Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar nasılsınız...tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun....

Ayy valla sermestcim allah kolaylık versin canım...bizimde bakıcı sorunumuz başlayacak yakında şimdi annem ve katınvalidem dönüşümlü gelip bakıyorlar...allah razı olsun ama bu şekildede düzen çok olmuyor canım evinde insan eşiyle çocuğuyla yalnız kalmayıda özlüyor...ama çocuklar çok hareketli olunca insan yorgunluktan ölüyor...işten zaten yorgun geliyorsun çocukda seni özlüyor hiç bırakmıyor yakamı...

Denizcim benim kızımda biberon almıyor su dışında kullannmıyor biberonu...ne içirirsem ne verirsem kaşıkla vermek zorundayım...

Semracım ada çok tatlı ayrıca çok kilolu durmuyor hareketlide bi çocuk sıkıntı yapma tatlım...
teşekkür ederim cnm,hepimiizn yavrularıda birbirinden güzel maşşallah:nazar:ben aslında faZLA sorun yapmıyorum ama baba tarafımız kilolu onlara benzesin istemiyoruz,annemde sen bebekken daha kiloluydun vücut tipi,saçları aynı sen diyip duruyor korkma,zayıflar diyor..
arkadaşlar conceive plus ve preseed denen jelleri kimler kullanabilir? benim eşimin sperm sayısı az,bozuklukta var ve harekette az?kullansak bi fayda görür müyüz Allah bilir tabii ama tavsiye edermisiniz? yoksa sadece sayısı az olanlara yada hareket az olanlaramı tavsiye ediyorlar?:emir_bebek:

merhaba.burada preseed ile hamile kalan çok arkadaşımız var.onlar sana yardımcı olurlar ama nacizane fikrim,hiç kullanmadıysan denemelisin.sağlıkla gelsin meleğin göbişine:1:

elanazım cok az kalmıs demek buyuk bulusma tarıhın bellı oldu cok sevndm hayrla saglıkla huzurla kavusrsun ınsallah yavruna canm

bebişim of bırılerını bulmak zor hakketen isallah bulursun gönlnce birini insanlr tuhaf olmus ya iş begenmıyorlar

tuanayım sevım cok haklı uyu yavrum kı beben de sakın olsun bızım danalara benzemesın durdukca kendnı sarj edıyor benmkı gunde bes altı saat toplmda uyumuo bebek bı de bu yanı düşün Allahm yardmcn olsn bulantlarn azaldı umarım

semra ada bence ıyı boya gıdıyor bosver mılletı sen atar olan kgyu da zamanla

ayy yazamıorm vallahı pacamda ısırıyor ayak parmagımı koparttı kactm ben kusura bakmayn herkese kocaman muckk ve sevgıler

çok sağol canım evet buluşmaya az kaldı
inşallah sende gönlüne göre bir bakıcı bulursun da rahat edersin

selamlarrr
gercekten zordayımmm
harıl harıl sayım yapıyorum dukkanda
hala tık yok bi eleman için
arayan yok işsiz insan kalmamıs sanırımoffffffff
uyku uyumuyorum kac gecedir zombi oldum resmen
biran çözülse bari

elanazım yüzdün yüzdün kuyruguna geldim
Allah saglıkl dogurmayı nasip etsin sıra sende hadi bakalım

baldan hiç hbr yokkkkk niyeeeee
paylasmıyor bizimleeee:(

amin canım benden sonra hayırlısıyla sıra sizlerde
balı bende merak ediyorum en azından arada bir yazsa iyi olur
inşallah sende biran önce yeni bir elaman bulursun

öyle canım ne yapalım sonradan kilo sorunu yaşayacağına olmasın daha iyi gerçi benim gönlüm yarım kilo olsa yeter diyor ama bakalım... boyu uzun maşallah:nazar::nazar: sağlığı yerinde olsunda gerisi önemli değil zaten çok korkarım ben obez bebeklerden şu tvye çıkanlar nasıl allah korusun... aynı hop hopçu benimkide :))) fırıl fırıl dönüyor 1 sn bırakamıyorum artık çok fena...

sağlıklı ,güzel ve kolay bir doğum olur inşallah...... kavuşuyorsun oğluşuna desene gözün aydın canım... olsun doğunca alır inşallah....

