- Konu Sahibi rengarenk34
-
geçmiş olsun canım.demekki stresten mümkün olduğunca uzak durmalıyız.acı bi tecrübe olmuş seninki.umarım birdaha yaşamasssın.sağlıklı ve keyifli bir hamilelik dilerim..
inş duyarsınız canm..maşallah canım.bizde bugün 6+2 yiz.bakalım p.tesi duyucaz mı bebişimizin kalp atışını
nasılsınız annecikler :)
bu hafta bayaa hareketli geçti.. eşimle tartıştım biraz malum hormonlar ve akşamında kanamam oldubebişim hiç sevmedi bu tartışmayı anlaşılan.. tepki verdi hemen.. kahve rengi ve akıntı gibiydi.. sabah hastaneye gittim tabi.. doktorum izinliydi bir başka doktora yönlendirdi.. 7+4 günlüğüz şuan ve o güne kadar kalp atışlarını duyamamıştık.. ona bişey olacak diye ödüm koparak gittim hastaneye.. doktor kasma kendini hiç bişey göremiyorum diyip duruyo ama elimde değil rahatlayaıyorum bir türlü.. sonra GÖRDÜK MİNİĞİMİ..Allahım nasıl bir rahatlama anlatamam.. ilkinde de kanamayla gidip kaybetmiştim bebeğimi.. bukez yeniden doğdum sanki.. doktor kalp atışlarını da dinletti.. pıt pıt pıt.. progestan verdi. kesesine bişey olmamış bebeğimin.. sanırım sadece kızdı anne babasına
yarabbim alma onu benden yalvarırım.. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..
uzun oldu kusura bakmayın.. öptüm hepinizi..
Merhaba Hanımlar...
Benim adetim son 4 aydır 19-15-15-19 diye ay ay düzenli geliyordu. Eylül ayının 19/20si arası adet olmam gerekiyordu ve 14 gün oldu
2 günde bir evde idrar testi yapıyorum ama sonuç negatif 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif ama doktor rahim duvarında kalınlaşma var dedi 10 gün bekle adet olmazsan 10 gün sonra gel dedi daha 6 gün var doktora gitmeye ve ben evde her dakika aklımda olan soru ile baş başayım acaba hamile miyim? Karnımda çok fena bir ağrı var batma gibi birşey batıyor sanki karnımda sabah öğle akşam midem bulanıyor birşey yiyemiyorum bugünde test yaptım negatif acaba tekrar gitsem mi doktora bilemedim doktor kovacak artık beni :)
Sizce bu kadar gecikmenin sebebi ve bu rahim kalınlaşması gebeliğin habercisi mi ? Düşüncelerinizi merak ediyorum...
bence dotoruna tekrar danış. sonuçta doktorun o senin.. gögüslerinde ağrı varmı? inşallah sende hamilesindir canım :81:
dün göğüslerde biraz ağrı oldu ama en çok uçları acıyor perşembe günü kayınvalidem ile doktora gideceğim bakalım ne olacak inşallah canım :)
kişiden kişiye belirtiler değişirmiş ama benim gogüslerimin dolgunlaştı ve üzerine yatamıycak kadar ağrı yapıyo. kasıkta ağrım var doktor kanama olmaadığı surece normal oldugunu soyledi. ve havalardanmı bilmem ama üşümeye başladım. annemler çocuk kandan beslendiği için olabılır dedi gerçi. tabi en iyisi doktora gitmen. yarın sonucunuda bekliyoruz inşallah hayırlı habeler verirsin bize...
meraba arkadaşlar.
ağustos ayı hamileleri diyince o ben değilim dedim ama yazıları okuyunca aşağı yukarı aynı tarihler olduğunu gördüm. en son adetimi 24 ağustosta oldum, şu an 6+0 haftalık hamileyim. idrar testi adet 2 gün geciktiğinde pozitif çıktı. hemen doktor randevusu aldım ama aradığım iki doktor da 12 ekim'e randevu verdi. şu an gelseniz bir şey göremeyiz zaten dediler. bu ikinci hamileliğim. ilkini haziran sonunda 6+6da kaybettik. bir gün önce hafif bir kanama başlamıştı, ultrasonda kalp sesini duydukları için problem yok dediler. ama kanama devam etti ve ikinci günkü ultrasonda düşük başlamış dendi. yurtdışındaydım ve orda kendi sürecine bıraktılar, kürtaj yapılmadı. döndüğümde doktor kontrolünde ise vücut kendi kendine temizlemiş dedi doktor. beklemene gerek yok dedi. ilk denememizde olmadı bu sefer, ikinci denemede ise oldu işte. şimdi ise çok korkuyorum. bu 2 haftanın çok önemli olduğunu biliyorum ve sağlıklı ve sorunsuz geçsin diye dua ediyorum. haftaya doktor muayenesine kadar dayanıyorum şimdi, umarım gittiğimde kalp atışlarını da duyabiliriz ve düşük riski var demez. şu an sadece idrar testi ve mide bulantıları var, bi de meme ucumda acı. onun dışında hamile miyim emin değilim bile aslında :) iki gündür sabahları midem bulanıyor, bugün biraz daha şidddetli ve kasıklarıma hafif sancılar giriyor. sancılar olmasa bulantıya dayanıcam ama sancı korkutuyor. olumlu düşünmeye çalışsam da her tuvalete korkuyla gidiyorum, kanama olmasın diye dua ederek. hayırlısı neyse o olsun ama bu sancılar normal mi arkadaşlar? siz de yaşıyor musunuz?
