ay, canım, sen çoğunu zaten halletmiş gibisin. almadıklarından arabayıda aldın mı zaten herşey bitmiş gibi olacak. o araba olayı insanın üzerinde baya bir yük. bu arada, arabayı tarvel sistem şeklinde mi alacan yoksa ayrı ayrı mı?
canım, ona bakılırsa, allah korusun tabikide, doğduktan sonra ölen bebeklerde var. o zaman bebek büyüyene kadar alınmaz bile. o yüzden sen böyle şeyler aklına getirme. inşallah, hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız. ben kendimde pek bir şey alamadım bebeğime ama aklımda ya bebek erken gelirse o zaman ne hat yiyecem diye düşünüyorum:18:
bende pembesini direk seçtimde, işte öbüründe kararsız kaldım. bu arada sadece 55liraya geliyor. bence sizde bu sayfaya bakın.
Pijama, Spor Giyim, Hamile Giyim, Gecelik, Elbise, Sabahlık, Şortlu Takım | Bohçacı
alinti ""Ancak unutulmamalıdır ki kasık ağrıları bazen ciddi bir problemin habercisi de olabilir. Bu problemler idrar yolu enfeksiyonları veya erken doğum tehdidi nedeniyle oluşan ağrılar olabilir. Dolayısıyla aslında kasık ağrılarından rahatsız olan her gebe doktoruyla irtibata geçmelidir. Böylelikle sonradan telafisi mümkün olmayan gecikmelerden de kaçınılmış olacaktır. Eğer hissedilen ağrı ritmik bir ağrı ise, yani her düzenli ve belirli aralıklarla geliyorsa ve beraberinde rahminizde ya da karnınızda sertleşme ve toplanma hissediyorsanız, bu ağrıların erken doğum kasılmalarının yarattığı bir ağrı olma olasılığı yüksektir"""
kizlar hani cogumuz yasiyoruz ya, bebek sanki top gibi biyerde toplaniyor, karn,m geriliyor falan diyorduk;
bana cok oluyor yani
simdi su yaziyi okuyunca korktum
ogleden sonra saate de dikkat ettim, 1 saatte bir oluyor sanki ben de (allih2in korusun)
doktoru aramam gerekir mi sizce, ya da ne olursa, ne zaman aramam gerekir :18:
Amin canım yaa...
Ama ben korkumu atıp bişeyler alamıyorum. Sanki hep erkenmiş gibi geliyor. Hele bir doğsun diyorum kendi kendime...
2. bebeğimiz olsa belki böyle olmaz.:26:
surekli olmuyor ama mesela yatakta sagdan sola donerken kasigimda agri hissediyorim... birde bana gore sik gidiyorum tuvalete...
Canım nasıl bir kasık ağrın varki??
Bende de ara ara oluyor, önemsz bence...
canım, ben dün doktora gittim ya. o bana şu an rahat dönem yaşıyorsunuz ancak 4 hafta sonra en riskli zamanı oluyormuş çünkü her an doğum başlayabilir. oda bana aynı durumları anlattı, rahime doğru baskıyla karının sanki bir yerde toplanması oluyormuş. o zaman direk uzan ama 3-4 saat sonra ağrı devam ediyorsa direk bana haber ver dedi. ama norma zamanda bu ağrılar olabilirmiş çünkü bebek yukarıya doğru bağırsaklarla midemizi sıkıştırdığı için toplanma olabilrmiş. kasık ağrısıda gebelikte olabilen bir durummuşalinti ""Ancak unutulmamalıdır ki kasık ağrıları bazen ciddi bir problemin habercisi de olabilir. Bu problemler idrar yolu enfeksiyonları veya erken doğum tehdidi nedeniyle oluşan ağrılar olabilir. Dolayısıyla aslında kasık ağrılarından rahatsız olan her gebe doktoruyla irtibata geçmelidir. Böylelikle sonradan telafisi mümkün olmayan gecikmelerden de kaçınılmış olacaktır. Eğer hissedilen ağrı ritmik bir ağrı ise, yani her düzenli ve belirli aralıklarla geliyorsa ve beraberinde rahminizde ya da karnınızda sertleşme ve toplanma hissediyorsanız, bu ağrıların erken doğum kasılmalarının yarattığı bir ağrı olma olasılığı yüksektir"""
kizlar hani cogumuz yasiyoruz ya, bebek sanki top gibi biyerde toplaniyor, karn,m geriliyor falan diyorduk;
bana cok oluyor yani
simdi su yaziyi okuyunca korktum
ogleden sonra saate de dikkat ettim, 1 saatte bir oluyor sanki ben de (allih2in korusun)
doktoru aramam gerekir mi sizce, ya da ne olursa, ne zaman aramam gerekir :18:
inşallah, bu seferde doğacak olan bebeğinin gögsüne kulağını dayayıp dinleyeceksin:) sağlıklı ve mutlu doğumlarakızlar bence biz pimpirikleniyoruz tabi ki doktora soralım kafamıza takılanları.. ihmal etmeyeklim ama bööle günler geçmez ki..
