Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ballllllllllllllllll çok gücendim şimdi niye bana haber vermedin aşk olsun küstüm ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim tatlım allah tamamını erdirsin kucağına sağlıkla al inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ah canım benim senin haberin olduğunu sanıyordum çok özür dilerim tatlım

hoşgeldin sevimcim özlemişiz seni
yine koşturmacalara devam ediyorsun kolay gelsin
mercana da geçmiş olsun canım

mavicim kayınpederine geçmiş olsun canım

bende dün dr a gittim mide ilacı verdi
kan tahlilim yapıldı kan değerlerim düşük çıktı
demir ilacını 2 ye çıkardı bir ara ishal yapıyor diye bırakmıştım
dr bana ishal geçene kadar bırak demiş ben yanlış anlayıp tamamen bırakmışım
dr böyle olursa burda doğuma alamam seni kan merkezi olan biryerde yapman lazım dedi
kendi kan grubundan da 2 kişiyi şimdiden bulun dedi
benim kan grubum da 0 negatif zor bulunan bir kan
hemen ilaca ve pekmeze başladım inşallah çabuk toparlanırım da problem olmaz
onun dışında bebiş iyi haftasıyla uyumluymuş:nazar:

geçmiş olsun elenazcım az kaldı canım sık dişini bebiş gelince unutursun herşeyi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah rabbimin izniyle

selam millet nasılsınız bakalım?
biz oğluşumla boğuşuyoruz sürekli mızmız devam ediyor hala,sanırım diş çıkaracak ,elleri sürekli ağzında,huzursuz,gerçi ateşi falan yok ama ne bileyim ya.... daha damaklardada öyle bariz bir belirti yok ama .... benimkide yemiyor ısrarla yemiyor zaten zayıf ne yapacağımı şaşırdım ya...

mavi ya neymiş o ridef mi redif mi neyse? yine bulmuşlar desene gıcık birşeyler

meleğim canım benim sende gelmişsin çok sevindim.....

elanaz az kaldı değil mi, hazırlıklar tamam mı?

pınarcım maşallah deniz paşaya inşallah hep böyle devam eder......

semra ne yaptı ya arayacağım unutuyorum hep......

sevim gelmiş nihayet nerelerdeydin kız sen özledik......

bebing senin işler ne alemde bakalım, nasıl gidiyor satışlar?

ayşen hamişlik nasıl hala bulantın var mı ? geçmiştir inşallah...

sermest canım senin afacan yaramazlık derdinde deil mi benimkide kesin böyle olacak :)))

gulimus taze annemiz bizim dikkat et kendine fıstık.......

canım dikkat ediyorum pazartesiye kadar çok rahattım bakalım iş başlayınca nasıl olucak

Herkese iyi geceler,ben hala bulanıyorum,geçecek elbet,4 gözle bekliyorum,annemdeyim yine 2 gündür.Hepinize selam eder,yanaklarınızdan öperim....

tuanaycım arkandan geliyorum canım bende başladım istifralara akşam dişimi bile fırçalayamadım mahvoldum

kimseler yok
noldu yine herkes kuytuya girdi
kimseler yok

semranın hala baglanmadı mı ki neti
inş yerleşmiştir iyice

balcım dan ses yok gordu mu ki bebişini bilginiz var mı sekerler

bilge hiç gelmicek mi artık :(

tuanayım az daha sabret gecicek canımın içi.

bebingim salı günü dr. ultrason bakmıştı yolk kesesi oluşmuş sanırım beslenme kesesi kalp atışları başlamamıştı erkenmiş cumartesi tekrar bakıcak duyamazsa vajinal ultrason bakıcak bebişimiz 6 hafta 4 günlük olucak yarına

selam kızlar.ben geldim,çok şükür tek parça halindeyim hala:1:yerleştim ama zor oldu.kadınlarla birlikde bende temizliğe girişince elimde eldiven olmasına rağmen tuzruhu kullanınca eldiven içinde ellerim pişmiş,şuan ellerim kaşınma aşamasında,doktora gittim şok oldular.günerce yatamadım ellerimin ağrısında,ben hiç farketmedim bile iş yaparken.bolca bepanten sürerek atlatıyorum,mecbur kalınca ada 3gün tam gün kaldı yuvada Allahdan o sorun çıkarmadı.gayet mutluydu,ama bu aralar meme olayı beni iyice sıkmaya başladı,her dakka meme-meme,çok yoruluyorum,ama genel olarak iyiyim.deprem ve şehitler günlerce aklımdan çıkmadı,çok etkilendim.Allah sabırlar versin..sevgiler..

