Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
negüzel anne buluşmaları bitti şimdi topiğiimizin delikanlıları fıstıkları buluşuyor
denizim kolayı var madem bebek kokusunu özledin ikinci çalışmalara başla hihoooyt

oldu canım görürsem söylerim:))

şaka bi yana bi ara geliyor yani yapayım diye ama deniz 3 yaşına gelmeden olmaz
bi ara da tek kalsın diyorum
kısmet :1:

sağol elanazım Allah yaşatmasın kimseye kaza bela
bu arada izmire ne zaman geliyorsunuz inşallah beraber görüşmek kısmet olur
üzgar paşa nasıl ek gıda ile aranız nasıl inşallah üzmüyordur annesini

canım İzmire ne zaman geleceğimiz şimdilik belli değil
taşınma işlerini bir halledelim de
geldiğimde fırsatımız olursa ben sizi ararım
inşallah görüşürüz
ek gıdayı da arttıramıyorum bir türlü
yoğurt meyve ve kahvaltı seviyor da
muhallebi ve çorba yemiyor

selam arkadaşlar ev hanımı modundayım vaktim olmuyo hiç girmeye
bütün gün efe evi dağıtıyo ben topluyorum

deniz paşa akıllı olunca anne hemen düşünür tabi ikinciyi
efe 3 değil 13 yaşına gelse ben hala düşünemem heralde:=))))))))))))))))))

biz gece eşimin memleketine gidiyoruz babaanne dede görmeye
1 hafta 10 gün kadar kalıcaz
herkesi ve bebişleri öpüyorum çok

kısmet bakalım kızlar hayırlısı şimdilik düşünmüyoruz 2. ciyi

eslem bebkle deniz bebek buluştu fazla zaman geçiremedik ama çok mutlu olduk görüştüğümüze

yarında kısmetse özlemle görüşeceğiz

elanazım geldiğinizde ara tabi görüşelim mutlaka

mavicim deniz paşa bugunlerde çok yaramaz eski günlerden eser yok ama olsun tek sağlıklı olsunda

bizde denize gittik geldik 3 gündür ateşliyiz bugun düzeldi biraz

herkes tatilde ya da işleri var topik ıssız modunda yine

ohh deniz oğlan elimden bayrağımı aldı beni geçecek herkezi tanımayı bırak arkadaşlarıylada tanışıyor :)) geçmiş olsun ateşlenmiş umarım iyidir

mavi yaramazsa yaramazdır efe benim kız yiğen hala yaramaz 13 yıl beklesende yaramaz 20 beklesende :)) korkma ikinciler uslu oluyor büyüğünün hareketliliğinden onlara fırsat kalmıyor bir şekilde dengeleniyor

bende sıcaklardan bayağı zorlanıyorum ama şikayet edemem geçen sene bu zamanlarda şu halim için neler vermezdim çok şükür halime allah kucağıma almayı nasip etsin allah elifime meleğime nasip etsin

selam herkese,geçtiğimiz hafta fatmamla ve öslemimle buluştuk.Çok güzeldi canlarımla buluşmak,yanyana gelmek.Artık geriye semra,nur ve sevimim kaldı görmediğim.Onlarlada yolumuz kesişir bir gün elbet...
Burpum şafak 25.Ama o kadar beklemez bence.Sen 27 temmuzda doğur,doğumgünümüz aynı olsun Kayra prensimle.Nasıl heyecanlısındır şimdi.Şimdiden göğüs ucu kremleri kullanmaya başla.Benim gibi acı çekme sende.Hala çekiyorum :( Mustela kullan bu arada.Hepsi denenmiştir :))
Pınarım,canım dostum,iyi ki doğmuşsun be kuzum,iyi ki tanımışım seni.Varlığın hayatıma anlam kattı.Denisimle birlikte sana bir ömür boyu sağlık,huzur ve mutluluk diliyorum,nice senelere inşallah...

uzun upuzun bir aradan sonra ( bu defa harbden uzun olmus yanlız) merhaba herkese
okuldu eslemdi tatildi derken yazın ortasına geldık nete gırmeye fırsat hakgetire arada facee takılırsak ne ala
cadıcım buyuyor buyudukce daha yaramaz oluyor sorunlar tam gaz artarak devam edıyor cok akıllı ama bır o kadar fena bı bıdık oldu kök söktürüyor hepimize dakka oturmak yok kız demeye bebek demeye bin sahıt ister o cinsten bişey cıktı Allah ekslıkglıni göstermesn ama gitgide zorlasıyor annelik onu anladım

evlendgımzden berı hayalnı kurdgum tatili yaptık esımle bebegmzle..izmrden fethıyeye kadar on gün gezdik cok güzeldi..pınarımla aysenımı de gördüm yakından minnak kuzularımı sevdim..cok cok mutlu oldum her ıkısını de yakınen görup tanıdgma canlarm benm..özlemimi de görmeyı cok ıstedm ama ters ıstıkamet taklmıız denk gelemedık nasıp deglms baska zaman kısmetse..denizli tarafına ınseydık elıfe de bı cee yapacaktm ama uymadı rotaya nasıp..eve dönus temızlık camasır derken daha oturamadm bıle bı selam barı edeyım dedım hepten yoklamadan dusmeyelm..

