ayy negüzel bi duygudur kimbilir
benimki alttan muayne etmiyo.ilk gittiğimde 4+3 dü bol su içirdi öyle baktı ultrasonda ozaman mercimekti,geçen hafta fasulye gibiydi bakalım yarın nasıl inşallah duyarım bende
kızlar merhaba herkes iyidir inşallah ben aynı kötü hiçbirşey yemedim daha kızım hasta evde okula gitmedi ateşli ne yiyor ne içiyor aç bil aç oturuyoz
selam kızlar nasılsınız?
slm canım nbr ?
iyidir deryacım sen nasılsın? benim uykum var ama uyumak istemiyorumm :78: garip bi durum
Kızlar hamileyken saç boyatmak ve araba kullanmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Doktorlarınıza sordunuz mu hiç?
Kızlar hamileyken saç boyatmak ve araba kullanmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Doktorlarınıza sordunuz mu hiç?
Kızlar teşekkürler... 3 ay dolana kadar bekliycez artık...
kızlar dr gidiyorum aicl lekeler gelmeye başladı nolur dua edin ya..
kızlar ben şimdi yarın kalp atışını duyarım dimii 6+4 olcak yarın doktor duyucaz dedi ama :26:
selam hanımlar:))
benimde kanamam olmuştu yazmıştım. ilaçla kanamayı durdukduk ama sonra yine kanama başlayınca iğne oldum 5 gün şimdi yine durdu kanamam. bugün kalp atışlarını duyduk
sağlıklı bir bebek düşücek bebeğe benzemiyo ama yinede 1 ay düşük ilacına devam edicez. nede olsa bir risk var dedi doktor. inşallah karşılaşmayız bir sorunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?