incileeri hayırlı olsun denizoğlanın inşallah hayatı boyunca sağlıklı olur dişleri burp teyzesi gibi dişçilere servet kazandırmaz
deniz canım otobüslerde kucağa almayı tavsiye ediyorlar ani firende bebek arabası frenli olsa bile fırlayabiliyor bir annenin bebeği tutması ile bir olmuyor allah kaza bela vermesin
o nanakları da yerim ben ayrıca
allah seni mavi çok güldüm birazda kendi odasında uyumasın ha benimkide uyumayaan bişi olacağa benziyor gece kaçta olursa olsun uyanayım oda uyanık sağlıkla gelsin razıyım diyorum ne yapayım okadar bekledikten sonra
ayrıca öyle 2 yaş 3 yaş diye kendini hazırlama mavim sükutuhayale uğrarsın bizim kız 8 yaşında oldu uyumuyor uyumadığı yetmiyormuş gibi kardeşinide uyandırıyor bazi veletler böyle malesef sağlıklı olsunlarda hatta bundan 3 yıl önce bir uyku merkezi vardı ablamla oraya görüşmeye gitmiştik yanımızdada ufaklık vardı biz nasıl oluyor aletlere bakalım rahatsızlık vericimi diye incelerken o kablolardan bir tırstı bizim ufaklık bir hafta deliksiz uyumuştu korkudan sonra aynı tas aynı hamam korktu diye uyku merkezinden doktorlarıda getirememiştik eve alet edevatıda bağlatamadık kaldı :)))
yuh özlem yaa tabire bak siz niye koydunuz sanki patentini aldı ismin hadi aaa aynı ismi vermişizi anlarımda siz niye koydunuz demesi yuh yani :)
ooo zasacım hayırlı olsun allah kolaylık versin adamız akıllıdır cadoloz gibi çözer olayı söyler çişinide kakasınıda