Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öslemim,öncelikle hayırlısı diyelim ama Didim yılın 4 -5 ayı tatil modunda geçirebileceğiniz,denizi harika,havası güzel olan bir yer.Bizede 2,5 saat uzaklıkta.Ama artık iş işten geçmiş anlaşılan.Senin tayin durumunada üzüldüm.Ama 1 yılını oğlunla geçireceksin bu açıdan bak.En kıymetli zamanlarında,senin kokuna en çok ihtiyaç duyduğu zamanda yanında olacaksın.Daha iyi bir yer sizi bekliyordur bence...Hem güsel anneye üzülmek hiç yakışmaz:50:

ben oraya gideli çok oldu değişti mi ne oldu bilmiyorum tabi, evet şimdilik öyle görünüyor bakalım inşallah yaza çok daha iyi yerler açılır ......

Bilgecim,yeni yaşın sürprizlerle,huzurla,farkındalıkla ve sağlıkla dolu olsun,nice mutlu senelere sevdiklerinle ve seveceklerinle tatlım...:70:

bu güzel dilek için ne diyebilirim ki kalpten teşekkürler canım. yumişler toplanırken de Allahım hayırlısıyla kolaylık nasip etsin. müjde al inşallah.

bizde öyle yapmaya çalıştık tatlım önceki gün denize gittik ağlayarak yüzdüm dün yemeğe çıktık daha kötü oldum artık öyle bir aşamaya geldikki kafamız dağılmıyor yarın izin alabilirsem gelecek hafta bir haftalık tatile çıkalım diyoruz bakalım alabilecekmiyim
eşimde dediğin gibi çok üzgün yarın spermiyogram yaptıracak hani insan inanamaz ya değerler okadar çok nasıl dibi boylar onca çabaya rağmen anlamış değiliz birde geçen gün ilişki sonrası çok ağrısı oldu oda bizi kıllandırdı acaba varikosel ameliyatında yanlış birşeylermi yaptılar diye
Bende seninle tanışmak çok isterim topikteki rekor bende ençok ben tanıştım kızlarla :))) en büyük keyfim 40 yıldır tanışıyor gibi oluyor ve keyifli geçiyor vakit inşallah birgün biryerde neden olmasın renkli kişiliğe gelince eskiden eşimde bende cıvıl cıvıldık ama şimdi o renklerimizin solduğunu hayat ışığımızı yitirdiğimizi hissediyoruz bir an önce sirkelenip kendimize gelmeliyiz tabi bunun için öncelikle tedavi faslını kapatmalı ve bebek çalışmalarına bir son vermeliyiz böyle kendimize çok zarar verdik
canım benim doğum günün kutlu olsun buarada nice sağlıklı mutlu yaşlar dilerim evlatlarınla ve kocanla
kızının yaramazlığı da tamamen enerjisini deşarj edememekten kaynaklıdır canım arkadaşları ile koşup oynayabilse evde yaramazlık edecek enerjisi kalmazdı

bence bu üzüntüye rağmen çok programlısınız ve çok akılcısınız. bence de spermiyogram yaptırmak çok iyi fikir. acabaları silmek lazım kafadan. kış için planlamışsın da herşeyi. inşallah iznini alırsın da biraz kendinizi toparlarsınız. eşinle bunun da üstesinden gelirsiniz canım.

kız bugun daha iyiydi. çünkü şurup verdim sanırım hastalık yoldaydıç çünkü normalde böyle değildi. yarın da vereyim diyorum.

doğumgünümü kutladığın için de çok teşekkür ederim. çok tatlısın. inşallah benimle de tanışırsın rekor sende kalmaya devam eder :)))

