- Konu Sahibi merwecik_20
-
Ayy bende antalyada sıcak memleketteyım buranın souuna dayanamıyorum ıstanbulda napcaksam aŞkım ben orda souktan donarım dıorum ben senı ısıtırım dıo bÖle bıse heralde:)
kızlar sorunu kısaca özetleyeyim acaba benmi haksızım yaa...
Biz şimdi benimkinin memleketine gitcez bu ay sonu, aslında onlar için değil kardeşimin yemin töreni için, kayınvalidem de aradı davet etti annemle konuştu annem de tamam dedi. şimdi de annem diyoki biz evine gitmeyelim kadın gelsin bizi görsün, yada gelip kendi alıp evine götürsün, neymiş orada beni isteyenler olmuş şimdi bunu laf yaparlarmış. Ona canım sıkıldı ama bişey demedim.
Ikinci konu ise ablamlar ya şimdi yanlış anlayacaksınız ama her akşam bizdeler evlerimiz karşılıklı, inanın her akşam, e bende işten gidiyorum istiyorumki ayaklarımı uzatıp televizyon izleyeyim, ablamla ilgili bir sorun yok ama eniştemden rahatsız oluyorum. Ben kapalı bir bayanım istiyorumki eve gidince üstümü çıkarayım eşofmanlarımla rahat rahat gezeyim ama olmuyor, çünkü her akşam bizdeler, dün akşamda yatak odasına kapandım kitap okudum. Vay sen niye odaya kapandın, çıkmadın, bi güler yüz göstermedin. Ya zaten her akşam bizdeler insanın canının sıkkın olduğu an olur, rahat etmek ister, işten gidiyorum kafam kazan gibi zaten. Neymiş onların anlayışlı olmasını beklemeyecekmişim, ben hep anlayış göstercekmişim, e nereye kadar...bide ona konuştu ve yattı uyudu bende ağlaya ağlaya sabahı yaptım. Kimseyede anlatamıyorum, aşkım soruyo noldu diye anlatamıyorum, çünkü annem nasıl şikayet edeyimki(
Canım kalmaya değil yemeğe gidicez sadece, zaten hiç evlerini görmedik en azından gidip görürüz. Çocuğunun nasıl bir ortamda yaşayacağını düşünmüyo, millet laf edermiş ona takılıyo, sinir olduğum konu bu zaten..Ben zaten tama dedim, kadını arayıp durumu anlat o zaman dedim onada yanaşmıyo kayınvalidem arayacakmış
canım kalmaya değil yemeğe gidicez sadece, zaten hiç evlerini görmedik en azından gidip görürüz. çocuğunun nasıl bir ortamda yaşayacağını düşünmüyo, millet laf edermiş ona takılıyo, sinir olduğum konu bu zaten..ben zaten tama dedim, kadını arayıp durumu anlat o zaman dedim onada yanaşmıyo kayınvalidem arayacakmış
daha yüzük takılmamış...
Valla takmamaya çalışıyorum...
Aman bee benim aşkım var gerisi teferruat :))
Biraz rahatlayalım değilmi :))
yok canım konuştular zaten kadın davet etti. Annem diyoki ya bulunduğumuz eve gelip görsün, yada gelip bizi alıp evine götürsün. Tama böyle düşünmesi normal ama baştan kadına tamam geliriz dedi, şimdide kararı değişti. Yine bişey söylemiyorum arayıp durumu bildiririz diyorum, onada yok diyo o arayacakmış.
Bugün alışveriş yapmak istiyor canım, gönlümce gezicem tek başıma :))
ay ben ev ve dukkandan baska bır yere gıtmek ıstıyorummarket bıle olabılır o derece yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?