2011 Ağustos Bebeklerinin Haftasına Göre Boy ve Kiloları

tam 20 haftalıkken 335 grmış oğlumuz arkadaşlar. boyunu söylemedi doktorumuz

tam 20 haftalıkken 335 grmış oğlumuz arkadaşlar. boyunu söylemedi doktorumuz

canım maaşallah bizim günümüz aynı ama ben 3 haftadır görmedim bebişi 3 hafta önce 208 gr dı haftaya randevum var hem de ayrıntılım var inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza

canım maaşallah bizim günümüz aynı ama ben 3 haftadır görmedim bebişi 3 hafta önce 208 gr dı haftaya randevum var hem de ayrıntılım var inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza

sağol canım evet aynı günlerimiz aynı gün doğurur muyuz acaba?? hayırlısıyla gelsin bebişlerrr.. ben 4 hafta önce gittiğimde 150 grdı... senin ki de büyümüştür annesi.. haftaya görüp, özlem giderirsin bebişinle...

21+1 de gittik dr a 460 gr dedi

Son düzenleme:
Boyunu merak eden arkadaşlar ultrason çıktısında FL değeri yazar onu 7 ile çarptığınızda yaklaşık boyunu verir. Doktor söylemiş olsa, onların hesaplaması da bu şekilde

23+3 ve kıjımmm 675 gr teyzoşları eheueh..boyu tam söyleyemiyorlar artık yafrumuz ekrana bile tam sığmıyor eeheueh...yaklaşık 30 cm olmuş Maşallahhhhhh

günaydın anneler
geçen hafta bebeğimi gördüm 616 gr olmuş
boyunu bilmiyorum son ultrason verilerinde FL değeri verilmemiş ama geçen ayki FL değerini arkadaşımızın dediği gibi 7 ile çarptığımızda 22 cm çıkıyor bi aydan bu yana 25-27 olmuştur inşallah.

dün gördüm bebişimi ultr. göre 22+2 gorunuyor ..
500 gr olmuşuz

25+3 deyiz biz,bugün göydük kısımızı...maşallah tosuncuk olmuş...
980 gr.boyu da 33 cm tahmini...biraz önden gidiyor kuzum ama sorun yok çok şükür:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…