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canlarım pc geldiiiiiiiiiiiiiiiii ama çok yavaş soluğu burda aldım biraz geç oldu ama öykü mercan hanım uyuyunca bütün gün ayakta pış pış gecede biraz iyi sabah 4 48 çalar sat gibi ayakta öğlen 12 ye kadar 12 de bir uyuyor sadece 1saat bide akşam 9da uyuyor okadar cadı bu cadı aynı anasına çekmiş geçmişi okumadım ama ayşenim burpum tedeviye başladığını söylemişti daha önce balı arayıp sonucunu ondan ögrenmek çok zor olduğundan burpu aramadım iyikide aramamışım oturur ağlardım canım benim talihsizlikler ne zaman peşimizi bırakcak rabbim burpum inş kendilliiğinden gelir küçük osman bir mucize olur ki sen kendiliğinden hamile kalmıştın inş gene kalırsın ama bu sefer tutunur miniğimiz
diğer kızlar ne alemde özlem batu beyle neler yapıyor
efemiz büyümüştür koca delikanlı olmuştur
sermest hala benim gibi cebelleşiyormu inş iyidir eslem hanım düzelmiştir
semra kızıyla tatildeydi ada kocaman bir abla oldu
bebingim dondurmaların seni bekliyor tatlım o kist gidecek sen merak etme
tuanayım bütün dualarım seninle şuanda memo ve annemi bile kattım dua kervanına
elanaz canım doğum sıarası şimdi sende inş ağrısız sızısız sorunsuz geçer
denizim deniz bebekle aran nasıl bol bol emsin annesini kocamn delikanlı olsun paşam
bilgecim yeni dr hayırlı olsun inş çok güzel sonuç alırsın kucağında bir çif gözle
meleğimmmmmmmmmmmmm sen nerelerdesin neler yapıyorsun biraz olsun moreller düzledimi tatil işe yaradımı
nursimden ses varmı en son taşınacaktı
hepinizin hayatı çok güzelliklerle dolsun mevlam hepinizin kucağına bir çif göz versin unuttuğum varsa kusura bakmasın hepinizi çok özledimmmmmmmmmmmmm

eskisine döndük canım ama çok sağol. Allahtan hayırlısı bakalım. senin de tüm dileklerin gerçek olsun. kızın sakinlesin anneyi yormasın artık. valla yeni nesil bebelerden korkuyorum :)))

bilgecigim simdiden seninde tedavin hayirli olsun canim allahim umarim gönlüne göre verir tatlim

aminn hepimizin canım inşallah.

bilgeciğim canım bende atlamışım kusura bakma , sevdiklerinle nice yıllara inşallah:71:

çok sağol canım ne demek. kalpler bir olsun.

yasadıgımız mutsuzlukla arada kaynadı ozur dilerim özlemcim evlilik yıldonümünüz kutlu olsun Allah nice yıllar nasip etsin mutlu saglıklı

bilgecim seninde dogum gunun kutlu olsun canım

anlamadıgım klomenle iğnenin aşılama sansını artırmasıyla ilgili fark bana pek mantıklı gelmedi cunki ikiside yumurta geliştiriyor senin yumurtalıgın hangisi cevap verirse o ilaç kullanılır.sonuccta asılama da sansı belirleyebilmesi ni pek mantıklı bulmadım.prof olmuş adam lafım yokta.o kadar cok doktor gördüm o kadar cok sey biliyorum ki aartık yorum yapmadan duramıyorum.

sağol bebingim. valla ben de anlamadım. yumurtlamamda sorun yokmuş. ama menagonda rahim de kalınlaşacağından daha yüksek şansınız var dedi 2 doktor da. bunu duyan eşim de iğneli aşılama adımını atlamadan tüp yapmam diyor. deney faresi gibi bekliyorum ben de :)))))))))))))

Öslemim,teyzesinin pamuk şekerini öp benim için,ben biraz uzanayım,iyi geceler tatlım:70:
öperim teyzesi tamam :)
bu güzel dilek için ne diyebilirim ki kalpten teşekkürler canım. yumişler toplanırken de Allahım hayırlısıyla kolaylık nasip etsin. müjde al inşallah.

bence bu üzüntüye rağmen çok programlısınız ve çok akılcısınız. bence de spermiyogram yaptırmak çok iyi fikir. acabaları silmek lazım kafadan. kış için planlamışsın da herşeyi. inşallah iznini alırsın da biraz kendinizi toparlarsınız. eşinle bunun da üstesinden gelirsiniz canım.

kız bugun daha iyiydi. çünkü şurup verdim sanırım hastalık yoldaydıç çünkü normalde böyle değildi. yarın da vereyim diyorum.

doğumgünümü kutladığın için de çok teşekkür ederim. çok tatlısın. inşallah benimle de tanışırsın rekor sende kalmaya devam eder :)))

eskisine döndük canım ama çok sağol. Allahtan hayırlısı bakalım. senin de tüm dileklerin gerçek olsun. kızın sakinlesin anneyi yormasın artık. valla yeni nesil bebelerden korkuyorum :)))

aminn hepimizin canım inşallah.

