Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doğum günü dilekleriniz için sağolun kızlar

özlem bugün de dörtlüleri yakmayı öğrendi kızıyorum bana mısın demiyo ben de çok kızardım çocukları öne oturtanlara bazen inat edip arkaya oturuyoruz ama babbaaaaaaaaa
babaaaaa delirtiyo beni kendi öne atlamaya çalışıyo envayi çeşit oyuncak vs hiç bişi kar etmedi
arkaya otursam da uygun bi yere çekip öne geçiyoruz çingene bizim oğlanlar çingeneeeee

çok yorgunum ben yine yarın efe yi çocuk alerji uzmanına götürücez ama canım sıkıldı velilerimin tavsiye ettiği bi doktor vardı o da bugün eşime ben hasta bakmıyorum emekli olucam zaten falan demiş eşim de sinirlenip çabuk ol da yer işgal etme o zaman demiş başka bi doktor bulduk o adamın metini duyup güvenmiştim ama uyuz bi adammış çocuk hastanesin de ben hasta bakmam lüksü var o zaman biz de ben o çocuğu okutmam diyelim şikayet edelim dedim eşim de kimi kime şikayet edicez hepsi aynı diyo

neyse hadi herkese iyi geceler

tuanay deniz paşayı öp benim için tombik ellerinden

doğum günü dilekleriniz için sağolun kızlar

özlem bugün de dörtlüleri yakmayı öğrendi kızıyorum bana mısın demiyo ben de çok kızardım çocukları öne oturtanlara bazen inat edip arkaya oturuyoruz ama babbaaaaaaaaa
babaaaaa delirtiyo beni kendi öne atlamaya çalışıyo envayi çeşit oyuncak vs hiç bişi kar etmedi
arkaya otursam da uygun bi yere çekip öne geçiyoruz çingene bizim oğlanlar çingeneeeee

çok yorgunum ben yine yarın efe yi çocuk alerji uzmanına götürücez ama canım sıkıldı velilerimin tavsiye ettiği bi doktor vardı o da bugün eşime ben hasta bakmıyorum emekli olucam zaten falan demiş eşim de sinirlenip çabuk ol da yer işgal etme o zaman demiş başka bi doktor bulduk o adamın metini duyup güvenmiştim ama uyuz bi adammış çocuk hastanesin de ben hasta bakmam lüksü var o zaman biz de ben o çocuğu okutmam diyelim şikayet edelim dedim eşim de kimi kime şikayet edicez hepsi aynı diyo

neyse hadi herkese iyi geceler

tuanay deniz paşayı öp benim için tombik ellerinden

sende benim gibiymisin canım ya ama veletler bizi dinlemiyor desene :) yok anam yok taktılarmı zaten hiçbir şey kar etmiyor ne inatçılar ya. biri boğa biri oğlak :) asabiler ya hemde çingeneler :)

canını sıkma ya koca istanbulda dr mu yok o derse sorun olmazda sen dersen mahkemelik olursun :) bir tek bizim söz hakkımız yok u memlekette zaten. rabbim sağlık sıhhat versinde gerisi önemli değil bulunur bir dr.

2009 u geride bıraktık acısıyla tatlısıyla çoğu zamanda acıyla yenilgilerle.. biz bir kader birliği yaptık aramıza da katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyrun..allahın izniyle bir gün pozitif sonucu göreceğiz.....

2010 UN UMUTLU SAVAŞÇILARI SAVAŞMAYA DEVAM EDİYOR VE BİR BİR ZAFERE DOĞRU GİDİYORUZ ..ÇOOOK MUTLUYUZ ÇÜNKÜ HEPİMİZ BİR GÜN ANNE OLACAĞIZ BUNA İNANIYORUZ:)))

boncuk1985.......3.aşılamada oldu..19.05.2010 da meleğimiz dünyaya geldi KIZ
semra.......... İLK AŞILAMADA OLDU.04.06.2010 da meleğimiz dünyaya geldi..KIZ
nursim......... 2 NEGATİF AŞILAMA..İLK TÜP BEBEK 14.01.2011 de meleğimiz dünyaya geldi KIZ

