6 yıl mı(((( allahım kurtarsın valla sen alıştın ama ben alışamıyorum boğuluyorum sanki burada ahhh bir gitsem evime inşallah cuma günü atanmış olurum inşallah
iyi akşamlar kızlar..
ben çıkıyorum..
inşaallah hepimiz sağ salim sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız..
inşaallah Allah gönlüne göre verir canım..
ben 3 yıldır mardin merkezdeyim..oldukçada rahatım.güzel bi çevremiz oldu..eşimle başbaşayız..mutluyuz Allah a şükür..
canım belki yumurtan erken çatlamıştır. benim ikizişmde hamile 6 aylık onunda 1 hafta önden gidiyo normal haftasına göre. doktoru onada söyledi yumurta erken çatlamış erken hamile kalmışsın diye. belki seninkide öyle bi durumduryok caım dr alttan baktı ve gördü ona saırdı zaten senin B hcg ne göre büyük görünüyor bu kese dedi. tekrar test yaptırdı. artıs normal görünüyor dedi test soucunu görünce haftaya cağırdı. ama ben bi baskasına gidicem yarın. yani sorun görememsi değil görmesiben de anlayamadım.normalde taş catlasa en fazla 5 haftalıktır ama dr un ölçmüne göre kese 5+5 falan gözüküyordu cok yorgundu artık yanlıs mı ölçtü bilemem. 2 kez ayrı ayrı ultrason cihazıyla baktı ama ...
iyi akşamlar kızlar..
ben çıkıyorum..
inşaallah hepimiz sağ salim sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız..
esteda boyun fıtığım ve boynumda düzleşme var..2 kez gittim dr a ama hiç bişey yapılamıyor..
evet benim ki yaramazlığını şimdiden yaptı..
doğsunda popişini ısıracam onun
bakalım yarın görücez...canım belki yumurtan erken çatlamıştır. benim ikizişmde hamile 6 aylık onunda 1 hafta önden gidiyo normal haftasına göre. doktoru onada söyledi yumurta erken çatlamış erken hamile kalmışsın diye. belki seninkide öyle bi durumdur
iyi geceler ben de cıkıyorumkızlar bende kaçıyorum
hepinize iyi geceler
gunaydın hbyrm sen nasılsınnn??
gunaydın kızlar guzel saglıklı bır gun dılıyorum hepımıze
ben ıyıyım hbyrm sadece mıde bulantım cok pızza makarna pılav tost harıcınde hıcbısey yıyemıyorum bıde meyveet ve et urunlerı sut ve sut urunlerını gormem bıle yeterlı kusmak ıcın.
ne dıcem tickerfactoryinden hamılelık sablonunu yaptım ama nereye koyucagımı bılmıyorum yaardım edermisiniz:90:
Herkese günaydınlar diyorum,sevgili Ağustos anneleri.Bebeğimin benimle olduğunu öğreneli bugün tam 1 hafta oldu.Herkese güzel bir gün geçirmenizi diliyoruuuuum.
SLM arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum.bende 13.12.2010da yani pzt sabahı ümitsiz olarak gebelik testi yaptım ve gözlerime inanamadım HAMİLEYDİMMM:)))hemen doktora gittim kan testi yaptırdım betahcg=1550 cıktı ama ulturasyonda kese gözükmedi alttan ulturasyonda kese gözüktü ama daha cok küçüktü 3mmkadardı bebeğim :)))doktorum folikasit,elevit,bebeaspirini ve dodex iğne verdi ve perşembe günü tekrar doktora gidicem inşallah bebişimde ,kalp atışada gözükür çünkü cok korkuyorum çünkü bu 3.bebeğim ama diğerlerini hep kaybettim ilkini 4aylıkken aldılar hastaydı 2.bebeğim 2 aylıkken düştü o yüzden bu bebek benim için cok önemlii...ALLAH HEPİMİZE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNN:))))ayrıca benim gibi kan pıhtılaşması yaşayan ark.lar varmı???
Hayırlı olsun bebişin. Sağlıkla vaktinde kucağına alırsın inşallah. Evet annelik o kadar özel birşey ki herşeye razı oluyor insan yeter ki bebeği iyi olsun.mrb kızlar ben de cumartesi öğrendim bebişimi..daha adetime 1 hafta vardı, sırt ağrılarım dayaanılmaz olunca dr a gittik..ilaç kullanmak istemedim olabilir diye..dr bi test yapalım dedi ve işte ordaydı bebeğim..değerim 30 çıkmıştı..iki gün sonra 91..
bu benim ilk gebeliğim.tam 12 ay bekledikten sonra Rabbim OL deyiverdi çok şükür..
çook mutluyum çok...
ama sırtım ve boynum tutulmuş tam 5 gündür mahvoldum geçmek bilmiyor..işe gidemiyorum raporluyum..ilaç da alamıyorum..şimdiden şunun bana ettiğine bak diyorum eşime :))
eşim halimi görünce kalk dr a gidecez dayanamıyorum diyor..3 gündür o da işe gitmiyor ama yarın başlayacak bakalım ben ne yapacam
acıdan ağladığımı hiç bilmezdim hergün ağlıyorum nerdeyse 1 haftadır....
ama yine de çok mutluyum..
bebişim bana dayanma gücü veriyor..birisi için bunca acıya katlanabileceğimi hiç tahmin etmezdimm
annelik gerçekten başka bişey..
Allahım inşaallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?