Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pınarcım çok geçmiş olsun canım ya
semranın dediği gibi sütün yetiyorsa eğer ek besin için erken bence de
yetmiyorsa mecburen birşeyler vericeksin de

semracım ve özlemcim sizlere de çok geçmiş olsun
kış gelince hastalıklar bitmiyor maalesef

bebingcim senin internetten satış işlerin noldu başladın mı
sayfanın adresini yaz da bakalım merak ediyorum

denizcim geçmiş olsun canım bencede eğer sütün yeterliyse ane sütüne devam et canım...benim sütüm azdı ve ela kilo almıyordu çok fazla biz 5 aylıkken geçmiştik...

elanazım acele etmeyin bebek için benim de belliydi sezeryan günüm ama drum bekledi sancım başladı hafiften drum gece 23.30da sezeryana aldı beni...39 hatanın sonuydu...allahım sağ saliim kucağına almayı nasip etsin canım....

özlemcim sanada geçmiş olsun canım...batu paşanın dişi ne alemde....

semracım geçmiş olsun canım adacığımada sanada....

sağolun kızlar ek gıda konusunda dr verdi alışsın diye ama kendi kesti yine.)
dün kendi dr umuza gittik antibiyotik başladık bi de hava verildi bugun biraz daha iyi

semracım sağol canım anne sütü yeterli şimdilik günde bi defa da meyve suyu veriyorum 6. aya kadar tek başına yeterse vermeyeceğim
ama bi yandan da etrafın annemin geç kaldın bu çocuk hiçbirşey yemiyor lafları da aklımı karıştırıyor
yeğenim 5.5 aylık annesi vermiş herşeyi
ama biz hassasız beslenme konusunda
yoğurt yok mesela şimdilik ilerde de keçi sütünden mayalarsın dedi dr

kilomuz iyi zaten dün hastalığından dolayı vermiş mi diye tarttı 8800 kg maşallah:nazar:geçen haftaya göre almış bile
hastalığı da geçerse bizden iyisi yok

özlemcim sizede geçmiş olsun
bu ara herkes hasta galiba havalar dengesiz tabi

denizim sakın milleti kafana takma takarsan benim gibi piskopata bağlarsın maşallah paşama bak ne güzel kilo almış işte bizimki nerdeyse 9aylık ama daha 7 kilo 3aydır tek gr almadı aynı sayyor anne sütü yetiyor demekki allah nazarlardan saklasın paşamı bizim cadıya ben elime ne geçerse tıkıyorum ama yemiyor mamayı hiç almıyor süt ve süt ürünü ne varsa üvekkkk yapıyor keşke oda yese ama olmuyor işte bende sabah akşam suçlu kendimi edip üzülüyorum acaba benmi bakamıyorum diye çünkü millet sen bu çoçuğa bakamamışsın büyümüyor deyip duruyor yakında serum olarak bağlıycam neyse ya sakın kafana takma milleti her kez çok biliyor

benimde yarın dr kontrolüm var haftaya sezeryan için gün verir diye bekliyorum bakalım
ay senin 20 günün mü kalmış inanmıyorum :) benim tam gününde alındı 40+0 da.....
denizcim geçmiş olsun canım bencede eğer sütün yeterliyse ane sütüne devam et canım...benim sütüm azdı ve ela kilo almıyordu çok fazla biz 5 aylıkken geçmiştik...

elanazım acele etmeyin bebek için benim de belliydi sezeryan günüm ama drum bekledi sancım başladı hafiften drum gece 23.30da sezeryana aldı beni...39 hatanın sonuydu...allahım sağ saliim kucağına almayı nasip etsin canım....

