2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

lavinay canım hayırlı olsun gözün aydın. bebeklerin de çok sağlıklı doğmuşlar maşallah. sen nasılsın duumun nasıl toparlayabıldınmı zorlanıomusun.kaçıncı hafta da doğum yaptın merak ettim.bu arada sütüm yok deme anca gelior benimde olmuştu ama 1,5 ay emzirebildim canım sütüm gitti benim strersten sen çok dikkat et.şuan ise mama verioruz.ama humanayı bende tavsiye ediorum baya işe yarıor.
küvez de en uzun kalan oğlum da kasık fıtığı çıktı kızlar salı günü ameliyat olucaz.boğulma riski çok yüksekmiş günleri hep diken üstünde geçiriorum nefes almakta güçlük çekior. prematüre bebklerde görülebiliomuş bilgi vermek istedim sizde kontrollerinizde dr ye göstermeyi ihmal etmeyin.erkek bebeklerde daha sık görülüormuş.

APACHE canım seni merak ediorum durumun nasıl çok ağırlaşmışındır artık anlıorum seni inş. hayırlısıyla kurtulursun. giridğinde yazabılırsen gene durumundan haberdar et kaç haftalık oldun ?bebekler iyidir inş.

cnm sütünü ihmal etme gelöese bile sürekli sağ anca hormonlar uyarılır da süt gelir..ben 2.5 ay sırf anne sütü verdim sonra mamaya geçtim..4..5 aylıkken de sütüm gitti ama bnmkinin gitme sebebi sağamamamdı birde hiç emmedi bnmkiler sana tavsiyem 40 ları çıkana kadar ıslak mendil kulllanma ılık su ve zeytinyağı kullan cnm bakım gitgide hem zorlaşıyor hem kolaylaşıyor 5 aylık oludk oyun istiyorlar ek gıda ya başlıcam onun telaşı..ama yinede çok şükür...

canım hayırlı olsun çok güzel dayandın aferin ve hepsini kucakladığın gibi getirdin eve :)))
canım ilk başlarda ne kadar fazla adam olursa o kadar iyi ama o arada kucağa falanda alışmasınlar tabi kimler var bakan???
büyüyünce daha zor olur dediler bence daha kolay tabi herkesin bebeği farklı oluyo o ayrı şimdi esranın dedği gibi oyun isteği hatta oyun oynayacak adam istiyolar tek zorluğu bu

LAVİNAY VE GİZGİZCİM ben hala burdayım.

artık çok ağırlaştım karnımı taşıyamaz oldum çok acı veriyo r.özellikle göbek deliğimin altları.geçen haftaya kadar tek çatlağım yokken bir günde haritaya döndüm.ödemim iyice arttı bacaklarımı hissetmez taşıyamaz oldum.diğer sancı ve Şikayetlerim bildiğiniz şeyler.

bunun dışında bende hemoroid çıkmıştı ama önemsememiştim,wc.den sonra biraz acı çekiyor dum sonra geçiyordu.ama benim hemoroid oldu 4-5 tane iltihaplandı kocaman oldular.bir haftada beni mahvetti.ağlayarak sancıdan bağırarak gün geçirmeye çalışıyorum.diğer sıkıntılar hiçmiş,bu beni bitirdi.

dr.umda ağlayarak bebeklerime baktım.ben 32+3günlük oldum ödemden dolayı hızla kilom artıyor 83 kilo oldum.22 kg aldm.bebekler 1600-2000 gr.arasındalar.dr.um hemoroid için cerraha yolladı.acım çok olduğu için Epidural yapıp morfine bağlıcaklardı.istemedim korktum.ilaçlarla dayanmaya çalışıyorum.bebeklerim için.

dr.2 hafta dayan dedi.ayın 20sini görelim dedi dayanamazsam hemen alacaklar.benden haberler böyle.

kusura bakmayın derdimden kimseyi görmüyor gözüm.

lavinaycım kaçıncı haftanda gittin doğuma.doğum sonrası ağrı n çok oldu mu?bana dua et.korkuyorum.Rabbim kuzularını size bağışlasın.

