Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada canımCanlarım,fıstıklarım hepinize hayırlı Cumalar![]()
geçmiş olsun allah şifa versinMerhaba kızlar,herkes iyidir inşallah.Biz de 2 gündür hastanedeydik.Kayınvalidem anjiyo olacaktı,2 damar tıkanık çıktı,birine stent takıldı,diğerine 1 ay sonra takılacak.Bir gece yoğunbakımda kaldı.Şimdi daha iyi şükür.Yoruldum hastanede 2 gündür tabi.Herşeyin başı sağlık.Hepinizi öpüyorum,Allaha emanet olun...
çok geçmiş olsun efeciğeselam kızlar efe hala hasta malesef bronşit olmuş 5 iğne verdi yazık çocuk hastaneye girince ağlıyo(
bi yandan not işleri yoğunum bu aralar arada ateşleniyo o da strese sokuyo beni korkarım ben ateşten
tabi hasta olunca ne yeme içme ne de uyku kalıyo eskiden yediğinin yarısını zorla yediriyoruz 1 saat sürüyo yemek faslı inşallah geçicidir yoksa yemeyen çocuk uyumayandan daha zor
sevimcim mercan iyiymiş geçmiş gitmiş olsun sağlıcakla büyüsün inşallaahhh
ela hanımın doğum günü şimdiden kutlu olsun ondan 1hafta sonra da bizim:))))
ball ben de hamileyken eyüp sultan a gitmiştim cinsiyetini yeni öğrenmiştik göbek adını koyucam demiştim efe belliydi zaten ben 2 ismi sevmiyorum okulda zor oluyo diye
benim oğluşumun d göbek adı eyüp ama sen deyince hatırladım:))))))
herkesi çok öperim
burp hava kirliliğinin de etkisi varmış alerjik bünyeli olduğu için diğer insanlardan daha ağır geçirirmiş üst solunum yolları enf.nu
çocuk öksürdü ertesi gün götürdüm hop bronşit
Allah beterinden korusun diyelim artık
özlemim bakıcın hayırlı uğurlu faydalı olsun inşallahh
iyi geceler şekerlerr
kızlar bende hamile kaldığımdan beri eve temizlik için karşı binadan kadın geliyor ama malesef içime sinmiyor yaptığı temizlikcuma günü beni çileden çıkardı tanıdık diye anahtarı bırakıp işe gidiyorum tv sehbası camının kenarını kırmış yapılacak işleri yazmıştım hiç biri yapılmamış sıradan silmiş süpürmüş banyoda hiç çif çamaşır suyu kullanmamış. allah aşkına sizlere gelenler nasıllar hepsimi böyle temizlik yapıyor anlamıyorum.
hayırlı cumalar herkese
özlemcim ikinci dönem mi başlıyorsun okula hayırlı olsun 1 günün boşalmasına sevindim oğluşuna daha çok vakit ayırırsın
bizde iyileştik biraz daha iyiyiz bakalım
evet canım ya bulduk hayırlısıyla arasam bulamazdım dediğim gibi :) ay öyle benim oğlum çok yakışıklı çooooooooook rabbim herkesin evladını bağışlasın hepsi güzeller yaözlemcim bakıcı işiniz hallolmuş hemde aynı aprt.nda arasan bulamazdın valla.içinede sinmiş,zaten batumm çok sevimli insan ona zevkle bakar ayooll.maşallah oğluşumuza.![]()
bebişlerimiz büyüyor elamızın ve efe mizin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah
sıkıntı çekmesinler sağlıkla büyüsünler
bizim de 6 ayımız bitti yarında aşımız var gribimiz geçti gibi inşallah aşı da tetiklemez ben yine şurup içiricem
havalarda iyice soğudu evden çıkamıyoruz çok sıkıldık artık uzun zamandır yarın çıkıcaz denizle beraber
yine mastit olmaya başladım koltuk altıma acısı vuruyor bütün gece sıcak suyla yattım inşallah daha kötü olmaz
deniz de iyice değişti eşyaları fırlatıyor sakinliği kalmadı huysuz hep değişmeye başladı sanırım
sağlığı yerinde olsun da değişecek tabi
artık geniş bir ek gıda menüsü yaptım organik ürünler kullanmaya çalışıyorum pekmezini sebzesini .inşallah sıkıntısız devam ederiz beslenmemize..
yürüteç konusunda da kafamda soru işaretleri var yeğenimin var ayakta ordan oraya koşuyor denizi bindirdim pek duramadı ayakta ama alsam mı almasam mı bilemedim özlem mavi siz aldınız mı? size soruyorum çünkü erkek çocukları için iyi değil dediler ama yeğenim de erkek..