mavim.......doğal yollardan deniyor 1 NEGATİF AŞILAMA.veee O BİR HAMİŞŞŞ.22.01.2011 de paşamız dünyaya geldi ERKEK
sevim...2 NEGATİF AŞILAMA 1 negatif tüp bebek..2. tüp bebek yapıldı sonuç bekliyoruz..veeee O BİR HAMİŞ..02.03.2011 de meleğimiz dünyaya geldi..KIZ
sermest.....1 NEGATİF AŞILAMA..direk tüpe geçmeyi planlıyor doğal yoldan oldu veee O BİR HAMİŞ..02.03.2011 de meleğimiz dünyaya geldi.KIZ
özlem........ 1 NEGATİF AŞILAMA 2. ZATEN OLAMADI:(( TRANSFERE AZ KALDI.VEEEE O BİR HAMİŞ...04.05.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
deniz.........4 NEGATİF AŞILAMA 1 NEGATİF TÜP BEBEK....kendiliğinden VEEEE O BİR HAMİŞ...11.07.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
elanaz..........4 NEGATİF AŞILAMA..transfer oldu sonuç bekliyoruz:))VEEEE O BİR HAMİŞ..30.11.2011 de paşamız dünyaya geldi..ERKEK
tuanay..... ilk tüp bebek tedavisi başladı VEEE O BİR HAMİŞŞŞ ERKEK

gulimus.........negatif tüp bebek ve kendiliğinden VEEEE O BİR HAMİŞ..
burp.........Allahın izniyle kendiliğinden gelecek.kendiliğinden VEEEE O BİR HAMİŞ
bebing........ Allahın izniyle kendiliğinden gelecek
melekd......Allahın izniyle kendiliğinden gelecek
bilge_79........bebiş yok ama bizimle olmaya devam..

:nazar::nazar::nazar:

çoook güzel herkesi tebrik ederim, darısı bizim başımıza...

demek sizin oğlanlar durmuyor arkada bakalım bizim ki nasıl olacak arabada gezmeyi çok seviyor o kesin ama az daha büyüyünce kurcalamak isteyebilir şimdi bile her şeye atlıyor.))

yürüteçte almayı düşünmüyorum şimdilik mavicim dediğin gibi Allahın izniyle nasıl sa yürüyecek

bende bugun minik bir paşa ağırladım annesinin göbüşünde inşallah kucağımızda oturduğu günleri de görürüz çok güzel olmuş ayşen hamilelik öyle yakışmış ki çoook güzel bir göbeği var:))
annesiyle birlikte geldiler çok da sevindirdiler tadı damağımızda kaldı valla:))
en kısa zamanda tekrar beraber oluruz inşallah
denizde bu durumdan mutlu mesut gülücükler attı teyzesine..

Bugün çok ama çok keyifli bir gündü.En sevdiğim dostlarımdan birini ve onun dünya tatlısı,yakışıklı oğluşu Denizimi gördüm bugün:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:İlk doğduğunda da tatlıydı,ama şimdi gel ye beni Ayşen teyze diyor,maşallah subhanallah,Rabbim bugünleride gösterdi bize.Hepinizin adına kocaman bir öpücük kondurdum ve Allaha bana da böyle bir bebek vermesi için dua ettim:nazar::nazar::nazar:Annelik nasılda yakışmış Pınarıma:nazar:,umarım ben de onun kadar iyi bir anne olabilirim.Annemde,ben de nasıl memnun ayrıldık,haaaa bu arada ikramlar nefisti,neyse daha fazla ağzınızın suyunu akıtmayayım:9:Canım dostum Pınarım,bu güzel gün için çok teşekkür ediyoruz oğluşum,ben ve annanesi,sizi seviyoruz:16:

