2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.kısmet olursa agustos 24ünde dogum yapacagım söylendi.ankara gazi hastanesinde dogum yapacak arkadaşlar varmıdır aranızda.bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor yada.hastanemi değiştirmek zorunda kaldım.kan pıhtılaşması çıktı bacagımda iğne kullanıyorum.benimle aynı durumda olan arkadaşlar cevap atarsa sevinirimmmmm.:87:

bende hep citcitli atlet giyiyorum, bir gun giymesem hastalanirim o derece etkili yani. ama hamile kaldigimdan beri citcitlari acip tuvalete gitmek cok zor geliyor. neyseki hamile pantolonlari belimi kapatiyor, o yuzden normal atlet giyiyorum ve daha rahat ediyorum. ama dogumdan sonrasini dusunmedim henuz.

Ben hafta sonu hem krem hem göğüs pedi hemde süt poşeti aldım. Hatta akşam gidip biraz daha süt poşeti alacağım. Bence sende al.

Canım ya ağlamaaa... Bebişinde üzülmesin.

Kızlar biz geldik;sabah 9:30da ayrıntılı randevumuz vardı eşimle gittik. Çok iyi geçti. Herşey normal maşallah :)
660 gr olmuş benim prensim yaa

Maşallah

ben emzirme sutyeni aldim cnm, atlet almadim.
ama jokere bu aralar (h.sonu falan) tekrar ugricam, sorarim bi.

iyi bi fiyatmis,
ama ben markafoni tarzi yerlerden bisey almamaya karar verdim,
hem cok gec geliyor, hem de bi sorun cikarsa geri gonder vs bi suru is.

cnm biberonun avent olabilir,,
hatta sut saklama kaplarini, posetlerini de avent alirsin, pompan mesela olur, farketmez ki

kitapta yazan fikir cok hosuma gitti.)

ama cnm sen bu kadar stres yapma, bak bebegine cok zarar Allah korusun,

aa oyle mi
ben de bebek yorgani falan alicaz saniyorum )) he heeee

iyi ondan yirttik..

cnm hojgeldın aramıza bendede kanpıhtılaşması var clexan 0,4 luk kulllanıyorum hergun
ben ıstanbuldayım ama ankarada olan arkadaslar lütfü önderoğluna gıdıyorlar hatta redmask dıye bı arkadas var oda pıhtılılardan ankarada lütfü beye gıdıyor gazı hastanesı konusunda bılgılıdır ıstersen ozelden bı yaz yada gorurse kesın cvp verır
mutasyonun ne cnm ?

arkadaslar pijama gecelık sabahlık tkm yapmak ıstıyorum sızce hangısı guzel sıyah olanı benım daha hosuma gıttı ama lila da güzel

gömlek pijama tarzımı alsam yoksa yarıya kadar düğmelimi
hangisi daha kullanıslı olur ay bası sipariş vericem bunlardan aradan cıksın hastanede falan da gıyerım
???

Eklentiler

• $gecelik.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 30
valla ben yastik yorgan aldim. hatta yastiği benim kustüyü yastiğimi verdi annem bide silikonlumu ne aldi. olmadi büyüyünce kullaniriz madem napalim. zaten athina çok sicak. bende havale geçirir yorganla diye düsündüm ama yatağin altina sererim yumusak olur.

cnm bunlardan birine karar vereceksen eğer gömlek pijama olandan al derim ben... çünkü hastanede emzirme amaçlı kullanması daha kolay olur... ben kendim için gecelik düşünüorum ...

