Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam şekerler şükür yazmaya fırsat buldum bu tatil dönüşlerini hiç sevmiyorum ben ya yıka ütüle yerlestir
evden kalan son parti esyamı da getirince bu eve sıkıstırmaya ugras derken aylık temizlik falan off bitmiyor işler
benm cadı da bayram vesilesiyle gördgü kalabalıkta asırı sosyalleşti çıgrından cıktı şimdi pirincin tasını ayıklamak bize düştü
düzen müzen kalmıyor cocuklarla bıyere gidince hele benmkii gibi düzeni olmayanlar hepten fena oluyor

bu arada dişleri cıkanlar olmus masallah kuzulara bizim de bayramdan önce cee demişti altan iki diş bayaca belirginleşti

elanazcım cok az kaldı nasıl heyecan durumları hersey yolunda mı
semra tasınmıs sanırım yenı evın hayırlı olsun melek kayıplarda bayadır hatta herkes kayıplarda diyeyim ben dahil

sevim mercan cadımı anlattıkca anlıyorm ki bu martın 2snde bısey var kuzum bunların huyu bu kadar benzer cinslikte olamazdı baska türlü günü yanlıs secmişiz dmek ki

oyy işe dönmeme bır bucuk ay kaldı hic hazır degilim pskolojik olarak ve de bebeme bakıcı bulamadım hala arıyoruz saka gibi
bakıcıya bırakcak kıvama da gelmedi yeme uyku ve dıger seylerde artık geceleri hepten uykusuzuz gündüz de uyumuyo zati
işim var işim de nasl becercem bilmiimm bir de kaynanaları cıkarmam lazm arada onlar ara tatile göz koymus yedırmem tatılımı önceden cıkarmam lazım aradan pöffff

böyle işte hayat kosturmaca maraton kafa bi dünya bende

bebing zopayı cıkaramıyon artık dimi nasılsa dayak yıyecekler sırasında sen de varsın artık:)
öperimm hepinizi

nursim seninkininde bizim cadılardan farkı yokmuş aynılar zilliler sağlıklı olsunlarda gerisi sorun değil ne yapalım çekeriz
denizim ikinizede çok geçmiş olsun canım mama almasada olur anne sütü çok faydalı oluyor çünkü
sermestim çok güldüm biz günü yanlış seçmişiz rahmetlik kemal sunalın haftalık gün safsatası geldi aklıma salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlık cuma mubarek gün cumartesi pazar tatil bitek pazartesine yok pazartesimi yapsaydık
tuanayla bi türlü konuşamadık
balla konuştum hamilelik güzel gidiyormuş

selamlarrrr moraller bozuk bende
calısan kız işten ayrılıcagını soyledi cat diye
eşi istemiyormuş calısmasını
haydaaaaaa dimi nerden cıktı şimdi bu :(
valla zor olucak
şimdi yenni birini bul alıstır guven
yandım ben
benim için cok zor.
tedavi filan düşünceleri sadece düşüncede kalıcak bu gidişle
bişeyler engel mi ne oluyor bana
ahhhhhhhhh
ahhhhhhhhhhhhhhh

sermestim kızmısın bana :)
ama oyle cok işim var ki anlatamam
gun yetmiyor resmen uykuya hasretim.
ben mi yetiştiremiyorum yoksa cok mu işim oluyo anlamadım gitti
vakit nasıl geciyo farkında degilim

sermestim kızmısın bana :)
ama oyle cok işim var ki anlatamam
gun yetmiyor resmen uykuya hasretim.
ben mi yetiştiremiyorum yoksa cok mu işim oluyo anlamadım gitti
vakit nasıl geciyo farkında degilim

bebingcim iyi ol da işin çok olsun zaman daha çabuk geçer işte ne güzel
ben artık iş yapmayı bile özledim nerdeyse
sadece yemek bulaşık anca yapabiliyorum
hergün biryerim ağrıyor önceki gece de mide ağrısından
bütün gece uyuyamadım geceleri dakika sayıyorum artık çok fena