hoşgeldin talım çok zor bilirim taşınma işini geçmiş olsun canım hayırlı olsun güle güle kirlet tatlım evini

fıstıklar iyi olmanıza sevindim allah hep iyilik versin sağlıkla büyütün bebişlerinizi rabbim yeşime meleğe ve elifede acil bir süpriz yapsın inş sağlıkla onlarda kucaklarına alsınlar bebeüişlerini inşşşşşşşşşşşş

sevimcim bende meleğe elife yeşime her zaman dua ediyorum onlarda bir an önce kavuşsunlar bebişlerine

bebis konusunda beni cikarin listeden biz düsünmüyoruz artik ve korunuyoruzda tabi dogal yollardaan:))))))))))))))

amin canım

ilbatum canım hazırlıklar da bitti sayılır
hadi bakalım az kalmış zaten :)))
özlemcim bizim veletler naz yapıyor canım yemiyorlar bazı dişlerde illaha ateş olması gerekmiyor canım ama devamlı eli ağzında oluyor salyada cabası bizimki alt 2 dişini çıkardı ateş falan yoktu ama üsteki çıkacak galiba ateşi bi çıkıyor bir iniyor eczanede krem varmış sürüyormuşsun acısını alıyormuş dişini kolay çıkarmasına yardımcı oluyormuş arkadaşım söyledi yarın bi sorup bende alcam bakalım sende dr sor istersen
tuanayım az kaldı gülüm son 1 hafta sonra geçek inş bulantıların senin bebiş çok mu kıllı olcak ne hani saçlı bebek mide bulandırımış öyle bir rivayet var ya
sermestim kader arkadaşım canım bizim cadılar bir birleriyle yarışıyor canım ama bunada şükür gülücükleri her şeye değer bence ben kendi kendime söz verdim fazla üstüne düşmeyeceğim düştükçe ben kafayı yiyorum baktım serbest bırakınca benim cadıda gellişme var demekkkji sorun bendeymiş dedim o isterse veriyorum emiyor istemezse vermiyorum gerçi ozamanda aldığım mamanın yarısı çöpe gidiyor almadığı zaman olsun kuzuma feda olsun ne yapayım ben ne kadar zorlarsan o almıyor sende dene istersen canım aç bırak bakalım ne yapcak eslem pıtırcığı sağlıkla büyüsünlerde biz onların her şeyini çekeriz
ayyy başlayacam onun nazına deli ediyor beni ya ııı ıııı diye, ilk diş biraz zor sonrası daha rahat diyorlar ondan demiştim ben... salya falan yok ama eli ağzında sürekli gerçi 2 aylıktı ağzındaydı ama:))) kremi biliyorum canım ama almadık dr a gittik bugün daha çıkmaz dedi bakalım... eğer sorun olursa gideceğiz tabi... aşı olacaktı ama dr yapmadı....
selam şekerlerrr
iyisinizdir inşallah seviim bizim de alt 2 dişimiz var:))))
bu aralar huzursuzdu üst diş dedik ama gelen giden yok patlamamış bile
ben de bugün eşime dedim artık kendi kendine oynamayı öğrendi sadece başında durup peşinde gezecek biri lazım
ilk zamanlar efe de zayıf geliyodu bana ama doktor iyi diyodu ama ekmeğe iyice alışınca iyi oldu
tonton değil deniz paşa gibi ama kilosu da boyu da iyi çok şükürr:nazar:
çok iyi olsunlar hepsi inşallaahhh

deniz iyi cesaret 1 yaşından sonra isterim diyosun ben diyemiyorum:))
hatta adetlerim düzensiz hamile kalırmıyım diye korkup deli gibi korunuyoruz sanki hemen olacak gibi
Allah her isteyene versin kucakları boş bırakmasın

özlem ridef i ne sen sor ne ben söyliym gereksiz saçma sapan bişi
her çocuk hakkında yaklaşık 100 soru
sigara içermi
içki içermi işta çalışır mı
cinsel istismara uğradı mı
daha bi çok şey nerden ve nasıl bilip yazacaksak??????????????
batu paşa da dişlensin sağlıcakla
ama sıkıntısı erken başlıyo diş geç geliyo söyliym hemen gelecek diye beklemee

elanaz az kaldı inşallah bol sütün iyi uyuyan sağlıklı bi oğluşun olur hiç üzmez anne babasını ama adı rüzgar ya belki bi ihtimal efe gibi deli olur:))))))))))))))

