Sağol canım ,çok şükür küveze girmediler.isimleri, Mina,Sarya ve Rüzgar Eren ...Emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yok fazlamalt kahvesi ,human still tea içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama yinede fazla yok dün makina ile sağdım biraz 2 göğsümden en fazla 20 cc çıkmıştır.Mama veriyorum günde 1 kez olsun anne sütü vermeye çalışıyorum.senin kuzular nasıl bakımları gitikçe zorlaşıyor mu kolaylaşıyor mu?
Sağol canım ,çok şükür küveze girmediler.isimleri, Mina,Sarya ve Rüzgar Eren ...Emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yok fazlamalt kahvesi ,human still tea içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama yinede fazla yok dün makina ile sağdım biraz 2 göğsümden en fazla 20 cc çıkmıştır.Mama veriyorum günde 1 kez olsun anne sütü vermeye çalışıyorum.senin kuzular nasıl bakımları gitikçe zorlaşıyor mu kolaylaşıyor mu?
Merhaba kızlar,
Çok şükür evimizdeyiz bebeklerimizle birlikte 1 hafta hastanede kaldık ciddi bir sıkıntı yaşamadık bebeklerim 2115, 1990 ve 1940 gr olarak doğdular.Baştan anlatmaya başlayayım.Doğum hikayelerini okumak beni çok duygulandırıyordu hep ben de anlatmak istiyorum.27 mayıs Pazar günü akıntı hissettim gün boyu ara ara devam etti.Çok husurzuz ve endişeli birgündü ama hissettim o gün bir şeyler olacağını kuzenlerim bizdeydi ,kardeşlerim bizdeydi ev bayağı bir kalabalıktı saat gece 23:30 a kadar evdeydik.Ben en son eşime hastaneye gidelim dedim.Giderken bir şeyler olacağını biliyordum ama hastane çantamı vs almadım yanıma.Kardeşimsözlüsü ve kuzenimin birine siz gidin bizde hastaneye gidiyoruz dedik diğer kardeşim ve eşi de bizde hastaneye gelelim bir sorun yoksa sonra eve geçeriz dediler.Hastaneye giitik nst ye bağlandım ve sancıların başlandığı söylendi ben de bir korku bir panik ağlama…Sonra rahim açılmış diye baktılar ve sabaha bekleyemeyeceğimiz söylendi,doktorum arandı ve doktorum geldi.Saat 00:25de ameliyathaneye çıktık.orada 1-2 soru soruldu ve gerisi yok…Uyandığımda saat 01:45 civarıydı hemen kendime gelmişim ama tabi pek hatırlayamadım neler sorduğumu sonradan anlattılar bana bebeklerimi sorup durmuşum…Serum falan bağlandığını hatırlıyorum sabah olup uyandığımda 28 mayıs p.tesi günü saat 09:30 da kızlarımdan birini getirdiler çok güzeldi çok küçüktü…Diğer ikisi küvezdeydi ama durumlarının gayet iyi olduğu söylendi.Solunum cihazına bağlı değillerdi sadece oksijen desteği veriliyordu.1 gün sonra oğlumu emzirmek için gittim bebek yoğun bakıma o da çok küçüktü, diğer gün o nu da odamıza aldık ve 3. gün minik kızımızı emzirdim öyle tatlıydı ki anlatamam…ve 4. gün çok şükür o nu da aldık yanımıza.5. gün ilk gelen kızımın sarılık olduğu anlaşıldı onu 10 saatliğine fototerapiye aldılar daha sonra 2 gün daha kaldık hastanede ve sonrasında taburcu olduk 4 haziran p.tesi günü.Allaha çok şükür her şey yolunda gitti.Kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum…Allahım bağışlasın bebeklerimi bize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. .Kızlar darısı başınıza inşallah hepiniz en uygun zamanda sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize. Korku panik hepsi geçiyor bol bol dua edin…Görüşmek dileğiyle
lavinaycım canım tebrik ederim çok mutlu oldum.çok duygulandım okurken:)Allah sağlıkla büyümeyi büyütmeyi nasip etsin.ben yalnızım fazla giremiyorum nete.gelen giden misafirim çok oluyo.ama hep aklımdaydın yazamasam da ara ara takip ediyorum sizleri.yavrularına anneleri babaları ve kardeşleriyle hayırlı ömürler diliyorum..hoşçakal.
