2011-2012 Üçüz Anne Adayları Bizde Toplanalım

Allah yardımcınız olsun!
Ben de birkaç gün önce öğrendim üçüz bebek beklediğimi.
Bazı tedirginliklerim vardı, durumunuzu okuyunca arttılar sanki. :)
İnşallah bundan sonrası hepiniz için kolay geçer..

SORMA LAVİNAYCIM...benimde durumlar vahim...

(( senin gene bana göre maşallahın vardı.sen ben şikayetlerimi yazdıkca 'ben iyiyim,bende onlar yok demen'bana güç veriyordu.daha sağlam durup ağrı ve diğer zorluklarla savaşa giriyordum.sende en önemlisi ödem olmadı.beni ödem mahvetti.ne ayağım ne ayak bileğim kaldı.bacaklarım oldu birer kütük.ağrısı zonklamaları cabası.ellerim ayaklarım özellikle tırnaklarım mosmor davul gibi,dizlerimi büküp açamaz oldum ve saçlarım 31 haftadır aralıksız avuç avuç döküldü,tepemin dipleri çıktı artık ya...kızın biri resmen midemde oturuyo.sıkışan midemin o yakan asidi yemek borumda,ağzımda asitten sesim kısıldı boğazım tahriş oldu artık.dün tüm sancı vs...bırak sırf bu asit yüzünde 2 saat ancak uyudum.basur başlamıştı önemsememiştim ama benimki kocaman acı veren kanayan bir duruma geldi.ben bunları doktora sıralayacakken....sadede geleyim...))

dün dr.kontrolüm vardı.ben şikayetlerimi söylemeye başladım.hepsine normal dedi durdu ve senden 36 ya odaklanmanı istiyorum dedi.sabır sabır ve sabır dedi.ben sustum.basuruma ilaç verebildi sadece.su su ve su dedi ama ben mide asidimden artık 2 bardak zor içer oldum.su içince olduğu gibi midem ağzıma çıkıyor.neyse bebekler 1500 gr.olmuş dedi.bende 30+1 oldum.tam muayeneden kalkacaktım aklıma geldi dedim:benim 4-5 gündür kasıklarımın iyice aşağısında regli olacakmışım gibi sıcak sıcak ara ara kuvvetli ağrılar oluyor belimde öyle dedim.

işte bu çok mühim dedi.erken doğum habercisi bu dedi.ben sana bekle derken bunlar beklemicek dedi.ama 33 haftayı bişekilde doldurmamız lazım daha hazır değiller tüm riskler %50 dedi.kızın biri zaten tamamen rahim ağzına baskı yapıyor çok aşağıda dedi.normalde benim dr.ciğer geliştiriciye karşı ama 4 doz vuruldum bile.dolu dolu 3 hafta bitirmem lazım ama o sancılarım hergün dahada artıyo.moralim bozuk.Rabbime sığındım bekliyorum.

sen canını sıkma şuan maşallah çok şanslısın.moralini bozma senin moralin biten bir gün daha demek.doğuma gittiğinde bana dua et bende edicem sana,isteyen herkese.heran aklımdasın duamdasın.

TEKRAR GÖRÜŞÜRMÜYÜZ DERSİN...RABBİM BÜYÜK GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH.

ben artık yazamıyorum.internete giremiyorum.sıkıntılarım malum ama senin yazdığını görünce mutlaka zorlayıp cevap yazıyorum.çıkmam lazım.midem iyice coştu.

canım ya resmen doğum stresine girmişsin sen erken doğsalarda canını sıkma bende tam senin zamanında doğum yaptım çok şükür sağlıklılar ilk başlarda neler çektim ben bilirim o ayrı tabi benimde saçlarım çok döklmedi ama dediğin gibi tepesi açıldı biraz şimdi şamopuan ve ilacını kullanıyorum bir haftadır toparlicaz inşallah demir eksikliği çıkmış bende ondanda olurmuş doğumdan sonrada demir ilacını içmeyi aksatma ben emzirmiyorum diye bırakmıştım halsizliğimin nedenide buymuş zaten

Selam APACHE,
Dualarımdasın emin ol ,kendine çok dikkat et .tuz dan uzak dur ve bol bol su iç en azından 34 e kadar kuzucuklar karnında kalsın mümkün olduğunca yatarak geçir ki erken doğum olmasın Yinede hayırlısı hakkımızda.
Ben de ağırlaştım vallaha geceler çok zor geçiyor sabah olsun diye dua ediyorum ,gündüz uyuyorum ben de.Karnım çatladı nasıl acıyor,nasıl kaşınıyor anlatamam,yatmak ,kalkmak,sağa sola dönmek hepsi çok zor artık.Midem ara sıra sorun çıkarıyor ama çok kötü değil,çok şükür ciddi bir ödem yok,sırt ağrım var hatta şuan yazarken bile rahatsız ediyor beni.Yinede çok şükür 10 gün daha gidebilsem Allahın izniyle iyi olacak.Artık evime geçtim,sağolsun anneciğim çok iyi bakıyor bana.Henüz eve yardımcı kadın bulamadım onun stersi var biraz.Durumlar böyle Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah mutlu bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.