umarım herkesler ıyıdır saglıklıdır huzurludur mutludur..saglıcakla kalnız öpuyorm melek yureklılerı ve meleklerı

bende çoooooooooook uzun bir aradan sonra ceee diyeyim dedim :)))

nasılsınız bakalım topiğin en tatlı kızları valla hepinizi çok özledim tatil iyi falan ama sizinde yeriniz ayrı ya... amaaaaa bu kez tatilim çok daha anlamlı ve güzel oldu... pınarım +ayşenim++++++++++++ o iki tane sevimli mi sevimli, tatlı mı tatlı, yakışıklı mı yakışıklı 2 tane kuzucukla tanıştım. maşallah nasıl tatlılar öyle rabbim hepimizin evlatlarına sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin inşallah... sarp bey daha minicik demek diyorum o zamanlar benim bebeğimde o kadarmış eee doğumgünleri peşpeşe olunca öyle tahminler yapılıyor :))) deniz paşa tam paşa maşallah çok şirin çok uslu ya rabbiiiiii beni niye es geçtin sen bu usluluk konusunda, benim oğlan çok hareketli ki pınar ve denizim şahit :) her ne olursa olsun rabbim sağlık sıhhat versin bakarız ... inşallah yine karşılaşırız gerçekten çok isterim... misafirperliğiniz ve dostluğunuz için binlerce teşekkürler... kocaman öptüm sizi ve paşalarımı..

elif canım aslında denizlide 1 gece kaldık telefonun olsaydı arardım seni de görürdüm ama kısmet değilmiş başka bir zamana inşallah

ahh sermest ahh görüşemedik valla ,seneye tatili ona göre ayarlayalım olmazsa :)) hoş ben batunun yaptıklarından sonra seneye tatil matil düşünmüyorum ama nasip tabi... gerçekten çok siterdim seni de görmeyi ,senin sarı şekeri öpmeyi ama kısmet değilmiş, başka bir zamana inşallah

yeşimmmmmm canım çok az kalmış ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ara sıra girde haber ver o büyük gün ne zaman...

semrammmmm canım seni de çok özledim şimdi o kadar yoğunum ki tatil iyi de dönüşü fena ,ay bir sürü çamaşır yıka yıka bitmiyor sonra birde ütüsü var tabi :) ama bir fırsat bulayım ilk arayacağım sensin ,kızımı öp benim için çok tatlı çok şirin bir kız oldu maşallah..

hepinizi çok seviyorum:16:

Selam herkese. Bizde tatildeyiZ yarın donuyoruZ şükür, 2 yas sendromunu dolu dizgin yaşıyor ada yanisira bizde tabi:( neyse.. Genel olarak İyiyiz ablam evlendi dugun telaşı beni çok yordu, iste böyle.ozlemcim konuşuruz biara bende özledim ama çokda yogun geçiyor günler fırsat bulup arayamadim bende . Yesimcim kayrosumun gelmesine çok az kaldı insallah yanında olucam o gün uzun kalamasamda mutlaka gelicek Canim saglikla gelişinde hiç sorun değil o benim pasasaammm:)) maşallah ona.

selam kızlar biz döndük 2 gün oldu evi temizle ramazan alışverişi,efe oruç derken anca boş kaldım
buluşmalar görüşmeler olmuş ne güzel:)))
özlem biz de geldik sizin oraya arkadaşları gördük vakit olmadı aramadım ama zaten yokmuşsun
batu paşa nın çingeneliğine gelince 1.5 yaş sanırım dönüm noktası biraz duruluyo gibi oluyolar çok şükür
ben okuldan gelince hırçınlaşıyodu uyku falan hep ondandı sanırım
şimdi evdeyim uykular normal olmasa da eskisinden iyi
daha çok şey paylaşıypruz ve daha az hırçın az sabret
okul açılınca nolacak bilemem

burpum az kalmış sağlıcakla inşallaahhh

herkesi öpüyorum
görüşürüüzz

ıssıızzz topic selam sana.umarım herkes iyidir.biz yanıyoruz ist.çok sıcak ve bunaltıcı biyerlere kaçmam gerek ama annemlere değil sanırım bu yıl orayı aradan çıkarıcam nisandan beri ada ve ata yaramazlıklarıyla beni yordular,nerelere gitsem acabaaaaa???:51:

ben dün bir sürü şey yazmıştım nerede çıkmamış semra aklıma geldikçe adanın videoya bakıyorum ne tatlı yaa onun kayya diyen dillerini yiyeyim ben emi
dünkü yazının özetini geçeyim sıcaaak ve doğurmadım henüz normal bekliyoruz yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek dr

