canım ben senin her yazdığına mutlaka cevap yazıyorum ama neden öyle oldu anlamadım.senden başka kimsemde yok hamişlerde.sen çok değerlisin.diğer forumdaki kızlar seni biriyle karıştırdı heralde doğum yaptığını söylediler.nasıl panik oldum nasıl heyecanlandım anlatamam.ALLAH ikimizede 36ları göstersin inşallah.
ah lavinaycım ben çok fena oldumartık.inan tutmasam kendimi yada çektiklerim kuzularımız için olmasa ağlaya ağlya gezicem bırakıvericem kendimi.ama ne kadar sancım ağrımda olsa sabrediyorum.
canım ben galiba 18 kilo filan aldım.suratım ellerim ve ayaklarım kocaman oldu.bide ödem oldu bende çokkötü.ayaklarım bacaklarım davul gibi.bide ağrıyo kaşınıyo.dizlerimi büküp açamıyorum.mide yanmalarım fena halde geri döndü.iki lokma yesem anında mide asidiyle yemek borum kavruluyo.ilaç falan faydasız.gece de daha kötü.bebeklerin saçları çıkıyomuş.heralde benimkilerin saçları bellerinde doğacaklar
bunların dışında sırt ağrıları,bel ve kasık artarak devam.kendi başıma oturmıyorum kalkamıyorum devamlı inleyerek....benim kasıklarım çok şiddetli ağrıyo.o da kızımın biri iki bacağımın arasında duruyo.yürütmüyo beni.bende per.31den gün alıcam.ama bazaen 34 ü bile göremem gibi geliyor.
canım sende durumlar nasıl bebişler nasıl...mutlaka yaz...
Selam canım vallaha ben de artık iyi değilim ,iyice ağırlaştım dün farklı bir akıntım oldu doktorumla görüştüm doğum başlangıcı olabilir dedi fazlalaşırsa sancı da eşlik ederse gel dedi fazlalaşmadı ama kesilmedi de dün gece korkuyla geçirdim bakalım ne olacak bende 34 ü dolduramadan doğurabilirim allah hayırlısını versin artık iyice korkmaya başladım.<bebişler iyi doktorun dediğine göre 2 si 2 kg ciavarında 1 i de 1800 gr galiba tabiki ultrason verileri tamamen doğruysa.
SORMA LAVİNAYCIM...benimde durumlar vahim...
(( senin gene bana göre maşallahın vardı.sen ben şikayetlerimi yazdıkca 'ben iyiyim,bende onlar yok demen'bana güç veriyordu.daha sağlam durup ağrı ve diğer zorluklarla savaşa giriyordum.sende en önemlisi ödem olmadı.beni ödem mahvetti.ne ayağım ne ayak bileğim kaldı.bacaklarım oldu birer kütük.ağrısı zonklamaları cabası.ellerim ayaklarım özellikle tırnaklarım mosmor davul gibi,dizlerimi büküp açamaz oldum ve saçlarım 31 haftadır aralıksız avuç avuç döküldü,tepemin dipleri çıktı artık ya...kızın biri resmen midemde oturuyo.sıkışan midemin o yakan asidi yemek borumda,ağzımda asitten sesim kısıldı boğazım tahriş oldu artık.dün tüm sancı vs...bırak sırf bu asit yüzünde 2 saat ancak uyudum.basur başlamıştı önemsememiştim ama benimki kocaman acı veren kanayan bir duruma geldi.ben bunları doktora sıralayacakken....sadede geleyim...))
dün dr.kontrolüm vardı.ben şikayetlerimi söylemeye başladım.hepsine normal dedi durdu ve senden 36 ya odaklanmanı istiyorum dedi.sabır sabır ve sabır dedi.ben sustum.basuruma ilaç verebildi sadece.su su ve su dedi ama ben mide asidimden artık 2 bardak zor içer oldum.su içince olduğu gibi midem ağzıma çıkıyor.neyse bebekler 1500 gr.olmuş dedi.bende 30+1 oldum.tam muayeneden kalkacaktım aklıma geldi dedim:benim 4-5 gündür kasıklarımın iyice aşağısında regli olacakmışım gibi sıcak sıcak ara ara kuvvetli ağrılar oluyor belimde öyle dedim.
işte bu çok mühim dedi.erken doğum habercisi bu dedi.ben sana bekle derken bunlar beklemicek dedi.ama 33 haftayı bişekilde doldurmamız lazım daha hazır değiller tüm riskler %50 dedi.kızın biri zaten tamamen rahim ağzına baskı yapıyor çok aşağıda dedi.normalde benim dr.ciğer geliştiriciye karşı ama 4 doz vuruldum bile.dolu dolu 3 hafta bitirmem lazım ama o sancılarım hergün dahada artıyo.moralim bozuk.Rabbime sığındım bekliyorum.
sen canını sıkma şuan maşallah çok şanslısın.moralini bozma senin moralin biten bir gün daha demek.doğuma gittiğinde bana dua et bende edicem sana,isteyen herkese.heran aklımdasın duamdasın.
TEKRAR GÖRÜŞÜRMÜYÜZ DERSİN...RABBİM BÜYÜK GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH.
ben artık yazamıyorum.internete giremiyorum.sıkıntılarım malum ama senin yazdığını görünce mutlaka zorlayıp cevap yazıyorum.çıkmam lazım.midem iyice coştu.