özlemcim sanada geçmiş olsun canım...batu paşanın dişi ne alemde....

semracım geçmiş olsun canım adacığımada sanada....
sağol canım kaşınıp duruyor işte mızmızlanıyor sürekli......
sağolun kızlar ek gıda konusunda dr verdi alışsın diye ama kendi kesti yine.)
dün kendi dr umuza gittik antibiyotik başladık bi de hava verildi bugun biraz daha iyi

semracım sağol canım anne sütü yeterli şimdilik günde bi defa da meyve suyu veriyorum 6. aya kadar tek başına yeterse vermeyeceğim
ama bi yandan da etrafın annemin geç kaldın bu çocuk hiçbirşey yemiyor lafları da aklımı karıştırıyor
yeğenim 5.5 aylık annesi vermiş herşeyi
ama biz hassasız beslenme konusunda
yoğurt yok mesela şimdilik ilerde de keçi sütünden mayalarsın dedi dr

kilomuz iyi zaten dün hastalığından dolayı vermiş mi diye tarttı 8800 kg maşallah:nazar:geçen haftaya göre almış bile
hastalığı da geçerse bizden iyisi yok

özlemcim sizede geçmiş olsun
bu ara herkes hasta galiba havalar dengesiz tabi
maşallah paşama ya benim oğluşumda cılız hiç anasına benzememiş :))))
denizim sakın milleti kafana takma takarsan benim gibi piskopata bağlarsın maşallah paşama bak ne güzel kilo almış işte bizimki nerdeyse 9aylık ama daha 7 kilo 3aydır tek gr almadı aynı sayyor anne sütü yetiyor demekki allah nazarlardan saklasın paşamı bizim cadıya ben elime ne geçerse tıkıyorum ama yemiyor mamayı hiç almıyor süt ve süt ürünü ne varsa üvekkkk yapıyor keşke oda yese ama olmuyor işte bende sabah akşam suçlu kendimi edip üzülüyorum acaba benmi bakamıyorum diye çünkü millet sen bu çoçuğa bakamamışsın büyümüyor deyip duruyor yakında serum olarak bağlıycam neyse ya sakın kafana takma milleti her kez çok biliyor

amannnnn ben hiç takmıyorum ilk zamanlar çok taktım ama şimdi takmıyorum... drumuz maşallah çok hareketli ,sağlıklı sen daha ne istiyorsun diyor 200-300 gram kadar normale göre az dedi ama boyu da normalin üstünde dedi ,ayol benimki boya gidiyor ondan :))))
dana gibi yatmıyor tavşan gibi zıpzıp benimki ondan kilo falanda almıyor eğer seninkide çok hareketliyse alması zor... drum öyle dedi bu et tutmaz dedi :))) gerçekten normal bir bebekten çok daha hareketli kıpır kıpır ya hiperaktif midir nedir?

iyi akşamlar herkeslereeee

elanazımmm sitemiz hazır sadece ufak tefek işleri kaldı
biter bitmez duyurucam hiç merak etmeyin
kız işten ayrılıyor ve yeni birini arıyorum
o kadar zor ki
anlatamam
dısarda olan işlerimi bitirmeye calısıyorum
offffffffffffffo fffffffffffffffffffffffff
oyle zor ki durumum

denizcim deniz paşanın maşallahı var nazar boncuklarını koyayımda nazar değmesin....:nazar::nazar::nazar:

sevimcim üzülme benimkide bişey yemiyor herşeye öğğğ diyor benim kızımda 10 aylık ama 9 kilo orta seyirde gidiyor sen söylenenlere aldırma canım....

özlemcim benim kızda zayıf bizimde boyumuz uzun dr bir ay önden gidiyor boyu diyorama bir saniye oturmuyor hop oturuyor hop kalkıyor...ne yapalım sağlığı yerinde şükür diyorum bende....yavrularımızı allah nazarlardan korusun....:nazar::nazar::nazar:

bebingcim kolay gelsin allah yardımcın olsun canım....

kızlar hayırlısıyla 30 kasım çarşamba günü doğuruyorum
günü belirledik dualarınızı bekliyorum
nursimcim bebeğin gelişimine göre 38+2 de adet tarihine göre 39+2 de doğmuş olacak
son kullandığım ilaçlar midemi mahvetti bebiş de pek kilo almamış bu sıralar
biraz küçük olacak ama napalım artık doğunca büyüteceğiz

elanazcccım çok güzel ya,hayırlısıyla sağlıkla kavuş melek rüzgara.hiç endişelenme,hemen toparlanır o dualarım sizinle. Pınarıcm cnm maşallah kilonuz çok iyi,etrafa ne bakıyorsun daha 4,5 aylık bebek ek gıdamı alırsın bolca süte devam etken kıymetisi o birde zaten kilosu fazla ek gıdaya geçince daha fazla alacak,sonra zorlanır.ada o aylarda o kadar değildi,şuan 15,20 gr dr portakal suyun bile yasakladı,sütünü bile su ile seyrelterek veriyorum.ilerde nasıl olsa yürür verir diyorlardı ama yok vermiyor,gün içinde düz duvara tırmanıyor,çok haraketli,metabolizması hızlı ama hala tombik.aman gözünnü seviyim dikkat et. elifciim sabırsızlıka bekliyorum web sayfanı inş iyi bir eleman bulursun hemen.iyigeceler.