Herkese merhaba,nasılsınız kızlar,herkes için herşey yolundadır umarım.Elanazım,inşallah rüzgarı kucağına aldığında tam olarak rahatlayacaksın,son sıkıntıların canım,sabret biraz daha.
Sevimcim,ya bu kadar denk gelememezlik olmaz,ne zaman kavuşacağız birbirimize:)
Pınarım,hoşgeldiniz birtanem.Ve de geçmiş olsun tabi.Nasıl özledim sizi bir bilsen...
Öslemim,batunun incileri hayırlı uğurlu olsun,20 yaş dişlerinin çıktığı günleride sağlıkla görün inşallah..
Sermestim,senin de işin zor,ama son eşyaları da halletmişsiniz.Artık buradaki yaşamına daha iyi konsantre olursun,bir de gönlüne göre bir bakıcı buldun mu tamamdır,öpüyorum sizi canım..
Semracım,ada bayağı kilo vermiş gibi geldi,tam bir elma şekeri,masal bebek,çok tatlı maşallah:nazar:
Bebingim,canım demek eleman çıkıyor işten,ben geleyim sana yardıma kuzum,şaka bir yana ama kötü olmuş,inşallah gönlüne göre birini bulursun tez zamanda...
nursimcim,sizinde inciniz hayırlı uğurlu olsun,artık daha keyifli olacak elamız inşallah...
Melekkkk,nerelerdesin tatlım,sen gelmez oldun,sen gelmez oldun,sen gelmez oldun....
Burp ve gulimus zaten yoklar,iyidirler inşallah...
Bilge içinde umarım hayırlısı olur ve gönlüne göre olur herşey..
Mavicim,efeyi de büyüttün,ama öyle ama böyle derken,yakışıklıyı neredeyse 1 yaşına getirdin.Canım benim yeni fotolarını eklesene,merak ediyorum çok...

Bana gelince,bulantılar yüzde 30 azaldı:nazar:Ama iştahsızlık hat safhada.Yemek denince aklıma sadece ağlamak geliyor,işkence gibi.İştahla yemek yemeyi özledim.Canımın birşeyler çekmesini özledim.İkili testimiz Allaha çok şükür iyi çıktı:nazar:.Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah...Kızlar öptüm hepinizi,Allaha emanet olun:16:

selam
sağolun kızlar biraz daha iyiyim ama moralim bozuk fena
yoğurda başlamıştık devam sütünden normal yoğurtla mayaladım dr dedi öyle yap diye
dün ve bugun yedirdim dr adedim tadi kötü sen değil bebek yiyecek dedi
ama bizim ki yedi yemesine de bugun kakasında kan başladı
bizim ki kesin inek sütü alerjisi ya şak diye başladı

dr u aradım hemen kes dedi ilerde keçi sütünden mayalar verirsin dedi
öyle yani meyve suları iyi gidiyor şimdilik

sermestim inşallah gönlüne göre birini bulursun ben anneme bile emanet etmekte zorlanıyorum ya gerçekten çok zor

bebingim çalışan hamileydi galiba ondan mı istemiyormuş eşi?
sende iyi birine denk gelirsin umarım işin gerçekten zor

tuanayım canım bizde seni özledik biraz düzelsen görüşelim diyeceğim sen ayarla artık benim için sorun yok..

burp gelmiyor ne zamandır dikkatimi çekti zamanı olmasa bile yazardı daha önce

denizicim demekki inek sütü alerjisi cok dikkat et gelişimi için onemli bebegin.
2 yasına kadar .sonra geciyormus diye biliyorum.
tek kalıcı olmasın.Allah şifasını versin biran önce

calısan hamile degil ama artık istiyo olabilir yada baskı olabilir 2 yıllık evli sonucta
hakkımızda hayırlısı.benim planlarım için hiç iyi olmadı.ama kısmett işte vardır bundada bi hayır

selam kızlar evdeki yoğunluğu aratacak kadar yoğunum okulda
ara karne bep planı ve daha biçok karın ağrısı
kaç gündür bilgisayar başında dirsek çürütüyorum daha da bitmedi

efe hasta:(((soğuk algınlığıydı o geçti de öksürük kaldı alerjik yün yastık yorgan kullanmıyoruz artık ilacı da var ama öksüre öksüre bi hal oluyoooo
kaç kere uyanıyo öksürükten yazık
dişimizi 3ledik biz:nazar:
prenseslere hayırlı olsun zahmetsizce çıksın inşallah

elanaz benim hiiiiç sancım olmadı suni sancı verdiler doğumda onu da ne sen sor ne ben söyliym hayatımdaki en büyük acı:))))
tuanay yeni resimleri pc ye atmam lazım önce ama öyle yoğunum ki:(((
az toparlanıym atarım
herkesleri öpüyorum
iyi geceleerr

hayırlı cumalar..

sermestcim sağol taşındık ama çok zor oldu.

