2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

canım çook geçmiş olsun
çok üzüldüm
ama en azından tehlikeli birşey yok gibi duruyor
belki o doktorlar senin kendi doktorun olmadıkları için bu ince elemişlerdir
kendi doktorun belki daha da rahatlabilir seni gelince
belki sürekli yatmazsın o zaman
şimdi dinlen de güzelce sonra iyice anlaşılır nasılsa

çalışıyor muydun sen mercancım rapor falan mı alıcan?
geçmiş olsun tekrardan çok sıkma kendini istirahat et

geçmiş olsun canım sanada
maşallah haftan ilerlemiş biraz daha
bir kaç hafta sonra rahatlarsın inşallah
o zaman bol bol konuşuruz :)

evet canım çalışıyordum bayrama kadar rapor verdi, sonra işe başlıcam.

sonra da uzun süreli arapoun yoluna bakcam.

Canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum birazcık sabır benimde çok bulantı kusmam vardı kabus gibi günler geçirdim...hiç geçmeyecek gibi geliyor ama inan geçiyor benim yaklaşık 16. 17. hafta civarı bitmişti...sen iyileş bol bol muhabbet ederiz seninlede kendine dikkat et...

Çok geçmiş olsun canım maalesef bazen olumsuzluklar oluyor böyle sen moralini bozma ...bol bol yat dinlen moralinide yüksek tut...imkanın varsada heyet raporu falan alan zorlama kendini ...inşallah bir daha böyle sıkıntı yaşamazsın hep beraber uzun uzun haftalar görürüz inşallah..

Canım sen moralini yüksek tut Allahın izniyle hiçbir olumsuzluk olmayacak kuzucuklarda ...işte erken doğmalarının cilvesi bunlar...benim eşimde 28. haftasında doğmuş şimdi 35 yaşında maşallah hiçbir sıkıntsı yok o zamanın imkanlarıyla şimdiki imkanlar arasında dağlar kadar fark var sende takdir edersinki...o yüzden herşey yolunda gidecek merak etme sen...

Evet canım başladık alışverişe dediğin gibi çok zevkli insan kendini kaybediyor valla...evet bazı şeylerden 9 ar falan almak gerekiyor ama olsun yinede insan çok mutlu oluyor...ne güzel bitirdin hazırlıkları hazırlıklar bitti diye bebişler gelmesinlerde dursunlar daha zamanları var cicileri giymek için acele etmesinler...olsun canım annen bugün sana yapıyorsa yarın yaşlılığında sende annene yaparsın üzülme o yüzden...çünkü aynı durumdayız herkes heryerden bişeyler yapmak için koşturuyor Allah izin verirse onların ihtiyaçları olduğu zamanda biz yaparız...evet hala gezebiliyorum ama biraz biraz sıkıntı olmaya başladı ...eşim nöbetçi olduğunda evde yalnız kalmayım diye gidiyorum yada onlar gelip kalıyor şimdilik öyle idare ediyoruz bakalım...görüşürüz kendine iyi bak...

bugün iğne olacaklar dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden

selam lılacım cok gecmıs ols ıns ıyı olur bebıslerın ..bekletmeden gelırler yuvalarına..herkes ıyı masallah burasıde uçuz dolacak ne guzel..uç kız varmı bekleyen bıze arkadas olucak olan..ısımlerı ne olucak yazdınızmı kızlar..bol bol dınlenın ..cok arıcaksınız valla ..ben uç ay kuvez yolu bekledım ama bı eve geldıler felegım sastı cok gazlı cok aglayan bebeklerdı hala öle yakavgalrı bıtmıyo ..saglıkla gelsınler ıns

inşallah canım ama hemen belli olmuyo
haftaya belliolacakmış ancak
yani yaradı mı bilmiyorum
inşallah ameliyata gerek kalmaz sadece hacettepede yapılıyomuş çünkü

lilacım inşallah ameliyata gerek kalmayacak
merak etme sen
nasıl anlaşıldı bu göz sorunu
nasıl bişeymiş yani?
Allahım iyi edecek inşallah

Herkese selamlar bayanlar, hayırlı Ramazanlar...
Ben yaklaşık bir aydır sizi takip ediyorum ama bi türlü yazamadım.Ben de ,üçüz bekliyorum. Aslında bizimki dörttü ama maalesef birine redüksiyon yaptırmak zorunda kaldık. 17. haftadayım bi kız iki oğlan gibi gözüküyor. Ankarada yaşıyorum dört yaşında bir oğlum var. İng. öğretmenydim ama istifa ettim.. Ben de Aydan Hocanın hastasıyım. Sanırım aranızda Aydan hocanın hastası olan vardı.

Bi de eğer bana fikir verirseniz çok sevinirim. Doktor bayram için uçakla Trabzon'a gidebileceğimi söyledi ama ben cesaret edemiyorum. Sizce gitsem bi sıkıntı olur mu? Ben kalmaktan yanayım ama bayramda eşim mutlaka gider ben de burda tek kalmak istemiyorum. Karasızım. Genel olarak iyiyim sadece progestan iğnesinden sonra bacağım çok ağrıyor.

hoşgeldin asuarcım
maşallah baya büyütmüşsün bebişlerini
oğlunda varmış valla maşallah canım

seyahat içinde doktorun ne diyorsa onu yap bence
gidebilirsin diyorsa git valla bak benim için şu anda oturabilmek bile büyük bir aktivite :)

Öncelikle aramıza hoşgeldin bebişlerin hayırlı olsun ne güzel birde oğluşun varmış...bende ankaranın ilçesinde yaşıyorum bende Aydan hocanın hastasıyım...benim iki kız bir erkek olacak Allah nasip ederse...bende 16.haftamda bursaya gitmem gerekmişti Aydan hoca gidebilirsin demişti ben birde arabayla gitmiştim Allaha şükür bir sıkıntı yaşamamıştım...sende kendini iyi hissediyorsan hocada bir sıkıntı yok diyorsa bence gidebilirsin çünkü sonraki haftalarda daha çok eve tıkılıp kalıyorsun bu zamanlarını iyi değerlendir derim...tekrar görüşmek üzere...

Hoşgeldin asuarcım maşallah bebişlerine... Rabbim tamamına erdirsin.

lilacım inşallah ameliyata gerek kalmayacak
merak etme sen
nasıl anlaşıldı bu göz sorunu
nasıl bişeymiş yani?
Allahım iyi edecek inşallah

muayeneleri var canım ordan anlaşılıyo
küvöze göz doktoru geliyo ve muayene ediyo
bütün prematüreler için geçerli yani

lilacım inşallah sonuçları güzel çıkacak bebişlerinin
bayram için ne diyor doktorlar,oğluşunu verecekler miymiş?

begümcüm sen ne alemdesin,
zeynep,hulcem,aylin neredesiniz?
kızıyom artık
valla bu topik tembel çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…