gene yazarım.hoşçakalın

Merhaba kızlar,
Gizgizcim ben 34+0 da doğum yaptım aslında 1 hafta daha bekleriz diye düşünüyorduk ama kuzucuklar acele ettiler çok şükür ki her şey yolunda gitti.Toparladım sayılır rahat rahat evin içinde dolaşabilmeyi,yemek yapmayı özlemişim vallaha:) ara ara sancılarım oluyor bi de karnım çok şiş duruyor ne zaman inecek acaba ya da inecek mi? Senin nasıl kilo durumun

Esracım, benimkiler az da olsa emiyorlar oğlan biraz daha fazla emiyor kızlar hemen sıkılıyorlar sanırım biberon kolaylarına geliyor.Emzirdiğim zaman bir türlü doyduklarından emin olamıyorum dediğin gibi sağmaya başladım günde kaç kez sağmak lazım?henüz ıslak mendil kullanmıyorum ılık su pamuk ,pişik içinde zeytinyağı kullanıyorum.

Lilacım,çok sağol dediğin gibi çok şükür hastaneden hep beraber çıktık darısı herkesin başına inşallah.Şuanda gündüz 2 kişi gece 3 kişi bakıyoruz.Bakıcı gelicek bide inşallah.annem ve kayınvalidem geliyor.Hayırlısı ile 40 ları çıksın annem ve kayınvalidem dönüşümlü gelicekler onlarında tüm düzenlerini altüst ettik vallaha çok şükür ki onlar var.Çok aşırı yaramaz değiller şimdilik inşallah büyüdükçe zorlaşmaz ben nedense daha kolay olacağını düşünüyorum sadece hasta olmasınlarda.

Apache canım 34+0 da gittim ,seni anlayabiliyorum insan son zamanlarda çok ama çok korkuyor ama inan hepsi geçiyor rahat ol bol dua et arkadaşım inşallah en hayırlı zamanda bebeklerini kucağına alacaksın kilolarıda iyiymiş çok şükür 10 gün daha sık dişini 34. haftadan gün al da gerisi Allahın izniyle çok kolay olur.Yok hiç korkma doğum sonrası rahat geçiyor yeter ki kuzucuklarımız sağlıklı olsun insan tüm ağrıları unutuyor.Beni habersiz bırakma her ihtimale karşı her şeyin hazır olsun planlamadığın bir zamanda da bebekler acele edip gelebiliyorlar.

maşallah lavinaycım süper haberler bunlar
karın ddinde hemen yazayım canım malum bu aralar tek derdim karnım
benim karnım yeni yeni biraz da kilo vermemle beraber indi baya canım
toplamda 15 kilo almıştım ama emzirken aldım ben kiloyu asıl
ama baya topalıyor zamanla
tecrübeliler 1 yılı buluyor tam toparlanması diyorlar hele de bizim gibi büyük karınla doğuranlar için
rahmin kendini toplaması biraz zaman alır çok da normal tabi o şişmeye
ama o tam ortadaki kırıl buruş şey sanırım hiç geçmeyecek
amaaan mayo giyerim bende olur biter

apache hadi sık dişini canım az kaldı
hepimiz geçtık o günlerden sen asıl bugünlere gel :)
ama varya bu sıralar hep aklıma geçen seneki hamile olupta çektiğim acılar geliyor
o zamanlar sızlanmamak adına sesimi çıkarmamıştım ama hakkaten kolay iş değil allah kolaylık versin
bu günler daha rahat emin ol

lavinaycım canım tebrik ederim çok mutlu oldum.çok duygulandım okurken:)Allah sağlıkla büyümeyi büyütmeyi nasip etsin.ben yalnızım fazla giremiyorum nete.gelen giden misafirim çok oluyo.ama hep aklımdaydın yazamasam da ara ara takip ediyorum sizleri.yavrularına anneleri babaları ve kardeşleriyle hayırlı ömürler diliyorum..hoşçakal.

esbab sen nereledesin ?seni öyle merak ediyordum ki umarım iyisindir en son 2 bebeğin küvezdeydi ondan sonra hiç haber alamadım senden inşallah bebeklerin sağlıklıdır ,allah cümlemize yavrularımızı bağışlasın,hayırlı uzun ömürler versin inşallah...

