Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
brupcugum ben o defteri kapattim canim kendiliginden olursa olur olmazsada umrumda degil cok zor günlerim oldu inan artik düsünmek bile istemiyorum suan bir hedefim var onun pesinden gidiyorum allah nasib ederse 5sene sonra temelli dönüs yapmak hedefim simdi yatirim yapiyorum cok para lazim coook calismam gerekiyor:)))) ilk defa güclü oldugumu ihtiraf ediyorum canim ama en az sende benim kadar güclüsün canim eger biz böyle güclü olmasaydik allah bize bu derti vermezdi canim demekki allahin sevdigi kuluymusuzki bize hayattan böyle ders almamizi istiyor ve ona sürekli dua edip bu halimize sükür etmemizi istiyor tatlim sizin sadece zamana ihtiyaciniz var buda gelir buda gecer güzelim hem tatilde size iyi gelecek canim buyrun bize gelin kapim herzaman ve sonsuza kadar acik tatlim hem bizi sizi sikmayizda hafta ici kafaniza göre takilirsiniz hafta sonunda eglenmeye kafa dagitmaya gideriz hep beraber tatlim

brupcugum ben o defteri kapattim canim kendiliginden olursa olur olmazsada umrumda degil cok zor günlerim oldu inan artik düsünmek bile istemiyorum suan bir hedefim var onun pesinden gidiyorum allah nasib ederse 5sene sonra temelli dönüs yapmak hedefim simdi yatirim yapiyorum cok para lazim coook calismam gerekiyor:)))) ilk defa güclü oldugumu ihtiraf ediyorum canim ama en az sende benim kadar güclüsün canim eger biz böyle güclü olmasaydik allah bize bu derti vermezdi canim demekki allahin sevdigi kuluymusuzki bize hayattan böyle ders almamizi istiyor ve ona sürekli dua edip bu halimize sükür etmemizi istiyor tatlim sizin sadece zamana ihtiyaciniz var buda gelir buda gecer güzelim hem tatilde size iyi gelecek canim buyrun bize gelin kapim herzaman ve sonsuza kadar acik tatlim hem bizi sizi sikmayizda hafta ici kafaniza göre takilirsiniz hafta sonunda eglenmeye kafa dagitmaya gideriz hep beraber tatlim

özlemim canim benim coook coook özürdilerim hayatim gecmis evlilik yildönümün kutlu olsun bitanem bir ömür boyu esinle ve oglusunla saglikli mutlu yillar diliyorum....

sevimcigim gelmis hos gelmis:21::21::21::21::21::21:
seni tekrardan aramizda görmek beni cok mutlu etti tatlim nasilsin? hersey yolundami güzelim?

ben kafa olara iyim ama vucut olarak bir arizam var bel sorunum canim simdi onu tamir ettiriyorum:))) hayat yasandim tempolu ve yogun geciyor yani ayni tas ayni hamam:)))))))

meleğim bel sorunu bu ara her kezde var heralde ablamdada bel fıtığı çıktı oda yatıyor memo fizik tedavi gördü benimde sezaryandan sonra sabahları yataktan kalkerken çok zorlanıyorum gece doğru düzgün uyujmadığımdan bide biizm cadıyı akşama kadar pış pışladığımdan heralde geçmiş olsun gülüm kendine enişteme iyi bak çalışmaya devam eee dönünce nereye taşıncan 5sene sonra memleketemi ist lamı

dünür vallaha bedava vercem artık bu cadıya başlık falan vermezsin sen sen değil kimse vermez anam bu adamı delirtir çok nazlı bitek bu huyu bana çekmemiş babasına çekmiş oda nazlıdırda biraz ahada benim cadı ağladı mama verem

Canlarım iyi geceler hepinize,burpumun haberinden sonra kendime gelemedim,nasıl da emindim bir mucize olacağından...Bu mucize kendisi gelecek anlaşıldı,inatla bana hormon vermeyin diyor,ben çok ümitliyim,yeşimim bütün sayfaları kapatsa da o annesinin göbüşüne konduğunda bu acıların hepsini unutturacak,Rabbimden tez zamanda diliyorum...

