2011 Ağustos Anneleri Fazla Kilolarını Veriyor!

bendeee 50 ıle hamıle kaldım 68 ıle doğuma gırdım ıkı aydır 54 kıloyum cabuk verenlerdenım sanırım ama 2 kılo daha vermek ıstıyorum gobek ıcın spor sart kızlar baska turlu duzelmez

ben 48 ile hamile kaldım 63 ile doguma gırdım suan 50 kiloyum ama gobus var nasıl gıtcek bu sınır oluyorum ben aynada baktıkca kızlar sız napıosunuz bende yapayım

56 ile hamile kaldım 84 ile doğum yaptım.hastaneden geldiğimde 80 kiloydum resmen doğum yapmamış gibiydim,ama şu an 70 e düştüm göbek fena sarkık 60 olmak istiyorum bakalım nasıl olcak

bende bu hafta 69.5 gördüm nihayet.hedefim 60 benimde.ama dünden beri acaip tatlı istiyor canım iştahım açıldı.korkarım gene 70lere çıkacağım.leslie de yapamıyorum 3 gündür. gidin kilolar PUUUFFF...

bırakın kilo vermek ben kilo aldım bide üstüne :43:
normalde 58 dim sığarayı bırakınca biraz kilo aldım ,ben 63 ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım aslında hamileliğimde ideal kilo aldım 12 kilo, doğumdan sonra hastaneden eve gelince 69 buçuktum bir ay sonra 70 oldum 2 ay öyle kaldım almadımda vermedimde 4 ayda ne oldu bilmiyorum bir ayda 8 lilo aldım şuan 77 yim :43: biraz fazla yedim hep doğumdan sonra süt olsun diye çünkü sütüm azdı bide ilk 5-6 gün süttüm yoktu neyse ellerim falan çok uyuşuyordu çok hızlı kilo aldım ondan dedim bir noroloğa gittim bu sinir sıkışmasından değil dedi, test falan yaptık meğerse guatırım çalışmıyormuş, doğumdan sonra olmuş kiloların nedenide oymuş, neyse bir buçuk aydır ilaç kullanıyorum ve bu ilacı ömür boyu kullanacam bundan sonra şimdilik doz ayarlamaya çalışıyoruz dünde kontrolüm vardı ialaç biraz işe yaramış , inşallah hormon seviyem normala dönerde biraz kilo veririm, böyle çok ama çok kötüyüm çünkü :(

Bende 58.7 ile hamile kaldım 72 falandi sanırım doguma gittiğimde Telastan tartilamadim ;))) doğumdan 1 hafta sonra 62 dim kayınvalidem sütun yok ye die die 66 ya kadar çıktım suan 63 um Valla hedefim ins 55 inss:)

Back
X