ben de tedirginlikler yaşıyorum iki bebeğimi kalp atışı hiç alınamadığı için kaybetmiştim. kan pıhtılaşması var diye bahsetmiştim size .. şimdi günde 2 kez iğne oluyorum.. çok büyük korkularım vardı tabi yaa tıkanıklık olur da bebişe kan gitmez kalbi durursa diye.. yavaş yavaş attım üstümden neyin ne olacağının garantisi mi var.. azar azar alıyorum istediklerimi..
doktorumuza güvenicez, duamızı eksik etmiycez teker teker bebişlerimizi kucağımıza alıp, kullanıcaz inşallahhh aldıklarımızı strese girmek yokk...
cnm geçmiş olsun iltihabın varmış
benimde çok akıntım oluyo bunun için idrar tahlili yaptırdım dr uma perşembe gösterecem,lab. kıza gösterdim çok az iltihab var buda hamilelikte olur dedi..ama akıntının erken doğuma yol açtığını bildiğim için korkuyorumda..
evet bende mayıs annelerini takipteyim doğum yapanlar var
korkulu aylar bizi bekliyo:18:
geçmiş olsunn canımm hepimizin iştahı açıldıı amaaannn keyfini çıkaralım biraz da veririz sağlıklı olalım bebişler iyi olsun.. minik kızını da yerim bennn annesi bi ısırağa izin verirse .
arkadaşlar kafam çok karışık.benim SAT 30 ekim.doktora ilk gittiğimde sata göre 8 haftalıktı.doktor geç döllenme olmuş daha 7 haftalık dedi.SAT`ı 7 kasım olarak belirledi.neyse o tarihe göre 24t3 te iken dün ayrıntılı ultrasona girdim.ayrıntılıyı farklı bi doktor çekiyomuş.neyse muayene sırasında çocugun 23 haftalık olduğunu söyledi.bende durumu anlattım.ama doktorun yanlış hesaplamış diyo.burda 23 haftalık görünüyo dedi.
doktoruma çıktım o da doğuma girmiş geri geldim.ben şimdi hangisine inanayım.sinir oldum dünden beri.
Kizlat okudum gecmis olsun dileklerinizi, cok cok sagolun...
Simdi geldin hastaneden,tansiyon 12/7 ve 10/7,demir seviyesi 120 normalmis, bebegin kalbini dinledik o da normal... Benim kalbim biraz hizli atiyordu 106 vr bir kezde 120 cikti. Kasik agrim var deyince vajinamdan ornek ve idrar testi aldilar, yarin tekrar doktora gidecegim. Bakalim... Okuldan da izin aldim, belki yarin da gitmek off yaa isler birikiyor hep
bebek arabasinda cok kararsizim yaa :-((ay, canım, sen çoğunu zaten halletmiş gibisin. almadıklarından arabayıda aldın mı zaten herşey bitmiş gibi olacak. o araba olayı insanın üzerinde baya bir yük. bu arada, arabayı tarvel sistem şeklinde mi alacan yoksa ayrı ayrı mı?