özlemcim bugün çok daha iyi şükürler olsun dur durak bilmiyo arabada giderken öne benim kucağıma oturuyo mümkün değil oto koltuğuna oturtamadım arkada kucağımda da durmuyo illa önde olacak radyonun sesini açmayı öğrendi açıp tempo tutuyo kıçını kafasını sallıyo
ben de çok oynamam eşim de ama bu çocuk kime çektiyse oynuyo alkış yapıyo kafa sallıyo

okul işin de iyi olmuş 1 gün boş azcık rahat edersin
okula başlayınca anlıyo insan kendi hayatı da olduğunu

balcım geçen sene de ben korkardım düşerim diye her sene düşerdim ama hamileyken düşmedim Allah koruyo işte
nasıl hareket falan hissediyomusun ufak ufak
Allah sağlıklıca kucaklamayı nasip etsin küçük paşa yı

ay anacım şimdiki çocuklar maşallah çok akılı arkadaşın oğluda aynı bizim arabanın ellenmedik yerini bırakmadı velet kızıncada dudak bükmeler başlıyor. henüz tam anlamıyla bişey hisdedemiyorum
amin canım inşallah allahın izniyle

Günaydın fıstıklar,herkes iyidir umarım,izmir bugün sabah sıfır derece,yerler donmuş,içim dışım üşüdü,en güzeli mis gibi sıcak sıcak evinde oturmak vallahi,İzmir bu kadar soğuksa,diğer yerleri düşünemiyorum bile:26:Biz de iyiyiz şükür oğlumla.3 haftadır göremedim,Allah izin verirse pazartesi görüş gönü,gideceğiz ziyaretine :9:O sağlıklı olsun da varsın şimdilik görmeyelim değil mi:nazar:Yarın Allah izin verirse,önemli bir Paşaya ziyaret var.Deniz Paşayı görmeye,koklamaya gideceğim.Pınarcığımla doğumdan beri hiç görüşemedik.Annemle bir ziyaret planladık.Haftaya annemler de Hollandaya gidiyorlar.15 gün yoklar.Sağsalim gidip gelsinler inşallah...Biz de havadisler böyle,hepinizi öpüyorum canlar,Allaha emanet olun:16:

tuanay bizim yerimizede öp kokla denizi tatlım

bende bugun minik bir paşa ağırladım annesinin göbüşünde inşallah kucağımızda oturduğu günleri de görürüz çok güzel olmuş ayşen hamilelik öyle yakışmış ki çoook güzel bir göbeği var:))
annesiyle birlikte geldiler çok da sevindirdiler tadı damağımızda kaldı valla:))

kıskandık yani denizcim nazar değmesin maşallah oğluşuna

Bugün çok ama çok keyifli bir gündü.En sevdiğim dostlarımdan birini ve onun dünya tatlısı,yakışıklı oğluşu Denizimi gördüm bugün:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:İlk doğduğunda da tatlıydı,ama şimdi gel ye beni Ayşen teyze diyor,maşallah subhanallah,Rabbim bugünleride gösterdi bize.Hepinizin adına kocaman bir öpücük kondurdum ve Allaha bana da böyle bir bebek vermesi için dua ettim:nazar::nazar::nazar:Annelik nasılda yakışmış Pınarıma:nazar:,umarım ben de onun kadar iyi bir anne olabilirim.Annemde,ben de nasıl memnun ayrıldık,haaaa bu arada ikramlar nefisti,neyse daha fazla ağzınızın suyunu akıtmayayım:9:Canım dostum Pınarım,bu güzel gün için çok teşekkür ediyoruz oğluşum,ben ve annanesi,sizi seviyoruz:16:

canım eminim sende o kadar tatlı bir anne olucaksın

selamm herkese ne var ne yok görüşmeyeli iki tatlı kuzumuzun yas günü gelmiş bile saglıkla mutlulukla huzurla yasasın efe ve ela nice yasları nasıp olsun
demek sifa recetem pınarıma gitmiş ohh ne mutluluk size..aysencım göbüşünü cok merak edıyom kuzum bir gösterseydn oglusunla gül cemalini bizlere de
kuzucum biraz huysuz bıraz da yürüme asamasında bu sıralar hareket tam gaz devam bizde..dün ilk kez kendı basına üc adım attı masallah bugün gene tekrarladı minik adımlar tam yürüdü denemez ama yakındır diye bekliyoruz ilk arabasıyla yürüyordu zaten bi bucuk aydır falan tek basına gidiyor onunla ama bagımsız halı daha heyecanlı tabi saglıkla yürüsün kuzular ınsallah