tam benemide seninle ayın tarıhlerde cidden şuanda benimde bugun 6 haftaoldu tam. geçen hafta 5 haftalıkken ilk kontrolume gittim. doktor sadece keseyi gordu. benmide haftaya 11 inde randevum var. kalp atışları için. inşallah duyarız canım. çünkü benimde ilk gebelikğimde kalpte aritmi vardı iki gun sonra kalp atışı durdu aldırdık subat ayında. umarım bu sefer allah doğurmayı nasip eder ikimizide.. o kasıktakı sancılar bende de oluyor. inşallah herşey istediğimiz gibi olurda tahminen aynı tarihlerde doğum yaparız
çok sevindim aynı hikayeye sahip olan birine rastladığım için :) demek ki 7 hafta bittiğinde kalp atışı duyulabilecek. umarım ikimiz de sağlıklı bi hamilelik geçirir ve sağ salim kucağımıza alırız onları. sancıların normal olmasına da ayrıca sevindim, her sancıda içim sıkılıyor çünkü.
meraba arkadaşlar.
ağustos ayı hamileleri diyince o ben değilim dedim ama yazıları okuyunca aşağı yukarı aynı tarihler olduğunu gördüm. en son adetimi 24 ağustosta oldum, şu an 6+0 haftalık hamileyim. idrar testi adet 2 gün geciktiğinde pozitif çıktı. hemen doktor randevusu aldım ama aradığım iki doktor da 12 ekim'e randevu verdi. şu an gelseniz bir şey göremeyiz zaten dediler. bu ikinci hamileliğim. ilkini haziran sonunda 6+6da kaybettik. bir gün önce hafif bir kanama başlamıştı, ultrasonda kalp sesini duydukları için problem yok dediler. ama kanama devam etti ve ikinci günkü ultrasonda düşük başlamış dendi. yurtdışındaydım ve orda kendi sürecine bıraktılar, kürtaj yapılmadı. döndüğümde doktor kontrolünde ise vücut kendi kendine temizlemiş dedi doktor. beklemene gerek yok dedi. ilk denememizde olmadı bu sefer, ikinci denemede ise oldu işte. şimdi ise çok korkuyorum. bu 2 haftanın çok önemli olduğunu biliyorum ve sağlıklı ve sorunsuz geçsin diye dua ediyorum. haftaya doktor muayenesine kadar dayanıyorum şimdi, umarım gittiğimde kalp atışlarını da duyabiliriz ve düşük riski var demez. şu an sadece idrar testi ve mide bulantıları var, bi de meme ucumda acı. onun dışında hamile miyim emin değilim bile aslında :) iki gündür sabahları midem bulanıyor, bugün biraz daha şidddetli ve kasıklarıma hafif sancılar giriyor. sancılar olmasa bulantıya dayanıcam ama sancı korkutuyor. olumlu düşünmeye çalışsam da her tuvalete korkuyla gidiyorum, kanama olmasın diye dua ederek. hayırlısı neyse o olsun ama bu sancılar normal mi arkadaşlar? siz de yaşıyor musunuz?
slm kızlar bende ağustosta hamile kaldım 10 haftalığız şu anda Rabbim sağlıkla sıhhatle bebklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Korku avrmı kızlar bende çok var tırsıyorum çok...
doğum korkusu değil herale şimdiden dimi canım :) bende de var korku ona bişey olacak diye.. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inş.
kızlarrrrr nerdesinizzzz?
hamile topiclerine bakıyorum ne kadar çok paylaşımları var.. bizim topiğimiiz nekadar hareketsiz kaldı böyle.. kimse ziyaret etmiyor muuu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?