senin elaman yine mi çıktı nedir senin bu şansın ya... kız ne yapıyorsun yanındakilere sen zopalıyor musun onlarıda yoksa :))))
allah kolaylık versin senin netten satış işi ne oldu hiç yazmadın adını falan merak ediyorum bakardım accık...
ben bal'ı aradım 10 haftalık olmuş sesi falanda çok iyiydi maşallah

inşallah canım:)

bebingcim valla gerçekden eleman bulmak zor,insanlar iş beğenmiyor fakat açlık sınırında yaşıyorlar.bizde kantindeyken bitane kadın bulamamıştık çok sinir oluyordum,sıkma canını geç olsunda güç olmasın en iyisini çıkarsın Rabbim karşına..

elanazcım doğum haftanda çok iyi bak erken olucak diye korkuyordun.gerçi benim kadar cuukk diye kimse oturtamıyor o ayrı:1: tam sat olan günde 40+0da normal doğum yaptım:1:ne günlerdi yaaaa:1:Allahım hepinize tattırsın evlat sevgisini inşallah.

bu arada batu'mu gördüm kaç aydırr özlemcim fot. atıcaktı bana sonunda attı çok şeker,çok çookkk yakışıklı bir paşaa,aynı annesi,sarı kuzu:nazar:maşşallah yavruma,kocamanda abii olmuşş:nazar::nazar::nazar:

evet zasacım erken olacak diye çok korkuyordum çok şükür vaktinde olacak
geçen gün nst de sancı çıktı arada bir oluyor oğlum çarşambaya kadar bekle diyorum :))

selam kızlar sağolun nazar boncuklarınız için
bizim ki de görünüşte öyle tombiş değil çünkü boy ortalaması da türkiye sınırının üstündeymiş sağlık ocağındaki hemşire söylemişti yeğenim 65 cm lerde ama bizimki 70 cm ve kilo görünmüyor babasına çekmiş dedi ebe de ..sağlığı yerinde olsunda öenmli değil
bi ara bende dert ettim fazla mı acaba diye mama yemediği halde kilo alımı iyi sağlığında da sorun yok kan değerleri testleri yapıldı hepsi normal
erkek çocuğu olmasının da etkisi var galiba bi de baba tarafı hep iri ve uzun..

sizin kızçeler narin olacak o zaman aman sağlıklı olsunlar..

elanazım 30 kasım demek çok az kaldı paşamızın doğmasına sağlıkla doğsun inşallah..annen geldi mi canım ?

tuanayım nasılsın arayamadım seni de baya oldu görüşmeyeli ama paşa beyin hastalığından zar zor giriyorum buraya da ilacı üstü başı derken zaman akıp gidiyor gece 3 ten sonra uyumadı hiç sabah bir ara uyumuşum ben garibim beşiğinde kendi kendine takıldı hiç sesi çıkmadı kafam kalkmıyor artık..

bebingim gerçekten işin zor yeni birine alışman onun işe alışması Allah kolaylık versin inşallah iyi birine denk gelirsin işlerin yolunda olur

inşallah denizcim annem pazar sabahı geliyor

slm canlarım nasılsınız her kez iyidir umarım
elanazım dularımız seninle canım allahım kolaylıklar versin rüzgar bebeğe sağlıkla kavuş inş
tuanayyyyyy uyu anam uyu hamilelikte sen uyu doğumdan sonra bebeğimiz uyusun bol bol bak ben ve sermest uyumadık bizim cadılarda şimdi uyumuyor sen uyu anam
özlemmmmmmmmm bende görmek istiyorum damadımı nerdeeeeeee facedemi
semram ada kilolu değil canım sakın takma o nasıl kilo verir aynı teyzesi ve annesi gibi olur
bebing ben geliyimmi gerçi yaş sorunu var sen beni almazsın ama en kısa zamanda kafana göre bir eleman bulursun inş
mavi yok nerelerde
melek yok
yeşimde yok
bal çok meşkul
denizim babasına çekmiş maşallah paşamaaaaaaaaaaa öylede olsun

