:)) aynı benim kayınvalidem, bana hiç iş yaptırmaz gittiğimizde, aramız gayet iyi, çocuktan sonra da ilişkimiz değişmez diye düşünüyorum
He bi de canım bebeklerde yastık ve yorgan kullanılmıyor, boğulma tehlikeleri var diye. İnce battaniye ya da uyku tulumları var ya onlar giydirilip yatırılıyor. Başının altı için de yastık kullanılmıyor, he yan yatış yastığını diyorsan onu alabilirsin, bazı anneler gereksiz olduğunu söylemiş bazıları kullandığını....
Canım ben de aldım, atletler çıtçıtlı değil bir de öle uzun değil, açılma ihtimali yüksek yani :))
kızlar şimdi jokere baktım.tavsiyeniz üzerine..şu lansinoh kremler var ya göğüs ucu 2 tane var orda.ikiside aynı şeymi?sanırım garamları farklı öyle mi? indireme girmiş bundan sipari edeyim bari dedim.ama önce size sorayım..
10 gr 9.95 tl
56 gr 19.95 tl
göğüs pedide 24 lü 3.45 tl
uygun sankii dimi alayım mı bunları ne dersiniz?
ya bugün anne lafi duyduğumda ağlamaya basliorum cidden. dünden sonra hiçbiryere gitmeyip evimde annemle oturup bebeğe bakip sorada çalisip onlara bakmak istedim. öyle fedakar bi annem varki benimde. hele dün yüz ifadesi yani babama bile benim bi tane çocuğum var üzülmesini istemiyorum demesi. hiç aklimdan gitmiyor. bütün gün ağladim. inanirmisiniz anneme sevgim öle ağir bastiki hiçkimseyi onun kadar sevmediğime karar verdim simdi hiçbiyere gitmek istemiyorum. keske onlara daha faydali bir evlat olabilseydim. gerçekten hiç ayrilmak istemiyorum annemden.
Kızlar biz geldik;sabah 9:30da ayrıntılı randevumuz vardı eşimle gittik. Çok iyi geçti. Herşey normal maşallah :)
660 gr olmuş benim prensim yaa
kızlar bu emzirme atlatleri var ya yukarı doğru sıyrılıyormu acaba alt tarafı.ben hep çıtçıtlı bady giyerim.belim hep açılıyor yoksa..şlimdi bile büyük bedebnlerini aldım onları giyiyorum.bu emzirme atletlerinin bady olan tarzı yok mu ? jokere baktım kadının vücudunu sarmış atlet bady gibi..nasıl ki acaba?pepermittt sen almıştın canım , açlır mı belim sence?
kızlar şu an bu bahsedilen medela elektrikli pilli göğüs pompası unnado.com'da 119 TL 'ya satılıyor...
ben de bayağı inceledim ama philips avent biberon düşündüğümden acaba göğüs pompası ve sterilizatörü de aynı markadan mı olmalı die düşünüorum hala?? bayağı kararsız kaldım ama medela nın fiyatı ve çok uygun üstelik yorumları da ii...
yaaa güzelim buyuk konusmus olmak istemiyorum ama önemli olan sen ve bebegin olacak. eger seni stres ediyorsa, allah korusun sütün falan kesilebilir. ben de bundan cok korkuyorum iste zatenlohusa döneminde ben ben olmayacagim, kimbilir ne dengesizliklerim olacak, hadi esime anlatiyorum o dönem beni koru kolla diye ama kayinvalidemi gözumde nasil buyuttuysem :):) sanki seytan gibi biri, gelip bana hayati zindan edecekmis gibi geliyor, halbuki öyle degil onlar da insan, onlar da anne. hani sakin sakin konusursak anlarlar bizi gibi de geliyor ama o seytan aniden yeniden beliriyor ve icimi korku endise kapliyor, hatta bir dönem karnima kramplar giriyordu her aklima gelidiginde. bosuna buyutuyorum aslinda, iyi kadin oldugunu biliyorum, aslinda anlayislidir da... sanirim bu konularda psikolojim iyi degil, zorluk ceken arkadaslarim da var cunku.
