selam teyzoşlarıı...
biz bugün 8 saat ders verdik...bedenen ve ruhen yorgunuz..babamız da gelecek ..yemek olayına el atmak lazım...üstümü çıkaramadım daha düşünün ..hiç halim yok offffffffffffffff...daha 2 sınıfa sınav sorusu hazırlayacağım....çalışmayan teyzoşlara özeniyorum şu sıra
görüşürüz...öptük kıjımlaaaaaaaaa muahhh:)
arkadaşlar bebek odasında bilgisayar olması hakkında ne düşünüyorsunuz....yani mutlaka zararlıdrı..ama ben nereye koyacam bu bilgisayarı bilemedim..dr.ada sorcam çok tehlikelise mecburen biyere çıkarcaz...net bağlantısını iptal etsek yinede kasanın monitörün vb. zararı olurmuki acaba? mümkün olsa hemen çıkarcam bu odadan..yorumlarınızı bekliyorum...
Kizlar mermersahin dediginiz nasil bir bez? Keten gibi falan mi? Bir de nasil kullaniliyor ki havlu niyetine? Ben yanlis mi anladim acaba?
kizlar ya,
simdi mayis anneleri topiklerini gezdim de biraz,
son anlar tabi tum hazirliklar bitmis,
dunya kadar ciciler alinmis, odalar duzulmus; gecelikler cantalar hepsi tamam
cok guzel odalar yapmislar bebislerine, biraz icim burkuldu ben oda yapamiyorum diye :-((
ama ornegin; benim abimler yapti yigenime, inanin hala park yataginda yatiyor; alisamadi karyolasina bi kere bile yatmadi,
simdi 3 yasina geldi yigenim; eger oda yapmamis olsalardi simdi gider cilegin arabali takimlarindan vs alirlardi, anlardi da artik..
ben de 3 yasinda kizima cindyli falan prenses odadi gibi bir oda yaparim diyorum ama:26:
cnm geçmiş olsun iltihabın varmışKızlar biz doktordan geldik.
İdrar yollarındaki iltihap için antibiyotik yazdı, kullanacam mecburen yoksa erken doğumu tetikler dedi, yani tedavi edilmezse.
Minik kızım minikliğine devam ediyor hala ölçüleri olması gerekenden küçük, 1 hafta gibi geriden geliyor, 660 gr. Ama doktor hiç önemli değil dedi, ben de takmıyorum kafama...
Bu arada bu ay 4 kilo almışım, dikkat etmeye başlaycam artık, gerçi bunun 2 kilosunu sırf geçen hafta mardin,urfa, antep gezimizdeki yemeklerden almışımdır, bayaaa bi yedim yani
Eleviti kestik, iştahını açıyordur dedi, zaten hergün almıyordum. artık hergün düzenli kalsiyum+magnezyum+D vitamini olan opsteocare kullanacam. Bir de demir ilacına devam.
Bizdeki gelişmeler böle
evet bende mayıs annelerini takipteyim doğum yapanlar vararkadaşın dediği gibi mayıs annelerini gezdim çok güzel ciciler almışlar..birde şaşırdım arkadaşlar mayıs annelrinden 10 kişi doğum yapmış hatta martın ilk haftası doğum yapan var:26:heycan bastı bian2 ay önce gelmiş hazırlıklı olalım.....
cnm geçmiş olsun iltihabın varmış
benimde çok akıntım oluyo bunun için idrar tahlili yaptırdım dr uma perşembe gösterecem,lab. kıza gösterdim çok az iltihab var buda hamilelikte olur dedi..ama akıntının erken doğuma yol açtığını bildiğim için korkuyorumda..
evet bende mayıs annelerini takipteyim doğum yapanlar var
korkulu aylar bizi bekliyo:18:
Akintinin erken doguma yol actigina emin misiniz? Benim cok akintim var, hamileligimin basindan beri de ayni, beyaz sari renkte...
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm.
yanliz inanilmaz ozledim sizleri varya bi firsat olmadi sole saatlerce yazisiyim. biz dun gece geldik athinaya simdi gitti babamiz provayada anca bende sizlere yazabiliyorum. paskalyada er onune gelen yedirdigi icin sanirim bi 5 6 kilo almam disinda hersey ok hehehe. butun yemedigim etleri telafi ettiler. prensesimizde oksijen falan uyutmadi 3 gece bizi tekmelemekten. bizde hersey guzel sizleri merak ediyorum asil haberleriniz nasil herkesler iyimi?
Kızlar biz doktordan geldik.
İdrar yollarındaki iltihap için antibiyotik yazdı, kullanacam mecburen yoksa erken doğumu tetikler dedi, yani tedavi edilmezse.
Minik kızım minikliğine devam ediyor hala ölçüleri olması gerekenden küçük, 1 hafta gibi geriden geliyor, 660 gr. Ama doktor hiç önemli değil dedi, ben de takmıyorum kafama...
Bu arada bu ay 4 kilo almışım, dikkat etmeye başlaycam artık, gerçi bunun 2 kilosunu sırf geçen hafta mardin,urfa, antep gezimizdeki yemeklerden almışımdır, bayaaa bi yedim yani
Eleviti kestik, iştahını açıyordur dedi, zaten hergün almıyordum. artık hergün düzenli kalsiyum+magnezyum+D vitamini olan opsteocare kullanacam. Bir de demir ilacına devam.
Bizdeki gelişmeler böle
hoşgeldiiinnnn çoook osledikkk seniii... özetleyeyim hepimiz genel olarak iyiyizzz çok şükür.. oohhh afiyet şeker olsunnn yarasınnn kuzunaa..
arkadaşlar bebek odasında bilgisayar olması hakkında ne düşünüyorsunuz....yani mutlaka zararlıdrı..ama ben nereye koyacam bu bilgisayarı bilemedim..dr.ada sorcam çok tehlikelise mecburen biyere çıkarcaz...net bağlantısını iptal etsek yinede kasanın monitörün vb. zararı olurmuki acaba? mümkün olsa hemen çıkarcam bu odadan..yorumlarınızı bekliyorum...
AKINTI ERKEN DOGUM BELIRTISİMİİİİCOK GELIYOR BENDENNNN KATI AKINTI HEMDEE ERKEN DOGUM HABERCISIMI OLUYO EMINMISINIZ ARKDASLARRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?