- Konu Sahibi merwecik_20
-
ne gzlmişsin sen öyle kız çıtırmışsın
canım ben çünkü hepinizden daha şişkoyumo yüzden daha çok dikkat etmeliyim 165 boy 80 kg ne demek ayyyyyyyy
canım ben çünkü hepinizden daha şişkoyumo yüzden daha çok dikkat etmeliyim 165 boy 80 kg ne demek ayyyyyyyy
ayy saol canmm yaa valla çok mutlu oldm
casper kuşum çok beğendim temiz yüzlü güzellik Allah mesut etsin sevdiğinle seni,evinizde huzurla oturun canım
canımm negatif olmak yok burda tamam mıı kızarım beennklava:
herşey pozitif olcakk hep mutlu olcazz yağlar bile bize dayanamayıp ericekk :1hug:
Allah yüzünün gzlliğini kaderine de yansıtsın cnm
haklısın ben yazıyı eklememe rağmen ben bile karamsarmışım iyice olumsuz oldum ya
kızlar teşekkür ederim kendimce bir diyet programı uygulamaya çalışıyorum.Özellikle aralarda 1 adet meyve yemeye dikkat ediyorum ve saat 18:00 ile 18:30 sonrasında bir şey yememeye çalışıyorum.Çookkkk midem kazınırsa da yine 1 mandalina ya da 1 elma ile günü kapatıyorum.
adaer canım çok azimli gördüm seni, arada vitaminlerinide alıyosun güzel bir diyet programı olmuş canım, kim demiş 2010'un tombiş gelinleri diye, çıtır gelinler çıtır :))
Birazdan çıkıcam acayip yağmur var eve nasıl gidicem bilmiyorum, haftasonumda tatil kızlar çok kaynatmayın valla size yetişmek çok zor oluyo :))
canımcımm dikkat ett tamam mıı
pazartesi şöyle bi bakarsın güzelim ondan sonra baişlarsın yazmaya he he
ayy yine naptı canm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?