canım ilişkiye girdiysen de olabilir.gebelikte olurmuş o şekilde kanamalar..doktoruna ulaş biran önce canım
Canım sıkıntı yapama , bende de ara ara oluyo pembe akıntı , normalmiş ama hafif kahverengi bile normalmiş. Bu dönelerde oluyomuş.
canım benim yaa
napım ben de bi oraya bi buraya bakıyorum
saat 3 de gidicem bakalım ne dicek doktor 7+2 deyiz
sağol cnm hastaneye gitmiş akşam üzeri 4 gibi arayın dediler( gerçi şu an bişi yokda işte insan tedirgin oluyo bende yerleşme kanamasıdır diye düşünüdüm ama genede sormakda fayda var
doktor ilaç veriyo galiba sorun olmuyor yani
ama sakın korkma bişey yoktur
doktora sorarsın bak devamı da yok hem dimi ?
doktor ilaç veriyo galiba sorun olmuyor yani
ama sakın korkma bişey yoktur
doktora sorarsın bak devamı da yok hem dimi ?
evet benim de geçen hafta iş yerinde gelmişti
aradım doktoru hemen progestan al başla yarın gel dedi
aldım kesildi bir daha gelmedi.
normalmiş yani
ayrıca ilişkiye ara versen iyi olur
geçmiş olsun organikşeker
sağol cnm, zaten öğrnediğimizden beri bikere olduartık doktora gidene kadar yanına bile yaklaşmam
haftayada Allah ın izniyle kalp atışlarını duycaz yavrumun
günaydın kızlar siz iyi dayanmıssınız ya bende evde test yapar yapmaz herkesı aradık duymayan kalmadı yanı esım herkes duysun dyosoylemem dıyorum ama bos havalara ucuyo sevıncten
inşallah duyarsın canım sende hayırlısıyla
hosgeldın cnm cok sevındım buyuk gıdıyor demek..ellerı ayakları bıraz olsa bellı oluyormu yanı ayrımları merak ettım ben 6 haftalıkken gormustum cok ozledımmm yıne gormek ıstıyorumm
benim gebelik testinde çıktı 2 gün sonra doktora gittik ultrasonda gördük.
haftayada kontrol var doktor bazı tahlliler istedi perşembe onları yaptırcam sabhtan önümüzdeki haftada gidicem
canım dün merak edersin diye kısa bilgi verdim.misafirim vardı.dün ilkkez üstten muayene etti.alttan muayne etseydi.ters c şeklinde görecektik.net göremedik.ama boyu , cm barbunya gibikesecm cevizden büyük..şuan herşey yolunda dedi.sat uyumlu değildi 4 gün fark vardı.şimdi 2 güne indi...veeee bugün 8 haftalık
boyu 1,5 cm.kese 4 cm.miş...
boyu 1,5 cm.kese 4 cm.miş...
sanırım senle aynıyız hemen hemen canım ben daha ultrasonla baktırmadım cuma gunu gıtcem ınsallah benımde ıdraraımda cok tuhaf bı koku var gebelıktenmı acaba kalp atıslarını duydunuzmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?