İyi geceler fıstıklar,bu bebeklerde amma nazlı çıktılar yeme konusunda,valla sağlıklı olsunlarda az yesinler ne yapalım.Pınarım, bence de bir süre daha idare et sen anne sütüyle,bakalım doktorunuz bir çare önerecek elbet...
Elanazım,canım arkadaşım, demek gün belli oldu,etmez miyim hiç,bütün dualarım seninle,gayet iyi haftasında doğmuş olacak.Dediğin gibi doğunca büyütürsünüz sizde.Ohhh mis kokulu Rüzgar Paşa dünyanızı aydınlatacak,içim bir hoş oldu,duygulandım çok.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Bebingcim,çok yoğunsun ve kafan meşgul,kız da tam zamanını bulmuş hani,kış kış eleman arattırıyor insana.İnşallah pat diye çıkıverir gönlüne göre birisi canım...Acayip uykum var.Elalem ilk 3 ayında uyur,benim şimdi başladı uyku halim...Neyse diğer fıstıklarım hepinizi öpüyorum,iyi geceler...

zasacım ve tuanaycım dualarınız için çok sağolun
tuanayım benden sonra doğum sırası sana geçiyor
sen de sağlıkla kucağına al inşallah

selamlarrr
gercekten zordayımmm
harıl harıl sayım yapıyorum dukkanda
hala tık yok bi eleman için
arayan yok işsiz insan kalmamıs sanırımoffffffff
uyku uyumuyorum kac gecedir zombi oldum resmen
biran çözülse bari

elanazım yüzdün yüzdün kuyruguna geldim
Allah saglıkl dogurmayı nasip etsin sıra sende hadi bakalım

baldan hiç hbr yokkkkk niyeeeee
paylasmıyor bizimleeee:(

selamlarrr
gercekten zordayımmm
biran çözülse bari

denizcim deniz paşanın maşallahı var nazar boncuklarını koyayımda nazar değmesin....:nazar::nazar::nazar:

sevimcim üzülme benimkide bişey yemiyor herşeye öğğğ diyor benim kızımda 10 aylık ama 9 kilo orta seyirde gidiyor sen söylenenlere aldırma canım....

özlemcim benim kızda zayıf bizimde boyumuz uzun dr bir ay önden gidiyor boyu diyorama bir saniye oturmuyor hop oturuyor hop kalkıyor...ne yapalım sağlığı yerinde şükür diyorum bende....yavrularımızı allah nazarlardan korusun....:nazar::nazar::nazar:

bebingcim kolay gelsin allah yardımcın olsun canım....
öyle canım ne yapalım sonradan kilo sorunu yaşayacağına olmasın daha iyi gerçi benim gönlüm yarım kilo olsa yeter diyor ama bakalım... boyu uzun maşallah:nazar::nazar: sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil zaten çok korkarım ben obez bebeklerden şu tvye çıkanlar nasıl allah korusun... aynı hop hopçu benimkide :))) fırıl fırıl dönüyor 1 sn bırakamıyorum artık çok fena...
kızlar hayırlısıyla 30 kasım çarşamba günü doğuruyorum
günü belirledik dualarınızı bekliyorum
nursimcim bebeğin gelişimine göre 38+2 de adet tarihine göre 39+2 de doğmuş olacak
son kullandığım ilaçlar midemi mahvetti bebiş de pek kilo almamış bu sıralar
biraz küçük olacak ama napalım artık doğunca büyüteceğiz
sağlıklı ,güzel ve kolay bir doğum olur inşallah...... kavuşuyorsun oğluşuna desene gözün aydın canım... olsun doğunca alır inşallah....
selamlarrr
gercekten zordayımmm
biran çözülse bari