özlemcım bakıcı ısıne cok sevndm Allah kararlamstr demıstm telefonda bak hemen yanıbasnda kararlamıs hem de masallah ogluna sanslıymıs
bizim de bakıcı basladı bugün ücüncü gün misafircilik oynuyoruz smdılık cekıngen takılıyor ınsan karsılıklı ama bugün iş verdm artık yoksa oturup kalcak hep öyle de olmaz
ütü yapıyor smdı de ben de gıreym dedım kız uyurken fırsat bu fırsat

umarım herkes ıyıdır ayrıntılar kalmyor aklmda okuyamadm bu ara pek ıyı bakn kendnze saglıcakla

yaa ayşencim utandırdın ama beni rica ederim ne demek her zaman beklerim çok da mutlu olurum..

sermestim ilk adımlarınız hayırlı olsun az kaldı o zaman yakında yürür hanımefendi
tabi erken yürse mi daha iyi yürümese mi o da ayrı konu:))
peşlerinde olmak lazım sürekli:)

demek sizin oğlanlar durmuyor arkada bakalım bizim ki nasıl olacak arabada gezmeyi çok seviyor o kesin ama az daha büyüyünce kurcalamak isteyebilir şimdi bile her şeye atlıyor.))

yürüteçte almayı düşünmüyorum şimdilik mavicim dediğin gibi Allahın izniyle nasıl sa yürüyecek
canım senin annen yanında zaten yalnız değilsin ki gerek yok bence o bizim gibi gurbettekilere lazım :)

ne güzel bir gün geçmirmişsiniz imrendim valla. ama yaza yanınıza gelebilirim :)
ayşen canım bende çok merak ediyorum bir fotoğraf koysana görelim göbişi :)
selamm herkese ne var ne yok görüşmeyeli iki tatlı kuzumuzun yas günü gelmiş bile saglıkla mutlulukla huzurla yasasın efe ve ela nice yasları nasıp olsun
demek sifa recetem pınarıma gitmiş ohh ne mutluluk size..aysencım göbüşünü cok merak edıyom kuzum bir gösterseydn oglusunla gül cemalini bizlere de
kuzucum biraz huysuz bıraz da yürüme asamasında bu sıralar hareket tam gaz devam bizde..dün ilk kez kendı basına üc adım attı masallah bugün gene tekrarladı minik adımlar tam yürüdü denemez ama yakındır diye bekliyoruz ilk arabasıyla yürüyordu zaten bi bucuk aydır falan tek basına gidiyor onunla ama bagımsız halı daha heyecanlı tabi saglıkla yürüsün kuzular ınsallah

özlemcım bakıcı ısıne cok sevndm Allah kararlamstr demıstm telefonda bak hemen yanıbasnda kararlamıs hem de masallah ogluna sanslıymıs
bizim de bakıcı basladı bugün ücüncü gün misafircilik oynuyoruz smdılık cekıngen takılıyor ınsan karsılıklı ama bugün iş verdm artık yoksa oturup kalcak hep öyle de olmaz
ütü yapıyor smdı de ben de gıreym dedım kız uyurken fırsat bu fırsat

umarım herkes ıyıdır ayrıntılar kalmyor aklmda okuyamadm bu ara pek ıyı bakn kendnze saglıcakla

canım hani seninle telefonda görüşürken komşum geldi demiştim ya o buldu ,tam senin telefonun üstüne iyi geldi :) uğurlu geldin bize.
tabi daha yeni alışmaya çalışıyor hayırlısı olsun sizin içinde canım

oyyy maşallah kuzuma hayırlı olsun ilk adımları tıpış tıpış yürüsün prensesim. şimdi işin daha çok desene koştur dur peşinden :)
bizimkide tırmanmaya başladı sağa sola, habire biryerlerden tutup ayağa kalkmaya çalışıyor :)