merhaba arkadaşlar bende üçüz bekliyorum 22+2 haftadayız bu kulübe yeni katıldım tecrübe sahibi olan üçüz annelerinden tavsiyeler bekliyorum şimdiden hepimize geçmiş olsun...

slm kızlar lavinay ve apache bayadır giremiyorum ve şimdi bütün yazdıklarınızı okudum baya ağırlaşmışsınız allah yardımcınız olsun az kalmış biraz daha sabredin ki ben gibi 33 lerde doğurmayın allah sabır verir inş çok iyi anlıyorum sizi lavinay maşallah çok iyi gidiyosun senin adına sevindim apache sende çok üzme kendini canım strese girme herşey olacağına varır şikayetlerin çok ama herşey bebkler için.

lavinaycım benim bebeklerim çok şükür geldi evimize yaramazlardan fırsat bulup anca girebiliyorum.ilk önce 2 tanesini çıkardık 1 hafta sonrada ötekini yani yani 2 si 15 gün kaldı diğari 20 gün ilk geldiklerinde çok zordu herşey alışmak adapte olmak falan bide ameliyatlı olunca baya bi zorladı beni.annem bizde kalıo şuan bide gündüzleri kayınvalidem gelior hep beraber idare etmeye çalısıoruz. yeni yeni düzene giriyor ama bebişlerde büyüdükçe düzeni bozuorlar örneğin artık aynı anda kalkmıyorlar bazen 2 si aynı anda bazen 3ü :)) ya da tek tek böle olunca ben odadan hiç çıkamıorum hep onlarla uğraşmakla geçior günümüz bi düzen tutturamıosunuz yani.özellikle gazları oldugunda çok ağlıyorlar ha bide birbirlerinin seslerine sinir olup uyanıyorlar ama alıştırmak zorundayım alışmaları lazım :) allah biz üçüz annelerine sabır versin babalara da tabiki saolsun eşim de çok yardımcı oluor işten geldiğinde oda yardım edior.

şimdilik iyi gidiyoruz bakalım ama tabi sinir stres olmamak mümkün deil onu da idare ediorum artık yani psikolojim bozulmuş durumda biraz.

bu arada yeni üçüz anneleri hoşgeldiniz sizi de yeni görüorum allah yardımcınız olsun tez zaman da kurtulursunuz ve hamileliğiniz güzel geçer inş.

şimdilik benden bu kadar benim bebeler başladı ağlamaya :)) tekrar yazarım kızlar allaha emanet olun ....

İyi akşamlar . Ben Lavinay'ın kuzeniyim . Ablam üçüzlerini Pazar gecesi 01.20'de sağ sağlim doğurdu . Üçünününde sağlık durumu iyi ve ablamda çok iyi . Size haber vermemi istedi . Eve geldiği zaman size en kısa zamanda yazıcaktır . Hepinize selamları var . (Mina,Sarya,Rüzgar Eren)

hayırlı olsun lavinay inş bizlerde hayırlısı ile o günleri görürüz allah budan sonraki günlerinde de yardımcın olsun

LAVİNAY canm çok mutlu oldum ve çooooookk heyecanlandım,sen gittin şimdi sıra bende Rabbim evlatlarını size bağışlasın.önce iyi ol sonra tüm detayları anlat.sabırsızlıkla bekliyorum.

YENİ ANNE ADAYLARIMIZ hoşgelmiş sefa getirmiş...lavinay benden hafta olarak öndeydi ama genede çok şaşırdım.heyecanlandm.sıra bana geldi.zaten rahatsızlıklarım da çok arttı.

bana sormak istediğiniz birey olursa seve seve yardımcı olurum.ben 32.haftadayım 61kg ile hamile kaldım şimdi 78 kg. yum.şimdilik bu kadar.

GİZGİZ canım cevap yazamıyorum çok ağırlaştım yürüyemiyorum oturamıyorum herşey acı veriyor.ama yazdıklarını dikkatle okuyorum.ben 33.haftayı bile göremicem heralde sancım çok durmıcaklar.dua et.sen nasılsın.bebişler nasıl.

yeni gelen hamişler öncelikler hayırlı olsun...sonrasında ise size en çok lazım olacak şeyi süt sağma makinemi satıyorum..çünkü sütüm gitti..şubat ayında almıştım faturası dahi duruyo...hiç arızası yok tertemiz..sıfırına çok para vermeyin..