maşallah lavinaycım süper haberler bunlar
karın ddinde hemen yazayım canım malum bu aralar tek derdim karnım
benim karnım yeni yeni biraz da kilo vermemle beraber indi baya canım
toplamda 15 kilo almıştım ama emzirken aldım ben kiloyu asıl
ama baya topalıyor zamanla
tecrübeliler 1 yılı buluyor tam toparlanması diyorlar hele de bizim gibi büyük karınla doğuranlar için
rahmin kendini toplaması biraz zaman alır çok da normal tabi o şişmeye
ama o tam ortadaki kırıl buruş şey sanırım hiç geçmeyecek
amaaan mayo giyerim bende olur biter
apache hadi sık dişini canım az kaldı
hepimiz geçtık o günlerden sen asıl bugünlere gel :)
ama varya bu sıralar hep aklıma geçen seneki hamile olupta çektiğim acılar geliyor
o zamanlar sızlanmamak adına sesimi çıkarmamıştım ama hakkaten kolay iş değil allah kolaylık versin
bu günler daha rahat emin ol
Merhaba Hanımlar. Ben Tuğbanın eşiyim. Çarşamba günü şiddetli ödem şikayeti ile doktorumuzu aradık. Hemen hastaneye gitmemizi söyledi. Hastaneye gittiğimizde Tuğbanın preeklemsi geçirdiği ve hemen müdahale edilmesi gerektiği söylendi. Gerekli tahliller hemen yapıldı ve Tuğbanın yatışını yaptık. Tansiyon ilk başlarda çok yüksekti, tedavi ile biraz düştü çok şükür. Ancak ödemleri çok fazla. Yürüyemiyor, oturamıyor, yatamıyor, gece sadece 1 saat uyuyabiliyor. Çarşambadan beri hastanedeyiz ve doğuma kadar buradayız. Doktor haftaya cuma veya cumartesi doğum olacağını söyledi. Bu sebeple Tuğba dualarınızı bekliyor. Sizlere de çok selamı var.
merhaba kızlar. Sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın. Ben 19.06.2012 salı günü saat 11:25 de doğum yaptım. Doğum gününde 33+5 tim ama bebişler biraz ufak doğdular. Zeynep yaren 1720 elif ceren 1710 ahmet emir de 1390 gram olarak doğdular. Tabi hemen küvöze alınmışlar. Genel anestezi aldığım için daha ayılmadan bebekler başka hastaneye transfer edilmişlerdi bile. Dün de ben taburcu oldum. şu an çok ağrım var, preeklempsi hala geçmedi, ödemlerim hala inmedi yine de buna da şükür diyorum. Dün taburcu olduktan sonra bebişlerin olduğu hastaneye gittik. Bebişlerimi ilk orada gördüm. Gerçekten çok zormuş. Onlara dokunamamak, sevememek, koklayamamak çok zor. 5 dakika yoğun bakımda kalıp çıkardılar beni daha doyamadan. şimdi evimdeyim. çok özlemişim evimi. Süt sağmaya çalışıyorum bir yandan acı çekiyorum. Ağız geldi biraz eşim götürdü hemen. Neyse sabredeceğiz artık başka çaresi yok. Allah çok büyük. Biraz iyileşince tekrar yazarım kızlar. Kendinize iyi bakın. Dualarınız için allah razı olsun hepinizden.
Merhaba kızlar. Sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın. Ben 19.06.2012 salı günü saat 11:25 de doğum yaptım. Doğum gününde 33+5 tim ama bebişler biraz ufak doğdular. Zeynep Yaren 1720 Elif Ceren 1710 Ahmet Emir de 1390 gram olarak doğdular. Tabi hemen küvöze alınmışlar. Genel anestezi aldığım için daha ayılmadan bebekler başka hastaneye transfer edilmişlerdi bile. Dün de ben taburcu oldum. Şu an çok ağrım var, preeklempsi hala geçmedi, ödemlerim hala inmedi yine de buna da şükür diyorum. Dün taburcu olduktan sonra bebişlerin olduğu hastaneye gittik. Bebişlerimi ilk orada gördüm. Gerçekten çok zormuş. Onlara dokunamamak, sevememek, koklayamamak çok zor. 5 dakika yoğun bakımda kalıp çıkardılar beni daha doyamadan. Şimdi evimdeyim. Çok özlemişim evimi. Süt sağmaya çalışıyorum bir yandan acı çekiyorum. Ağız geldi biraz eşim götürdü hemen. Neyse sabredeceğiz artık başka çaresi yok. Allah çok büyük. Biraz iyileşince tekrar Yazarım kızlar. Kendinize iyi bakın. Dualarınız için Allah razı olsun hepinizden.
Merhaba kızlar. Sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın. Ben 19.06.2012 salı günü saat 11:25 de doğum yaptım. Doğum gününde 33+5 tim ama bebişler biraz ufak doğdular. Zeynep Yaren 1720 Elif Ceren 1710 Ahmet Emir de 1390 gram olarak doğdular. Tabi hemen küvöze alınmışlar. Genel anestezi aldığım için daha ayılmadan bebekler başka hastaneye transfer edilmişlerdi bile. Dün de ben taburcu oldum. Şu an çok ağrım var, preeklempsi hala geçmedi, ödemlerim hala inmedi yine de buna da şükür diyorum. Dün taburcu olduktan sonra bebişlerin olduğu hastaneye gittik. Bebişlerimi ilk orada gördüm. Gerçekten çok zormuş. Onlara dokunamamak, sevememek, koklayamamak çok zor. 5 dakika yoğun bakımda kalıp çıkardılar beni daha doyamadan. Şimdi evimdeyim. Çok özlemişim evimi. Süt sağmaya çalışıyorum bir yandan acı çekiyorum. Ağız geldi biraz eşim götürdü hemen. Neyse sabredeceğiz artık başka çaresi yok. Allah çok büyük. Biraz iyileşince tekrar Yazarım kızlar. Kendinize iyi bakın. Dualarınız için Allah razı olsun hepinizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?