Canım benim hayat çok enteresan acısıyla tatlısıyla bir yandan büyük bir acı yaşarken diğer yandan buruk şaşkınlık mutluluk diyemiorum karışık duygularım farkında bile değilim ama endişem büyük allah sağ sağlim tamamına erdirsin inşallah
Teşekkür ederim bugün öğrenen herkez tesadüfen öğrendi asıl tesadüfen semra öğrendi o ilk heyecanda konuşurken saklayamadım ama onun dışında kimseyi haberdar etmedim buradan herkez aynı zamanda öğrensin istedim birine haber verirken diğerinin kırılımasını istemedim ancak kimse bu kararımı sorgulamadan yürekten sevindi
inşallah en büyük mucizeye ablam için ihtiyacımız var dua etmekten başka elden bir şey gelmiyor
telefon trafiğim fenaydı konuştuğumuz gibi canım senin sesini duymak güzeldi saol aradığın için tatlım
dünkü konuşmamız nasıldı özlemim ?

senin haberini aldığım dündü sanki canım o heyecanı hala unutmadım inşallah doktorda dedi güçlü bir bebek ben sonuna varacağımıza inanıyorum diyor ee okadar hengabede mucizem oldu
ablamda miracle mi versek diyor zaten insanın mucizeye eşdeğer bir isim veresi geliyor ama yokki o doğsunda isterse noname olsun :)
ahhhh ahhh meleğime elifime en kısa zamanda inşallah
ee ozaman bize borçlusunuz sizde bizi mutlu edin en kısa zamanda çalışmalara yeniden başlayın nolur yarabbim sendende eliftende en kısa zamanda gelsin haberler
mucizeki ne mucize inşallah bebişim teyzesinede uğur getirir teyzesi sağlığına kavuşur beklemek bazen çok acı veriyor ama insan sabretmesinide öğreniyor son bir yıldır sabretmesini öğrenmiiştim acılarlada olsa
ne son isteğiymiş bu haklısın yerden göğe kadar hak veriyorum bak konuşurken anlamamışım ayrılacağını ama biraz kafanı dinle uzaklaş bu düşünceden çok gençsin ama bu arada o süreç kısa sürsün korunmayı bırak konuştuğumuz gibi öncelik sensin ercan ama bu öyle baş belası bir acıdırki olmadıkça kabullendiğini sansanda birden insanın sırtına saplanıverir işte ozaman yeniden dimdik başlarsın mücadeleye ve işte allah o zaman mucizeni nasip eder sana inşallah kelimeler tükeniyor hiç birşey acıyı dindirmiyor 6 yıl ağladım şimdi güzel bir haber aldım ama hala ağlıyorum ablam için allah herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlık herşeyden önemli