2011 AĞUSTOS ayında hamile kalanlar buyurun bakalım..

maşallah canım.bizde bugün 6+2 yiz.bakalım p.tesi duyucaz mı bebişimizin kalp atışını
inş duyarsınız canm..

amann üzmeyin kendinizii
bak ne güzel kalp atışları da duyulmuş..
inş sorunsuz bi hamilelik geçirirsin canm...

kızlar bulantınız falan var mıı
ben çok kötüyüm (

bende geçen hafta perşembe günü doktora gittim ve ortalama 5 haftalık hamiş olduğumu öğrendim keseyi gorduk sadece. ilk hamişliğimde kalbi düzensiz atıyodu ve 7 haftalıkken tamemen durdu aldırmak zorunda kaldık bu sefer doktorum folik asitle birlikte almam için bebek aspirini verdi. ilkinde kalbi durduğu içinmiş öyle söyledi. pazartesi gidicez kalp atışı için umarım sorunsuz gorucez tatlımı :) allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah....

Merhaba Hanımlar...
Benim adetim son 4 aydır 19-15-15-19 diye ay ay düzenli geliyordu. Eylül ayının 19/20si arası adet olmam gerekiyordu ve 14 gün oldu
2 günde bir evde idrar testi yapıyorum ama sonuç negatif 5 gün önce kan testi yaptırdım negatif ama doktor rahim duvarında kalınlaşma var dedi 10 gün bekle adet olmazsan 10 gün sonra gel dedi daha 6 gün var doktora gitmeye ve ben evde her dakika aklımda olan soru ile baş başayım acaba hamile miyim? Karnımda çok fena bir ağrı var batma gibi birşey batıyor sanki karnımda sabah öğle akşam midem bulanıyor birşey yiyemiyorum bugünde test yaptım negatif acaba tekrar gitsem mi doktora bilemedim doktor kovacak artık beni :)
Sizce bu kadar gecikmenin sebebi ve bu rahim kalınlaşması gebeliğin habercisi mi ? Düşüncelerinizi merak ediyorum...

Son düzenleme:

bence dotoruna tekrar danış. sonuçta doktorun o senin.. gögüslerinde ağrı varmı? inşallah sende hamilesindir canım :81:

bence dotoruna tekrar danış. sonuçta doktorun o senin.. gögüslerinde ağrı varmı? inşallah sende hamilesindir canım :81:

dün göğüslerde biraz ağrı oldu ama en çok uçları acıyor perşembe günü kayınvalidem ile doktora gideceğim bakalım ne olacak inşallah canım :)

Son düzenleme:
dün göğüslerde biraz ağrı oldu ama en çok uçları acıyor perşembe günü kayınvalidem ile doktora gideceğim bakalım ne olacak inşallah canım :)

kişiden kişiye belirtiler değişirmiş ama benim gogüslerimin dolgunlaştı ve üzerine yatamıycak kadar ağrı yapıyo. kasıkta ağrım var doktor kanama olmaadığı surece normal oldugunu soyledi. ve havalardanmı bilmem ama üşümeye başladım. annemler çocuk kandan beslendiği için olabılır dedi gerçi. tabi en iyisi doktora gitmen. yarın sonucunuda bekliyoruz inşallah hayırlı habeler verirsin bize...

meraba arkadaşlar.
ağustos ayı hamileleri diyince o ben değilim dedim ama yazıları okuyunca aşağı yukarı aynı tarihler olduğunu gördüm. en son adetimi 24 ağustosta oldum, şu an 6+0 haftalık hamileyim. idrar testi adet 2 gün geciktiğinde pozitif çıktı. hemen doktor randevusu aldım ama aradığım iki doktor da 12 ekim'e randevu verdi. şu an gelseniz bir şey göremeyiz zaten dediler. bu ikinci hamileliğim. ilkini haziran sonunda 6+6da kaybettik. bir gün önce hafif bir kanama başlamıştı, ultrasonda kalp sesini duydukları için problem yok dediler. ama kanama devam etti ve ikinci günkü ultrasonda düşük başlamış dendi. yurtdışındaydım ve orda kendi sürecine bıraktılar, kürtaj yapılmadı. döndüğümde doktor kontrolünde ise vücut kendi kendine temizlemiş dedi doktor. beklemene gerek yok dedi. ilk denememizde olmadı bu sefer, ikinci denemede ise oldu işte. şimdi ise çok korkuyorum. bu 2 haftanın çok önemli olduğunu biliyorum ve sağlıklı ve sorunsuz geçsin diye dua ediyorum. haftaya doktor muayenesine kadar dayanıyorum şimdi, umarım gittiğimde kalp atışlarını da duyabiliriz ve düşük riski var demez. şu an sadece idrar testi ve mide bulantıları var, bi de meme ucumda acı. onun dışında hamile miyim emin değilim bile aslında :) iki gündür sabahları midem bulanıyor, bugün biraz daha şidddetli ve kasıklarıma hafif sancılar giriyor. sancılar olmasa bulantıya dayanıcam ama sancı korkutuyor. olumlu düşünmeye çalışsam da her tuvalete korkuyla gidiyorum, kanama olmasın diye dua ederek. hayırlısı neyse o olsun ama bu sancılar normal mi arkadaşlar? siz de yaşıyor musunuz?