Öslemim,sana eşinle,oğluşunla,çok ama çok mutlu,sağlıklı bir ömür diliyorum,mutluluğunuz katlanarak çoğalsın,iyi ki varsınız canımın içi...:71:

Bilgecim,yeni yaşın sürprizlerle,huzurla,farkındalıkla ve sağlıkla dolu olsun,nice mutlu senelere sevdiklerinle ve seveceklerinle tatlım...:70:

Meleğim hoşgeldin tatlım,seni çok özlemiştik,iyi olmana çok sevindim,lütfen aramızda kal,hep iyi kal olur mu???:87:

dünür vallaha bedava vercem artık bu cadıya başlık falan vermezsin sen sen değil kimse vermez anam bu adamı delirtir çok nazlı bitek bu huyu bana çekmemiş babasına çekmiş oda nazlıdırda biraz ahada benim cadı ağladı mama verem

:)))) vayyyy yırttık yani başlaık parasından bak bu iyi haber.... benimkide pek nazlı anacım bunlar nasıl anlaşacak ? bizimkininde uykusu yok ya :(

Amanınnnnn kimleri görüyorum,eski kuşlar tekrar toplaşmış,sevimim kuzum hoşgeldin,şükür pc yapılmış,demek ki hep bizimlesin bundan sonra,tabi mercan meleğimin izin verdiği kadar,olsun biz onada razıyız.Memodan,annenden ve senden Allah razı olsun,dualarınız benimle biliyorum,Rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah...:70:

Denisimle konuştuk bugün,hastanede yatıyorlar,miniciğimi sürekli testlere,tahlillere tabi tutuyorlar.Kuzumun Allah şifasını versin inşallah.Evlerine sağsalim çıksınlar ve bir daha hiç hasta olmasınlar:50:

Canlarım iyi geceler hepinize,burpumun haberinden sonra kendime gelemedim,nasıl da emindim bir mucize olacağından...Bu mucize kendisi gelecek anlaşıldı,inatla bana hormon vermeyin diyor,ben çok ümitliyim,yeşimim bütün sayfaları kapatsa da o annesinin göbüşüne konduğunda bu acıların hepsini unutturacak,Rabbimden tez zamanda diliyorum...
bu kez nedense bende çok emindim ,hatta birisi iyi kaliteymiş dendiğinde ise tamam işte demiştim ,sanırım dediğin gibi keyfine göre olacak velet :)
Öslemim,sana eşinle,oğluşunla,çok ama çok mutlu,sağlıklı bir ömür diliyorum,mutluluğunuz katlanarak çoğalsın,iyi ki varsınız canımın içi...:71:

canım çok ama çooooooooooook teşekkür edrim, sende iyi ki varsın bitanem:54:

Benimde kontrolüm vardı,yumurtanın biri 20 mm olmuş ama diğerleri 15 mm.O yüzden 2 gün daha ilaca devam dedi.Kasıklarım çok ağrıyor,az önce çok kötü oldum.Allah izin verirse,pazartesi toplanacak yumoşlar....Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

tuanay ya biliyor musun eşim tayin istese didime çıkacakmış, biz yeni geldik olmaz dedik eşimin puanıda doğuda çalıştığı içi çok yüksekti ondan çok daha düşük puanlı biri gitmiş, biz çok üzüldük, gerçi didime gideli çok oldu nedir ne değildir bilemiyorum ama kaçırdığımıza üzüldük, senin yorumun ne ,üzülelim mi yoksa amannn değmez çokta iyi bir yer değil mi dersin:26: işin kötüsü koca ilde bana yer açılmadı, ilçede hepi toğu 6 okul var hepsinde açıldı, kara bahtım kem talihim ya :(:84:

Öslemim,öncelikle hayırlısı diyelim ama Didim yılın 4 -5 ayı tatil modunda geçirebileceğiniz,denizi harika,havası güzel olan bir yer.Bizede 2,5 saat uzaklıkta.Ama artık iş işten geçmiş anlaşılan.Senin tayin durumunada üzüldüm.Ama 1 yılını oğlunla geçireceksin bu açıdan bak.En kıymetli zamanlarında,senin kokuna en çok ihtiyaç duyduğu zamanda yanında olacaksın.Daha iyi bir yer sizi bekliyordur bence...Hem güsel anneye üzülmek hiç yakışmaz:50:

Denisimle konuştuk bugün,hastanede yatıyorlar,miniciğimi sürekli testlere,tahlillere tabi tutuyorlar.Kuzumun Allah şifasını versin inşallah.Evlerine sağsalim çıksınlar ve bir daha hiç hasta olmasınlar:50:
allah şifasını versin paşamızın inşallah.....
Benimde kontrolüm vardı,yumurtanın biri 20 mm olmuş ama diğerleri 15 mm.O yüzden 2 gün daha ilaca devam dedi.Kasıklarım çok ağrıyor,az önce çok kötü oldum.Allah izin verirse,pazartesi toplanacak yumoşlar....Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

maşallah kocaman olmuş bebişler ,ben koldan yapmıştım hiçte ağrım sızım olmamıştı ,kasıktan hiç yapmadım ben:26: ilker aşıladı :))) rabbim yardımcın olsun canım benim, hobareyeeee bu kez az kaldı allahın izniyle ....

Back
X