sağol sevimcim Allah razı olsun

Herkese merhaba,nasılsınız kızlar,herkes için herşey yolundadır umarım.Elanazım,inşallah rüzgarı kucağına aldığında tam olarak rahatlayacaksın,son sıkıntıların canım,sabret biraz daha.
Sevimcim,ya bu kadar denk gelememezlik olmaz,ne zaman kavuşacağız birbirimize:)
Pınarım,hoşgeldiniz birtanem.Ve de geçmiş olsun tabi.Nasıl özledim sizi bir bilsen...
Öslemim,batunun incileri hayırlı uğurlu olsun,20 yaş dişlerinin çıktığı günleride sağlıkla görün inşallah..
Sermestim,senin de işin zor,ama son eşyaları da halletmişsiniz.Artık buradaki yaşamına daha iyi konsantre olursun,bir de gönlüne göre bir bakıcı buldun mu tamamdır,öpüyorum sizi canım..
Semracım,ada bayağı kilo vermiş gibi geldi,tam bir elma şekeri,masal bebek,çok tatlı maşallah:nazar:
Bebingim,canım demek eleman çıkıyor işten,ben geleyim sana yardıma kuzum,şaka bir yana ama kötü olmuş,inşallah gönlüne göre birini bulursun tez zamanda...
nursimcim,sizinde inciniz hayırlı uğurlu olsun,artık daha keyifli olacak elamız inşallah...
Melekkkk,nerelerdesin tatlım,sen gelmez oldun,sen gelmez oldun,sen gelmez oldun....
Burp ve gulimus zaten yoklar,iyidirler inşallah...
Bilge içinde umarım hayırlısı olur ve gönlüne göre olur herşey..
Mavicim,efeyi de büyüttün,ama öyle ama böyle derken,yakışıklıyı neredeyse 1 yaşına getirdin.Canım benim yeni fotolarını eklesene,merak ediyorum çok...

Bana gelince,bulantılar yüzde 30 azaldı:nazar:Ama iştahsızlık hat safhada.Yemek denince aklıma sadece ağlamak geliyor,işkence gibi.İştahla yemek yemeyi özledim.Canımın birşeyler çekmesini özledim.İkili testimiz Allaha çok şükür iyi çıktı:nazar:.Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah...Kızlar öptüm hepinizi,Allaha emanet olun:16:

unutulmamak ne güzel. canım sağolasın. iyiyim. evet boşanıyorum ve şu an hersey taze gece evimdeyim sanıyorum oysa annemlerdeyim. ama kızım mutlu. en azından ikimiz de iyiyiz. haftasonları ayrılmak cok zor gelse de sadece benim kızım değil bir babaya da ihtiyacı var diye avutuyorum kendimi. Allah baska dert vermesin çok zormuş.

Bilgecim bilmiyordum boşandığını canım hakkında hayırlısı olsun... Ama daha geçenlerde aşılama yaptırmamışmıydın ben mi yanlış hatırlıyorum...inş en kısa zamanda sorunlarından kurtulur mutlu olursun canım....

teşekkür ederim cnm,hepimiizn yavrularıda birbirinden güzel maşşallah:nazar:ben aslında faZLA sorun yapmıyorum ama baba tarafımız kilolu onlara benzesin istemiyoruz,annemde sen bebekken daha kiloluydun vücut tipi,saçları aynı sen diyip duruyor korkma,zayıflar diyor..

merhaba.burada preseed ile hamile kalan çok arkadaşımız var.onlar sana yardımcı olurlar ama nacizane fikrim,hiç kullanmadıysan denemelisin.sağlıkla gelsin meleğin göbişine:1:
teşekkür ederim canım.dediğim ilaçları kimler var kullanan siteden biliyormusun?

herkese guzel bir haftasonu diliyorum....

bilgecim seni yeniden gorebildigime cok sevindim
ama hayatında ki boyle bi degişimi konustugumuzda aklıma getirsemde dilime getirememiştim :(
cok üzüldüm.ama senin ve kızının mutlu olmasını daha cok istiyorum.inş hersey yoluna girer en kısa surede.
bi telefon kadar yakınım bunu unutma.sadece yalnız kalmak istedgiini düşünmüştüm o yuzden bi daha aramaya cesaret edemedim.
hersey gonlunce olsun canım benim.

şimdilik bana musade :(

eveeeeet işte topiğimicze can geldi:=)))))ama çooook yorgun bi can:))))
cumA AKŞAMI ÖĞRETMENLER GÜNÜ EĞLENCESİNE GİTTİM
ilk defa gece hayatına atıldım efe den sonra ama eve geldim 11:30 efe uyumamış :(((((
ben de yılbaşında da çıkarız diyodum ama suya düştü paşam benim ninnimi dinlemeden uyumamış zil çalınca gülerek kapıya gidiyomuş
gece de saat başı uyandı kontrol etti gece hayatım başladığı gibi bitti yani zaten alkol de alamadım süt veriyoreum diye
bebeği uykusuz olanlar dün biriyle daha konuştum 5 yaşında kesintisiz uyumaya başlamış hiç düzelir diye umma dediler:))))))))))))))))

bilgecim canım bilmiyodum hayırlısı olsun nasıl mutluysanız öyle yaşayın ama ara sıra gel buralara da:)))

özlem kaldırdın mı foto yu ben bakmadan kaldırdıysan geri yükle noooluuurrr merak ediyorum çok:))

öslemim,lütfen ben de görmek istiyorum batucuğumu,bu güzellikten bizi de mahrum etme,pleaseeee....

