cnm aynı odada olması yeter heralde bilmiyorumki yinede 1 ay beraber yatıp sonra yatağınamı alıştırırız onlar belirleyecek doğdukları zaman biz şimdi ne desek boş..evet aslinda yani banada daha iyi olur gibi geliyor. peki ayni yatakta degil ama dimi o kendi besiginde yaticak bizde ayni odada. valla bende anlamadim arada bir bole ilginc kiskancliklar yapiyor:)) sonra ama duzeliyor. ben simdi solerim ona olmaz benim onla yatmam lazim diye anlar zaten bebek nasil kalsin yanliz. ama belki der bizim odamiza alalim o zaman:))
bizde baktik duvar kagidinada ama cok renkli desenli seyler istemiyorum ben. ondan degisik 2 sey var aklimizda onlardan birini yapicaz buyuk ihtimalle. biri boyle cok guzel bi tasarim pembe beyazla boya sorada bitane peri sticker i dusunduk. yada bitane bi sehir var gene pembeli morlu tek duvara onu dusunduk fotoyu bulursam koyarim burayada.
bende bi bakıcam bulurum sade şık bi duvar kağıdı diye düşünüyorum ama kısmet
evet canim benim. zaten bizde anliyoruz nerde oldugunu. dokununca parmaklari kafasi heryerini hissediyoruz zaten. disaridan cok gozukuyor ne yaptigi. dizleri bacaklari kafasi hehe inanilmaz bisey. gecende hickirik tuttu mesela oluyorduk gulmekten. her hickirdiginda kafasi yukariya degiyor. hihihi. peki sen nerden biliyorsun bebegin asagida oldugunu doktormu soledi??
kujum uzulme cok degil bence 11 kilo zaten en az 12 kilo almamiz gerekmiyormu geriye alt tarafi 3 ay kaldi. son aylardada cok almiyoruz zaten diye biliorum. bu arada nerde ise 1 kilo olmus bebis yaa saka gibi:)) aman allahim en son benimki 360 grammi neydi nasil cabuk buyuyorlar
valla bende cok istiyorumda yanimda yatirmak ne biliyim. bir yatirmayin diyorlar kafam karistiD
kız sen epey zayıftın ya ondanmı acaba hıçkırığı nasıl anlayabiliyonuz hayret gerçekten ama ne güzel bişidir ben ayaklarını hissediyorum sert bişi oluyo ama yinede kestiremiyorum net..
evet cnm dr dedi bana bebek aşağıda diye
aşağıda olması kafası aşağıda ayakları yukarıda