2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

evet annenı sıkayet etmemen cok guzel bı davranıs.ablanların heraksam sızde olması cok dusuncesızlık o konuda tamamen haklısın heraksamsızdelerse zaten artık mısafır nıtelıgı tasımazlar:)annenın kayınvalıdenlerle ılgılı konusuna gelınce bence ordada haklı hanı bızım kalcak yerımız var sız rahatsız olmayın dıe dusunduk dıebılır ama kadın arayıp davet ettıyse gıdılmelı ama boşver sen oraya takılma buyukler halletsın:)

Canım kalmaya değil yemeğe gidicez sadece, zaten hiç evlerini görmedik en azından gidip görürüz. Çocuğunun nasıl bir ortamda yaşayacağını düşünmüyo, millet laf edermiş ona takılıyo, sinir olduğum konu bu zaten..Ben zaten tama dedim, kadını arayıp durumu anlat o zaman dedim onada yanaşmıyo kayınvalidem arayacakmış

depresyonn
canımm bozma moralini de ablana laf yok yani ne işi var hergün sizdee aaa kızarım ben ona üzme sen kendinii
annelerin arasında da girme yani karışma boşver onlar halltsin sen sıkma canınıı :)

tatlım ya millet ne lafı etcek ben onu anlamadım kayınvaliden deil mi sonuçtaa??

anladım sız nısanlısınız dımı ayrıca annenle gıdıosun kımse laf etmez annen bıraz zor bı kadın anlasılan:)

yuzuk takılmadıgı ıcın öle dusunmesı normal.sız gıdersınız orda kayınvalıden arar yemege beklıyoruz dıe o sekılde gıdılır en uygunu öle bence.ötekı turlu msaıtsenız bız gelcez gıbı olursa kız evı ayagımıza geldı dıe sölentıler cıkabılır.bence sacma ama annende böle dusunuyo kanımca

yok canım konuştular zaten kadın davet etti. Annem diyoki ya bulunduğumuz eve gelip görsün, yada gelip bizi alıp evine götürsün. Tama böyle düşünmesi normal ama baştan kadına tamam geliriz dedi, şimdide kararı değişti. Yine bişey söylemiyorum arayıp durumu bildiririz diyorum, onada yok diyo o arayacakmış.

:) ay cok alem

eger alısverıs yapcaksam tek basıma gezmeyı severım cunku şöle bakar cıkarım begendıgım bısı hemen gözume carpar ama kızlarla gıtsem çok bakıolar erkeklegıtsem kapıda oflayapoflaya beklıolar:) en ıyısı yalnız gıtmek

Evet mervecim bu konuda sana katılıyorum, tek başıma alışveriş daha iyi oluyor.
Kendime bişeyler almam lazım yaa, aslında ay sonu param bitti ama malum gidicez şimdi, şık gelin olmalıyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…