selam şekerleeeerrr
sermest hayırlı olsun adımlamalarınız efe de tam o zamanlar 2-3 adım atıp oturuyodu
11.ayına 3-4 gün kala yürüdü yürüyüş o yürüyüş zapdedemiyoruz
bugün pasta seçmeye gittik teyzesi babası falan
az oturalım dedik birbirine kattı pastaneyi bağırıyo sevinç çığlıkları atıyo kucağa alınca bırakın diye ağlıyo bütün masaları dolaşıyo gel bi bakalım derlerse kaçıyo tuzluklar biberlikleri o masadan alıp öbürüne götürüyo
yaz gelince yandım ben yandııııııııııımmm

deniz senin kuzun akıllı canım bizimkiler hep böyleydi
40 ı çıksın düzelir dedik yok 3 ay bitince yok 6 ay bitti yok hadi 1 yaş yine umudum yok
seninki en baştan akıllıydı maşallah hep de öyle devam etsin yürüyünce ortalığı dağıtıp karıştırır o kadar bizimkiler gibi uçmak istemez:)))

özlem benim efem kova şekerim boğa da değil oğlak da
hareketini de ona bağlıyorum:))))kumandayla tv yi açıp kapatıyo her haltı anlıyo git şunu getir bunu götür ama
baba diyo da bişi demiyo
anne derdi önceden şimdi onu da demiyo
bu erkekler bu zamandan başlıyo konuşmamaya demekkiii
bi de abla bi de al o kadar
insan bi anne der di mi anneeeeem deer yooooookk babaaaaa babaaaa diyo boynuna atlıyo hani erkek çocuklar anneye aşık olurdu

banyo yapıcım şekerler öperim herkesiiiii
yarın tatil başlıyo :)))
ama hafta sonu sınav görevlerim var gitmicektim ama ordan aldığımla kadın tutup temizleticem evi ben işimi yapıym o da işini dimi temizlik çok zor geliyo artık bi de gönül rahatlığıyla deterjan kullanamıyorum efe nin alerjik durumu yüzünden
doktor işimize gelince o hastaneyi de eledik
ermeni hastanesine gidicez o doktoru da övdüler bakalım o da olmazsa başka bi yer
bulsak birini de rahatlasa erkeğim

selam şekerleeeerrr
sermest hayırlı olsun adımlamalarınız efe de tam o zamanlar 2-3 adım atıp oturuyodu
11.ayına 3-4 gün kala yürüdü yürüyüş o yürüyüş zapdedemiyoruz
bugün pasta seçmeye gittik teyzesi babası falan
az oturalım dedik birbirine kattı pastaneyi bağırıyo sevinç çığlıkları atıyo kucağa alınca bırakın diye ağlıyo bütün masaları dolaşıyo gel bi bakalım derlerse kaçıyo tuzluklar biberlikleri o masadan alıp öbürüne götürüyo
yaz gelince yandım ben yandııııııııııımmm

deniz senin kuzun akıllı canım bizimkiler hep böyleydi
40 ı çıksın düzelir dedik yok 3 ay bitince yok 6 ay bitti yok hadi 1 yaş yine umudum yok
seninki en baştan akıllıydı maşallah hep de öyle devam etsin yürüyünce ortalığı dağıtıp karıştırır o kadar bizimkiler gibi uçmak istemez:)))

özlem benim efem kova şekerim boğa da değil oğlak da
hareketini de ona bağlıyorum:))))kumandayla tv yi açıp kapatıyo her haltı anlıyo git şunu getir bunu götür ama
baba diyo da bişi demiyo
anne derdi önceden şimdi onu da demiyo
bu erkekler bu zamandan başlıyo konuşmamaya demekkiii
bi de abla bi de al o kadar
insan bi anne der di mi anneeeeem deer yooooookk babaaaaa babaaaa diyo boynuna atlıyo hani erkek çocuklar anneye aşık olurdu
afacana bak sen ya maşallah demek kattı ortalığı :)