akım | Bohçacı[/url]
kızlar bence biz pimpirikleniyoruz tabi ki doktora soralım kafamıza takılanları.. ihmal etmeyeklim ama bööle günler geçmez ki..
ben de tedirginlikler yaşıyorum iki bebeğimi kalp atışı hiç alınamadığı için kaybetmiştim. kan pıhtılaşması var diye bahsetmiştim size .. şimdi günde 2 kez iğne oluyorum.. çok büyük korkularım vardı tabi yaa tıkanıklık olur da bebişe kan gitmez kalbi durursa diye.. yavaş yavaş attım üstümden neyin ne olacağının garantisi mi var.. azar azar alıyorum istediklerimi..
doktorumuza güvenicez, duamızı eksik etmiycez teker teker bebişlerimizi kucağımıza alıp, kullanıcaz inşallahhh aldıklarımızı strese girmek yokk...
bence ara belki evham yapiyorum ama merak ettim normal mi dersin olur biter... cunku ebe bugun karnimi da kobtrol etti, hmm rahmin sert degil yumusak guzel dedi.. benim de aklima bebegin bazen bir yere toplanip rahmimin tas gibi sertlesmesi geldi. demwk ki normal degilmis diyendusundum ama vajinamdan ornek alirken rahmim yine srtlesti kendimi kastigim icin, kendimizi kasinca oluyordur belki...
kızlar, biriniz bu sayfayı önermişti:
Hamile Kıyafetleri | Bohçacı
gerçekten güzel pijamalar var, hem çok uygun. hele iki tararftan düğmeli mavi hoşuma gitti. ama şimdi benim kız olacak. aslında pembe mavi ayırmak hiç istemiyordum ancak buda direk erkeğe hitap ediyor:), acaba turkuazı nasıl olur sizce, bide saç bandıda varmış
Eki Görüntüle 185559
bu arada, şunuda almaya düşünüyorum.
Eki Görüntüle 185562
ama bunları şimdi giymek için düşünüyorum. asıl hastaneye doğum sonrası lazım, onun için sabahlıklı olanlardan alacağım
sagol, canım, şimdi hemencik bakayım. bende 2 hafta önce loyada lohusa pijamalara bakmıştım, fiyatlar 90dan başlıyordu. çok pahalı gelmişti. bende bu pijamaların fiyatların 50 lira olduğunu görünce uygun bulmuştum. söylemen çok iyi olducnm nbb de daha uygun ve daha guzel pıjaöma tkmları var gorsen penyelerı sakız gıbı cok guzel
bence pahalı bunlar ben nbb yı gorunce vazgectım hepsınden
uff arkadaşlar bende bebeğime oda yapamıyacam..
küçük bir odamız var aslında ma orda kitaplık ,pc, dolap bide yatak var. eşim diyor pc yi ordan kaldırıp bebeği o odada yatıralım diyor, söyldedikleri mantklı, ama bende bebeğime yeni yatak almak istitoyrum nasıl olsa 6-7 ay yatak odamızda yatağında yatar diyorum, ama öyle yaparsam yeni alacağım yatağı sonra koyacak yerimiz yok :84:
eşimin dediği mantıklı ama öbür taraftanda hevesleniyorum bebğimin kendi yatağıo olsun istiyorum,, anlayacağınız ne yapacağıma kara veremedim :26:
Canım sen bayağı almışsın..
Ya ben çok korkuyorum bişey alırken... Çok yakın bir arkadaşımın bebeği doğuma 1 gün kala karnında öldü
Üzmek istemem sizi ama aklıma geliyor hep.. Onunda odası herşeyi hazırdı. Arkadaşım nerdeyse kafayı yiyecek gibi oldu...
O yüzden hep bir korkum var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?