2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar dün akşam kontrole gittim doktora şikayetlerimi söyledim üst damaklarımda şişme oluyor dedim cildimde de sivilceler çıktı diye doktor tüplerin boş bebek senden yiyor dedi ...Zor bir süreç gerçekten ben zaten normalde çok iştahsız biriyim 172 boya 52 kiloyum.Ne kadar zorlansak da yemek yemek yemek başka yolu yok galiba....öffff

günaydın kızlar nasılsınız.allaha şükür lekenlenelerim 2 gündür olmuyor.umarımda olmaz.ama mdie bulantılarım çok fena denemediğim şey kalmadı ama fayda etmiyor.zamanla geçicektir diye avutuyorum kendimi.

gunaydın kızlar.nasılsınız.herkez ıyımııı.bız facebook grubu yuzunden burayı bıraz bosladık.ben 28 bebısım 9+3 allaha sukur ıyıyız en son 6+1de kalp atıslarını alttan duymustum.yarın ıdrar ve kan testı verıp sonuclarıyla pazartesı gıdıcem kontrole. folık asıt demır ılacı ve magnesyum kullanmaya devam ama yetmıyor cok halsız hıssedıyorum.mıde bulantılarım ıkı gundur hafıfledı.ama hala et ve et urunlerı sut ve sut urunlerı tavuk v.s yıyemıyorum.belım agrıyor bıraz.ama genel olarak ıyıyım.

canım ayva çok fayda ediyor denedin mi ?

canım haftalarımız hemen hemen aynı en son ne zaman dr.a gittin kontrole canım birde ikili test tarihi verdimi sana dr.un

29 aralıkta gitmiştim canım
21 ocakta 2 li test randevum var

Ademel canım eline sağlık teşekkür ederiz...

ne demek canım benim

adamel postan dolmuş mesaj gönderemiyorum canım burdan yolluyorum bilgilerimi listeye benide ekle lütfen canım.
merhaba canım bende agustos annesi olacam insaallah.benide listeye eklersen sevinirim.
sat 3 kasım pıt pıt atıyor bebbişimizin kalbi.çok şükür. 19 ocakta dr. gidecegiz.
hamile kalırken 64 kiloydum.dogum tarihim 10 agustos insaallah canım. Allah a emanetiz :d

tavuk u oğlumda 9 ay yemedim ben iğğğğ şimdi de yiyemiyorum

ben hiçbirşey kllanmıyorum yaa şu anda :S 10 haftalık olupta folbiol alan var mı hala bende başlayım mı tekrar bırakalı 5 gün falan oldu

günaydın kızlar,

benim bir sorum olacak aslında bunu doktora da sordum, araştırdım da..
ama yine de size de sorayım dedim.

sigara tiryakisi idim..bebeğimi öğrenir öğrenmez bıraktım..ciddi şekilde içiyordum sigarayı..
tabi yanında türk kahvesi..nescafe..yani anlayacağınız nikotin ve kafein ben de tavan yapıyordu..
şimdi hepsini terk ettim nescafe hiç içmiyorum..türk kahvesini de haftada 2-3 kez içiyorum
acaba sakıncası olur mu ?

aslında boşluk vardı neyse sıfırladım bilgilerini ekliyorum canım

Merhaba arkadaşlar bendede baş dönmesi öğle saatlerinde başlıyor akşam üstüne kadar devam ediyor çok zorlanıyorum... sabah bulantısı kusma yok ama gün içinde her daim bişeylerden iğreniyorum... Bu arada bendede lekelenme olmuştu folik asitle beraber progesteron hapı ve magnezyum alıyorum geçtiğimiz çarşamba doktora gittik kalp atışlarını gördük duyduk ama doktar halen tam olarak yerleşmediğini söyledi varmı benim gibi olan....

oh çok iyi yapmışsın iraden için seni takdir ederim
kafein çok zararlıymış plesantaya %20 den fazlası geçiyormuş
ama o kadarcıkdan birşey olmaz bende sabahları 2 bardak çay içiyorum
çukulatada filanda varmış ama sigarayı ve kahveyi azaltmış olman süper

tamam canım saol.saglıklı günler :d

cnm haftada bır ıc ama ıkı uc cok bence.ben su ana kadar bıkere ıctım turk kahvesı bı de kafeınsız nescafe aldım onun ıcınde kafeın olmadıgından zararı yok ama zazrarı yok dıye wsureklı ıcmıyorum cnm cekınce veya bı ortamda.vs

benim dr um günde 4 birim içebilirsin dedi
yani açık çay en fazla 4 bardak gibi
tebrik ederim seni bebeğin için süper işler başarmışsın bence haftada 2-3 çok gelmedi bana

adamel canım burdamısın?

burdayım canım oğlumu uyutup geldim
yanlış hatırlamıyorsam 51. sıradasın sen

cerenimo çok içmediğin sürece kahveden bişey olmaz.zaten dr larda hafta 1-2 kere içebilisiniz diyor.

adamel canım listede bisürü adı olupta haber alınmayan kişiler var onlar ne olacak??anlamadım listede kalacaklarmı?

ademel ayvayı denedim ama ayva hiç yiyemem acaba komposto olarak yapsam iyi olurmuki şekersiz olarak.

folik asidi 2.aydan sonra bırakıyorlar ama emelcim sen elevit ya da başka bir vitamine başladın mı? onların içinde de folik asid oluyor zaten..

sigarayı bırakan arkadaşı tebrik ediyorum, ben de bıraktım..haftada 2-3 kahve bana da çok gelmedi canım..

başlamadılar canım 13. haftada başlayacaklarmış
ben kendi kendime alsam mı

ademel ayvayı denedim ama ayva hiç yiyemem acaba komposto olarak yapsam iyi olurmuki şekersiz olarak.

bilmem şekersiz komposto nasıl olurince ince dilimle öyle ye ben öyle yapıyorum vallahi kurtarıcım oldu ayva

adamel canım listede bisürü adı olupta haber alınmayan kişiler var onlar ne olacak??anlamadım listede kalacaklarmı?

valla arkadaşlarımızın ilgisizliği canım
kimseyi silmek istemem hatta beni sil diye yazan arkadaşlarımızı bile silemedim elim gitmiyo silmeye kalacaklar öyle
haa sadece bi arkadaş ben eylül annesi oldum dedi onu sildim onun haricinde bana mesaj atan herkes orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…