hımm ben onu oğlak sanıyordum ,ben benimkini kast ettim canım batu boğa ya :)
desene efecik benden bende kova burcuyum :) çocuğun teknolojiye ilgisi o yüzdenmiş desene onun suçu yok ,suç burcunun :)
ay benimki daha hiç birşey demiyor ya tek dediği ayyy,öffff,heyyyy birde gıgımız ve be ile bö müz var :) ünlemleri kullanıyor :)
önceleri anne diyordu şimdi yok baba dese onada razıyım ama yok
arkadaşın kızı bundna 1 ay küçük anne-baba-dede diyor tembel bu erkek milleti :)
ay tabi ya şöyle içten annemmmmmmm dese ne isteriz
yok anam yok beinmkide babacı adam gelsin anında çırpınmya beni kucağına al demeye çalışıyor :)
banyo yapıcım şekerler öperim herkesiiiii
yarın tatil başlıyo :)))
ama hafta sonu sınav görevlerim var gitmicektim ama ordan aldığımla kadın tutup temizleticem evi ben işimi yapıym o da işini dimi temizlik çok zor geliyo artık bi de gönül rahatlığıyla deterjan kullanamıyorum efe nin alerjik durumu yüzünden
doktor işimize gelince o hastaneyi de eledik
ermeni hastanesine gidicez o doktoru da övdüler bakalım o da olmazsa başka bi yer
bulsak birini de rahatlasa erkeğim
hadi hayırlısı inşallah
Hayırlı cumalar herkese:16::16::16::16::16::16::16::16:

sanada canım

bende 3 aydan sonra bekledim değişir mi diye ama değişmedi kuzucum.))
kıskandırmak gibi olmasın ama en uslu oğlan denizi ilan ettim:))
dayısına çekmiş diyor annem zaten kafası benziyor abimi de uyurken uyandırırmış annem soluk alıyormu diye dinlermiş bizim ki o kadar değil ama maşallahı var oğlumun

sağlıklı olsunlarda önemli değil
benim ki eline geçirdiğini atıyor ayakta durmak istiyor hep tay tay yapınca çıldırıyor
ha babayı görünce sevinmesi ayrı bütün sıkıntısını çek yedir içir diyorum adam 5 dk da satıyor beni:)

bakıcılarınız hayırlı olsun Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın

mavicim sanada iyi tatiller evin temiz temiz dinlenirsin

selam güzeller oh yine ne güzel kaynıyor topik. gerçi su an sadece son sayfayı okudum daha gecmişe dönmedim :)))

ben çok ama çok istediğim bir firmada işe başladım haftasonu tatilim ve annemlerin eve cok yakın :))) kızım da yadırgamadı. doğduğundan beri okul hariç hiç ayrılmamıştık. onun da bademcikleri alınacak sanırım :((( boğazını tıkıyor cocugum hep hasta. kurtulmamız lazım.

hepinizi ve muhteşem bebişlerinizi (göbüştekiler de dahil) öperim.sevgiler

Ay sayfamizi taaaa uzaklardan buldum çok üzüldüm valla
Bilgeyi düşünürken yazdığını görünce çok sevindim yeni isin
Hayırlı olsun canım çok mutlu ol inşallah

Elacimm Efecimm dogum günleriniz tekrar kutlu olsun nice yaslar görün
Sevdiklerinize inssss

Ben de de kızın problemleri yogun uğraşırıyor iste

Aysenim göbeğini görelim tabi ya
Kıskandım valla sizi yalan değil

Sermestim ilk adımlar hayırlı olsun

Benden bu kadar simdilikkkk

selam kızlar ev iş okul hastane arasında mekik dokuyorum çok yoğunum bir sürü sıkıntı oldu hastamızla ilgili enfeksiyon yeni bir tıkanıklık vs herşey başa sardı şimdi yeniden toparlamaya çalışıyor ben hastaneye gitsem bir türlü gitmesem bir türlü çok zor günler inşallah hepsi geride kalır herşeyden önemlisi sağlık kızlar kendinize iyi bakın sevdiklerinizin sağlıklı günlerinin tadını çıkarın allah hepimize bol sağlıklı günler versin

Back
X