evet sağlık ocağı en iyisi bana dua edin 6 senedir olmuyor diye üzüldüm şimdi de buna üzülmek istemiyorum inşallah sorun da olmaz hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
kıslar ya şimdi aklıma geld,de progestan yapıyor böyle baş dönemesi hiç aklıma gelmemişti.neyseki yarın son haplar.umarım kullanmak zorunda kalmam bir daha:))
kıslar ya şimdi aklıma geld,de progestan yapıyor böyle baş dönemesi hiç aklıma gelmemişti.neyseki yarın son haplar.umarım kullanmak zorunda kalmam bir daha:))
inşallah canım bende kullandım 20 tane iğne bitti şükürrr
hehe hangi kuzuyu soruyorsun şeker:)))inşallah esen cim ya bende habire an şekerim düşüyor diye kayısı kuru üzüm incir tıkınıyorum midem bulana bulana:)) ayy iyi sende kurtulmuşssun.nasılsın canım?kuzucum nasıl?
hehe hangi kuzuyu soruyorsun şeker:)))
Ahsen iyi şükür yarmaz sadece:)) diğerini bilmiyorum en son pazartesi buluştuk bi daha 14 şubatta görücem:)))Selin nasıl evde olman hoşuna gitmiştir
inşallah esen cim ya bende habire an şekerim düşüyor diye kayısı kuru üzüm incir tıkınıyorum midem bulana bulana:)) ayy iyi sende kurtulmuşssun.nasılsın canım?kuzucum nasıl?
peppermint bioritm nasıl hespalanıyor? canım ya havuç falanda yiyiroum yeşil zeyyinde sabhaları yiyoprum ama şimdi propektüsü okudum zaten baş dönmesi yapıyormuş biraz geç farkettim.kızımın ilaçları hariç hiç propektüs okumam:))
hmm anladim canim.
neyse ilacin bitince rahatlarsin o zaman
bir de12. haftadan sonra bu sikayetlerimiz gecer umarim
cnm google 'a
"bioritm ile cinsiyet hesaplama" yaz,
gelen kk topiginde bi arkadas aciklamis;
ona gore baktim ben
biraz karisik ama yapamazsan sor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?