tuanay teyzesi sağol büyüdük artık ama gerçekden büyüdükçe sorunlar artıkyor.küçükken çok iyi derler yaa çok doğru.banada zayıfladı gibi geliyor,boyumuza gidiyoruz,annesiyle birlikde zayıflıyor artık ada ablamız.:)

günlerdir ada hasta,off çok zor.bugün dr.a gidicez.öksürmekden yatamıyor.ağzının içi hep yara olmuş,dün gece 1e kadar ayakdaydık,en sonunda dayanamaıyıp ben yatağa girdim,zaferde adayla onun odasında koltukda uzanmışlardı,sonra bir ses semra baksana kalktımki adanın ağzı hep kan uyku tulumu kan içinde kalmış,o an bayılıcak gibi oldum hemen dra gidelim dedim,sonra soğukkanlıca ağzının içine baktıkki,sırf yara olmuş.onlar kanamış.çocuk büyütmek ne meşakatli bişey yaa,heran tehlikedeyiz,prizlere kalem sokuyor,korkuyorum yaramazlığı gelinde görün:)çok şükür halimizee bugünümüze ama çevremde gördüğüm en haraketli çocuk desem belki inanmazsınız,peteklerin üstünden opp yapıp atlamaya çalışıyor o kadar yanii.sağlıkla bi büyüseydii.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm canlarım benim cadı müsade verirse yazacamda yanı başımda aheyyy yapıp duruyor yürüteçte bi oraya bi buraya laptopun fişini kemirmeye çalışıyor dedede deyip duruyor ben koşturmacadır gidiyorum bitmeyen evimin işleriyle avizeler kapı kulpları banyo dolabı mutfak dolabı fort manto şimdide pirizlerdi ankestreydi cart tı curt hiç bişey istediğim gibi olmuyor ya beğendiğimin ölçüsü tutmuyor ya başka sıkıntı ya istediğim rengi bulamıyorum grenitte bile canım yandı vallaha evde kızma bile vaktim yok habire biyerlerdeyim tabi mercan hanımda anneannesiyle vakit geçiriyor ayyyyy ev yaptırmak ne zormuş ya insanlarla işçilerle ve kayganayla uğraşmak orayı kırma buraya koyma bune çıldıracam
bebingim dilerim en kısa zamanda birini bulursun
tuanayım harbiden buluşamadık bi türlü benim telin sesini nasıl kıstılarsa açılmıyor geneldede mutfakda olıuyor mercan hanımdan uzakta sen arayınca ben duymuyorum yada evde unutuyorum teli kendimi unutursam şaşmayın
denizim geçmiş olsun bitanem inş bidaha kan man görnmezsin çok zor biliyorum
semracım sanda adayada çok geçmiş olsun ama etrafta bi salgın var enfeksiyon salgını ağzında yaralar oluşmuş kuşumun canım benim allah şifasını versin siz zayıflayın bende zayıflayım kızıma geçsin kilolar
benimki cırladııııııııııııı hepinizi öptümmmmmmmmmmmm

bizde bugün komşumuza gezmeye gittik bizimki ağladı zırladı durmadı sevmedi kalabalığı daha götürmem zaten rezil etti beni...

aklımda kalanlara yazayım okudum hepsini ama kafa mı kaldı :(

tuanayım canım sağol inciler çıkıyor bakalım sağlıkla çıksın inşallah,ben daha 20likleri görmedim ya :) seninde azalacak merak etme eskisi gibi iştahla yiyeceksin biraz daha sabret....

semracım kıyamam kuzuma ya çok mu hasta neden yara olmuş ki , büyüdükçe sorunlar büyüyor kesinlikle katılıyorum daha da yazarmazlaştı bizimki hiç durmadan gezmek istiyor ya belim koptu artık :((( çok dikkat et herşeyi kurcalar allah korusun kendine bir şey olmasında....

pınar ,canım ya deniz paşa demek alerjik bir bünyeye sahip keçi sütü sözde anne sütüne en yakın olanıymış inşallah onu kullanabilir ve sorun olmaz canım çok geçmiş olsun.....

sevim sana da çok kolay gelsin ev yaptırmak çok zor gerçekten ......

sermest kızın yaramazlaşmış ha yerim ben onu allah kolaylık versin benimde 2. dönem için kayınvalidem gelecek 2-3 ay kalsa sonrasında kreşe vereceğim 1-2 aylığına idare edeceğiz artık.....

mavişim demek 3. inciyi gördünüz maşalah kuzuma... senin işlerin çok 2. dönem beni de bekler bu işler offf ki offff.... çok mu öksürüyor ya uyutmazda dediğin gibi sıcak su torbası falan koysan uyurken göğsüne yakın bir yere belki fayda eder geçmiş olsun paşama....

bebing senin olunca göreceğiz inşallah :) ama inan allah ona dayanma sabrını veriyor her ne kadar yeğenin canında olsa kendi bebeğin öyle olmuyor dayanıyorsun .... sende başlarsın umarım aksilikler gitsin yeter......