:)))) ev işlerine yardım etmek mi...:))) ayy lütfen ne gelsin ne de bişeyin ucundan tutsun...... zaten benim kaynanam ev işi falan yapmaz ki.. yapsa da bişeye benzetmez... o yüzden senin bahsettiğin kitaptaki şeyler benim için maalesef geçerli değil canım yaaa... sevmiyorum, sevemedim, sevemiycem ben bu kadını...

yarıya kadar olanlar daha güzel bence ama emzirme açısından da gömlek tarzı kullanışlı olabilir.renk olarak lila hoşmuş.

ayy cok hosmus bunlar;
hangi siteden bakiyorsun cnm, biz de bakalim

senin bebegin kiz mi erkek m,ydi cnm,
kizsa lila al bence, uygun bir de lohusa taci takarsin hos olur.

gomlek tip hos cnm

lila rengi benim çok hoşuma gitti bide gömlek pijama tarzı daha mantıklı geldi. hem emzirmede hem üstünü değiştirmede. sonuçta daha yeni doğum yapılacak, çokda rahat edemeyecez. bu arada, fiyatları ne kadar baktın mı? ben dün loyada nbb'nin lohusa pijamayla sabahlık gördüm 95liraya geliyordu. orda baya güzel şeyler vardı ve çok çeşitliydi

ayy cok hosmus bunlar;
hangi siteden bakiyorsun cnm, biz de bakalim

senin bebegin kiz mi erkek m,ydi cnm,
kizsa lila al bence, uygun bir de lohusa taci takarsin hos olur.

gomlek tip hos cnm

bebegım erkek cnm gönderdıgım lınkten kataloga bakabılırısnz
ben bunların satısını yapıyorum malum en cok kendım alıyorum
sımdı dogum sonrası ıcın kendıme tkm yapıcam da karar veremedım
cok begendım bı tane var oda stokta kalmamıs.
aslında kırmızılarda hos ama ne bılım kararsız kaldım
dur bı kaçtane daha gonderım sızde yardımcı olun
açıkcası fıyatlarıda ole ucuk deıl en pahalı 60 tl falan

Son düzenleme:

merhaba canım çokk geçmiş olsun. ben fraxparine iğne kullanıyorum gün de 2 kez. ben de 27sinde doğum yapıcam hayırlısıyla. ankarada lütfü önderoğluna gidiyorum özel muayenesine .. muayene ücreti 300 tl. hacettepe doktoru ama doğuma girmiyomuş özgür deren ve ekibi giriyomuş.. lütfü bey özel hastanelerde doğum yaptırıyomuş. kendisiyle daha hiç doğum konularını konuşmadık.. gazi hastanesi hakkında hiçbi fikrim yok maalesef..

herkese merhaba
ben relax mode a uğradım geçenlerde harika pijamalar gecelikler var. hatta doğum sonrası evde rahat giyebilceğimiz gecelikler. elbise gibi hepsi ben bayıldım. kaprili pijamasını aldım. önümüzeki ay elbisesinide alıcam bir bakın derim. gerçekten rahatlık düşünülmüş ilk önce ve çokta şık bence

yaa hepsi birbirinden hoş valla.. fiyatı da çok uygunmuş. sezeryan doğum yapan bi arkadaşım hastane için gecelik al, pijama zor olur dedi. ben de gecelikle yatabilen bi insan değilim aslında.. o yüzden tam karar vermiyorum.
yaa dha çok erken tabi ama ben herşeyi sezeryan doğuma göre düşünüyorum ..

Kızlar çok moralim bozuldu. Hastanede beraber çalıştığım diğer arkadaşta 8 haftalık hamileymiş. O bu hastanede 5 yıldır çalışıyor ama ben geçen yaz bu hastanede görve başladım. Doğum izinlerimiz 2 ay kadar çakışıyor ve tabiki hastane yönetimi bu duruma razı olmayacak. Benim sözleşmemin dolduğunda sözleşmeyi devam ettirmek istemiyoruz diyeblirler ve işten çıkarılabilirim. Kız gayet neşeyle gelip '' sana bi sürprizim var, 8 haftalık hamileyim'' dedi bencilce belki ama sevinemedim bu sebepten ( ve deminden beri ağlamaktan gözlerim şişti. Birazdan hasta geecek ve ben dağılmış vaziyetteyim. Gerçi benimki de belki sadece bir kuruntu ama belirsizliklerden nefret ediyorum.

yazlık pijama tkmlarından da alıcam 1 tane resımlerı ekte gecelıkte cok guzel

lila pijama 29 beyaz olan 33 gecelik 29 tl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…