2011 Ağustos Bebeklerinin Haftasına Göre Boy ve Kiloları

bugun bizde doktora gittik ama benim doktor hiçbi solemiyo boyu ve kilosuyla ilgli..sizinkileri doktor mu soyluyor yoksa ultrason kağıdında mı yazıyor?26+2 gunluk muş bebek .2 haftada geriden geliyormuş..

bugun bizde doktora gittik ama benim doktor hiçbi solemiyo boyu ve kilosuyla ilgli..sizinkileri doktor mu soyluyor yoksa ultrason kağıdında mı yazıyor?26+2 gunluk muş bebek .2 haftada geriden geliyormuş..

benimkini doktor söylüyor yoksa o yazilanlarin arasinda göremedim bebegin boy veya kg yazdigini..

canım doktor da söylüyor ultrason kağıdının birindede altta yazıyor..

sğl canım ultrason kağıdında galiba boyunu buldum ama kilosunu bulamadım
24+2 de 31 cm galiba

Kızlar hepinizin bebişlerine maşallah Kısmetse bende haftaya cuma öğreneceğim ama en son 24+ 3 de 854 g 32 cm di

Canım kilosunu doktor söylüyor ama benim doktorum boyunu söylemiyor, ultrason kağıdında FL ( femur lenght) in karşısındaki yazan değeri 7 ile çarpınca boyunu buluyorsun :)

benimde bebişim bugünün ölçümüyle 961 gr
27+0...

cnm benim minyon kizimda bugun itibariyle 700 gr. boyu 35 cm civari
uzun boylu zayif; manken olacak sanirim benim kizim )))

aka bir yana; 1 hafta geriden geliyormus ama doktor onemli bi fark degil dedi, herseyi normal , saglikli suanda dedi,
ama 4 kg bir bebeginolmayacak, biraz minik dogacak dedi
ben zaten 3 kg ya raziyimmm

buyutmek icin ne yapabilirim dedim,
ne yemek ne icmek ne ilac; tek sola yatman faydali olur dedi

kıslarrrrrrrrrrrrr ...
yaflumuz 29+6 'da 1800 gr ve boyu yaklaşık 42 cm...bi hafta önden gidiyor

geçen haftaki kontrolümüzde
29 haftalık 1420 gr 34cm dedi yanılmıyorsam çünkü değerleri yazmıyor ulrason çıktısında.
bu arada moralım bozuluyor su ultrason değerlerine artık üzerinde durmuyorum çünkü yanıltabiliyor insanı ve ben üzülüyorum aynı gün farklı ultrasonlarda 50 gr farkı vardı düşünün. geçende kızlardan birine doğum öncesinde dr 1 gün önce 3400 demiş ama doğunca 2750ymiş

ayyy maşallhhhhhh ne güzel büyümüşşş yavrularımız.. benimki de büyüyo anlaşılan göbiş fark attıyo 2-3 haftadır.. bakalım 4 hafta önce 650ydi bakalım lşimdi kaç olucakkk.. cmtyi iple.çekiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…