2011 AĞUSTOS ayında hamile kalanlar buyurun bakalım..

ben 7. haftamdayım dün gece ilk kez çoook fena oldum yatak odamızın halısı battı resmen. ne kötü bişey bu ya. geceden beri bulantı halindeyim. doğru düzgün uyuyamadım bile. aşırı derecede halsizim. ayakta durmaya gücüm yok.

kızlar ya ben dün doktora gittim
keseyi göremedik
daha erken iki hafta sonra bakalım dedi
sizce erkenmi bence görünmesi gerekiyordu
moralim bozuldu

Arkadaşlar,bebeğimin kalbi durmuş.Dün bebeğimi benden aldılar.Tekrar sıfıra döndük.Neden olduğunu öğrenmek için bebeğime pataloji yapılacak.Eşimle bana da genetik hastalık var mı diye test yapılıyor.Sonucu 7 ekimde çıkacak.Bebeğimin öldüğüne üzülürken bir de hasta çıkmasak bari.

canım çok üzüldüm.. Allah sabır versin.. bende ilk bebeğimi kese bozukluğu yüzünden 6. haftasında kaybetmiştim.. bizde duymuştuk kalp atışlarını..neler yaşadığını tahmin edebiliyorum.. Allahım sabrını da versin inşallah.. umarım sizde önemli bir sorun yoktur canım..

çok üzüldüm canım
allah kakkında hayırlısını versin inşallah

kızlar merhaba.güzel başlıkmış bende dahil olayım dedim.cuma günü yaptırdım kan testimi hcg 7009 çıktı dr. 4 yada 5 haftalık dedi.keseyi gördük.0.8 mm .idi. 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi kısmetse.sizin keselerin boyutları nasıl? yani 4-5 haftada bu boyut normalmi??

ne güzel canım ya
gözün aydın
ben keseyi göremedim bile
5+1 deyken gitmiştim göremedim
salı tekrar gidicem

ne güzel canım ya
gözün aydın
ben keseyi göremedim bile
5+1 deyken gitmiştim göremedim
salı tekrar gidicem

yaa peki senin son adet tarihin ne? birde hcg nasıl çıktı? aslında benim bugün itibariyle son adetten hesaplayınca 5+5 oluyor ben cuma günü gördüm keseyi.cuma gün 5+3 olmuş.ama nedense dr. kesin gün söylemedi 4-5 dedi.fazla araştırmayım diye öyle yaptı sanırım

13 ağustos son adet tarihim canım
hcg ben hiç baktırmadım
yarın tekrar gidicem bir aksilik olmazsa bakalım
görebilecekmiyim

slm arkadaşlar ben evde yapılan hamilelik testlerinden yaptım 2 çizgi çıktı adet günümden de 10 gün gecikmişti ama tam kesinleştirmek için kan testi de yaptırmak istiyorum. çalıştığım için çok zamanım yok sağlık ocaklarında yaptıkları kan testini sabah mı yapıyorlar yoksa ne zaman gidersek o zaman yaparlar mı bilgilendirirseniz çooook sevinirim :)inş. hamileyimdir

sağlık ocaklarında sabah 10:30 a kadar kan alıyorlar diye hatırlıyorum...Valla 10 gün iyi sabretmişsin ben 3 gün sonra hemen baktırdım bide çalıştığın yerde veya evine
yakın tıp merkezi falan yokmu makul bi fiyata yapıyorlar ..İnşallah hamilesindir canım Allah gönlüne göre versin

benim meleğim de 6 hafta 6 günlük oldu bugünn..
salı günü dr a gitmiştik kalp atışlarını da duydu dr.umuz..

herşey yolundaymış şükür

nasılsınız annecikler :)

bu hafta bayaa hareketli geçti.. eşimle tartıştım biraz malum hormonlar ve akşamında kanamam oldu bebişim hiç sevmedi bu tartışmayı anlaşılan.. tepki verdi hemen.. kahve rengi ve akıntı gibiydi.. sabah hastaneye gittim tabi.. doktorum izinliydi bir başka doktora yönlendirdi.. 7+4 günlüğüz şuan ve o güne kadar kalp atışlarını duyamamıştık.. ona bişey olacak diye ödüm koparak gittim hastaneye.. doktor kasma kendini hiç bişey göremiyorum diyip duruyo ama elimde değil rahatlayaıyorum bir türlü.. sonra GÖRDÜK MİNİĞİMİ..Allahım nasıl bir rahatlama anlatamam.. ilkinde de kanamayla gidip kaybetmiştim bebeğimi.. bukez yeniden doğdum sanki.. doktor kalp atışlarını da dinletti.. pıt pıt pıt.. progestan verdi. kesesine bişey olmamış bebeğimin.. sanırım sadece kızdı anne babasına

yarabbim alma onu benden yalvarırım.. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

uzun oldu kusura bakmayın.. öptüm hepinizi..

geçmiş olsun canım.demekki stresten mümkün olduğunca uzak durmalıyız.acı bi tecrübe olmuş seninki.umarım birdaha yaşamasssın.sağlıklı ve keyifli bir hamilelik dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…