsun senin için tatlım
denizim kendi derdime düştüm sana bir geçmiş olsun bile diyemedim ama kalben denize allahtan şifa diledim hep ama çok şükürki önemli bir problemi yok allah şifa versin tatlı denizimiz biran önce sağlığına kavuşsun inşallah sizde sevincinizi yaşayın doyasıya burukluk olmasın
inşallah geçecek pınarcım. üzme kendini. çok geçmiş olsun. okudukça ben de şaşırıyorum. oğluşumuza nazar mı değdi acaba? alerjiden öte bir şey değil inşallah. sevgiler tatlım.
burp çok haklısın. içinden gelmiyorsa ruhen hazır değisen bu iki tarafa da haksızlık zaten. benim dileğim hayatın sana istediklerini o veya bu şekilde sunmasıdır. bu bir bebekse ve nasibinde varsa inşallah sana gelecek. kendini yıpratmadan bu süreci atlatmanı diliyorum. sevgilerimi yolluyorum sana.
tabiki bitanem sen en iyisini bilirsin ,çokta haklısın . benim dediğim daha küçük yaşta bebekti senin anlattıkların tam bir canavarmış valla... rabbim sizede zamanı geldiğinde güzelliklerini suncaktır , sen hiç canını sıkma .......
ah canım bu günleri bir atlatsam her geçen gün daha acı veriyor allahtan artık çocuk dilemiyorum tek dileğim çocuksuzluğu kabullenme gücü
ah o can sıkılmaktan merdaneye döndü okadar moralim bozukki hani yabancı filmlerde şok geçirdikleri bir durumda kusarlar ya benim mide aynen sürekli o vaziyette midem bulanıyor sürekli üzüntüden flashbackler halinde yaşadıklarım geliyor aklıma tam 18 gün sürdü yumurta geliştirme ne için bir hiç için