ya sorma o üşümeler bendede oluyor kolayını bulsam sobayı açacağım ya hırka ne bulursam giydim üstüme ağrılarım bugün daha şiddetli randevumu aldım 11de gideceğim bol bol dua edin bana bu sefer de elim boş dönmek istemiyorum

tam benemide seninle ayın tarıhlerde cidden şuanda benimde bugun 6 haftaoldu tam. geçen hafta 5 haftalıkken ilk kontrolume gittim. doktor sadece keseyi gordu. benmide haftaya 11 inde randevum var. kalp atışları için. inşallah duyarız canım. çünkü benimde ilk gebelikğimde kalpte aritmi vardı iki gun sonra kalp atışı durdu aldırdık subat ayında. umarım bu sefer allah doğurmayı nasip eder ikimizide.. o kasıktakı sancılar bende de oluyor. inşallah herşey istediğimiz gibi olurda tahminen aynı tarihlerde doğum yaparız

çok sevindim aynı hikayeye sahip olan birine rastladığım için :) demek ki 7 hafta bittiğinde kalp atışı duyulabilecek. umarım ikimiz de sağlıklı bi hamilelik geçirir ve sağ salim kucağımıza alırız onları. sancıların normal olmasına da ayrıca sevindim, her sancıda içim sıkılıyor çünkü.

sanvıları doktoruma sorduğumdanormal kanama olmadığı sürece demişti. bide dikkat et tuvalete sıkıştığım zaman sancım oluyo bide sanırım idrar kesesı de sıkıştırıo. gerçi her saatte bir nerdeyse idrara çıktığım düşünülürse inşallah duyucaz ama cidden kumdan halat bukcem o tarıhe kadar

galiba doktora gidemeden kırmızı kartı görücem herhalde kırmızı kart geliyor galiba bütün bunlar adet belirtisi galiba offf bu ay da fos çıktı sanırım

slm kızlar bende ağustosta hamile kaldım 10 haftalığız şu anda Rabbim sağlıkla sıhhatle bebklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Korku avrmı kızlar bende çok var tırsıyorum çok...

canım benim bende ilk bebeğimi kanamayla 6 haftalıkken kaybettim.. tekrar hamile olduğumu öğrendikten sonra aynı senın gıbı her tuvalette acaba kan geldımı dıye delırıyordum.. sımdı 8 haftalık olduk.. bıraz kanamam var ama kahverengı çamur gıbı. bugun gıttım doktora korkulacak bişey yok dedi.. ben üşüyünce ve fazla ayakta kalınca kanamam oluyor bu yuzden daha dıkkatlıyım artık.. sende bol bol dınlen hatta yat.. çalışmıyorsan tabi.. aklına kanamayı getırme bıle çunku emınım kı tamamen düşünceyle alakalı oluyo.. bol bol su iç dedi doktorum bana sende iç bol bol.. su herşeye iyi geliyo biliyosunki.. moralini yuksek tut lutfen.. benı bırakmayacak de..

öptüm seni.. Allah yar ve yardımcın olsun canım..

slm arkadaşlar bende ağustos ayında hamile kaldım şu anda 10 haftalığız Rabbim herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin korku varmı kızlar bend eşimdiden üst düzeyde dr a nereye gidiyorsunuz...

slm kızlar bende ağustosta hamile kaldım 10 haftalığız şu anda Rabbim sağlıkla sıhhatle bebklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Korku avrmı kızlar bende çok var tırsıyorum çok...

doğum korkusu değil herale şimdiden dimi canım :) bende de var korku ona bişey olacak diye.. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inş.

doğum korkusu değil herale şimdiden dimi canım :) bende de var korku ona bişey olacak diye.. Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Valla hem onun için endişeleniyorum hemde doğum korkusu şimdiden var bende kan fobiside var bi yandan o da tedirgin ediyo beni hayatımda ilk defa kan verdiğimde bayılmadım kızlar birbirimiz için dua edelim Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin...

kızlarrrrr nerdesinizzzz?

hamile topiclerine bakıyorum ne kadar çok paylaşımları var.. bizim topiğimiiz nekadar hareketsiz kaldı böyle.. kimse ziyaret etmiyor muuu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…