Herkese iyi hafta sonları diliyorum,Bilgecim,bazen yeniden doğuşlar sıkıntılı,sancılı olur,ama dupduru,huzurla ve heyecanla yeniden doğarsın.Her ne oluyorsa olsun hayatında,hep hayırlısı oluyordur buna inan.Belki şu an farkedemediğin bir hayır.Senin yüreğin öyle güzel ki,Rabbim seni güzel bir şekilde mükafatlandıracaktır,buna sadece inan yeter tatlım...

slm kızlar ben biraz kötüyüm mercanın cinsel organının üzerinde bi belirip bi yok olan şişlik var dr a götürdüm apartopar ilk gördüğümde dr bişey yok hani dedi geri geldik banyo yaptırıken baktım gene var acaba benmiş vesvese yapıyorum diye çoçuğu anneme gösterdim oda eliyle kontrol etti sertlik var yumurta kadar şişti geri indi tekrar çıktı dr götürdüm gene yok ay kafayı yiycem usg veya başka bişey de yapmıyorlar kötü bişey yoktur dimi fıtık olsa kasık larında olurdedi dr belki idrara sıkışınca oluyordur yada bağırsaklardandır dedi dr kakasıda siyah dedim o kan ilacındandır dedi dr değiştircem galiba bizde durum böyle
bide
mavicim hoş geldin nerelerdesin sen gece hayatını unut canım artık sen annesin bende unutuyum dimi
bilgecim senin hakkında hayırlısı neyse o olsun bi bakarsın herşey düzelir kıznda sende çok mutlu olun
tuanayım canımın içi oy kurban olsun teyzesi ona bak 15 haftalık olmuş bile pıtırcığımız cinsiyeti tam olarak belli oldumu bu hafta belli olması lazım kesin erkek bence kız yoksa daha önce yazdında benmi kaçırdım son zamanlarda teldede buluşamadık zatı
özlem yüklediysen kaldırma bende görmek istiyorum damadımı bu arad memo ben çankırıya kız vermem orası uzak diyor bende ozamana kadar onlar başka yere giderler veya buraya gelirler dedim memoda tuanayın oğlu olursa ona talip
yeşimin yeğenine üzüldüm çabucak atlatsın inş yeşimde arad bi ce desin ya özledim onu ben
melek de yok oh tatili uzattı kız ya
sermest canım benimde sol bileğimi 3 aydır doğru düzgün kullanamıyorum anneme ameliyat deyince ben korkuma göstermedim bile bileğimi ama bezi sıkamıyorum bile damar resmen yer değiştiriyor ve ben bunu hissediyorum bide neyin farkına vardım biliyomusun senle benim hep kaderimiz bir sana hafta sonu için iyi tatiller dliyorum canım

TOPİĞİMİZE TEKRAR CAN GELDİ ama yine hemen gidecek:)))
batu paşayı gördüm maşallah çok yakışıklı efe nin eski hallerine benzettim ben huyu benzemesin dicem ama o zaten aynı:)))))
herkese iyi akşamlar sevimcim inşallah önemli bişi değildir bi doktora daha götür şişlik varken Allah yavrularımızı korusun