tuanayım geçecek gidecek i,nşallah cinsiyet haberlerini bakliyorum merakla

sermest eslem nasıl oldu??????cadılığa devam mı????söyle ona güzel yasin iyi uyusun üzmesin anneyiii
işe başla da gör nasıl yorucu olacak ama psikolojik açıdan rahatlıcaksın ben öyle oldum sosyalleşiyorum okulda inşallah iyi bi de bakıcı bulursun

yazamadıklarım kusura bakmayın yarınki kıyafetlerim ütülenecek
sonra da yatış malum efe gecede 6-7 kez uyanıyo bazen abartıp 10 kere uyandığı bile oluyo:(((((((((
öperim herkesiiiiii
ne saçma ya küçük sınıflarda bu tarz sorular olur mu?
haaa hergün bir küçük deviriyorlar tövbe tövbe ya iş bulsunlarda gerizekalılar bizi saçma sapan şeylerle uğraştıracaklarına daha faydalı şeyler yaptıramazlar değil mi?
böyle mi daha verimli olacakmışız yani....

offf offf herkes aynı şeyi söylüyor geç çıkar diyorlar.....

demek dişelri çıktı ha tavşannnnn :) benimki kendi kendine oynamıyoooooooooo hep beni yanında istiyor....

ben şişman çocuğu zaten sevmiyorum ki dr da gayet iyi dedi ama şöyle 200-300gram daha fazla olsa süper olur, bizimde boy uzun bayağı :)))

sağol özlemcim inşallah böyle devam eder
bebişlerimizin kiloları sağlıkları hep yerinde olsun inşallah
inşallah canım inşallah bizim kilo almamız zor, anası vereceğim diye uğraşıyor o da almam diye :)))
selam kızlar.ben geldim,çok şükür tek parça halindeyim hala:1:yerleştim ama zor oldu.kadınlarla birlikde bende temizliğe girişince elimde eldiven olmasına rağmen tuzruhu kullanınca eldiven içinde ellerim pişmiş,şuan ellerim kaşınma aşamasında,doktora gittim şok oldular.günerce yatamadım ellerimin ağrısında,ben hiç farketmedim bile iş yaparken.bolca bepanten sürerek atlatıyorum,mecbur kalınca ada 3gün tam gün kaldı yuvada Allahdan o sorun çıkarmadı.gayet mutluydu,ama bu aralar meme olayı beni iyice sıkmaya başladı,her dakka meme-meme,çok yoruluyorum,ama genel olarak iyiyim.deprem ve şehitler günlerce aklımdan çıkmadı,çok etkilendim.Allah sabırlar versin..sevgiler..
canımmmm çok geçmiş olsun kıyamam söylemedin bana bugün .....
6 günlügüne geliyoruz canim ama isyerimiz bu sene degisiklik yapti 3 gün erken kapatiyor simdi esimle düsünüyoruz bileti erkenemi alalim yoksa ilk 3günlügüne parisemi gidelim diye simdilik karar veremedik daha:)))

tsk ederim canim senin aramizda görmek beni mutlu ediyor tatlim

elin icin cok gecmis olsun tatlim dikkat et kendine.

evin icinde gözün aydin tatlim allah güle güle ve agiz tadiyla oturmak nasib etsin darisida bana olsun bizde tasinacagiz ama önce ev bulmamiz lazim ve 3ayda cikis süremiz var yani 11ci ayin sonunda evi tutsam ancak 3cü ayda tasinabiliyoruz:))
gez anacım gezzzz benim yerimede gez :)))
tamam sen burdaysan her gün gelirim :))))

geçmiş olsun elenazcım az kaldı canım sık dişini bebiş gelince unutursun herşeyi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah rabbimin izniyle

canım dikkat ediyorum pazartesiye kadar çok rahattım bakalım iş başlayınca nasıl olucak

tuanaycım arkandan geliyorum canım bende başladım istifralara akşam dişimi bile fırçalayamadım mahvoldum

bebingim salı günü dr. ultrason bakmıştı yolk kesesi oluşmuş sanırım beslenme kesesi kalp atışları başlamamıştı erkenmiş cumartesi tekrar bakıcak duyamazsa vajinal ultrason bakıcak bebişimiz 6 hafta 4 günlük olucak yarına

hoşgeldin talım çok zor bilirim taşınma işini geçmiş olsun canım hayırlı olsun güle güle kirlet tatlım evini

işe başlayıncada çok yorma kendini önce bebişini düşün tamam mı?

