2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işte benım mınik prensim maşallah deyin paşamaEki Görüntüle 239194 Eki Görüntüle 239194

Canım çok tatlı güzel oğlun Maşallah

Tatlım kafana takma demeyeceğim gayet sinir bozucu davranışlar bunlar ama bir şekilde rahatsız olduğunu söylemende fayda var. En azından belli et. 30 ml gayet iyi bir değer. ilk zamanlar 10 ml bile olabilir. Gayet doğru yapıyorsun su dışında sütü arttıran hiçbir şey yok. Herkesin kendi çocuğuna bakma şekli farklıdır, kayınvaliden tecrübeli olabilir ama sen de sonuçta kendi tecrübeni kazanacaksın.

DOĞUMDAN SONRAKİ 15 GÜNMÜ SÜT İÇMİYOSUNUZ KIZLAR ?ayy keşke süt içme dese bana bi dr.hiç sevmiyorum sütü zorla tekyudumda dikiyorumacaip midem bulanıyo oldum olası süttensoğuk içtiğim için gaz yapıyo kıvran dur ondan sonra.biri bana süt içme dicekse doğurayım hemen :)

oğlumun bebek şekerine ne yazdırsam karar veremiyorum.

'' tatlı oğlumuz, ,Demir' imiz hoşgeldin'' eşimin ve benim ismim nasıl olur ??? yada başka önerisi olan? Kuru kuruya hoşgeldin Demir yazdırmak istemiyorum

Buarada peppermint ile konuştuk hepinize sevgilerini iletti. Dün eve çıkmış ancak bugün tekrar hastaneye gitmişler diren yerinde enfeksiyon meydana gelmiş. Bugün ve yarın ki sabah gazetesinde haber olmuşlar buarada ( doğumda yaşadıkları tehlikeden dolayı) Kızlar bu sefer daha detaylı konuşabildik anlattı herşeyi gerçekten çok büyük badireler atlatmışlar ama şuan allah tan Nehir bebek de kendisi de çok iyiler. 6 hafta boyunca evde çok iyi bakılması gerekiyor. Kayınvalidesi ve görümcedsi yardımcı olacaklarmış. Kızlar iyiler ama ne olur dua etmeye devam edin şu enfeksiyonuda atlatsın arkadaşşımız biran önce

ben sezeryan doğum yaptım canım dr 15 gun sonra süt iç dedi sebze meyve ye dedı bırde gunde 1 kilo yoğurt yıyorum meyve suyu cok ıcmıyorum bebeği ishal yapıyormuş

canım sende konuşsan kayınvalidenle cidden çok sinir bozucu bi durum. seni üzmeye hiç hakkı yok sonuçta bebeğin annesi sensin sen istemezsin ki onu aç bırakmayı.

cns23 bayrama denk geldiğinden 29 unda ya da 2 sinde alabilirsin mağduriyetin oluışmaz canım

bu kayınvalideler anneler konu komşunun bizim adımıza doğum şekli belirlemelerine gıcık oluyorum benim kayınvalidm de normal istemiyor sezeryanla saati belli olsn aceleyle hastaneye koşturmak zor olur diyor ben bastan beri sağlığımız el verirse normal istiyorum beni düşünen yok kendilerine beklemek mi zor geliyor annem de tam tersi sürekli yürü hareket et normal doğur diyip duruyor.10 kiloyu sakın gecme diye tembihleyip duruyor.kısmet deyip geçiyorum Allah nasıl takdir etmişse öyle olur diyerek geçiştiriyorum.

inşallah 6 hafta sorunsuz geçer ve enfeksiyonuda atlatır. kızıyla mutlu günler onu bekliyo:)))

canım,sıkma canını,ölçümler -+300 oluyor zaten hem bebeğin sağlıklı,herhangibir problem yok,uzun süredir takib eden doktorundan farklı bir doktorda doğum yapmak canını sıkıyordur tabi ama her işte bir hayır vardır,hem bak bebek aşağı inmiş,üzme kendini iyi şeyler düşün,böylesi daha hayırlı demekki senin için...

benimde bugün kontrolüm vardı,bizimkide 2900 olmuş,6 gün geri ama hep geriden gidiyor zaten,sağlığı yerinde ya çok şükür,NST de iyi çıktı.25 ağustosa kadar beklicez bakalım,normal olur inşallah....

işte benım mınik prensim maşallah deyin paşamaEki Görüntüle 239194 Eki Görüntüle 239194
masallahhh pasaki ne pasa cok seker, Allah nazarlardan saklasin canim

dualarimiz onunla canim, eminim hersey dahada yoluna girecek, enfeksiyonda gecer en kisa zamanda insallah.

maşallah canım çok tatlı...

