2011 ağustos anneleri şafak kaç ? :))

222222 26 temmuz 2011 sabahı herşey yolunda giderse büyük kavuşmamız gerçekleşecek

allahım hayırlısıyla sağsalim göndersin yavrularımızı yanından hepimiz aynı telaşları kaygıları yaşıyoruz. inşallah herşey senin içinde hepimiz içinde yolunda gider de evlatlarımıza sağsalim kavuşuruz. kaderleri şansları güzel olsun

25 temmuz bugünü ve 25 temmuzu saymazsam kaldı kaldı 20 gün
2020 denizlideyiz

canım ben 25 ini de saymadım o gün doğacak diyeçok hevesli gördüm kendimi birden

valla hevesli gördüm seni bugünü saymasın o günü saymıyosun ohoooo canım bakalım kim önce doğurcakhadi yarış yapalım

valla hevesli gördüm seni bugünü saymasın o günü saymıyosun ohoooo canım bakalım kim önce doğurcakhadi yarış yapalım

evetttt 25 temmuz 0 oluyo işte
ilk ben olacam diye sabahın 6 sında gidermişim dr a
eee bizimki oğlan biraz büyük olsun belki beşik kertmesi yaparız dünür oluruzzz

evetttt 25 temmuz 0 oluyo işte
ilk ben olacam diye sabahın 6 sında gidermişim dr a
eee bizimki oğlan biraz büyük olsun belki beşik kertmesi yaparız dünür oluruzzz

kendileri gelmeye kalkarsa haklısında sezeryan tarihimiz bir yani eşitiz canımmm:90:

bi güzel kereteriz canım aslında dr. bana 23-24 temmuz dedi...sonra haftasonuna geliyor dedi 25 gibi olur dedi..ama belkide 22 temmzuda olur

bi güzel kereteriz canım aslında dr. bana 23-24 temmuz dedi...sonra haftasonuna geliyor dedi 25 gibi olur dedi..ama belkide 22 temmzuda olur

anladım zaten benim dr da 20 temmuz sonrası diyo bende 25 temmuz istiyom diye o tarihten geri sayım yapıyom beklenen en uzak tarihten
benimki azcık karışık face de yazmıştım bugün
valla aynı gibiyiz bakalım hangimiz önce doğuracak
sağlıkla gelsinler inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…