amin canım

ilbatum canım hazırlıklar da bitti sayılır
hadi bakalım az kalmış zaten :)))
özlemcim bizim veletler naz yapıyor canım yemiyorlar bazı dişlerde illaha ateş olması gerekmiyor canım ama devamlı eli ağzında oluyor salyada cabası bizimki alt 2 dişini çıkardı ateş falan yoktu ama üsteki çıkacak galiba ateşi bi çıkıyor bir iniyor eczanede krem varmış sürüyormuşsun acısını alıyormuş dişini kolay çıkarmasına yardımcı oluyormuş arkadaşım söyledi yarın bi sorup bende alcam bakalım sende dr sor istersen
tuanayım az kaldı gülüm son 1 hafta sonra geçek inş bulantıların senin bebiş çok mu kıllı olcak ne hani saçlı bebek mide bulandırımış öyle bir rivayet var ya
sermestim kader arkadaşım canım bizim cadılar bir birleriyle yarışıyor canım ama bunada şükür gülücükleri her şeye değer bence ben kendi kendime söz verdim fazla üstüne düşmeyeceğim düştükçe ben kafayı yiyorum baktım serbest bırakınca benim cadıda gellişme var demekkkji sorun bendeymiş dedim o isterse veriyorum emiyor istemezse vermiyorum gerçi ozamanda aldığım mamanın yarısı çöpe gidiyor almadığı zaman olsun kuzuma feda olsun ne yapayım ben ne kadar zorlarsan o almıyor sende dene istersen canım aç bırak bakalım ne yapcak eslem pıtırcığı sağlıkla büyüsünlerde biz onların her şeyini çekeriz
ayyy başlayacam onun nazına deli ediyor beni ya ııı ıııı diye, ilk diş biraz zor sonrası daha rahat diyorlar ondan demiştim ben... salya falan yok ama eli ağzında sürekli gerçi 2 aylıktı ağzındaydı ama:))) kremi biliyorum canım ama almadık dr a gittik bugün daha çıkmaz dedi bakalım... eğer sorun olursa gideceğiz tabi... aşı olacaktı ama dr yapmadı....
selam şekerlerrr
iyisinizdir inşallah seviim bizim de alt 2 dişimiz var:))))
bu aralar huzursuzdu üst diş dedik ama gelen giden yok patlamamış bile
ben de bugün eşime dedim artık kendi kendine oynamayı öğrendi sadece başında durup peşinde gezecek biri lazım
ilk zamanlar efe de zayıf geliyodu bana ama doktor iyi diyodu ama ekmeğe iyice alışınca iyi oldu
tonton değil deniz paşa gibi ama kilosu da boyu da iyi çok şükürr:nazar:
çok iyi olsunlar hepsi inşallaahhh

deniz iyi cesaret 1 yaşından sonra isterim diyosun ben diyemiyorum:))
hatta adetlerim düzensiz hamile kalırmıyım diye korkup deli gibi korunuyoruz sanki hemen olacak gibi
Allah her isteyene versin kucakları boş bırakmasın

özlem ridef i ne sen sor ne ben söyliym gereksiz saçma sapan bişi
her çocuk hakkında yaklaşık 100 soru
sigara içermi
içki içermi işta çalışır mı
cinsel istismara uğradı mı
daha bi çok şey nerden ve nasıl bilip yazacaksak??????????????
batu paşa da dişlensin sağlıcakla
ama sıkıntısı erken başlıyo diş geç geliyo söyliym hemen gelecek diye beklemee

elanaz az kaldı inşallah bol sütün iyi uyuyan sağlıklı bi oğluşun olur hiç üzmez anne babasını ama adı rüzgar ya belki bi ihtimal efe gibi deli olur:))))))))))))))

tuanayım geçecek gidecek i,nşallah cinsiyet haberlerini bakliyorum merakla

sermest eslem nasıl oldu??????cadılığa devam mı????söyle ona güzel yasin iyi uyusun üzmesin anneyiii
işe başla da gör nasıl yorucu olacak ama psikolojik açıdan rahatlıcaksın ben öyle oldum sosyalleşiyorum okulda inşallah iyi bi de bakıcı bulursun

yazamadıklarım kusura bakmayın yarınki kıyafetlerim ütülenecek
sonra da yatış malum efe gecede 6-7 kez uyanıyo bazen abartıp 10 kere uyandığı bile oluyo:(((((((((
öperim herkesiiiiii
ne saçma ya küçük sınıflarda bu tarz sorular olur mu?
haaa hergün bir küçük deviriyorlar tövbe tövbe ya iş bulsunlarda gerizekalılar bizi saçma sapan şeylerle uğraştıracaklarına daha faydalı şeyler yaptıramazlar değil mi?
böyle mi daha verimli olacakmışız yani....