canım benzer şeyleri bende gecen hafta yaşadım..kayınvalidem sadece günü birlik geldi ama beni bitirdi gitti....beim sorunum bebeği emzirememek ama tel.da sürekli emiyomu emiyomu diye soruyordu...bende hemen onlar gelmeden mamasını verdim yatırdım..mamayı görmesini fazla istemiyordum neyse 10dk sonra geldiler..1 saat geçti bebeği kaldır emzir diyor..dedimki daha siz gelmeden önce yattı ..neyse 1.5 saat oldu yine kaldır emzir sen bu çocuğu aç bırakıyorsun diyor..beni deli etti..ben istermiyim aç kalsın üstelik yeni mamasını yedi yattı mamanın tok tutma süreside 3-4 saat sadece anne sütü alsa 2 saat ortalama ..üstüne üstlük birde mama yediği için çocuk aç değil zaten..neyse çocuğu zorla uynadırdık.emzir diyor...aldım emzirmeye çalışıyorum çocuk çığlık çığlığa istemiyor..çok şükür gördüde nasıl emmediğini anladı..ama yinede 2 duruyor diyorki: bilmem kimin çocuğu tombik çünkü o emiyor...benim bebeiğimde zayıf değilki gayet kilosu iyi..ozamanlar 300gr almıştı dr. normal demişti..sordu nekadar almış 300gr..aaaa çok az diyor....sanki kendi dr.dan daha iyi biliyor..aklıma gelseydi : anne kaç gr alması gerekiyordu derdim kendi uzaman ya aklıma gelmeyen birçok şey saydı durdu...bir sürü akıl akıl..en sonunda dedim: anne ben bunun 4 yıl eğitimin aldım...biliyorum heralde dedim..sonra sustu...ama tabi nezaman arasam halen kıl vermeye devam ediyor... şimdi çoğu şeye gülüyorum ama ozaman çok gerişlmiştim....sen kaynanaya mümkün olduğunca rahat ettirmemeye çalış..ozaman gider....

oğlumun bebek şekerine ne yazdırsam karar veremiyorum.

'' tatlı oğlumuz, ,Demir' imiz hoşgeldin'' eşimin ve benim ismim nasıl olur ??? yada başka önerisi olan? Kuru kuruya hoşgeldin Demir yazdırmak istemiyorum

canım ben halen şeker yaptırmadım..bende güzel bişeyler yazdırmak istiyorum..ama doğumdan önce yaptırmama sebebimde doğum tarihinide üstüne yazdırcam..aklında bulunsun canım...

Canım bizde de o beyaz akıntı vardı çok yoğun sonra kırmızı oldu şimdiler de hemen hemen yok biz daha 1 hftlığız sizin 2 hftlıkken varmıydı hala

maşallah maşallah

nabersiniz kızlar??? bu uykusuzluk gerçekten çok zor bişimiş yaaaaaaaaa
kuzumu uyuttum(her an uyanabilir gerçi),duşumu aldım...size bakiyim dedimmm...bikaç bişi soracağım size??
göbek bağları düştü mü yavrularınızın kızlar?düştüyse kaçıncı gün???isilik problemi yaşayan akideşler ne sürüyorsunuz bebişlerinize???

ayyyyy canım benim...tebrik ederim ...Allah analı babalı büyümesini nasip etsin...hayırlı bi evlat olsunnnnnn

ben AYDIN-NAZİLLİ deyım cnm.bnm asıl memleket taşını toprakını denızını sevdıgım ZONGULDAK.gelın oldum geldım kıymetını anca anladım:)
ben de Zonguldaklıyım doğma büyüme...ama 93den beri ist.dayım...üniversite diye geldim bi daha da dönmedim:)

konjonktivit mi oldu yavlunn..bizim kızın da sağ gözü öyle...damla damlatıyoruz bi hafta içinde geçmesse doktorumuz göz yaşı kanalları tıkalı olabilir o zaman sana göz masajı öğreticem dedi...2 gün sonra bitiyoo ilaç ama hala tam geçmedi geçmiş olsun yavlunaa ...

babamızı bekliyoruz biz....acıktım sanırsam...neyse kaçalım şimdi...öptükkkkkkkkkk...

canım ben halen şeker yaptırmadım.bende güzel bişeyler yazdırmak istiyorum..ama doğumdan önce yaptırmama sebebimde doğum tarihinide üstüne yazdırcam..aklında bulunsun canım...

tatlım ben doğumda dağıtayım istiyorum ama tarih eklemek daha hoş olurdu tabi. Bak şimdi kafamı karıştırdın. :))) Hayıor birde şöyle bir durum var kayınvalidemden korumam lazım şekerleri. Toplar götürür valla. Bizim düğünde birçomk kişiye nikah şekeri yetmedi. ;Halbuki katılacak kişi sayısından fazla yaptırmıştım sonra bir baktık sen al poşete topla şekerleri eve götür. Şimdi bu şekerlerde çok cici oldu vermek istediğim kişilere yetmezse ya yine toplarsa diye de korkuyorum. O yüzden sonraya bıraksam daha da iyi olabilir

kaynana işte herşeye karışacak ya.benimkide dün daha bismillah birini doğurmadan ikinci bebeği hemen yapın diye sıkıştırıyor.
bide durmadan doğuramadın gitti diye söyleniyorlar sanki benim elimde sanki bebek olunca yardımcı olacaklar.
daha hamile bile kalmadan önce bebeğin olursa biz bakamayız.çalışacaksan bakıcı tutarsın diye yol gösteriyorlardı.şimdi seri üretimle çocuk yapmamı bekliyor
karnım burnumda bir kap yemek yapıp getirmemiş,günlerce gitmesem nasılsın diye telefon bile etmeyen kişi konuşuyor işte.şeytan diyor aç ağzını yum gözünü ama eşimin hatrı var işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…