okudugum kitapta söyle diyordu :
diyelim ki kayinvalideniz geldi, ona kocamaaaan sarilin, iyi ki geldiginiz deyin, biz bebege bakarken ev islerine yardim etmeniz bizi nasil rahatlatacak bilemezsiniz. o kadar mutlu oldum ki simdi rahat rahat bebegimle ilgilenebilirim, tekrar cok sagolun falantarzi bir konusma yapin ki o da anlasin yapacagi yardim gelip bebege bakmak ya da bebegi sevmek degil, ev islerine yardim etmek. bebegin bakimi anne ve babayi ilgilendirir. tabii ingilizce bir kitaptan tercumeydi :) yapabilir miyim yoksa duygularimi aciga vurur muyum offf endiselenecek ne cok sey var, yine karnima agri girdi. beni de evliligim boyunca aglatan bir tek kayinvalidemin varligi... var oldugunu bilmemhani yakinda oturmaya baslayinca neler olacak ondan cok korkuyorum :) tek umudum sikildigim anda annemlere yerlesmem, esim de tamam dedi bakti cok agliyorum bebege zarar gelecek
aa oyle mi:)) aynı benim kayınvalidem, bana hiç iş yaptırmaz gittiğimizde, aramız gayet iyi, çocuktan sonra da ilişkimiz değişmez diye düşünüyorum
He bi de canım bebeklerde yastık ve yorgan kullanılmıyor, boğulma tehlikeleri var diye. İnce battaniye ya da uyku tulumları var ya onlar giydirilip yatırılıyor. Başının altı için de yastık kullanılmıyor, he yan yatış yastığını diyorsan onu alabilirsin, bazı anneler gereksiz olduğunu söylemiş bazıları kullandığını....
Canım ben de aldım, atletler çıtçıtlı değil bir de öle uzun değil, açılma ihtimali yüksek yani :))
Ben hafta sonu hem krem hem göğüs pedi hemde süt poşeti aldım. Hatta akşam gidip biraz daha süt poşeti alacağım. Bence sende al.
Canım ya ağlamaaa... Bebişinde üzülmesin.
Maşallah
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.kısmet olursa agustos 24ünde dogum yapacagım söylendi.ankara gazi hastanesinde dogum yapacak arkadaşlar varmıdır aranızda.bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor yada.hastanemi değiştirmek zorunda kaldım.kan pıhtılaşması çıktı bacagımda iğne kullanıyorum.benimle aynı durumda olan arkadaşlar cevap atarsa sevinirimmmmm.:87:
Eki Görüntüle 176402 Eki Görüntüle 176404 Eki Görüntüle 176405 arkadaslar pijama gecelık sabahlık tkm yapmak ıstıyorum sızce hangısı guzel sıyah olanı benım daha hosuma gıttı ama lila da güzel
gömlek pijama tarzımı alsam yoksa yarıya kadar düğmelimi
hangisi daha kullanıslı olur ay bası sipariş vericem bunlardan aradan cıksın hastanede falan da gıyerım
???
yaaa güzelim buyuk konusmus olmak istemiyorum ama önemli olan sen ve bebegin olacak. eger seni stres ediyorsa, allah korusun sütün falan kesilebilir. ben de bundan cok korkuyorum iste zatenlohusa döneminde ben ben olmayacagim, kimbilir ne dengesizliklerim olacak, hadi esime anlatiyorum o dönem beni koru kolla diye ama kayinvalidemi gözumde nasil buyuttuysem :):) sanki seytan gibi biri, gelip bana hayati zindan edecekmis gibi geliyor, halbuki öyle degil onlar da insan, onlar da anne. hani sakin sakin konusursak anlarlar bizi gibi de geliyor ama o seytan aniden yeniden beliriyor ve icimi korku endise kapliyor, hatta bir dönem karnima kramplar giriyordu her aklima gelidiginde. bosuna buyutuyorum aslinda, iyi kadin oldugunu biliyorum, aslinda anlayislidir da... sanirim bu konularda psikolojim iyi degil, zorluk ceken arkadaslarim da var cunku.