offf offf herkes aynı şeyi söylüyor geç çıkar diyorlar.....

demek dişelri çıktı ha tavşannnnn :) benimki kendi kendine oynamıyoooooooooo hep beni yanında istiyor....

ben şişman çocuğu zaten sevmiyorum ki dr da gayet iyi dedi ama şöyle 200-300gram daha fazla olsa süper olur, bizimde boy uzun bayağı :)))

sağol özlemcim inşallah böyle devam eder
bebişlerimizin kiloları sağlıkları hep yerinde olsun inşallah
inşallah canım inşallah bizim kilo almamız zor, anası vereceğim diye uğraşıyor o da almam diye :)))
canımmmm çok geçmiş olsun kıyamam söylemedin bana bugün .....
6 günlügüne geliyoruz canim ama isyerimiz bu sene degisiklik yapti 3 gün erken kapatiyor simdi esimle düsünüyoruz bileti erkenemi alalim yoksa ilk 3günlügüne parisemi gidelim diye simdilik karar veremedik daha:)))

tsk ederim canim senin aramizda görmek beni mutlu ediyor tatlim

elin icin cok gecmis olsun tatlim dikkat et kendine.

evin icinde gözün aydin tatlim allah güle güle ve agiz tadiyla oturmak nasib etsin darisida bana olsun bizde tasinacagiz ama önce ev bulmamiz lazim ve 3ayda cikis süremiz var yani 11ci ayin sonunda evi tutsam ancak 3cü ayda tasinabiliyoruz:))
gez anacım gezzzz benim yerimede gez :)))
tamam sen burdaysan her gün gelirim :))))

işe başlayıncada çok yorma kendini önce bebişini düşün tamam mı?

bebis konusunda beni cikarin listeden biz düsünmüyoruz artik ve korunuyoruzda tabi dogal yollardaan:))))))))))))))

melekcim neden öyle düşünüyorsun allah verdikten sonra sen istemesende öyle bir zamanda sana süpriz yaparki bebişin görürsün.

:72::72::72::72::72::72::72::72:cumhuriyet bayramımız kutlu olsun:72::72::72::72::72::72::72:

herkesin cumhuriyet bayramını bende kutlarımmm

herkeze günaydınnnnnnnnnn gününüz güzelliklerle dolsun son günlerde türkiye de hiç güzel şeyler olmuyor ama allahım güzellikler versin

Amanin kimse gelmemiş,çok boşladınız haberiniz olsun,hadi biz bulantıdan giremiyoruz,diğerlerine ne oluyor,doğru zopalayanda yok artık,böyle asarsınız tabiiii:20:

selam kızlar dn net yoktu giremedim
bugün de bi dışarı çıkalım dedik ama neyimize efe bey durmadı bayramlık alacaktım müsade etmedi deli çocuk karnı toktu da ama neye kızdıysa ağladı arabasında durmak istemedi kucağa aldık birimiz araba birimiz efeyle yine durmadı çıktık geldik ve ben yorgunluktan geberdim

deniiz ben öğlen g,d,yorum işe
gerçi farketmiyo saat 8 de kesin kalkış yapıyoruz bünye alıtı uykusuzluğa

çok yorgun um kızlar az dinleniym gelicem yine
öpüyorum herkesiii

iyi haftalar herkese hareketlenme var topiğimizde şükür ki

mavicim sevindim öğlen gitmene

benim ki de 8 sen sonra kalkardı hep saatler geri alındı ya bugun 7 de kalktı :))

tuanayım dr da şu sıralar iyi haberlerle gelir umarım
bi ihtimal cinsiyette belli olabilirmiş
sağlıklı haberlerini alalım inşallah

Son düzenleme:
bizde hafta sonu yaptık denize bayram alışverişi
kız olsaymış batarmışız ya insan her görüğünü almak istiyor:))

bizde ankara yolcusuyuz galiba
gidelim zaten abimi de özledim sıkıldım da değişiklik olur

kızlar bilgenin hepinize selamı var
sorunları olduğu için bir süre gelemeyecekmiş bebk sayfası kapanmış onun için ve listeden çıkmak istediğini ama aramızda olacağını söyledi
kendine yeni bir hayat kuruyormuş ve düzene girince yeniden aramızda olacak

Back
X