ahhhhhhhh kızlar uc ay evımde yemek pişmedi. yerımden kalkamıyordum dusuk tehlıkem vardıda. kız bırkere gelıpte ıkı tas corba yapmıs değildir. ama ona sorsan can ciğeriz. kız bu gunlerdede temızlık yapmaya calıstığımı bılıyor.
neyse allah kımseye muhtac etmesın, bıttı şükür dinlenıyorum sımdı.
bıde bana dıyorkı pişkin pişkin hadı bı yelek bıde hırka orerım uşağına. aman ör nolurrrr dıyesım geldı ya. bı çeğrek alıp takarım demıyorda. bak cinlendim yıne.
merhaba kızlar ayrıntılımız güzel geçti maaşallah kızımız sağlıklı. hep elini emiyordu 441 gr olmuş darısı herkese...
bende çok bozuluyorum görümcelere allahtan farklı şehirlerdeyiz ama ta orlardan yetiyolar allah sana kolaylık versin ondan gelcek yardım allahtan gelsin boşver takma hiç
merhaba kızlar ayrıntılımız güzel geçti maaşallah kızımız sağlıklı. hep elini emiyordu 441 gr olmuş darısı herkese...
kızlar ben de telsiz almayı düşünüyorum yan odada olucak bebiş ama derin uyku olur ne bileyim elimizde buluunsun istiyorum.
ya alakasız olucak ama hani şu göbekte boydan boya kahverengi çizgi oluyomuş ya bende çıkmadı herkeste olmuyomuş ama.. merak ettim sizde durumlar nasıl?
canım mecbur cunku ev tadılattan yenı cıktı. gunlerdır kucuk kucuk yapıyordum ama bu gun hakkaten yamuldum dıyebılırım.
canım gonul ısterkı iş yapmamak ama ne yapacaksın. benım dr cok ağır iş yapma dedı gunluk ıslerını yapabılırsın dedı. bol dınlenerek yapıyorum bır sekılde. canım zaten halılarım yenı yıkamadan geldı. ama kucuk halıyı sılıcem mecbur. oda öyle hatır hatır sılemem tabı. kosla oksi aldım köpüğünü sürüp beklıyorsun sonra üstünden süpürüyorsun. hanı yorulmuyorsun sılerken. tabı ınsallah reklamlardakı gıbıdır.:))))) aynen benım esımde cok calısıyor. canım alt katımda gorumcem var. sağ olsun cat kapı gelmeyı ve dedıkodu yapmayı cok sever o yuzden evı dağanık tutamıyorum mecbur supuruyorum ıkı gunde bır. iş işte bizimkiler anlayıslı olamıyor.
zynptnc ohh ne güzell bereketli olsun paranız bissürü şey alın miniğe
ben bugünlerde kendime çalışıyorum baharlık kıyafetler aldım kendime bi ara eklerimm. öğlen lcwkiden bej pantolan aldım 35 tl. 13 tlden de 3 gömlek aldım renk renk.. hamile gömleği değil ama daha iyi oldu büyük beden alınca hamile gömleklerinden hem de çokk hesaplı
Patricia bence arkadaşın senin bebişine uygun olanları koymuştur renk olarak daha çok.. bizim de elimizde mi kalcak yoksa aldıklarımız??
buarada yee makarnaları afiyet olsun.. bizde de yemek kötüydü bişey yiyemedim normalde akşamı beklerdim bende tostla ayranı 2 dakkikada yuttum
k'zlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm xixixixii nasil ozlemisim herseyi aman allahim sanki hic ayrilmamisim gibi. hersey inanilmaz. bidaha bole guzel gunler yasayacagimi bilmiyordum ayyyyyyyayayayyyyyyy xixixi. ucusta korkudan olmek uzereydim:) sora geldim buraya 25 kiloya yakin olan bavulumu kaldirip koymaya calisirken bi yunan gordu beni hemen yardim etti durr durr kaldirma diye. ole isteee ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ya cnm lcw de gomlekler yenı mı gelmış ben baktıgımda yoktu hemde hep kışlık vardı 13 tl cok ucuzz bende alım yaaa
k'zlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm xixixixii nasil ozlemisim herseyi aman allahim sanki hic ayrilmamisim gibi. hersey inanilmaz. bidaha bole guzel gunler yasayacagimi bilmiyordum ayyyyyyyayayayyyyyyy xixixi. ucusta korkudan olmek uzereydim:) sora geldim buraya 25 kiloya yakin olan bavulumu kaldirip koymaya calisirken bi yunan gordu beni hemen yardim etti durr durr kaldirma diye. ole isteee ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?