2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

zeynepela

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
3.507
469
323
Diğer
kızlar bu zorlu yolda beraber yürüyelim, sıkıntılarımızı paylaşalım zaten çok çileler çektik. umarım bebeklerimizi sağlıcakla, eli yüzü düzgün kucağımıza alırız.

Kızlar sat yaş kilo doğum tarihi yazalım

KİŞİ ................ SAT ............... YAŞ......................... KİLO .......................... DURUM
zeynepela ............ 21 kasım ................. 27 ........................... 72 ...................... cuma kese görmeye gidecek

Son düzenleme:

figero.........................24 kasım...............................32......................................61........yarın bhcg tekrar

canım oluyor geçen ssefer de olmuştu kese büyüyor çok normal bebişin sana haber ediyor ben burdayım diye

BİSMİLLAHİRRRAHMANİRRAHİM(YA HALIK YA BARİ YA MUSAVVİR)

KİŞİ ................ SAT ............... YAŞ......................... KİLO .......................... DURUM
zeynepela ............ 21 kasım ................. 27 ........................... 72 ...................... cuma kese görmeye gidecek

figero.........................24 kasım...............................32............ ..........................61.....................................yarın bhcg tekrar
herzaman_seninle......18 kasım.................................22.......................................75....................................haftaya kese görücek

Son düzenleme:
canım arkadaşım topiğin hayırlı olsun, inş bu topikte kızlarr sağlıklı bi şekilde doğumum gerçekleşti diyede yazmamız nasip olur...Allahımın izni ile inş...
zeynepela benide ekle listeye cnm satım 18kasım kilom 75 falandır kilo aldım çünkü son zamanlarda haftayada kee görmeye gideceğim.

hoşgeldin canım benim değil bizim topiğimiz olucak hayırlı olsun inşallah ne kadar küçük yaşın canım

canım oluyor geçen ssefer de olmuştu kese büyüyor çok normal bebişin sana haber ediyor ben burdayım diye

ya ççok sagol canım benim birde yapışıklıklarım var herhalde ondan da çok oluyordur bir de canım pc sürekli şarja takılıyken daha çok radyasyon yayıyormuş doğru mu? sen bilgisayar öğretmenisin bilirsin

inşşşşşşallah canım allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

evet beeli oranda etkisi var. ama her türlü radyasyon canım. ama tv arkası saç kurutma mak. aynı oranda radyasyon yayıyor. sakın mikrodalgadan bişey yemeyin çok tehlikeli.

kizlar topiginiz hayirli olsun rabbim hepinize bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
darisi bizlerin basina insallah ocak ayinda bende pozitifffff haberimi alirim vede araniza katilirim insalllahhh

evet beeli oranda etkisi var. ama her türlü radyasyon canım. ama tv arkası saç kurutma mak. aynı oranda radyasyon yayıyor. sakın mikrodalgadan bişey yemeyin çok tehlikeli.

mikro dalga kullanmıyorum ama akşama kadar pc başındayım hem ders çalışıyorum hemde sizlerle dertleşiyorum

mikro dalga kullanmıyorum ama akşama kadar pc başındayım hem ders çalışıyorum hemde sizlerle dertleşiyorum

bben de öyle eşim çok kızıyor akşama kadar zaten pclerle uğraşıyosun bırak diye. canım kaktüsün radyasyon çektiği düşünülüyor. her ne kadar ben hala almsam da pc yanına koyarsanız iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…