geç yürürse diye de korkuyorum yürüteç yardımcı oluyormuş ya
kafam karışık:))
geçmiş olsun canım ohh ne güzel anlamadan bitmiş benim oğluşumda ağlamamıştı desem yeridir maşallah paşalarımıza.bizde deli seviyoruz çocuğu ya ama ne yapsın garibim alıştı. bazen bize bakıyor gözlerini dikip herhalde bunlar deli diyor içinden :)))iyi haftalar herkese
özlemcim dediğin gibi 1 ağızdan 3 bacaktan Allahtan ne olup bittiğini anlamadan oldu ağlamadı desem yeridir
biraz hırpalayarak seviyoruz o da bu duruma gülüyor o yüzden fazla tepki vermedi
ordan gezmeye bile gittim:))
havalar gerçekten çok soğuk evden çıkmasak iyi olacak zaten yeni iyileştik
boyumuz kilomuz da yerinde ama hemşire ek gıdaya dikkat et çok kilo almasın yarım ölçü ver dedi
kendi dr umuzda yedir diyor arada kaldım kendim ayarlıcam artık
özlemcim annem var ya o yüzden belki ben çok ihtiyaç duymam yürütece yengem yalnız evde onun eli ayağı oldu
ben idare edebildiğim kadar almam artık
sen şanslısın komşun vermiş 5 10 dk dan bişey olmaz zaten
öyle canım evini herkese teslim edemezsin tabi. içine sinen birini bulursun inşallahiyi geceler herkese
elacımın ve efemizin doğum gününü kutların nice doğum günlerine sevdikleriyle beraber girmeleri dileğiyle öpüyorum minik yavrularımızı
özlemcim başka kadın bakınıyorum eve ama güven meseleside var evi herkesede teslim etmek çok zor
bebingcim canım tabiki herkes kendin gibi yapamıyor evini temiz ama bu kadarda olmazki hiç yani aklıma gelince sinirleniyorum
kızlar bu akşam çok güzel kar yağdı buraya servisim yarı yolda kaldı biraz yürüdüm eve kayıp düşmekten çok korktum valla
maşallah çok hareketli desene, ay aynı benimki gibi ya bu da öyle olacak sanırım. ben nasıl kızardım önde bebeğiyle oturanlara ne kadar bilinçsizler diye ama çocuğun olmayınca anlamıyorsun değil mi? arkada zor oturuyor bizimkide ama oturmuyorum öne hele radyo işini çözse hiç arkaya oturmaz ,tabi ne kadar giderim bilmiyorum :)özlemcim bugün çok daha iyi şükürler olsun dur durak bilmiyo arabada giderken öne benim kucağıma oturuyo mümkün değil oto koltuğuna oturtamadım arkada kucağımda da durmuyo illa önde olacak radyonun sesini açmayı öğrendi açıp tempo tutuyo kıçını kafasını sallıyo
ben de çok oynamam eşim de ama bu çocuk kime çektiyse oynuyo alkış yapıyo kafa sallıyo
okul işin de iyi olmuş 1 gün boş azcık rahat edersin
okula başlayınca anlıyo insan kendi hayatı da olduğunu
balcım geçen sene de ben korkardım düşerim diye her sene düşerdim ama hamileyken düşmedim Allah koruyo işte
nasıl hareket falan hissediyomusun ufak ufak
Allah sağlıklıca kucaklamayı nasip etsin küçük paşa yı
Günaydın fıstıklar,herkes iyidir umarım,izmir bugün sabah sıfır derece,yerler donmuş,içim dışım üşüdü,en güzeli mis gibi sıcak sıcak evinde oturmak vallahi,İzmir bu kadar soğuksa,diğer yerleri düşünemiyorum bile:26:Biz de iyiyiz şükür oğlumla.3 haftadır göremedim,Allah izin verirse pazartesi görüş gönü,gideceğiz ziyaretineO sağlıklı olsun da varsın şimdilik görmeyelim değil mi
Yarın Allah izin verirse,önemli bir Paşaya ziyaret var.Deniz Paşayı görmeye,koklamaya gideceğim.Pınarcığımla doğumdan beri hiç görüşemedik.Annemle bir ziyaret planladık.Haftaya annemler de Hollandaya gidiyorlar.15 gün yoklar.Sağsalim gidip gelsinler inşallah...Biz de havadisler böyle,hepinizi öpüyorum canlar,Allaha emanet olun
![]()