Merhaba kızlar,

Çok şükür evimizdeyiz bebeklerimizle birlikte 1 hafta hastanede kaldık ciddi bir sıkıntı yaşamadık bebeklerim 2115, 1990 ve 1940 gr olarak doğdular.Baştan anlatmaya başlayayım.Doğum hikayelerini okumak beni çok duygulandırıyordu hep ben de anlatmak istiyorum.27 mayıs Pazar günü akıntı hissettim gün boyu ara ara devam etti.Çok husurzuz ve endişeli birgündü ama hissettim o gün bir şeyler olacağını kuzenlerim bizdeydi ,kardeşlerim bizdeydi ev bayağı bir kalabalıktı saat gece 23:30 a kadar evdeydik.Ben en son eşime hastaneye gidelim dedim.Giderken bir şeyler olacağını biliyordum ama hastane çantamı vs almadım yanıma.Kardeşimsözlüsü ve kuzenimin birine siz gidin bizde hastaneye gidiyoruz dedik diğer kardeşim ve eşi de bizde hastaneye gelelim bir sorun yoksa sonra eve geçeriz dediler.Hastaneye giitik nst ye bağlandım ve sancıların başlandığı söylendi ben de bir korku bir panik ağlama…Sonra rahim açılmış diye baktılar ve sabaha bekleyemeyeceğimiz söylendi,doktorum arandı ve doktorum geldi.Saat 00:25de ameliyathaneye çıktık.orada 1-2 soru soruldu ve gerisi yok…Uyandığımda saat 01:45 civarıydı hemen kendime gelmişim ama tabi pek hatırlayamadım neler sorduğumu sonradan anlattılar bana bebeklerimi sorup durmuşum…Serum falan bağlandığını hatırlıyorum sabah olup uyandığımda 28 mayıs p.tesi günü saat 09:30 da kızlarımdan birini getirdiler çok güzeldi çok küçüktü…Diğer ikisi küvezdeydi ama durumlarının gayet iyi olduğu söylendi.Solunum cihazına bağlı değillerdi sadece oksijen desteği veriliyordu.1 gün sonra oğlumu emzirmek için gittim bebek yoğun bakıma o da çok küçüktü, diğer gün o nu da odamıza aldık ve 3. gün minik kızımızı emzirdim öyle tatlıydı ki anlatamam…ve 4. gün çok şükür o nu da aldık yanımıza.5. gün ilk gelen kızımın sarılık olduğu anlaşıldı onu 10 saatliğine fototerapiye aldılar daha sonra 2 gün daha kaldık hastanede ve sonrasında taburcu olduk 4 haziran p.tesi günü.Allaha çok şükür her şey yolunda gitti.Kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum…Allahım bağışlasın bebeklerimi bize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. .Kızlar darısı başınıza inşallah hepiniz en uygun zamanda sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize. Korku panik hepsi geçiyor bol bol dua edin…Görüşmek dileğiyle

Allah bebeklerinizi size bağışlasın, gözünüz aydın olsun lavinay! :)
Allah hepimize nasip etsin inşallah, çok duygulandım..
Ev hayatı nasıl peki, bakımları çok zor mu?
Kaç kişi ilgileniyorsunuz bebeklerle?

APACHE ,iyimisin merak ediyorum seni son durumun nasıl beni haberdar et.Dualarım seninle.

Kızlar tüm iyi ve içten dilekleriniz için teşekkürler inşallah hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz.Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin.Şuanada gündüz annemle ikimiz bakıyoruz gece kayınvalidem de geliyor.Eve yardımcı arıyorum o da gelince iyice rahatlarız herhalde...

lavinay cnm hayırlı olsun..bebişlerin ne güzel küveze girmemiş..bizler gibi yol beklemıceksin..isimleri ney bebeklerin...bol bol emzir süt sağ cnm

lavinay cnm hayırlı olsun..bebişlerin ne güzel küveze girmemiş..bizler gibi yol beklemıceksin..isimleri ney bebeklerin...bol bol emzir süt sağ cnm

Sağol canım ,çok şükür küveze girmediler.isimleri, Mina,Sarya ve Rüzgar Eren ...Emzirmeye çalışıyorum ama sütüm yok fazla malt kahvesi ,human still tea içiyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama yinede fazla yok dün makina ile sağdım biraz 2 göğsümden en fazla 20 cc çıkmıştır.Mama veriyorum günde 1 kez olsun anne sütü vermeye çalışıyorum.senin kuzular nasıl bakımları gitikçe zorlaşıyor mu kolaylaşıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…