elanaz artık az kaldı ama kavuşacaksın o kokuya sahip ıolacaksın onu düşün :))))

var mı atladığım varsa kusura bakmayın bende hafıza bu kadar :(

iyi pazarlar kimse uğramamış

dün denize armutlu elmalı mama yedirdim içeriğine de baktım süt yoktu ama bugun yoğun kan geldi
Allahım ne yiyecek bu çocuk ya kestim herşeyi sadece anne sütü ve meyve suyu veriyorum
bi de çok hasta oldu bugun sabah acile götürdük boğazları şiş sesi değişti öksürük desen berbat gece de uyumadı hiç
dayadık şurubu geçmezse antibiyotik başlayacağız
bende iyileşmedim daha bizde durumlar böyle:((

hayy Allah pınarım yaaa nedir bu böylee.ama sana bişey sormak istiyorum niçin bukadar erken ek besine başladınız?daha 4aylık çnkü.sadece anne sütü alan ve sütü yeten yeterli kilo alan çocuklara 6aydan önce drlar ek besini tavsiye etmiyorlar,kendiniz bilirsiniz daha iyisini ama deniz zaten beslenme hususunda hassas bir bebek ilk 6ay sadece anne sütü.inşallah küçük bir sorundurda fazla canınız sıkılmaz cnm yaa.çok geçmiş olsun..

bizde hastaydık çok şükür ada iyi oldu ama ben hala hastayım.off kışı b u yüzden sevmiyorum,hastalıklar bitmiyor.bizde bu aralar emzirmeyi sonlandırmayla uğraşıyoruz ama ada bırakacak gibi değil.kafam bozuluyoo devam edeyim diyorum,sonrada yeter diyorum,ama ne bileyim yaaa..zor zamanlardayız,pskolojisi açısından çok geç kalmak istemiyorum,emzirmeyi biitirince ben ne ruh durumunda olucam onuda bilmiyorum.offf işte böyle.

geçen akşam gülseri aradım çok gzl geliyordu sesi.bebeği 10haftalık olmuş bile:nazar:

artık zaten kimseler gelmiyor.sayfalar haftalarca 2-3bile atmıyor.neyse..

nerdeyse gun bitiyor kimse ugramamıs
guzel bir hafta diliyorum herkes içinnnn
öpüyorum sizleriiii kocamannnnn
zasacım gecmiş olsunnnnn.kandan cok korkarımmmm.
denizim sizede gecmiş olsunnnn iyileşin biran önceee
havalar soguyunca boyle oluyo işte

iyi pazarlar kimse uğramamış

dün denize armutlu elmalı mama yedirdim içeriğine de baktım süt yoktu ama bugun yoğun kan geldi
Allahım ne yiyecek bu çocuk ya kestim herşeyi sadece anne sütü ve meyve suyu veriyorum
bi de çok hasta oldu bugun sabah acile götürdük boğazları şiş sesi değişti öksürük desen berbat gece de uyumadı hiç
dayadık şurubu geçmezse antibiyotik başlayacağız
bende iyileşmedim daha bizde durumlar böyle:((
canım ya çok geçmiş olsun onada mı alerjisi var yoksa kıyamam paşama, dra sordun mu canım ne vermem gerek diye?
hastada olmuş yavrum ya allah şifa versin...
bende hastayım ya grip kapıda ne yapacağımı şaşırdım :((( limon içip duruyorum ıhlamurda yapacağım off ya
bizde hastaydık çok şükür ada iyi oldu ama ben hala hastayım.off kışı b u yüzden sevmiyorum,hastalıklar bitmiyor.bizde bu aralar emzirmeyi sonlandırmayla uğraşıyoruz ama ada bırakacak gibi değil.kafam bozuluyoo devam edeyim diyorum,sonrada yeter diyorum,ama ne bileyim yaaa..zor zamanlardayız,pskolojisi açısından çok geç kalmak istemiyorum,emzirmeyi biitirince ben ne ruh durumunda olucam onuda bilmiyorum.offf işte böyle.

geçen akşam gülseri aradım çok gzl geliyordu sesi.bebeği 10haftalık olmuş bile:nazar:

artık zaten kimseler gelmiyor.sayfalar haftalarca 2-3bile atmıyor.neyse..
bende kışı hiç sevmiyorum ya hep hastalık .... yazın ne güzel rahatça gez toz ohhh...... bende hastayım semram ya :(
dışarıda zor olur canım ya isterse, benim bir arkadaşım sadece yatarken veriyordu istediğinde hayır diyordu çocuk zamanla alıştı sadece yatarken verdi şimdi ne oldu bilmiyorum kesmek üzereydi o da....
kimse yok artık neden böyle olduk düşünüyorum bazen.....

Back
X