okudugum kitapta söyle diyordu :
diyelim ki kayinvalideniz geldi, ona kocamaaaan sarilin, iyi ki geldiginiz deyin, biz bebege bakarken ev islerine yardim etmeniz bizi nasil rahatlatacak bilemezsiniz. o kadar mutlu oldum ki simdi rahat rahat bebegimle ilgilenebilirim, tekrar cok sagolun falantarzi bir konusma yapin ki o da anlasin yapacagi yardim gelip bebege bakmak ya da bebegi sevmek degil, ev islerine yardim etmek. bebegin bakimi anne ve babayi ilgilendirir. tabii ingilizce bir kitaptan tercumeydi :) yapabilir miyim yoksa duygularimi aciga vurur muyum offf endiselenecek ne cok sey var, yine karnima agri girdi. beni de evliligim boyunca aglatan bir tek kayinvalidemin varligi... var oldugunu bilmemhani yakinda oturmaya baslayinca neler olacak ondan cok korkuyorum :) tek umudum sikildigim anda annemlere yerlesmem, esim de tamam dedi bakti cok agliyorum bebege zarar gelecek
yarıya kadar olanlar daha güzel bence ama emzirme açısından da gömlek tarzı kullanışlı olabilir.renk olarak lila hoşmuş.Eki Görüntüle 176402 Eki Görüntüle 176404 Eki Görüntüle 176405 arkadaslar pijama gecelık sabahlık tkm yapmak ıstıyorum sızce hangısı guzel sıyah olanı benım daha hosuma gıttı ama lila da güzel
hangisi daha kullanıslı olur ay bası sipariş vericem bunlardan aradan cıksın hastanede falan da gıyerım
???
Eki Görüntüle 176402 Eki Görüntüle 176404 Eki Görüntüle 176405 arkadaslar pijama gecelık sabahlık tkm yapmak ıstıyorum sızce hangısı guzel sıyah olanı benım daha hosuma gıttı ama lila da güzel
???
lila rengi benim çok hoşuma gitti bide gömlek pijama tarzı daha mantıklı geldi. hem emzirmede hem üstünü değiştirmede. sonuçta daha yeni doğum yapılacak, çokda rahat edemeyecez. bu arada, fiyatları ne kadar baktın mı? ben dün loyada nbb'nin lohusa pijamayla sabahlık gördüm 95liraya geliyordu. orda baya güzel şeyler vardı ve çok çeşitliydiEki Görüntüle 176402 Eki Görüntüle 176404 Eki Görüntüle 176405 arkadaslar pijama gecelık sabahlık tkm yapmak ıstıyorum sızce hangısı guzel sıyah olanı benım daha hosuma gıttı ama lila da güzel
???
ayy cok hosmus bunlar;
hangi siteden bakiyorsun cnm, biz de bakalim
senin bebegin kiz mi erkek m,ydi cnm,
kizsa lila al bence, uygun bir de lohusa taci takarsin hos olur.
gomlek tip hos cnm
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza.kısmet olursa agustos 24ünde dogum yapacagım söylendi.ankara gazi hastanesinde dogum yapacak arkadaşlar varmıdır aranızda.bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor yada.hastanemi değiştirmek zorunda kaldım.kan pıhtılaşması çıktı bacagımda iğne kullanıyorum.benimle aynı durumda olan arkadaşlar cevap atarsa sevinirimmmmm.:87:
bebegım erkek cnm gönderdıgım lınkten kataloga bakabılırısnz
ben bunların satısını yapıyorum malum en cok kendım alıyorum
sımdı dogum sonrası ıcın kendıme tkm yapıcam da karar veremedım
cok begendım bı tane var oda stokta kalmamıs.
aslında kırmızılarda hos ama ne bılım kararsız kaldım
dur bı kaçtane daha gonderım sızde yardımcı olun
açıkcası fıyatlarıda ole ucuk deıl en pahalı 60 tl falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?