2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

canım ben çünkü hepinizden daha şişkoyum o yüzden daha çok dikkat etmeliyim 165 boy 80 kg ne demek ayyyyyyyy

casper kuşum çok beğendim temiz yüzlü güzellik Allah mesut etsin sevdiğinle seni,evinizde huzurla oturun canım

casper kuşum çok beğendim temiz yüzlü güzellik Allah mesut etsin sevdiğinle seni,evinizde huzurla oturun canım

saol bitanemm güzel dileklerin içinn Rabbim sana da nasip etsinn..
evimin o boş haliydi ya neyse artık şimdiki halini çekersem onu da paylaşırım sizinle

adaer canım çok azimli gördüm seni, arada vitaminlerinide alıyosun güzel bir diyet programı olmuş canım, kim demiş 2010'un tombiş gelinleri diye, çıtır gelinler çıtır :))
Birazdan çıkıcam acayip yağmur var eve nasıl gidicem bilmiyorum, haftasonumda tatil kızlar çok kaynatmayın valla size yetişmek çok zor oluyo :))

haklısın ben yazıyı eklememe rağmen ben bile karamsarmışım iyice olumsuz oldum ya

olumsuz olmak yok kızlarr bide şöyle düşünsenize nişanlınız sevgiliniz sizi şimdi beğendi ve beraber olmak istiyorlar ne yani kilo sorun mu olcak zannediyorsunuz o gelinlik varya tarifsiz duygular yaşıyosun giydiğinde kiloymuş şu bu inanın aklınızdan geçmeyecek hayal gibi büyülenmiş bi gün sizi bekliyo çünkü sakın laf olsun die söylediğimi düşünmeyin gerçekten öyle oluo eşin yanındaa..
akşam artık kendi evinize gitceniz bunları bi düşünün güzeller kilolar asla ve asla sorun deil kii

kızlar teşekkür ederim kendimce bir diyet programı uygulamaya çalışıyorum.Özellikle aralarda 1 adet meyve yemeye dikkat ediyorum ve saat 18:00 ile 18:30 sonrasında bir şey yememeye çalışıyorum.Çookkkk midem kazınırsa da yine 1 mandalina ya da 1 elma ile günü kapatıyorum.

canım sen zaten bu kadar az yemek yemeyle yakında incecik olursunn o zaman da ben şişkoyum derim kendime he he :)

canımcımm dikkat ett tamam mıı
pazartesi şöyle bi bakarsın güzelim ondan sonra baişlarsın yazmaya he he

ya vercek çok fazlam yokta işte tatlıya dayanamıyorum benn gece uyanıp çikolata diye dolanabiliyorum ortalarda
ahh tatlı ahh

ayy yine naptı canm yaa

ya acaba bitirmemekle hata mı yapıyorum ben
nsl nişanlıyız anlamıyorum yrn görüşmeyeli iki hafta olcak hergün tlfla konuşuyoruz ama başka nişanlıları görünce biz neden böyle dğliz diye demeden geçemiyorum bu hafta arayıp sormadım görüşelimde demedim o bu sefer kızdı niye arayıp sormuyosun diye o arayıp durdu ama görüşelim fln demedi uzaklaştırıyo beni kendinden artık off sıkıldım ben ya herşeyden mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…