canım benim meme işini sakın ihmal etmeyin semrayada anlattım bizim gelinde 4aylık oldu bebeği 3 aylıkken emzirdiği halde gögsü intihaplanmış süt içerde iltihap yapmış ateş ağrı dr gögsünü ameliyat etmiş şimdi ialç kullandığı için emziremiyorda çok üzülüyor keşke türkiyede olsam diyor burdaki drları beğeniyor bide kıza normal dikiş atmışlar hem sezaryanda hem gögüs ameliyatında düğmelerim var sağda solda deyiğ kendiyle dalga geçiyor ama bence piskolojisi bozulmuş aman dikkat edin ne olur allahım yardımcınız olsun sorunsuz bol sütlü bol emen bebekler olsun işallahselam millet
tuanayım başın sağ olsun
Allah sabır versin çok üzüldüm halana da sabır diliyorum
sevimcim inşaat işi bir kere oluyor ne istiyorsan yaptır bu kadar senedir sıkıntı çektin içine sinsin
çeyrek yapsan da yarın bir gün satılır heba olur hiç olmazsa evine harca derim ben
kızlar bende çok kötüydüm bugun hastanelik oldum
sağ göğsüm patlıcaktı resmen 6 aydır hiç böyle olmadı deniz emdiği halde göğsüm tıkanmış
dünde annem arkadaşına gitti onu götürdüm akşamd döndüm arkadsaşım geldi geç gitti eşimde yoktu akşam ama gece denizi emzirdiğim halde süt birikmeye başladı gece 5 te eşimi aradım ağlaya ağlaya hemen çıktı geldi hastaneye gittik damarlarda apse yapmak üzereymiş tıkanmış ilaç verdi sıcak su ile yıkadım ve su torbası koydum sağa sağa açtım biraz ama ne fenaymış ya annemde yok denizi bile alamadım kucağıma koltuk altıma kadar şişti
Allahtan açıldı biraz
sevimcim annene geçmiş olsun çok inşallah kötü birşey değildir çıkan lezyon
mercanımıza da şifa diliyorum Allahtan sağlıkla olsun ameliyatını inşallah
allah şifa versin canım ihmal etmeyin ne olur okudukça be korkuyorum kendinize çok ama çok dikkat edinselam .
bugün kötü bir gün geçiriyorumgeceden beri acayip bir göğüs ağrısı,balon gibi göğüsler,felaket ateş,ve minik minik bezeler oluştu 3gün oldu bıraktık emmeyi,ada iyi ama ben feciyim,gece birazcık sağdım makinayla ama banamısın demedi,ılık duşa girdim nasıl akıyoo ama rahatlayamıyorum,ada uyansın dra gidicem.sabah adayı okula bırakırken okul parası olan 400lirayıda kaybettim.nasıl oldu anlamadım,hayırlısıyla şugünü bir atlattsam.çok acı çekiyorum valla.
senin adına çok sevindim elanazım sen emzirmeye bak sütüm yok diye az diye telaşlanma ne kadar emzirisen o kadar artar sitres azaltıyor emdikten sonra ver bak bizi görüyorsun emmediği için neler çekiyoruz allahım kimsenin çoçuğuna iştahsızlık hatta süt ürünlerini yememezlik vermesin ben bu gün olmuş ne mama verebiliyorum ayıkken ne yoğurt ne yumurta ne peynir ne de süt katılmış muhallebi sütlaç kaymak yumurta yemiyor anam kaşar peynire bile eh yapıyor kızmayın kızlar bana şikayet ediyor diye almayınca almıyor ben ne kadar yoğur süt ürünü verirsem vveriyim geri atıyor ama baharatlı bişey versem azcık hepsini ver diye bağırıyor allahıma bin şükür ben bunada razıyım sağlıklı olsunlardadenizcim ve zasacım geçmiş olsun size
bu sıralar herkes gögüslerinden şikayetçi herhalde
bende dün gece bir acıyla uyandım bir göğsüm acaip süt dolmuş
sertleşmiş bebiş uyansa da emse diye bekledim neyse çabuk uyandı da rahatladım
sanki çok sütüm varmış gibi birde şişiyor
ilk başta devamlı mama veriyorduk annem emzirmeyi destekleyeceğine
mama mama diye tutturuyordu bende emzirmek istiyordum
annemle tartışa tartışa 20 günü geçirdik annem gittikten sonra
azmettim sık sık emzirip mamayı günde 1 defaya düşürdüm
hatta geçen gün hiç vermedim acaip mutlu oldum
bebeği doyurabilmek çok güzel bir duyguymuş göğüs uçlarımın acımasına rağmen
bu arada ev işlerine yardımcı bir bayan aldık yemek yapıyor ütü yapıyor evi temiz tutuyor
ben sadece bebişle uğraşıyorum şimdilik iyi oldu
elanazım eve yardımcı almanda iyi olmuş bebğinle ilgilen sen kolaylıklar diliyorum canım