özlemcim Batu bey çok tatlı olmuş maşallah Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:
sağol teyzesi tatlı ama huysuz :)
TOPİĞİMİZE TEKRAR CAN GELDİ ama yine hemen gidecek:)))
batu paşayı gördüm maşallah çok yakışıklı efe nin eski hallerine benzettim ben huyu benzemesin dicem ama o zaten aynı:)))))
herkese iyi akşamlar sevimcim inşallah önemli bişi değildir bi doktora daha götür şişlik varken Allah yavrularımızı korusun
ayyy bunlar çingene şekerim havasını suyunu alan böyle oluyor demekki :) sende koy bakalım paşama ya büyümüştür o da...
slm kızlar ben biraz kötüyüm mercanın cinsel organının üzerinde bi belirip bi yok olan şişlik var dr a götürdüm apartopar ilk gördüğümde dr bişey yok hani dedi geri geldik banyo yaptırıken baktım gene var acaba benmiş vesvese yapıyorum diye çoçuğu anneme gösterdim oda eliyle kontrol etti sertlik var yumurta kadar şişti geri indi tekrar çıktı dr götürdüm gene yok ay kafayı yiycem usg veya başka bişey de yapmıyorlar kötü bişey yoktur dimi fıtık olsa kasık larında olurdedi dr belki idrara sıkışınca oluyordur yada bağırsaklardandır dedi dr kakasıda siyah dedim o kan ilacındandır dedi dr değiştircem galiba bizde durum böyle
bide
mavicim hoş geldin nerelerdesin sen gece hayatını unut canım artık sen annesin bende unutuyum dimi
bilgecim senin hakkında hayırlısı neyse o olsun bi bakarsın herşey düzelir kıznda sende çok mutlu olun
tuanayım canımın içi oy kurban olsun teyzesi ona bak 15 haftalık olmuş bile pıtırcığımız cinsiyeti tam olarak belli oldumu bu hafta belli olması lazım kesin erkek bence kız yoksa daha önce yazdında benmi kaçırdım son zamanlarda teldede buluşamadık zatı
özlem yüklediysen kaldırma bende görmek istiyorum damadımı bu arad memo ben çankırıya kız vermem orası uzak diyor bende ozamana kadar onlar başka yere giderler veya buraya gelirler dedim memoda tuanayın oğlu olursa ona talip
yeşimin yeğenine üzüldüm çabucak atlatsın inş yeşimde arad bi ce desin ya özledim onu ben
melek de yok oh tatili uzattı kız ya
sermest canım benimde sol bileğimi 3 aydır doğru düzgün kullanamıyorum anneme ameliyat deyince ben korkuma göstermedim bile bileğimi ama bezi sıkamıyorum bile damar resmen yer değiştiriyor ve ben bunu hissediyorum bide neyin farkına vardım biliyomusun senle benim hep kaderimiz bir sana hafta sonu için iyi tatiller dliyorum canım
eline gelen şişlik kemik gibi mi? batu'da öyleydi ameliyat oldu ya... inşallah sizin öyle birşey değildir... drunu değiştir ultarson emar ne varsa çektir bence ilerlemesin allah korusun.
bak canım bak ama çabuk bak kaldıracağım :) hımmm senin kız evde kaldı yani çünkü benim oğluşuma ben yeni gelin buldum arkadaşım daha yeni doğurdu ve aaa sana vermeyeceğim bu pamuk oğlana vermeyeceğim de kime vereceğim dedi öyle olunca kerttik bizde neyse canım tuanayın erkek olursa evde kalmazsınız :)))) eskişehir'i düşünüyoruz yerleşmek için bakalım yaza belli olar :) memoya söyle bundan sonra oğlumu rüyasında bile göremez :)))))
unutulmamak ne güzel. canım sağolasın. iyiyim. evet boşanıyorum ve şu an hersey taze gece evimdeyim sanıyorum oysa annemlerdeyim. ama kızım mutlu. en azından ikimiz de iyiyiz. haftasonları ayrılmak cok zor gelse de sadece benim kızım değil bir babaya da ihtiyacı var diye avutuyorum kendimi. Allah baska dert vermesin çok zormuş.
canım ne diyeceğimi bilemiyorum hakkında hayırlısı olsun, kızında sende çok daha mutlu olun inşallah, zor bir süreç allah yardımcın olsun....
öslemim,lütfen ben de görmek istiyorum batucuğumu,bu güzellikten bizi de mahrum etme,pleaseeee....
sen benimle arkadaş değil misin? ya biz o kadar zamandır görüşüyoruz da bu arkadaş ekleme işini niye yapmamışız allah allah hayret ya.... hemen istek göndereyim sana bak yakışıklı paşama :)

özlemcim eskişehire yerleşmeyi düşünüyormuşsunuz...çok güzel bişehir 6 sene kaldıım orada hiç ayrılmak istemedim...

özlemcim eskişehire yerleşmeyi düşünüyormuşsunuz...çok güzel bişehir 6 sene kaldıım orada hiç ayrılmak istemedim...

evet canım düşünüyoruz ileriye baktığımızda çocuğumuz için iyi olacak gibi geliyor ,hem modern hemde çok güzel bir şehir bende seviyorum .... gidersek senden yardım isterim canım sağol :)

Herkese selammmm,ama kismecikler yok,yalnızlar topiğine merhaba o zaman:5:Kızlar dün kontrolümüz vardı,1 ay sonra gördüm bebeğimi.Allaha çok şükür herşey yolundaymış:nazar:Veee cinsiyetimiz kesinleşti,oğluşumun annesi olacakmışım kısmetse.:nazar:Rabbim arzu eden herkese bu mutluluğu yaşatsın.

ayşencim hayırlı olsun cnm,sağlıkla kucakladığın günleride göstersin Allah.topiğimizde anırım kızlar azınlıkda kalıyor:)

elanazcım yarın diğilmi doğumun,sağlıkla al meleğini kokla içine çek yavrunun kokusunu,inşallah fazla acı yaşamadan kavuşursun cnm rüzgara..hayırlı doğumlar..

Back
X