2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ok canım bunu hemen uygulayım allah korusun bebeklere birşey olmasın

duygu canım benim de değerim 63 iken kanama başlado sonra 153 sonra 1153 oldu için rahat olsun. sadece artmasın kanaman aman dikkate et

kanaman ne kadar zaman sürdü?? ya çok korkuyorum kan verdim zaman olmuştu çok az geldi amaa gerçek adet olsaydı değer yukselmezdi dimi??? 2 gün daha atlatabilsem doktorum dediki değer 100 üstune olursa düşük riski azalır üfffff 2 gün önce doktora gittimde doktorum dediki gözünuz aydın hamilesin sevinemedim doğu düzgün bugünde değerim katlandı gene sevinemedim üfff

canım ben 11. günümde kan verdim sonuç beklerken wc gittim şok oldum kahve leke biraz pembemsi leke olmadı diye ağladım sonra sonucu alınca şok olduk doktora gittik hemen doktor hemen dinlen dedi akşam bir kaç defa kan gibi geldi ertesi gün öğlen tekrar aynen geldi sonra bitti gelmedi bie defa iğne oldum o kadar doktor tutunma kanamasıdır artmasın dedi. için eahat olsun sen 2 gün sonra tekrar et bak değerin artıyor

BİSMİLLAHİRRRAHMANİRRAHİM(YA HALIK YA BARİ YA MUSAVVİR)

KİŞİ ................ SAT ............... YAŞ......................... KİLO .......................... DURUM
zeynepela ............ 21 kasım ................. 27 ........................... 72 ...................... cuma kese görmeye gidecek

figero.........................24 kasım...............................32............ ..........................61.....................................yarın bhcg tekrar
herzaman_seninle......18 kasım.................................22.......................................75....................................haftaya kese görücek

dyg34.......................20 kasım.................................36...................................53...........2 gün sonra kan testi

Herkese selam,

Ben daha listeye eklenmeyi hakedemedin ama... İnşallah 9 gün içinde listeye eklenebilirim.

Ben 31 Ocakta dondurulmuş embryo transferimin sonucunu öğreneceğim. İki güzel embryom şu anda benimle.

Umarım aranıza katırılırm ben de.

canım inşallah seni de aramızda göreceğiz heyecabla sonucunu bekliyoruz.

ZEYNEBİM TOİPİĞİNE ŞİMDİLK TEK GELDİM
AMA İNŞŞŞŞ BİR GÜN BENDE BEBĞİMLE GELİRİM ZİYARET EDERİM

Ben İstanbul Amerikan Hastanesinde. Ama tutmazsa değiştirsem mi diye düşünüyorum ondan soruyorum.

Bu arada buradan herkese duyurulur hiçbir şekilde İSTANBUL JİNEMED'e GİTMEYİN bayanlar.

arkadasım neden jınemede kesınlıkle gıtmeyın dedın anlamadım.bıraz anlatrmısın.bende nısan mayıs gıbı tedavıye baslamak ıstıyorum ve merkez arastrıyorum ve dusundugum merkezler arasında jınemedde var.arkadasım 2 kez orda tedavı oldu ve ıkısındede hamıle kaldı ve cok memnun.sen neden oyle dedın.ya bu merkez işi sans işi galıba bırazda((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…