günaydın kızlar nasılsınız.allaha şükür lekenlenelerim 2 gündür olmuyor.umarımda olmaz.ama mdie bulantılarım çok fena denemediğim şey kalmadı ama fayda etmiyor.zamanla geçicektir diye avutuyorum kendimi.
canım haftalarımız hemen hemen aynı en son ne zaman dr.a gittin kontrole canım birde ikili test tarihi verdimi sana dr.un
Ademel canım eline sağlık teşekkür ederiz...
gunaydın kızlar.nasılsınız.herkez ıyımııı.bız facebook grubu yuzunden burayı bıraz bosladık.ben 28 bebısım 9+3 allaha sukur ıyıyız en son 6+1de kalp atıslarını alttan duymustum.yarın ıdrar ve kan testı verıp sonuclarıyla pazartesı gıdıcem kontrole. folık asıt demır ılacı ve magnesyum kullanmaya devam ama yetmıyor cok halsız hıssedıyorum.mıde bulantılarım ıkı gundur hafıfledı.ama hala et ve et urunlerı sut ve sut urunlerı tavuk v.s yıyemıyorum.belım agrıyor bıraz.ama genel olarak ıyıyım.
adamel postan dolmuş mesaj gönderemiyorum canım burdan yolluyorum bilgilerimi listeye benide ekle lütfen canım.
merhaba canım bende agustos annesi olacam insaallah.benide listeye eklersen sevinirim.
sat 3 kasım pıt pıt atıyor bebbişimizin kalbi.çok şükür. 19 ocakta dr. gidecegiz.
hamile kalırken 64 kiloydum.dogum tarihim 10 agustos insaallah canım. Allah a emanetiz :d
günaydın kızlar,
benim bir sorum olacak aslında bunu doktora da sordum, araştırdım da..
ama yine de size de sorayım dedim.
sigara tiryakisi idim..bebeğimi öğrenir öğrenmez bıraktım..ciddi şekilde içiyordum sigarayı..
tabi yanında türk kahvesi..nescafe..yani anlayacağınız nikotin ve kafein ben de tavan yapıyordu..
şimdi hepsini terk ettim nescafe hiç içmiyorum..türk kahvesini de haftada 2-3 kez içiyorum
acaba sakıncası olur mu ?
günaydın kızlar,
benim bir sorum olacak aslında bunu doktora da sordum, araştırdım da..
ama yine de size de sorayım dedim.
sigara tiryakisi idim..bebeğimi öğrenir öğrenmez bıraktım..ciddi şekilde içiyordum sigarayı..
tabi yanında türk kahvesi..nescafe..yani anlayacağınız nikotin ve kafein ben de tavan yapıyordu..
şimdi hepsini terk ettim nescafe hiç içmiyorum..türk kahvesini de haftada 2-3 kez içiyorum
acaba sakıncası olur mu ?
adamel canım burdamısın?
folik asidi 2.aydan sonra bırakıyorlar ama emelcim sen elevit ya da başka bir vitamine başladın mı? onların içinde de folik asid oluyor zaten..
sigarayı bırakan arkadaşı tebrik ediyorum, ben de bıraktım..haftada 2-3 kahve bana da çok gelmedi canım..
ademel ayvayı denedim ama ayva hiç yiyemem acaba komposto olarak yapsam iyi olurmuki şekersiz olarak.
adamel canım listede bisürü adı olupta haber alınmayan kişiler var onlar ne olacak??anlamadım listede kalacaklarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?