çok sağol canım ne demek. kalpler bir olsun.

sağol bebingim. valla ben de anlamadım. yumurtlamamda sorun yokmuş. ama menagonda rahim de kalınlaşacağından daha yüksek şansınız var dedi 2 doktor da. bunu duyan eşim de iğneli aşılama adımını atlamadan tüp yapmam diyor. deney faresi gibi bekliyorum ben de :)))))))))))))
senin bu dr da alem ha neyse hayırlısıyla olsunda :49::nazar::emir_bebek:

bize yine yol göründü eşimin memleketine gidiyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrr
görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeee:10:

meleğim bel sorunu bu ara her kezde var heralde ablamdada bel fıtığı çıktı oda yatıyor memo fizik tedavi gördü benimde sezaryandan sonra sabahları yataktan kalkerken çok zorlanıyorum gece doğru düzgün uyujmadığımdan bide biizm cadıyı akşama kadar pış pışladığımdan heralde geçmiş olsun gülüm kendine enişteme iyi bak çalışmaya devam eee dönünce nereye taşıncan 5sene sonra memleketemi ist lamı

sagol canim bursaya tasinacagiz allah nasib ederse tatlim

Meleğim hoşgeldin tatlım,seni çok özlemiştik,iyi olmana çok sevindim,lütfen aramızda kal,hep iyi kal olur mu???:87:

olur canim inan bende sizleri cok özlediiiimmm:)))))

Denisimle konuştuk bugün,hastanede yatıyorlar,miniciğimi sürekli testlere,tahlillere tabi tutuyorlar.Kuzumun Allah şifasını versin inşallah.Evlerine sağsalim çıksınlar ve bir daha hiç hasta olmasınlar:50:

amiiin canim insallah biran önce iylesir....

Benimde kontrolüm vardı,yumurtanın biri 20 mm olmuş ama diğerleri 15 mm.O yüzden 2 gün daha ilaca devam dedi.Kasıklarım çok ağrıyor,az önce çok kötü oldum.Allah izin verirse,pazartesi toplanacak yumoşlar....Rabbim herkesin yardımcısı olsun...

hadi hayirlisi olsun canim insallah güzel haberde alacagiz ve cosacagi :46: :46: :46:

bize yine yol göründü eşimin memleketine gidiyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrr
görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeee:10:

hayirdir tatlim tatilemi yoksa biseymi oldu? hayirli yolculuklar güle güle gidin gelin

:)))) vayyyy yırttık yani başlaık parasından bak bu iyi haber.... benimkide pek nazlı anacım bunlar nasıl anlaşacak ? bizimkininde uykusu yok ya :(
bizim topiğin bebekleri hep nazlııı sebebi biziz galiba bazen benim yanlış yaptığım bişeymi var diyorum bazen benmi bakamıyorum bu çoçuğun derdini anlamıyorum diyorum bazen ama bu cadıyı gören herkez ben böyle bebk görmedim allah yardımcın olsun bune yaaa diyorlar hep ağlıyor asla kendini sevdirmiyor kalabalığa asla gelmiyor bizim evde pek sakindirya
Amanınnnnn kimleri görüyorum,eski kuşlar tekrar toplaşmış,sevimim kuzum hoşgeldin,şükür pc yapılmış,demek ki hep bizimlesin bundan sonra,tabi mercan meleğimin izin verdiği kadar,olsun biz onada razıyız.Memodan,annenden ve senden Allah razı olsun,dualarınız benimle biliyorum,Rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah...:70:
canımmmmmmmmmm güzel anne adayım hatta annem rabbim sana çifter çifter versin inş ikiside tutar inş allahım ne olur yüzümüzü güldür hobereyeeeeeeeeee ihtiyacımız varrrrrrr