Selam Figenay,benimde ödem var şuanda o yüzden ne haldeyim tam bilemiyorum ortalama bir 40 gün geçsin ne olduğu belli olur herhalde:)
ama aslında kendimi incecik görüyorum o koca karından sonra ,allahım ne kadar büyük karnım vardı ya toplamda 18 kg aldım bende.Çok aşırı yemek yemiyorum,ama hamileliğe göre iştahım biraz daha arttı bu ara çikolatalı pastaya dadandım:) Figenay doğum sonrası korse kullandın mı kullandıysan ne zaman başladın ?

merhaba hepinize bende bügün üçüz annesi olduğumu öğrendim daha 5+2 günlüğüm kalp atışlarını bile duymadım ama şoktayım kızlar çıkamadım şoktan kaldım öyle sevinemedim bile :)

Merhaba Hanımlar. Ben Tuğbanın eşiyim. Çarşamba günü şiddetli ödem şikayeti ile doktorumuzu aradık. Hemen hastaneye gitmemizi söyledi. Hastaneye gittiğimizde Tuğbanın preeklemsi geçirdiği ve hemen müdahale edilmesi gerektiği söylendi. Gerekli tahliller hemen yapıldı ve Tuğbanın yatışını yaptık. Tansiyon ilk başlarda çok yüksekti, tedavi ile biraz düştü çok şükür. Ancak ödemleri çok fazla. Yürüyemiyor, oturamıyor, yatamıyor, gece sadece 1 saat uyuyabiliyor. Çarşambadan beri hastanedeyiz ve doğuma kadar buradayız. Doktor haftaya cuma veya cumartesi doğum olacağını söyledi. Bu sebeple Tuğba dualarınızı bekliyor. Sizlere de çok selamı var.

Son düzenleme:

Aleyküm selam.
Allah'ım yardımcısı olsun, tez zamanda şifasını versin, en güzel şekilde bebeklerine kavuştursun inşallah! Amin.

Merhaba kızlar. Sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın. Ben 19.06.2012 salı günü saat 11:25 de doğum yaptım. Doğum gününde 33+5 tim ama bebişler biraz ufak doğdular. Zeynep Yaren 1720 Elif Ceren 1710 Ahmet Emir de 1390 gram olarak doğdular. Tabi hemen küvöze alınmışlar. Genel anestezi aldığım için daha ayılmadan bebekler başka hastaneye transfer edilmişlerdi bile. Dün de ben taburcu oldum. Şu an çok ağrım var, preeklempsi hala geçmedi, ödemlerim hala inmedi yine de buna da şükür diyorum. Dün taburcu olduktan sonra bebişlerin olduğu hastaneye gittik. Bebişlerimi ilk orada gördüm. Gerçekten çok zormuş. Onlara dokunamamak, sevememek, koklayamamak çok zor. 5 dakika yoğun bakımda kalıp çıkardılar beni daha doyamadan. Şimdi evimdeyim. Çok özlemişim evimi. Süt sağmaya çalışıyorum bir yandan acı çekiyorum. Ağız geldi biraz eşim götürdü hemen. Neyse sabredeceğiz artık başka çaresi yok. Allah çok büyük. Biraz iyileşince tekrar Yazarım kızlar. Kendinize iyi bakın. Dualarınız için Allah razı olsun hepinizden.

slm canım geçmiş olsun gözün aydın bu arada. Tuğbacım sana facebooktan msj attım burdan özel msj yazamıyorum msjımı okuduğun da bana geri dönersen sevinirim.iyi haberlerini bekliyorum.kendine çok ii bak

Canım çok geçmiş olsun,allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Dilerim en kısa zamanda bebişlerinde evlerine gelirler.Hamilelik gerçekten zordu apache çok şükür sağ salim atlattık,darısı diğer bebek bekleyenlerin başına...

Gözün aydın, Allah bundan sonrasını da kolaylıkla geçirmeni nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…