of kızlar ya sinir oldum....kaynım anjiyo oldu ..yarında tekrar muayenesi var..ameliyat yapıcaklar...neyse 2-3 gündür kayınvalidemle konuşamadım..zaten haberleri eşimdende alıyorum..ayrıca aradığımda mutlaka moral bozacak bişey dediği için çokta aramak istemiyordum..neyse arayayım kadını dedim..bi aradım sesi bozuk neden beni aramıyorsun dedi...bebek emiyormu herzmanki sorusu? neyse birde annen ne yapıyor dedi..bebek kucağında şuan dedim...işte kucağına almasın alışır..sonra sen çok çekersin dedi...bende daha yeni aldı kucağına dedim...kendi yanımızda yokya..kısknaıyo herlde..gerçi olsada kendi bebekle ilgilenmez rahatına düşkündür...birde annem yanımda o öyle deyince ne açıklama yapacağıma şaşırdım..annem duydu tabi kayınvalidelik yapacak illa diyor...yani annemin kucağına almasına karışmaması gerek ..annemde belki üzülmüştür kucağına almasın demesine..çok ayıp ya...yine kafaya takacak bişey buldum
canım artık sona yaklaştık ağrılar normal sen normal doğu düşünüyorsun galiba. bu arada çok az kişi kaldık doğum yapmayan. bir de herzaman seninle gelecekti dün randevusu vardı ama ses soluk yok.Kızlar selam,
şöyle bir geçmişe baktım. Pepperminte çok üzüldüm ama sonradan güzel haberi aldım. Canım allah analı babalı büyütsün. Kısa zamanda çok kilo alır merak etme.
Doğum yapan arkadaşlar sizleri de tebrik ederim.... Darısı başımıza...
Kızlar benimde dün bel ağrım çoğaldı. Gece doğru dürüst uyuyamadım. Karnıma da sancılar girip durdu. Ama geçti şimdi. Nasılsa yarın kontrolüm var. Bakalım çatım darmıymış...
Ufff daraaaaal aglamak istiyoruuummmm Uffff cok sikildim artik yaaa sebep yok ama bunaldim sikildim sikildim offffff ne zormus son gunlerrr manasiz ise yaramaz aaa yazmadim 3 gundur on sag disimde sizliyor zaten uffff Artik limitim doluyor
Kızlar selam,
şöyle bir geçmişe baktım. Pepperminte çok üzüldüm ama sonradan güzel haberi aldım. Canım allah analı babalı büyütsün. Kısa zamanda çok kilo alır merak etme.
Doğum yapan arkadaşlar sizleri de tebrik ederim.... Darısı başımıza...
Kızlar benimde dün bel ağrım çoğaldı. Gece doğru dürüst uyuyamadım. Karnıma da sancılar girip durdu. Ama geçti şimdi. Nasılsa yarın kontrolüm var. Bakalım çatım darmıymış...
ah bu kendını bısey sanan oğlan anaları:)
(ben kayınpeder kayınvalıdeden sıkayetcı oldgm bırseyden soz edıyordum eltime kendi aılem alttan alırlar cok seyı derken; eşimin abisi OĞLAN AILELERİ BASKA ISTE KIZ AILELERI DAHA ALTTAN ALIR DEDI..)
Ufff daraaaaal aglamak istiyoruuummmm Uffff cok sikildim artik yaaa sebep yok ama bunaldim sikildim sikildim offffff ne zormus son gunlerrr manasiz ise yaramaz aaa yazmadim 3 gundur on sag disimde sizliyor zaten uffff Artik limitim doluyor
merhaba arkidişler
her zaman bakamıyorum nete, yeni doğumlar olmuş, ezaysay, pempermiet, suselii hepiniz gözü aydın, bebekleriniz analı babalı büyüsün uzun ömürlü olsun inşallah.
Bazı ar4kadaşlarda benim gibi beklemedeler, yavaş yavaş ağrılar artıyor, bel ağrısı, boyun ağrısı bide benim sağ elim çok uyuşuyor korkmaya başladım, randevumuzda cuma günü, bakalım bebişim kilo almışmı..
Bu arada korkularım artmaya başladı, dr normal doğum dedi ama nasıl olacak hiç bir fikrim yok çok korkuyorum:18:
Ay evet cok haklisin canim yaaa :)) nasilds guzel benzetmissin dudak buzmeni halimiz oirtada iste :)))çok saçmalamış...beni deli ediyorlar....yada çok hasasslaştığım için... canımdaha dur lohusalıkta bol bol ağlıycanşimdiden başlama ben bişey deseler dudağımı büzüyorum hemen GÜLSE gibi ağlıycak yer arıyorum...
herzaman seninle aynı gün doğum yapıyoruz inşallah yine beraber sevineceğiz inşallah
kızlar suleslidoğum yapmış..mesajını gönderiyorum..
canım berrak doğdu.49 cm 2410 gr.sezaryanla oldu..ağrım var..dua edin olurmu öptüm...
evet cnm kaderimiz aynı yazılmış...aynı gün sevineceğiz inş hayırlısıyla sağlıkla inş..
senin kontrolün ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?