selam herkese benimde yazmayalı uzun zaman olmuş
bizimde telaşlar vardı kısa bir tatil arkasından denizin ateşlenmesi benim göğsüm mikrop kaptı ardından denizin doğum günü telaşı ve ramazanın başlaması
çok yoğun ve güzel geçiyor günler
fatmam özlemim eslem ve batu paşa ile tanıştığım için çok mutlu oldum ki sanki yıllardır görüşüyormuş gibi sıcacık ve çok güzeldi fatma ile fazla uzun sürmedi görüşmemiz hem vakit azdı hem de deniz hasta idi özlemle uzun uzun görüşme fırsatımız oldu gerçekten batu paşa çok hareketli yaramaz demiyorum ama hareketli anne ve babaya 1 sn durmak yok
inşallah tekrar tekrar görüşmek nasip olur

bizimde alerji ile savaşımız devam ediyor 1 haftadır hastanelere gidip geliyoruz yumurta akına alerjisi çıktı sarısını yiyebilirmişiz süt içinse denemeye girdik dünden beri süt içiriyorum bi de sevdi bizim paşa 1 hafta boyunca takip edeceğiz eğer kanlı ishal ve kızarma olursa kesip hastane yoluna düşeceğiz tekrar inşallah geçmiştir kızlar ama benim hiç ümidim yok çünkü yanakları kızarmaya başladı bugun Allah büyük ne diyeyim inşallah 3 yaşına kadar atar bende 1 sene aradan sonra dondurma ve yoğurt yedim benim için büyük bi şeydi paylaşmak istedim:))

ohh uzun uzun tatiller yapıldı ne güzel valla bizim izin bayramla başlıyor ağustosta ama tatil olmayabilir bakalım kısmet artık

burpum az kaldı hem de çok az normal bekliyoruz demişsin olrusa süper olur inşallah ağrısız kurtulun ikinizde kayra paşamız hareket katsın topiğimize

semracım ablanı tebrik ediyorum bir ömür mutlu olsun lar inşallah

şimdilik bu kadar sıcak bunaltıyor oruç zor geçiyor daha da sıcak olacakmış ..

iyi geceler

HTML:
Denizcim sagol Canim. Burpcum insallah çok rahat bir dogum olur dualarım sizinle . Şimdilik buralardayim insallah o mutlu gunünde yanında olucaz. Kayyamizi gorucez taze taze:))

Herkese iyi pazarlar olsun.Giremedim ne zamandır.Kayınpederimi araba çarptı,kalçası kırıldı,ameliyat oldu.Eşim onunla ilgileniyor.Ben de bir yandan sıcaklar,bir yandan oğluşum idare etmeye çalışıyorum.Herkes iyidir inşallah.Kayra bebeğimizin gelişine sayılı gün kaldı,heyecan dorukta.Sağlıkla gelsin güzel oğluşumuz inşallah.Hepinizi öpüyorum şekerler.Allaha emanet olun...

:nazar::nazar::nazar:ve son aldığımız habere göre yarın sabah 8de bir melek daha inecekmiş yeryuzune ,canımız burpumuzun meleği yarın aramızda olacakmış,çok şükür bugünleride göstedi Allah bize.darısı melek ve elifin başına inşallah.:nazar::nazar::nazar:

bizde nereye nereye gidelim deken muğla ya gidicek kayınvalidemlere 10günlük tatil başlıyor:))bu hafta 3 aile ağırladım pert olmuş durumdayım.akşamıda atlatırsam gecede çantaları hazılıcam.sabahda havaalanına gitmeden prensimizi görmeye gidicez ve öyle geçicez inşallah..haydi sağlıkla kalın bakalım..

Tuanay büyük geçmiş olsun canım

zasacım inşallah canım bak ada gel dedi gel dedi siz tatile gitmeden kayrayı yaka paça dışarı çıkarıyoruz :))

kızlar benim geçen hafta nişanım geldi ama açılmam başlamadı bu arada zehirlendim ateşlendim çok şükür hepsini ucuz atlattım dünde sancılarım başladı acıdan halıya yapıştım bugün kontrolümüz vardı doktor ben kesin açılma başlamıştır dedim doktor bir baktı hiç açılma yok 10 günde geçse olacağı yok gibi demesinmi suyuda azalmış ama bana hala sezeryan demiyor ben eşimin gözünün içine baktım ne yapsak sezeryanamı karar versek dememizle birlikte dr bir atladı madem sizde karar verdiniz fikrimi söyleyebiliirim bu sizin için en hayırlı karar çocuğu riske atmamış oluruz kıymetli bebek en doğrusu bu sizin için diye havalara uçtu kadın anında açtı ameliyathaneden gün aldı yarın sabah 8 de kayramız epidürel sezeryanla geliyor inşallah teyzeleri dualarınızı eksik etmeyin zati ben koca bir dua listesiyle girecem melek ve elife bol bol dua edeceğim

Back
X