Selam canım yok yok doğum yapmadım henüz:) e ben sana yazıyorum forumda ama cevap yazmıyorsun.Canım çok şükür daha bebişler duruyorlar yerinde yarın 33+0 olacağım bakalım inşalllah 2 hafta daha gideriz.Bu arada biraz ağırlaştım gece deliksiz uyumayı öyle özledim ki en az 5-6 kez uyanıyorum dönmekte zorlanıyorum ,yürürken zorlanıyorum hayırlısı ile zamanında allah güzel doğumlar nasip etsin hepimize.Seni merak ediyorum nasıl oldun şikayetlerin çoğaldı mı,beni habersiz bırakma...
gizgiz bebişler nasıl eve geldilermi ilk günler nasıl geçti paylaşırsan sevinirim.
Merhaba kızlar,
Çok şükür evimizdeyiz bebeklerimizle birlikte 1 hafta hastanede kaldık ciddi bir sıkıntı yaşamadık bebeklerim 2115, 1990 ve 1940 gr olarak doğdular.Baştan anlatmaya başlayayım.Doğum hikayelerini okumak beni çok duygulandırıyordu hep ben de anlatmak istiyorum.27 mayıs Pazar günü akıntı hissettim gün boyu ara ara devam etti.Çok husurzuz ve endişeli birgündü ama hissettim o gün bir şeyler olacağını kuzenlerim bizdeydi ,kardeşlerim bizdeydi ev bayağı bir kalabalıktı saat gece 23:30 a kadar evdeydik.Ben en son eşime hastaneye gidelim dedim.Giderken bir şeyler olacağını biliyordum ama hastane çantamı vs almadım yanıma.Kardeşimsözlüsü ve kuzenimin birine siz gidin bizde hastaneye gidiyoruz dedik diğer kardeşim ve eşi de bizde hastaneye gelelim bir sorun yoksa sonra eve geçeriz dediler.Hastaneye giitik nst ye bağlandım ve sancıların başlandığı söylendi ben de bir korku bir panik ağlama…Sonra rahim açılmış diye baktılar ve sabaha bekleyemeyeceğimiz söylendi,doktorum arandı ve doktorum geldi.Saat 00:25de ameliyathaneye çıktık.orada 1-2 soru soruldu ve gerisi yok…Uyandığımda saat 01:45 civarıydı hemen kendime gelmişim ama tabi pek hatırlayamadım neler sorduğumu sonradan anlattılar bana bebeklerimi sorup durmuşum…Serum falan bağlandığını hatırlıyorum sabah olup uyandığımda 28 mayıs p.tesi günü saat 09:30 da kızlarımdan birini getirdiler çok güzeldi çok küçüktü…Diğer ikisi küvezdeydi ama durumlarının gayet iyi olduğu söylendi.Solunum cihazına bağlı değillerdi sadece oksijen desteği veriliyordu.1 gün sonra oğlumu emzirmek için gittim bebek yoğun bakıma o da çok küçüktü, diğer gün o nu da odamıza aldık ve 3. gün minik kızımızı emzirdim öyle tatlıydı ki anlatamam…ve 4. gün çok şükür o nu da aldık yanımıza.5. gün ilk gelen kızımın sarılık olduğu anlaşıldı onu 10 saatliğine fototerapiye aldılar daha sonra 2 gün daha kaldık hastanede ve sonrasında taburcu olduk 4 haziran p.tesi günü.Allaha çok şükür her şey yolunda gitti.Kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum…Allahım bağışlasın bebeklerimi bize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah. .Kızlar darısı başınıza inşallah hepiniz en uygun zamanda sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize. Korku panik hepsi geçiyor bol bol dua edin…Görüşmek dileğiyle
LAVİNAY canm çok mutlu oldum ve çooooookk heyecanlandım,sen gittin şimdi sıra bende Rabbim evlatlarını size bağışlasın.önce iyi ol sonra tüm detayları anlat.sabırsızlıkla bekliyorum.
YENİ ANNE ADAYLARIMIZ hoşgelmiş sefa getirmiş...lavinay benden hafta olarak öndeydi ama genede çok şaşırdım.heyecanlandm.sıra bana geldi.zaten rahatsızlıklarım da çok arttı.
bana sormak istediğiniz birey olursa seve seve yardımcı olurum.ben 32.haftadayım 61kg ile hamile kaldım şimdi 78 kg. yum.şimdilik bu kadar.
GİZGİZ canım cevap yazamıyorum çok ağırlaştım yürüyemiyorum oturamıyorum herşey acı veriyor.ama yazdıklarını dikkatle okuyorum.ben 33.haftayı bile göremicem heralde sancım çok durmıcaklar.dua et.sen nasılsın.bebişler nasıl.
Kızlar tüm iyi ve içten dilekleriniz için teşekkürler inşallah hayırlısı ile bebişlerinize kavuşursunuz.Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin.Şuanada gündüz annemle ikimiz bakıyoruz gece kayınvalidem de geliyor.Eve yardımcı arıyorum o da gelince iyice rahatlarız herhalde...
lavinay cnm hayırlı olsun..bebişlerin ne güzel küveze girmemiş..bizler gibi yol beklemıceksin..isimleri ney bebeklerin...bol bol emzir süt sağ cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?