senin elaman yine mi çıktı nedir senin bu şansın ya... kız ne yapıyorsun yanındakilere sen zopalıyor musun onlarıda yoksa :))))
allah kolaylık versin senin netten satış işi ne oldu hiç yazmadın adını falan merak ediyorum bakardım accık...
ben bal'ı aradım 10 haftalık olmuş sesi falanda çok iyiydi maşallah

bebingcim valla gerçekden eleman bulmak zor,insanlar iş beğenmiyor fakat açlık sınırında yaşıyorlar.bizde kantindeyken bitane kadın bulamamıştık çok sinir oluyordum,sıkma canını geç olsunda güç olmasın en iyisini çıkarsın Rabbim karşına..

elanazcım doğum haftanda çok iyi bak erken olucak diye korkuyordun.gerçi benim kadar cuukk diye kimse oturtamıyor o ayrı:1: tam sat olan günde 40+0da normal doğum yaptım:1:ne günlerdi yaaaa:1:Allahım hepinize tattırsın evlat sevgisini inşallah.

bu arada batu'mu gördüm kaç aydırr özlemcim fot. atıcaktı bana sonunda attı çok şeker,çok çookkk yakışıklı bir paşaa,aynı annesi,sarı kuzu:nazar:maşşallah yavruma,kocamanda abii olmuşş:nazar::nazar::nazar:

selam kızlar sağolun nazar boncuklarınız için
bizim ki de görünüşte öyle tombiş değil çünkü boy ortalaması da türkiye sınırının üstündeymiş sağlık ocağındaki hemşire söylemişti yeğenim 65 cm lerde ama bizimki 70 cm ve kilo görünmüyor babasına çekmiş dedi ebe de ..sağlığı yerinde olsunda öenmli değil
bi ara bende dert ettim fazla mı acaba diye mama yemediği halde kilo alımı iyi sağlığında da sorun yok kan değerleri testleri yapıldı hepsi normal
erkek çocuğu olmasının da etkisi var galiba bi de baba tarafı hep iri ve uzun..

sizin kızçeler narin olacak o zaman aman sağlıklı olsunlar..

elanazım 30 kasım demek çok az kaldı paşamızın doğmasına sağlıkla doğsun inşallah..annen geldi mi canım ?

tuanayım nasılsın arayamadım seni de baya oldu görüşmeyeli ama paşa beyin hastalığından zar zor giriyorum buraya da ilacı üstü başı derken zaman akıp gidiyor gece 3 ten sonra uyumadı hiç sabah bir ara uyumuşum ben garibim beşiğinde kendi kendine takıldı hiç sesi çıkmadı kafam kalkmıyor artık..

bebingim gerçekten işin zor yeni birine alışman onun işe alışması Allah kolaylık versin inşallah iyi birine denk gelirsin işlerin yolunda olur

batu beyin resimlerine bende bakayım paşa nasıl olmuş face de galiba fotosu açmadım daha..

tuanayım sizin bebiş erkek mi kesinleşti mi?

burp niye gelmiyor artık

melekle gulimusta uğramıyor

can gelsin artık topiğimize ya..

valla özlemcim bu kız 2 yıldır bizimle calısıyodu
eleman filan kacırtmıyorum
benim gibi patron bulsalar öpüp başlarına koysunlar :)

slm canlarım nasılsınız her kez iyidir umarım
elanazım dularımız seninle canım allahım kolaylıklar versin rüzgar bebeğe sağlıkla kavuş inş
tuanayyyyyy uyu anam uyu hamilelikte sen uyu doğumdan sonra bebeğimiz uyusun bol bol bak ben ve sermest uyumadık bizim cadılarda şimdi uyumuyor sen uyu anam
özlemmmmmmmmm bende görmek istiyorum damadımı nerdeeeeeee facedemi
semram ada kilolu değil canım sakın takma o nasıl kilo verir aynı teyzesi ve annesi gibi olur
bebing ben geliyimmi gerçi yaş sorunu var sen beni almazsın ama en kısa zamanda kafana göre bir eleman bulursun inş
mavi yok nerelerde
melek yok
yeşimde yok
bal çok meşkul
denizim babasına çekmiş maşallah paşamaaaaaaaaaaa öylede olsun

Back
X