Denisimle konuştuk bugün,hastanede yatıyorlar,miniciğimi sürekli testlere,tahlillere tabi tutuyorlar.Kuzumun Allah şifasını versin inşallah.Evlerine sağsalim çıksınlar ve bir daha hiç hasta olmasınlar:50:

canım benim denizimi yatırmışlar he inş bişeyi yoktur paşamın allahım yardımcısı olsun bütün melekler onu korusun

benim cadı her zamanki gibi atakda ama ben alıştım galiba başkaları bu ne böyle ya diyorlar bir bebk bu kadar ağlıyorsa kesin ağrısı vardır diyorlar dr gidiyoruz dr artık getirme senin kızının huyu bu bişeyi yok bütün test leri yaptık dedi normal aylık kontrolüne getir ama millet bişey söylüyor anam haydi bi götürün diyo ben dr dayım ev zaten hiç boş kalmıyor biizm almancılar burda 17 gündür 9 ayın 15 ne kadarda burda lar abimde 1de gelcek miş ev gene curcuna bizim kızda istemiyor kalabalığı ben hamilelğimde çok kalabalıktan sıkılmıştım ona yansımış ve gerçek kızlar ben nasıl hamileliğimde stresliysem oda öyle ben ha düştü düşecek diye korktuğumdan kızımda çok sıçrıyor aşırı korkak gece uykusunda içini çekiyor korkuyor ağlıyor ben hamileğimde ne yaşadımdımsa kızımda aynı sakin hamilelik geçirin kızlar benimki cırlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr banyo yapmayı özledim şöyl saatlerce

Selamm ..sonunda evimdeyim,uzunnn uzun tatillerden sonra evimize adapte olmaya çalışıyoruzz..

öncelikle denizimiize geçmiş olsun pınarla konuştum inş.hiçbişeyi yok oğlumuzun..

Hoşgeldin sevimcim.mercan demek çok ağlıyor,bi ağrısı olmasında ağlasın üzülme.hamilelik psk.nin bebeğe yansıdığına katılıyorum,size hepde söylemiştimm,ben sakin bi hamilelik geçirmiştim,hep çok mutluydum adada mutlu özgüveni yüksek bi çocuk oldu,geçicek sabret,büyücekler.

özlemcim hayırlı yolculuklar..

burpcum canım sonucunu öğrendim ama kaç gündür birşey yazamadım
sonuca gerçekten çok üzüldüm canım

İYİ akşamlar güzeller,

sevimcim gelmiş hoşgelmiş. kızı da coşkuya devam edermiş. aman sağlıklı olsunlar da zırıldasınlar. sevimcim hoşgörüne sığınarak yazıyorum canım zamanında ebesi ağlamış biri olarak.

ben de bugün pert oldum. kızı sinemaya götürdüm. ama dört döndürdü avm de. canım bir şey yemek de istemedi. evde yemeği yedim tansiyon düştü 9-5 e tabii gözümü ancak açıyorum. yarın kayınvalidemin yazlığına gidiyoruz yine antalyada ama bana uzak. belki biraz yorarız denizdi vs. yoksa ben hasta olacağım. eşime işe götür dedim en son :))) düşünün...

pınarımı da yarın aramak istiyorum. inşallah bir sorun yoktur.

hepinizi çoook öpüyorum. giremezsem bilin ki izin vermedi cadaloz kullanmama :)))

ben geldim ve çok hasta olarak hiç bir yerim tutmuyor vücut direncim düşmüş dr öyle diyor dinlenmem lazımmış nerde ne zaman nasıl 12 tane iğne verdi üşüyorum terliyorum bacaklarım kollarım belim kopuyor kemiklerim sızlıyor resmen kızımı bile tutamıyorum kollarımda okadar ağrıyor

semram hoş geldin tatlım adamız büyümüştür inş bizim kızlarımızda adaya çeker demiştim hamileyken ama nerdeeeeeeeee maşallah kuzuma nazarlardan saklasın mevlam

bilgecim allah yardımcın olsun bitanem inş güzelce bir tatil geçirirsin oda babannesiyle meşkul olurda sen rahatlarsın inş

ben geldim ve çok hasta olarak hiç bir yerim tutmuyor vücut direncim düşmüş dr öyle diyor dinlenmem lazımmış nerde ne zaman nasıl 12 tane iğne verdi üşüyorum terliyorum bacaklarım kollarım belim kopuyor kemiklerim sızlıyor resmen kızımı bile tutamıyorum kollarımda okadar ağrıyor

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin kuzum dikkat et kendine

birazdan bende bir denizimi arıyım canım ya moreli sıfırdır şimdi çok zor inş denizimin bişeyi yoktur hemencecik toplanır annesini üzmez

Back
X